Stakkars lille……

I dag har mor vært litt på farten. Jeg brå bestemte meg for å ta en tur til Vestby for å se etter antrekk til meg til konfirmasjonen, men det ble med å se=/ På vei hjem igjen så ser jeg to små hunder som løper langs med en sykkelsti og plutselig så løper de over veien=/ Den ene kom seg helskinnet over, men den andre (en slik liten hund som er så populær å ha med seg i veska si…) ble påkjørt av bilen jeg møtte. Det var jo ikke bilførerens feil, han så ikke den bittelille hunden som plutselig løp over veien, men han hørte en dunk. Jeg var sikker på at hunden var død, men så dukker den opp under bilen og drar det ene benet etter seg. Stakkar lille, han hylte i smerte:(

Jeg stoppet selvsagt bilen og fikk fanget hunden før den fikk løpt bort. Stakkar, den hadde så vondt at den bet meg da jeg løftet den opp. Eieren til hundene dukker opp i huset som ligger i en skråning over veien og hun sier at hundene hadde kommet seg ut fra verandaen. Jeg ble litt usikker på om hun ville ta med hunden til veterinæren og insisterer på å kjøre henne dit. Etter litt om og men så går hun med på det og jeg plukker henne opp ved huset og kjører rett ti Moss Dyreklinikk. Hunden hylte og skrek og hadde det veldig vondt. Det viser seg at hunden var veldig heldig og hadde bare brukket bakbenet sitt. Her snakker vi bitteliten hund mot bil i fart, så det kunne gått mye verre. Jeg er bare glad for at hunden kom seg til veterinær og fikk hjelp.

En slik liten hund…..

Ettermiddagen her ble ganske rolig. Bare Kim-Andrè skulle trene og han tok bilen og kjørte selv. Ganske deilig å slippe den kjøreturen. Både Sander og Elias fartet ut etter middagen og Mats og jeg var ute frem til kveldsmat. I morgen begynner Karina senere på skolen og Kim-Andrè stikker av med bilen. Så dagen blir ganske rolig for Mats og meg. Så er det tid for utviklingssamtale med Sander, selvfølgelig midt i middagen=/ Hihi, jeg er ganske rutinemenneske altså….. Frøken M skal hentes i morgen og Sander skal på trening. Så ettermiddagen er fullbooket;)


Sterk gutt;)


Ut på tur, aldri sur;)


Og kakene må spiser opp etter helgens feiring;)

Vel overstått

Da var bursdagen min vel overstått. Jeg fikk gave på sengen av mann og barn og dagen har vært fin. Solen har strålt i hele dag. Jeg skulle ønske at vi hadde hatt tid til å nyte noen solstråler på verandaen, men vi mistet fort en time på morgenen etter klokken ble stilt i natt, så da gikk tiden fort for oss i dag. Gjestene skulle komme klokka 16 og timene frem til det går jo veldig fort. I kjent stil så løp vi rundt hverandre den siste timen før gjestene kom. Jeg valgte litt enke løsninger i dag og prioriterte litt pustetid med sol på verandaen før gjestene kom i stedet for å stå inne og piske krem og pynte litt ekstra på marsipankaka og stryke duker. Men kaka ble like god uten ekstra krem rundt kanten og bordene ble helt greie med papirduk:)


Jeg fikk selvfølgelig litt hjelp til å pakke opp gaven min;)


Bildet jeg ønsket meg<3

Jeg skulle egentlig ha bildet på soverommet, men så synes jeg at det er så fint at det er litt dumt å “gjemme” det bort på et soverom. Hva synes dere? Passer det best på et soverom eller går det greit å ha det i stuen???? Det var visst litt større når det kom i hus også enn det så ut i butikken:0

Siden Elias har bursdag til fredag så har vi feiret han også i dag. Til helgen skal han ha barnebursdagen sin. Han har med andre ord mer å glede seg til. Jeg gleder meg også til å gi han gaven fra oss for jeg vet at han ønsker seg akurat det. Og han tror ikke at han får det:) Han får gaven på bursdagen sin på fredag;)


Måtte bare nyte litt sol før jeg måtte gjøre i stand det siste…..


Dette var bursdagsværet sitt;)


I farta=)


Klar for gaver;)

Elias fikk penger, DC sko, to Bjørn Borg boxere, fotballmål, fotball og stilig skjorte med hette på:) Jeg fikk penger, gavekort på fotpleie, to Finn Schjøll blomstervaser, blomter og en blomsterkrukke til å ha ved inngangsparitiet som det står velkommen på;)


Hele 8 lys på kaka:)


Og vips så var helgen og bursdagen min over;)

Uka som kommer blir hekisk. Her står tre utviklingssamtaler på timeplaen og selvfølgelig så kom alle tre på de dagene Mats har fri i barnehagen……. Karina skal på øvelse i kirken og Sander skal ta bilder på fotballen. Og dette kommer i tillegg til det vanlige…… Puh, det er bare å henge med og planlegge dag for dag;)

Klare for bursdagsfeiring

Gurimalla så deilig vær vi har nå om dagen!! I dag har solen vært fremme hele dagen og det har vært null vind. Den kombinasjonen er vi ikke akkurat bortskjemte med. Jeg har holdt på med kakebaking i dag, men en liten tur på sykkel fikk jeg tid til, eller jeg tok meg tid til det. Jeg måtte bare ta noen bilder….. Hihi, man må benytte seg av muligheten når man får den;)

Karina har vært 4 timer i kirken i dag for  øve på noen sanger. Konfirmantene skal ha konsert neste helg og de har hatt sin første øvelse sammen i dag. Da jeg hentet henne så tok vi turen innom et kjøpesenter for jeg hadde fått en idè oppe i hodet mitt om at jeg ville ha et rosa skjørt til bursdagsfeiringen i morgen…… Fant jeg noe rosa skjørt da????? Hehe, jeg fant jo ett, men det var en del dyrere enn det jeg hadde tenkt meg så det fikk bli igjen i butikken. Så da får det bli et sort skjørt da=/ Ikke akkurat den fargen jeg liker å bruke når det er så fint vårvær=/

Nå er vi i rute til morgendagen tror jeg. Jeg har ikke snev av bursdagsfølelse i kroppen….. Men etter litt kløning på kjøkkenet så har jeg mekket sammen et par kaker, så tar mamma med seg et par og da kommer vi i mål denne gangen også;) Elias gleder seg til gaver og det er alltid stas å se barna når de åpner gavene sine. Så får vi se om det vanker en gave eller to på meg også;)


Ida skulle i bursdag i dag og pyntet seg til den. Og da måtte vi jo ta noen bilder i det fine været:)


Tror jeg falt for dette bildet…..


Sammen er de krutt!!!!


Is må til på slike fine dager;)


Mats har gått over til en større sykkel i dag og han freste av sted på den:)


Ser dere solen skinne i vannet? Bildet er tatt fra verandaen vår;)


Fra sykkelturen;)


Kaka til Elias:) Nå blir det et opphold på 6 mnd før neste marispankake skal pyntes:) Hehe, jeg er ikke så veldig glad i å pynte marsipankake=/ Blir aldri fornøyd. Jeg ønsker meg nytt kakepyntstæj;)

I morgen er det min dag….. Og på min dag så er det vel jeg som skal vaske klær, ordne i stand til gjester, krangle med barn, vaske bad, pynte litt mer på marsipanaken, rydde og ordne. Høhø, er det ikke slik det er å ha bursdag i voksen alder da;)

Deilig tid

Så var det freddan igjen=) Gurimalla som ukene flyr da…… Nå kan det godt stoppe opp litt!!! Tiden vi er inne i nå synes jeg er fantastisk deilig. Ute synger fuglene og unger dukker opp i gatene igjen. Og temperaturen er deilig…. For all del, sommeren er deilig den også, men da har vi en tendens til å ha høye forventninger (og forhåpninger) om sol og varme. Og når det ikke blir så godt og varmt som vi ønsker så blir det ofte til at man bare irriterer seg over været. Men nå er de fleste i ekstase over at temperaturen går oppover og de fleste nyter vel våren? Eller er det mange som har drittvær?

Jeg føk ut på en trimtur i dag igjen. Innkjøp til helgen ble nedprioriert for det er veldig deilig å gå etter jeg har fått alle ungene dit de skal være. Da er det litt fred og ro å få etter jeg kommer hjem igjen også og jeg kan dusje i fred og ro og sette meg ned med en lunch med god samvittighet. Helt i fred og ro:) Og innkjøpene ble gjort etter middag, så nå er vi klare for helgen;) Igjen!!!!

I går var jeg med mamma ut på en handletur og Karina slang seg også med for å se etter kjole. Ingen kjole ble med hjem i går heller, men flere butikker forsikret om at de stadig får inn kjoler nå som mai nærmer seg. Vi får bare følge med. Det positive med turen var at jeg fant en kjole som jeg kanskje kan ha til konfirmasjonen. Det hadde vært deillig å finne noe til meg selv også;) Dumme meg som ikke tok meg tid til å prøve den=/

På veien hjem igjen så popper Karina plutselig frem med et spørsmål…… Jeg ble ikke overrasket over spørsmålet, men det kom litt tidligere enn ventet. Hun vil nemlig ha piercing i navelen…… Hehe, det er vel ikke det værste hun kunne spørre om, jeg hadde ikke blitt så glad om hun ville tatt tatovering f.eks……. Hmmmm, hva sier man til det da? Noen som har noe erfaring med navlepiercing???? Man merker at ungene begynner å bli store;)

I helgen blir det stort sett baking og stelling i stand til bursdag for meg. Jeg skulle gjerne kost meg ute i sola, men det får bli en annen gang. Neste helg er det barnebursdag, men den er det ikke så mye styr med. Den skal vi ha i gymsalen på skolen så det blir bare å ha med seg noen enkle kaker og noen pølser. Og etter den bursdagen så har vi en pause på 6 mnd før neste bursdag. Men så har vi konfirmasjon i mai da…. Jeg ser for meg at det ikke blir så veldig enkelt å tilfredstille frøken Karina når det gjelder bordpynt. I går tittet vi litt rundt og det var vel ikke så mye som falt i smak…… Hun vet hvertfall hvordan hun ikke vil ha det. Om hun bare hadde visst hvordan hun ville ha det….. *sukk* Det kommer nok til å gå med litt tid i butikker fremover=/

Nå er Ida på plass hos oss og trioen har inntatt loftstua for litt kos før det er natt. Ikke så lenge før de blir beordret i seng nå. Det skal bli deilig med litt fred og ro rundt ørene før det er natta for oss voksne også….. Jeg skal slenge beina opp i sofaen etter jeg har snoket litt i kjøkkenskapene. Nuh er det freddan og jeg skal finne noe snop. Med goood samvttighet;)


Ha en fantastisk fin vårhelg=)

Kaldt

Endelig så fikk jeg anledning til å gå meg en tur igjen i dag. Det er jammen ikke hver dag muligheten byr seg så det er bare å benytte seg av muligheten når den dukker opp. Men jammen var det surt og kaldt ute i dag. Jeg kledde godt på meg med overtrekksbukse, tykk jakke, lue og vanter så da ble jeg ikke kald. Men litt surt var det der det blåste som mest=/ Ikke mye vårstemning i dag i grunnen….. I ettermidag måtte jeg fyre opp i peisen for det var kaldt inne. Karina satt med dyna si på seg på rommet sitt da jeg tittet inn til henne=/ Brrrrr

I dag ble det middag i full fart for Elias skulle spille treningskamp i dag og skulle møte opp allerede klokka fem. Og Ole var selvfølgelig ikke hjemme…… Bombe!!! (Not) Han skulle holde kurs i Molde i dag og har hatt en lang dag. Ikke så rart siden han hadde lang vei til jobb i dag, hihi. Været i Molde var visst fantatisk bra i dag og flyturen dit var en fornøyelse. Skulle ønske at jeg kunne blitt med…… Men vi måtte pakke på oss masse klær og stå ute og fryse mens vi så på kamp….. Det er forskjell på folk;) Heldigvis så tok Kim-Andrè og Karina seg av opptyddingen etter middagen. Ikke så ofte jeg forlanger hjelp av de, men i dag måtte de pent helpe meg med det:)

Elias sitt lag vant kampen og det var ikke så ille å stå ute når vi hadde kledd godt på oss. Det ble full vinterhabitt på oss, mars er og blir en lunefull måned. Jeg håper at go’været snart kommer tilbake. Nå er det jammen snart april. Karina har nedtelling til konfirmasjonen og opplyste at det er 38 dager igjen til den store dagen. Gurimalla, tenk det da, 38 dager!!!! Og når vi har kommet så langt så er det jo ikke lenge igjen til sommerferie….. Tiden går latterlig fort. Jeg burde vel egentlig begynne med å ordne litt ting og tang til selskapet…. Selv om vi skal ha det borte så er det jo litt som skal ordnes. Hihi, jeg får sove  det;)


Noen (Karina) har visst lekt seg med mobilen min i dag…..

Sander fikk endelig lov til å overta min gamle mobil i dag. Karina skulle egentlig ha den siden hennes er knust både foran og bak, men hun har ikke fått somlet seg til å bytte og nå er det bare en drøy mnd til konfirmasjonen så da fikk Sander overta den. Sander knuste jo mobilen sin julaften og har bare hatt en gammel avdanket mobil som ikke har blitt brukt siden den ikke går å bruke slik moderne mobiler gjør med app’er og surfing på nettet. Kim-Andrè klargjorde mobilen mens vi var på kamp og Sander hev seg bokstavelig talt over den da vi kom hjem. O’lykke sier jeg bare….. Nå har han ventet lenge på å få ny mobil=/ Mobilen etter meg er ikke akkurat ny da, men han får ønske seg helt ny til bursdagen sin igjen;)


Fanget i spilleverdenen……..

Da er de jammen snart helg igjen. Jeg og mamma må en tur ut på gaveshopping i morgen ettermiddag. Jeg har tenkt oppi hodet mitt at det ikke har vært noe hast med å hjelpe mamma med å finne gave til Elias for han har ikke bursdag før den 4. april, men så skal han jo feire den sammen med meg og mamma til søndag…. Så da haster det litt allikevel=/ Ole og jeg vet hva vi skal kjøpe så det er bare å få dratt og kjøpt den, og den gaven får han ikke før på dagen sin. Men gaven fra mormor og morfar får han jo til søndag. Det er jammen ikke lett å finne på gaver til en gutt på 8 år=/ Fotballsko var et fint gavetips, men så skulle de jo spille kamp i dag da….. Og da måtte han ha nye fotballsko……. Og siden både Sander og Mats også fikk nye sko så ble det for dumt å si at skoene til Elias skulle være gave fra besteforeldre…… Men vi har en liten plan, så da får vi se hva vi finner;)


Og vips så var det på tide å få skrotten sin i seng;)

Trampolinen er på plass

Tja hva skal man fortelle i dag da mon tro?? Dagene går og vi nyter våren. Det er virkelig deilig at solen titter frem, man blir jo så mye gladere da:) Mats vil ut så fort han våkner og det er jo bare deilig å gå ut sammen med han når vi har så fine dager som vi har nå. Dagen i går var hektisk, derfor var det veldig godt å kunne ha en rolig morgen i dag før vi gikk ut. Jeg har fått farget håret og stullet litt rundt på formiddagen mens Mats har pludret rundt. Litt tv titting og litt lek…… Ingen malingsoppdrag som ventet. Hvor deilig er ikke det da;)

Mats skulle egentlig vært hos tannlegen i dag, men på morgenen i dag så fikk jeg telefon fra tannlegekontoret om at tannlegen var syk. Helt greit for meg. Vi fikk tatt en tur på XXL og kjøpt inn fotballsko til Elias. Laget hans skal spille treningskamp i morgen og han trengte nye fotballsko. Det ble fritidssko til både Sander og Mats også. Nå er det bare å få bort vinterskoene. Karina og jeg fikk også vært en tur ute og tittet litt etter konfirmasjonskjole. Hun fant ikke noe i dag=/ Jeg tror at hun har funnet ut at kjolen skal være hvit og lang…… Vi får bare følge med hva som kommer inn i butikker. Det er ikke akkurat flust av butikker som tar inn slike kjoler i grunnen. Hun hadde funnet en på nettet, men den er utsolgt nå=/ Typisk….


Vi har så mange vakre solnedganger om dagen<3

Man vet det er vår når trampolinene popper frem:) I ettermiddag fikk vi også opp vår trampoline til ungenes store begeistring. Veldig deilig at ungene har  mer å finne på ute. Det blir nok full fart på den noen uker fremover nå. Er det en ting som virkelig blir godt brukt så er det trampolinen. Nå medles det om masse fint vær, så det lover godt:) Det er bare å nyte været så lenge det varer. Plutselig så er det over;)

 

Så og si i mål

Så var helgen over og vårt prosjekt er neeeesten ferdig. Mannen kastet inn håndkleet litt før han var i mål for han begynte og bli sliten og lei og det kunne jeg jo ikke si noe på. Jeg var ferdig med mitt prosjekt og hadde tatt med meg ungene ut og fikk luftet de litt. Det skal gjøres det også;)


Full fart på minsten=)


Jeg måtte bite i det sure eplet og gå inn og ta på meg vinterjakka for ute var det kaldt!

Det er veldig deilig at maleprosjektet er ferdig nå. Det gjenstår bare å male på veggene i trappoppgangen og det er plankekjøring. Det er bare litt høyt opp…… Men det fikser mannen så lett atte, hehe:) Hele helgen gikk med til å male og vi er nokså lei begge to. Det blir ikke så mye tid til kos akkurat=/ Neste helg er det bursdagsfeiring på gang og jeg blir vel å finne på kjøkkenet den helgen….. Forhåpentligvis så kan mannen stulle rundt og kanskje får klargjort bilen for salg *gleder seg*

Nå merkes det at våren virkelig er her. Kveldene blir lysere og i dag har solen skint igjen på ettermiddagen. Elias har lekt med venner både lørdag og søndag. På lørdag fartet han ut to ganger og kom ikke hjem før det var kveld. I dag har både Mats, Sander og Elias lekt med venner. Her popper folk frem etter vinteren. Veldig deilig;)

Nå er det bare å stålsette seg for morgendagen. Det blir en hektisk ettermiddag med tidlig trening på Sander, henting av kakebokser som vi må selge til inntekt for Polentur, levering av Kim-Andrè til kamp, henting av Sander og henting av Kim-Andrè. Og selvfølgelig så skal mannen jobbe overtid…… Lucky him=/ Og så har mmma’n min bursdag<3 Full rulle som vanlig på mandager;)

Ha en flott uke;)

For en deilig tanke

Endelig fredag, den beste dagen i uka. Nå er unger i seng og det er bare å nyte tanken på at hele helgen er foran oss. For en deilig tanke…… Vi skal jo male loftstua, men allikevel så er det noe med helgen…. Ingen må stå tidlig opp og vi kan spise en lang frokost og mann og meg kan til og med snakke litt sammen, litt mer enn hei og hade i forbi farten.

I dag så tikket det inn en sms fra mannen og han kunngjorde at han kom hjem en halvtime tidligere enn det han pleier. Det skjer ikke ofte, eller det skjer  i grunnen aldri…… Rundt klokka 1620 kommer han hjem de dagene han ikke jobber overtid. Da har jeg middagen på bordet og han kan bare sette seg ned og spise. Heliggris! Men i dag skulle han komme hjem litt tdligere enn vanlig……. Så tikket det inn en ny sms hvor han forteller at han ikke kom med ferga allikevel (han har vært i Vestfold i dag). Jaja, det var den gleden….. Ikke kom han med neste ferge heller=/ Så da kom han hjem en halv time senere enn det han pleier da=/

Sander skulle på trening i dag og i det Ole kom kjørende opp gården her så hastet Sander og jeg ut av døra og overtok bilen. Hei og hade…… Vi fikk vekslet et par setninger da jeg kom tilbake. Men så måtte jeg ta med meg Mats ut og vi ble ute til jeg skulle hente Sander igjen. Ole ble inne og vasket gulv, hehe:) Ute var det egentlig ganske kaldt i dag, vinden går gjennom marg og bein=/ Det var deilig å komme seg inn i bilen en tur før vi ble ute frem til jeg skulle kjøre frøken M hjem.


Ute på “kjøretur”=)


Jump:)

Målet for helgen er som sagt å bli ferdig med å male loftstua, vindukarmene der og den siste dørkarmen nede i gangen. Jeg gleder meg som en unge til å bli ferdig. Tror det skal mye til for at jeg gir meg uten å bli ferdig…… Nå er jeg så utrolig lei av og alltid skulle ha malt noe…… Nå som våren er her så vil jeg heller gå turer og nyte denne årstiden. Neste helg har jeg bursdag og så har jo Elias bursdag uken etter. Så vi skal ha familieselskap nest søndag. Og så er det vel ett og annet som skal gjøres i forbindelse med konfirmasjonen. Jeg blir vel ikke arbeidsledig med det første;) 

Og med dagens solnedgang så ønsker jeg dere en god helg. Lag deg en fin helg!!

Flinke elever

Dagene går og jeg henger med så godt jeg kan. Denne uka har poden hatt bilen tre dager og jeg merker hvor god tid jeg får bare av at jeg slipper å kjøre rundt og samle inn barn etter skoletid. Bare det å få en halv time ekstra før minsten skal hentes i barnehagen utgjør så mye. Nå er våren her og jeg har så smått kommet i gang med å gå lange deilige turer. Skikkelige trimrunder for en sliten fembarnsmor, hehe=) Neste uke så skal vi være ferdig med prosjek maling og da skal jeg bli enda flnkere. Det er utrolig deilig å få kommet seg ut på tur. Musikk i ørene og ingen barn som maser…. Da kan mor få klarnet hodet sitt litt og få sortert noen tanker.


Ut på tur, aldri sur=)

I kveld har vi vært på skolen og sett på mange flinke elever som har vist frem sitt talent:) Elevene som går i femte, sjette og syvende klasse viser frem noe de er gode på og det er så mange flinke og talentfulle elever. Det går i sport, matlaging, baking, lego, dyr, ja det er mye å se på:) Sander hadde valgt innebandy som sitt talent. Han viste frem video, hadde laget fin plakat med fakta om sporten og utfordret andre til å prøve noen triks med kølle og ball;) Vi i FAU laget til kafè og fikk inn litt penger i kassa;) Mats var sånn passe frustrert da han så at mamma bakte kake og han ikke fikk en eneste bit av den før vi kjøpte et kakestykke da vi leverte kaka til kafeèn. Hihi, ikke så lett å forstå for en liten gutt;)

Mens jeg har holdt på med kjedelige “husmoroppgaver” i dag så har Mats selvfølgelig vært ute og luftet seg litt. Det er veldig deilig at jeg kan la han gå ut litt alene uten føle at man må se han hele tiden. Mats lekte i sandkassa bak huset og da ser jeg han i vinduet. Veldig greit:) Det blir nok godt for han å få en ekstra dag i barnehagen til neste år. Han er en skikkeli utegutt og liker seg ute i all sags vær  vind. Jeg gleder meg til vi får opp tramppolina for da er de store barna ute mer også. Nå er det mye stilesitting med en pc/iPad/mobil i fanget=/ Mor liker ikke det veldig godt. Og Mats er en kikkelig kranglefant om dagen og det blir mye krangling=/ Den gutten altså……. I dag har han i tillegg vært som en høylytt radio uten mulighet til å slå av=/ Jeg blir helt svett i ørene…….


Utegutten vår:)


Klatregutt=)


Stor gutt med kort sveis;)


Plastelina er også stas for tiden;)

Siden vi var opptatte på skolen i ettermiddag så ligger vi litt etter skjemaet og morgendagen blir brukt til å gjøre oss klare for helgen. Jeg må få handlet inn til helgen, frøken M skal hentes, jeg håper å få malt den siste dørkarmen og så hadde det vært deilig med en rolig stund før ungene kommer hjem fra skolen……

Nuh skal mor krype under dynen, det er deilig når sengen er skiftet på. Ute regner og blåse det…… Dagens høydepunkt, høhø;)

Småkryp

Men våren så kommer mange smårkyp frem. Vi har allerede plukket flått av Shari=/ De er så ekle…… Og nå ser det ut som om lusene også florerer. Æsj, jeg klør bare jeg tenker på de. Nå har vi fått luselapp fra skolen og i dag kom det opp lapp i barnehagen også. Så det er bare å gre og se etter disse småkrypene. Foreløpg så ser det veldig bra ut og vi er helt lusefrie alle mann. Hverdagens små gleder…… Hihi:)  Men jeg tar ingen sjanser og i dag klippet jeg håret til Mats mens han dusjet:) Han begynte å få ganske langt hår nå så det var uansett på tide med en klipp. Nå er han kort og fin på håret. Sprayen som fungere prevntivt mot lus er satt frem. Jeg vil ikke ha lus inn i dette huset!!!! Slik er det med den saken=)


Lille bustetroll=)


Kosekos…….<3

Her har det blåst hunder og katter i dag=/ Men det har det flere steder har jeg sett. Jeg trodde nesten at bilen skulle blåse av veien i stad jeg…… Vinden får godt tak i kassa mi gitt=/ Men nå har vinden roet seg og det var egentlig ganske deilig ute i ettermiddag. Det merkes godt at våren er her, men litt kaldt er det enda.

Jeg har kjørt skytteltrafikk i ettermiddag, frem og tilbake er like langt…… Innimellom kjøring så fikk jeg malt litt i dag også. Så nå har jeg bare to karmer igjen;)  Vi har nå furudører og de skal vi bytte ut etter hvert. Det er jo derfor jeg har malt dørkarmer til krampen har tatt meg. Det begynte jo med at jeg malte vinduskarmer og så fortsatte jeg bare videre med dørkarmene. Og jeg har bare fortsatt med å male med samme farge som jeg malte vinduskarmene med……. Uten å tenke på hvilken farge innedører blir levert i…… Jeg kom på det her om dagen og spurte Ole om dette var en slik standard farge som dører ble levert i. Og mannen så ut som et spørsmålstegn……. Hehe, det var jo noe å tenke på mente han…… At vi ikke tenkte på det før da……. OMG, er det mulig???? Jeg spurte mannen på Obs hvilken farge innedører blir levert i og han mente at de blir levert i fargekoden “bomull”….. Jeg trodde ærlig talt at “eggehvit” som jeg maler med var en standardfarge som blir brukt til vinduskarmer, dører, sprosser og slike ting, men så feil kan man ta=/ Men heldigvis så er forskjellen på “eggehvit” og “bomull” nesten ikke mulig å se. Jeg akter ikke å male alle dørkarmene en gang til!    


Nyklippet og fin gutt klar for senga;) Nattinatt=)