Fortvilet, men ved godt mot

4 dager til konfirmasjonen og jeg har en del jeg må få handlet inn. Da passet det ikke akkurat så bra at Sander våknet og var kvalm i dag……. Jeg og Mats skulle egentlig dra ut for å bestille marsipanlokk med bilde, nå begynte det å haste litt. Gurimalla neon ganger er jeg så vaklende at jeg aldri får bestemt meg=/ Du snakker om….. Så mye frem og tilbake om vi skulle bestille ferdig marsipankake eller lage selv….. Men nå hadde jeg endelig bestemt meg og det begynte å haste. Selvfølgelig var det ikke en eneste barnevakt som var tilgjengelig  dag=/ Huff jeg var helt på gråten (jaja, så kom det en skvett med tårer) da jeg fant ut at alle var opptatte. Ting skal liksom ikke gå av seg selv. Jeg kunne liksom ikke dra ifra Sander når han lå og var kvalm og hadde vondt i magen….. Så jeg hadde ingen valg, jeg måtte bare roe sjela litt og bli hjemme. Men heldigvis så kom formen til Sander seg etter noen timers søvn og han kunne bli med Mats og meg på Mosseporten og bestille marsipanlokket. Endelig så var det i boks også=) Og heldigvis så var det ikke omgangssyke vi hadde fått i hus, men det var nok bare etterdønninger etter at Sander hadde så veldig vondt i hodet i går kveld. Det skulle tatt seg ut med en runde med omgangssyke akkurat nå……


Etter en skvett med tårer var tørket bort…… Fortvilet, men ved godt mot, høhø:)

To fornøyde gutter som koste seg med bolle i solveggen da vi kom hjem igjen:) I dag har det forresten vært et kaldt drag i lufta=/ Håper at det blir litt varmere til lørdag;)

I dag har vi virkelig dratt nytta av at største storebror har lappen. Han har lånt bilen til farmor og farfar de siste dagene og han plukket med seg frøken M på vei hjem fra skolen i dag. Egentlig så trodde jeg at jeg måtte dra innom og få unna bestillingen på marsipanlokket etter Kim-Andrè kom hjem fra skolen så han kunne være hjemme hos Sander. Men siden Sander sin form kom seg så kunne jeg bare ta det med ro hjemme og vente på at Kim-Andrè plukket med seg frøkena hjem. Hvis jeg skulle kjørt innom bakeren og hentet frøkena etter Kim-Andrè hadde kommet hjem fra skolen så hadde det blitt ekstra stress med middagen i dag. Vi skulle møte til fotballkamp allerede klokka fem og siden mannen i huset ikke er hjemme før nærmere halv fem så blir det travelt nok.

Karina skulle prøve kappe som hun skal bruke til lørdag klokka fem i dag og storebror var så grei at han kjørte henne dit. Hihi, litt kaos i gangen da 8 mennesker skulle ut av døra samtidig i dag. Selvfølgelig så hadde vi ikke spesielt god tid i dag heller…… Men med kake og kaffe i bagasjen så kom vi neeeesten tidsnok og to søte små jenter var ivrige og hjalp med kakesalget. Vi voksne kunne bare stå og følge bittelitt med;) Og laget til Elias åpnet sesongen med seier:)


En fornøydgutt som vant kamp, fikk kake og jammen dukket det ikke opp en sen bursdagsgave også:)

I morgen står “hundre” ting på listen over ting jeg skal handle inn og så skal jeg nappe brynene mine. Dette har jeg tre timer på meg til å få unna og noen av ærendene er utenbys…… Her må det løpes:0 Gutta skal klippe seg og jeg og Karina må en tur ut sammen så hun får handlet inn et par gaver til venninner. Elias skal også trene……. Og mannen i huset…… han jobber overtid=/ Jeg må si at jeg gleder meg veeeeldig til lørdagen er her:)

Ja sånn på tampen, lerretet jeg bestilte til å ha på gavebordet til Karina har vi sporet i dag og det ligger an til at det skal komme på lørdag…….. Det blir spennende å se om vi må løpe innom postkontoret mellom kirke og selskapet. Hihi, typisk at jeg jeg er ute i siste liten:0

Ikke så mye tid

Her er dagene hektiske nå som det er siste innspurt før konfirmasjonen. Og ting faller mer og mer på plass. I dag har jeg endelig fått handlet meg antrekk til den store dagen, det var jammen på tide. Veldig fornøyd ble jeg også:) Litt småting ble handlet inn og en blomsterdekorasjon er bestilt. Jeg bruker en vase vi fikk da Karina ble født. Den ble brukt til dåpen og nå skal den brukes til konfirmasjonen. Jeg gjorde det samme med vasen vi fikk da Kim-Andrè ble født.

I morgen må jeg bare se og bestemme meg hva jeg gjør angående marsipankake. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å lage marsipankake selv, men så har jeg blitt litt i tvil igjen….. For jeg fant ut at jeg hadde veldig lyst på bilde av Karina på en kake….. Jeg har allerede bestilt en kake av en tidligere klassevenninne av meg, men det blir en type sjokoladekake med marsipanlokk. Jeg tror jeg kommer til å velge og bestille bilde på bakeren og sette det på egen kake…… Men jeg finner ikke ut hvordan jeg får bestilt det på nettsiden til bakeriet, så da må jeg ut og snakke med de i morgen. Dagene går fort unna når man har så mye som skal ordnes…..

I går var vi på fotballturnering med Elias. Vi startet dagen alt for tidlig til  være søndag og tilbragte noen timer i strålende sol og fikk se mange ivrige fotballspillere:) Resten av dagen gikk unna med en bursdag på Elias og så tok Ole med seg Sander og Mats og fikk delt ut reklamen vi fikk av innebandyen. Godt å få unna. Jeg for min del satt meg litt ut og nøt litt sol og sommer innimellom husmorplikter inne;) Det ble en travel, men deilig helg. Ikke så mye tid til å roe ned og hente overskudd til uken som kommer=/


Fotballgutten vår=)


Litt lek og moro mellom kampene;)


Premieutdeling:) Labb og Line holdt nok varmen inni dressene sine, hoho;)


En skikkelig bamseklem;)


Mat ville også hilse på “lulenissen” som han kalte de;)

Resten av uka kommer til å gå fort. I morgen er det enda en fotballkamp og jeg skal ha med og selge kake, Karina skal på kappeprøving og Sander skal trene. Og jaggu skulle vi ikke deltatt å dugnad for fotballen til Sander også….. Men den hopper vi bukk over. Ole jobber så mye overtid og Elias blir ganske grinete om pappa drar på dugnad i stedet for å se på kampen hans…. Heldigvis så er det nesten ikke lekser på Sander og Elias denne uka. Skolen har grunnlovsuke denne uken og det skjer mye gøy for elvene i løpet av uka. Så da overlever kanskje mor og far denne siste uken med stress før vi går tilbake til normalen igjen;) Ikke det at det er noe latmannsliv da, men det skal bli godt å bli ferdig med konfirmasjonsforberedelser;)

Siste innspurt

Dagene her går unna nå, det merkes at det bare er en liten uke igjen til konfirmasjon. Frem til konfirmasjonen nå så er dagene fullbooket. Ikke tid til trimtur en gang=/ Men bare en uke igjen nå så er vi ferdige. Jeg må jo bare si at jeg gleder meg til dagen er her og vi er ferdig med alle forberedelsene. Det har vært mange diskusjoner de siste dagene. Konfirmanten selv har sine helt bestemte meninger om hvordan hun ikke vil ha det, men har ikke så veldig mange forslag på hvordan hun vil ha det *sukk* Bortsett fra “enkelt” da….. Og det jeg mener spiller visst ingen rolle. Frustrasjonen har ligget i tykke lag for å si det slik=/ Men til uka er det siste innspurt og ting begynner å falle på plass. Godt de er tre år til neste gang;)

Pc’n min synger nok på siste vers nå og det er ikke hver dag tastaturet vil være i godlune. Og så er den supertreig og jeg får snart grå hår (eller enda fler) av å bruke den. Det er vel best å få sendt over noen bilder til Fotoknudsen slik at de ikke går tapt. Men akkurat i dag så virker det som om den er samarbeidsvillig og jeg senker skuldrene litt igjen. Jeg har ikke akkurat råd til å kjøpe meg ny pc nå, visakortet har gått varmt nå den siste tiden med innkjøp til den store dagen. Nytt fotoapparat skulle jeg hatt før konfirmasjonen også. Det er jo skikkelig dustete det også=/ Det går greit å ta naturbilder og bilder av en og en, men flere personer på ett bilde…… Nix, det går ikke så bra, da blir bildene uklare=/ Det er vel en grunn til at jeg så og si ikke tar bilder med kameraet mitt om dagen….. Den som hadde vunnet i lotto…..

I går var vi på avslutningsturnering for innebandyen og hele kvelden gikk med til det. Det var en intern turnering hvor det var artige kamper hvor f.eks. de store spilte mot de små og hadde tau mellom beina slik at de ikke fikk langet ut så mye når de løp. Kim-Andrè sitt lag spilte mot Sander sitt lag og de yngste vant lett;) Hihi, de store gutta så jo ut som høner der de trippet av sted med små skritt;) Veldig artig å se på, og ungene fikk hente seg gratis pølser, drikke og kaker. Vi voksne fikk kaffe og kaker. En veldig fin avslutning på sesongen;)

I dag har vi vært i 85 års lag:) Men først var Karina og jeg og fikk handlet inn til disse roseballene hun lager til borddekorasjonen. Vi manglet ganske mange roser og jeg var redd de kom til å bli utsolgt før jeg fikk kommet meg til butikken (som selvfølgelig var utenbys) Skjorten som jeg bestilte til Mats hadde jeg heller ikke hørt noe om så jeg måtte innom butikken for å høre om den kommer snart. Jeg liker å ha ting i orden og mister nesten nattsøvnen ved å gå å lure på om den ikke kommer snart…… Jepp, jeg er kontrollfreak og liker at ting er på plass i god tid før jeg trenger det.

I dag var det nydelig vær igjen og det var ikke så lett å motivere ungene til å sitte inne i 85 års lag akkurat i dag. Men det gikk veldig fint og vi har fått god mat og mange gode kaker. Og ungene fikk skryt for at de oppførte seg så eksemplarisk. Høhø, de skulle vært her en kveld da ungene klikket en etter en…… Først Sander, så Elias, så Mats….. Og det etter jeg hadde hatt en “tøff” kveld hvor Karina og jeg skulle bli enige om bilder som skulle på bordkortene og bilde som jeg ville bestille på lerret og ha på gavebordet….. Noen ganger lurer jeg virkelig på hva drivkraften til ungene er…… Hvis drivkraften er å vippe mor og far utfor stupet så er de jammen ikke langt unna noen ganger *kremt*. Det er godt de tar frem sjarmen sin og drar oss opp igjen innimellom<3


Gutta krutt måtte ut for å lufte seg litt mellom maten og kakene;)

I morgen skal Elias spille turnering og vi kan ikke ligge å dra oss akkurat. Vi skal vel møte halv ni tror jeg….. Senere på dagen skal Elias i bursdag og vi må levere ut reklame i Larkollen…… Dugnad er vel en ting vi kjenner godt til om dagen……. Her har det vært utrolig mange dugnadstimer i det siste. Neste dugnad er til tirsdag hvor jeg kal ha med og selge kake da laget til Elias skal spille kamp til tirsdag. Og samme dag skulle vi vært på dugnad på fotballen til Sander….. Gurimalla, jeg gleder meg forferdelig til sommerferie….. Det skal bli helt greit med roligere dager;) Jeg er sånn akkurat passe lei av at vi “alltid” ha dårlig tid og løper mellom slagene=/

Er du ofte på dugnad?

Tålmodigheten selv

Hverdagen hentet oss fort inn igjen. Det har vært to hektiske dager siden mannen i huset har vært borte fra morgen til kveld to dager nå. I går var det på høy tid å få vasket over vinduene her, vi kunne jo nesten ikke se ut av dem lenger= Vi har jo vært gjennom en og annen regnværsdag de siste månedene….. Og siden jeg først var i gang så kunne jeg jo skifte gardinene i stua. Og resten av rommene…… Gaaad, tålmodigheten selv, der har du meg….. Alt skal gjerne gjøres ferdig med en gang, og helst skulle det vært gjort i går;) Og siden vi har “hundre vinduer” så tar det jo litt tid. Hele dagen gikk med, snakk om kjedelig jobb. Men nå er det sommer i huset og det er jo veldig hyggelig:)

Været er nydelig om dagen og da må jo ungene få is:)

Mats startet dagen klokka 0510 i går og da var det på plass med en liten lur på dagen;)

Dagen i dag kom og gikk. Mye handler om konfirmasjon om dagen og i dag måtte Kim-Andre til pers. Endelig er hans antrekk i orden:) Nå sitter Karina og ser gjennom bilder så vi kan få bestilt bordkort. Tanken er å ha et gammelt bilde og et ganske nytt bilde på bordkortene slik at det blir gammelt og nytt på annenhver plass. Og så har jeg lyst til å ha et lerretbilde av Karina på gavebordet. Men da haster det med å få bestilt….. Og Karina og jeg er ikke veldig enige om hvilket bilde vi skal velge heller=

Været er deilig om dagen, men litt kjølig har det vært i dag:)

Mats, Sander og Elias var hos mormor og morfar mens Kim-Andre og jeg kjøpte dress og Mats fikk med seg en “liten” boks med kjeks hjem…. Snakk om lykkelig gutt;)

Hihi, fikk du bare den lille sjokoladen du da storebror=)

Da får jeg ta en diskusjon med Karina så vi får bestilt bordkort og lerretbilde. Jeg kan se for meg hvem som taper og hvem som får viljen sin, hmfr=

Slutt

Da var påsken over og i morgen kommer hverdagen og henter oss inn igjen=/ Vet ikke helt om jeg liker det, men det er jo ikke akkurat slik at jeg har noe jeg skulle sagt der…… I morgen er det hverdag igjen, klar eller ikke klar. Vi starter med to overtidsdager, så er det dugnad på torsdag, fredag er det avslutningscup på innebandyen, lørdag skal vi i 85 års lag og søndag er det fotballcup på Elias. Så skulle jeg hatt frøken M innimellom der. Og dress til Kim-Andrè skulle vi også kjøpt…… Er det rart jeg ikke er helt klar for hverdagen igjen???

Jeg elsker fridager hvor vi kan få gjort litt her hjemme. I dag har jo solen strålt som det gjør på en deilig sommerdag og vi har fått pakket frem verandamøblene. Vi har grillet middag og spist den ute, helt uten å fryse. Det er ikke alltid vi gjør midt på sommeren en gang. Ikke uten å hakke tenner iallfall;) Ungene har kost seg ute i bare shorts og t-skjorte. Mann har fått shinet opp bilen og den er nå nesten klar for salg. Må bare få fikset på en ting først. Den må jo være helt i orden når vi selger den;) Jeg gleder meg til vi får den bort. Jeg blir litt stressa av at vi kjøpte bil før vi solgte den gamle…..


Verandakos med mammas solbriller;)


På vei hjem fra besøk;)

Elias og Sander har fartet litt i dag og Mats har hjulpet til med bilvask. Karina og jeg tok livet litt med ro på verandaen med en kald smoothie. Livet kan være ganske greit når man har ferie;) Men i morgen henter virkeligheten oss inn igjen;) Liker ikke…….

Alle mann alle=)

For et påskevær vi har i år!! Solen skinner fra skyfri himmel hver dag, bare skjærtorsdag var dårlig. I dag tok vi turen il Alby, som veldig mange andre, og vi hadde pakket med oss mat og drikke. Det var nesten så vi måtte snu og dra et annet sted for da vi kom til parkeringsplassen så var det smekk fullt og biler sto i kø og skulle parkere. Men med litt flaks så kom det noen som skulle hjem og vi fikk en ledig plass:) Humøret til ungene var litt så som så, men etter litt tid så var de vel ganske greie i humøret igjen. Det er ikke bare bare å få dratt disse “gamingungene” ut av huset=/ Men når det er så fint vær som det er nå så er det ikke lov å sitte inne!!!

Vi har kost oss i dag. Sol fra skyfri himmel, grillpølser på engangsgrill, klatring i trær, kasting av stener i vannet, ja det må jo bare bli bra:) Da vi kom hjem igjen kastet ungene klærne og koste seg ute i finværet. Nå kom akkurat Kim-Andrè hjem igjen. De ville få med seg siste dag med solskinn før de dro hjem igjen og dro ganske sent fra hytta. Nå er vi fulltallige igjen og i morgen er siste dag med påskekos før det blir full fart igjen. Vi skal bare holde på hjemme, vi har visst en bil til overs som vi må få ut for salg;)


Ut på tur, aldri sur:)


Mats skulle absolutt ha på seg pannebånd……


Alltid like stas med en slik huske:)


Mats var ikke helt trygg og ville fort av:)


Tøff med solbriller:)


Pølsespising og soling på samme tid…..


Klatring:)


Mange stener fant veien ut i vannet……


Leter etter en perfekt sten å kaste:)


Møkkete barn er lykkelige barn;)


Da vi kom hjem kastet ungene klærne;)


En deilig dag<3

Ny bil!!!!!

Der ble en pause på meg i går. Ungene dro til farmor og her ble dagen veldig rolig. Vi har fantastisk fint vær nå og jeg nøt litt tid i solveggen mens mannen i huset skiftet til sommerdekk på begge bilene. Det er virkelig deilig med barnefri av og til. Ingen unger som må det ene og der andre og ingen tider å forholde seg til. Ungene fikk tilbud om å få bli hos farmor frem til søndag, det vil si to dager;) To dager hvor vi kunne finne på hva vi ville….. Karina hadde besøk av en venninne så de to koste seg med sitt:)

Klar for tur til farmor=)

Det er deilig å våkne opp til rolig hus:) Bare oss to voksne til frokost (Karina står jo opp senere enn oss). Vi koste oss med lang frokost, så var det kos i solveggen. Det ble nesten for varmt… Litt konfirmasjonsplanlegging har det blitt i dag også, men det er bare hyggelig. Etter en rolig formiddag så dro vi for å se på bil. Jeg gledet meg veldig, bare mann og jeg på tur:) Og bilen var fin den….. Så fin at den ble med oss hjem:) Dette var noe vi ikke hadde sett for oss for ikke hadde vi ordnet med finansiering og ikke har vi lagt ut caravellen for salg. Men bilen var så fin og den hadde nok gått fra oss on vi ikke hadde kjøpt den i dag. Så etter noen tastetrykk på pc’n så var både lån og forsikring i orden:) For en fantastisk tid vi lever i;) Så nå er vi eiere av en 2011 modell Ford S Max. Den har mange fine (og kule) finesser og jeg er veldig fornøyd. Litt flaks at jeg tok med meg lommebok med førerkort, for det er noe jeg vurderte å la bli hjemme. Nå må vi bare få lagt ut caravellen for salg;) Bilparken her hjemme er litt for stor nå.

Kos i solveggen:)

Vår nye bil, hoho:)

På veien hjem ringer Sander og sier han vil hjem…. Det ble ingen stille og rolig kveld i dag slik som jeg så for meg= Siden Sander ville hjem så ble de med hjem alle tre…. Jaja, da var de på plass igjen. Nå skal jeg gjøre ferdig maten før jeg kræsjlander i sofaen. Det ble en lang dag på farta og jeg er i grunnen sliten. Sander har fartet videre og skulle sove hos en venn. Men han kommer ikke sent hjem for vennen skulle visst på trening klokka 11 i morgen formiddag. Slik er det å ha barn som er norgesmestere, hihi;) Vi tar oss kanskje en tur på Alby og koser oss i solen. Og så må visst mannen klargjøre en bil for salg;)

Dårig start

La oss håpe at resten av påsken blir bedre enn starten….. For været i dag har vært alt annet enn bra. Vind og regnvær, skikkelig begredelig! Men nå ser det ut som om det blir skyfritt og de lover jo bra for resten av påsken. Vi har bare roet helt ned i dag. Men guuuuh, jeg blir jo så lat…… Gidder jo nesten ikke å gå på do en gang, hihi. Til mitt forsvar så har jeg ikke så mange slike dager:) Ungene har vært på påskeeggjakt i dag, like greit at de får påskeeggene sine litt tidlig i påsken for da får de kost seg med de gjennom hele påsken:) Sander, Elias og Mats skal på besøk til farmor i morgen og da får de påskeegg der også:)


Tre fornøyde gutter:)

Kim-Andrè og farfar dro av sted til hytta i dag. Kan tenke meg at Kim-Andrè nyter stillheten….. Ikke så stille og rolig her hjemme alltid. Karina har også luftet seg litt i dag og har vært på kino sammen med tante og så var de ute og spiste etterpå. De hadde kost seg veldig. Vi andre har bare vært hjemme i dag.

Nå fyller vel påskedagene seg så smått opp. I morgen er dagen ganske åpen. Etter de tre minste er levert til farmor så må vel mann og jeg finne på noe hyggelig sammen. Vi kan fine på det vi vil *lykke*  På lørdag skal vi antagelig se på en bil i Asker. Ungene har fått tilbud om å sove over hos farmor frem til søndag så da kan vi farte og kose oss litt uten å ta hensyn til utålmodige unger. Kanskje vi tar en tur på Aker brygge siden vi allikevel er i området. Og så håper jeg at vi kan gå en tur på Alby i løpet av påsken. Kanskje vi griller der sammen med ungene hvis vi får fint vær resten av påsken. Og så må mannen få ordnet litt på bilen vår så vi får lagt den ut for salg. Vi skal vel få dagene til å gå. Det var vel i grunnen ikke så galt at dagen dag ble en lat innedag;)

 
Nydelig solnedgang i dag. Fuglene som flyr i luften er hegrer. Og dette bildet er ikke redigert noe;)

Fortsatt god påske;)

Endelig

Det ble en lang dag i går. Vi (Karina, mormor og jeg) var på farta i 8 timer. Og vi jaktet på den berømmelige konfirmasjonskjolen…… Vi tok turen til Sarpsborg for der er det en butikk hvor det jobber noen veldig hjelpsomme mennesker. Sist vi var der så besvimte Karina og vi måtte bare komme oss hjem, men hun som jobbet der skulle få tak i en hvit kjole til Karina. Nå hadde hun ikke fått kjolen enda i går da vi kom, men hun fant frem kjoler som hun ville Karina skulle prøve. Og alle kjolene var jo helt nydelige. Den ene kjolen var helt fantastisk vakker, men frøkena ville ikke ha den for det var feil farge….. Men nå ble det kjolekjøp og jeg er veldig fornøyd med at vi fikk med oss en kjole hjem. Kjolen er enkel, men vakker. Den er kremhvit og kan pyntes opp og tones ned. Veldig greit for da kan hun bruke den litt senere også. Jeg viser dere selvfølgelig etter konfirmasjonen;) Kjole til 17. mai ble det også på henne, heldiggrisen!!

Neste post på programmet var å se på bordpynt. Vi hadde ikke noe spesielt tema, men jammen kom det litt av seg selv etter hvert. Igjen så ville Karina ha det enkelt…… Ikke veldig mye dilldall! Etter mye titting og diskutering så ble vi enige og fikk kjøpt rosa løper til bordet og noe pynt som Karina skulle lage selv. Det var jammen ikke bare bare å bli enige skal jeg si dere. Og jeg som trodde at jentekonfirmasjon skulle være å lett……


En liten sniktitt på bordpynten. Temaet ble visst roser;)

Så var det sko da….. Det skulle visst ikke være så lett det heller=/ Vi beveget oss til et nytt kjøpesenter uten at det hjalp stort…. Da begynte mor selv å bli bittelitt lei…… Vi kjørte mormor hjem og dro videre til neste skobutikk. Og endelig løsnet det for alvor og vi fant sko. Så dro vi innom et tredje kjøpesenter og fant et sjal Karina kan ha rundt skuldrene sine, servietter som Karina godkjente, en nydelig lysestake som vi skal ha på gavebordet og vi var innom en fotobutikk og ble enige om hvordan bordkort vi skal ha:)

Videre gikk turen hjem for å hente Sander så vi fikk byttet penskoene jeg kjøpte til han her om dagen. De var selvfølgelig for små=/ Men det var jo en smal sak å få byttet de til riktig størrelse og nå er faktisk de tre minste gutta klare for konfirmasjon. For jeg fikk holdt av og bestilt skjorter til Sander og Mats (Elias har) i en butikk i Sarpsborg og blå penbukser finnes jo ikke til gutter så vi løp innom Cubus og kjøpte blå chinos.  Så da blir de nok fine allikevel:) De tre minste gutta skal ha blå skjorter og blå bukser. Og så skal de ha tøffe slips:)

Siste post på programmet var øredobber til Karina. Og så tittet vi etter kaffeservietter. Siden temaet er roser så vil vi gjerne ha kaffeservietter med roser……. Vi fant noen, men ingen som ble godkjent….. Men da var det på tide å komme seg hjem. Det ble en lang dag og jeg var sliten og lei. Det ble bare noe mat i kroppen og så tusslet jeg i seng. Med småvondt i hodet og trøtt så det holdt var jeg i seng i god tid før tolv, det skjer ikke veldig ofte. Pc’n ble ikke slått på i går en gang. Kan ikke huske sist det skjedde:0 Jeg var sikker på at jeg kom til å falle i koma før hodet traff puta, men jeg var så “gira” etter dagen og klarte søren ikke å sovne….??? Det ble en lang natt=/ Er det virkelig mulig og ikke klare å sovne etter en så slitsom dag??? Hihi, ikke ofte det skjer altså for jeg klarer vel å sovne nesten hvor som helst, når som helst:)

I dag har vi gjort oss klare for påsken. Huset er shinet opp og kjøleskapet er fylt opp. Nå er vi jammen klare for å roe helt ned. I morgen reiser Kim-Andrè og farfar på hytta og Karina skal ut å spise og dra på kino med tante. Og på fredag skal Sander, Elias og Mats holde farmor med selskap og sove der. Mor og far gleder seg til et rolig døgn. Nå har det gått i ett i det siste. Ole spurte meg hva vi skulle finne på da vi har mulighet til å finne på noe bare vi to og jeg foreslo å vaske vinduer og bytte til sommergardiner. Hehe, snakk om å få et klart nei da =) Neida, vi skal nok finne på noe mer hyggelig, det fortjener vi nå:)


Kosestund på fanget til storesøster. Her øves det på farger;)


Tøffe gutta i like skjorter:)


En sten er på vei ut i vannet;)


Mats og pappa gikk en tur med bilen i ettermiddag. Det går jammen unna nå…… 🙂

I morgen så meldes det om regn tror jeg. Hmmm, jeg kan allerede nå se for meg at jeg kommer til å kjede meg…. Ingen planer og dårlig vær etter det har gått i hundre hver dag……. Det er ikke bra=/ Men vi finner vel på noe;)

God påske:) Har du mange planer for fridagene?

Go’følelse

Nå har alle i huset påskeferie. Ikke så gal tanke i grunnen. Mats fikk dra en tur i barnehagen i dag siden det ikke skjedde noe spesielt her. Etter han var levert så tok jeg turen videre og fikk gjort unna litt ting og tang. Jeg har til og med tusslet rundt på kjøpesenter og handlet masse fint til de tre minste. Skikkelig go’følelse;) Det går lengre og lengre tid mellom hver gang jeg er ute slik og koser meg.

Sander og Elias har vært opptatte med kamerater i dag. Det merkes godt at våren er her og ungene tyter frem gjemmestedene sine nå som det er lyse og fine ettermiddager. Men jaggu er det kaldt enda. Jeg gikk ut sammen med ungene etter middag i dag og fikk med meg et helt minutt med sol og varme før skyene kom og tok bort varmen. For da sola forsvant så forsvant varmen også og jeg hutret og frøs=/ Da var det godt å komme seg inn igjen;)


Gutta koser seg;)

I går hadde vi en ganske rolig dag. Vi var og snakket med de vi leier lokale til konfirmasjonen av og nå er det meste i boks der. De står også for mat og servering så det var godt å få ting på plass. Etter vi var ferdige med å snakke med de så hentet vi hengeren til svigers og fikk tatt en skikkelig ryddesjau i garasjen og litt rundt omkring her. Gamle leker som ikke er i bruk, ødelagte sykler og leker, ja alt mulig som har samlet seg opp i løpet av vinteren står nå klart på hengeren og skal bli kjørt på fyllinga i morgen. Og nå har vi gatas mest ryddige garasje. I hvert fall med tanke på hvor mange barn vi har;)


Heyhey, vi har sååååå ryddig garasje!!!!! Mannen støvsugde til og med gulvet der i går, fnis:)

I morgen skal vi nok en gang ut på kjolejakt. Ønsk oss lykke til, det trenger vi;)