Bare et lite hallo

Ikke mye som skjer her når Ole er på jobb fra morgen til kveld. Her flyr ungene hit og dit og er ganske opptatte med å være sammen med venner. Man merker jo at fler og fler drar på ferie, men enn så lenge så er det noen å leke sammen med. Mats har vært i barnehagen som vanlig i dag. Jeg tenker at han får gå de to siste dagene før det er ferie, så er han satt opp på ferie i 4 uker. Jeg tipper at han ikke kommer til å starte igjen før skolen starter igjen. Vi skal jo en liten tur til London i august sammen med Karina og da skal Sander, Elias og Mats være med farmor og farfar til Hunderfossen. Så tiden frem til skolestart kommer til å gå fort….. Vips så er høsten her=/


Mats smisket til seg sparkesykkelen til Elias med en kos:) Hihi, han vet hvordan han skal få viljen sin;)


Så stolt når han fikk på seg fotballdrakt etter barnehagen i dag=)


Blidfisen;)


Finingen<3


Hopp og sprett:)

Bare et lite hallo fra meg i dag. Som dere ser så er det Mats jeg har vært mest sammen med i dag, hehe:) I morgen har han fri og vi har ingen planer….. Burde egentlig funnet på noe lurt……… Men hva???

Sykkeltur

Så ble det ingen grilling med gode venner denne helgen:( Jeg fikk melding på morgenen i dag at to av barna hadde begynt å kaste opp….. Så da får vi ha det til gode. Det er jo alltid fint å ha noe og se frem til;) Men ungene her og vi voksne ble jo skuffet. Vi hadde jo gledet oss til dette. Menmen slik ble det, ingenting å gjøre med. Sykdom kan man ikke bestemme over. Og siden sydentur ikke er så alt for langt unna så er vi veldig glade for at vi ikke gjennomførte planen om grilling på fredag. Da var vi nemlig veldig i tvil om vi skulle overse at de hadde hatt et sykt barn dagen før. Nei fysj, jeg håper at vi holder omgangssyken på lang avstand. Den er ikke velkommen i hus nå (eller noen gang)!!!

Så da var dagen plutselig uten planer….. Mannen har lekt seg med verktøyet sitt i dag og fått ordnet tørketrommelen min (ja det er faktisk bare jeg som bruker den). Reima som får trommelen til å gå rundt har vært i ferd med å ryke nå i lange tider så vi hadde faktisk kjøpt inn en ny reim som har ligget klar. Så etter en liten time så satte mannen tørketrommelen på plass og erklærte at trommelen var “as good as new”. “Men bør du ikke prøve om den virker før du friskmelder den da?” spurte jeg undrende. Hihi, det hadde han ikke tenkt på…… Og så skjer det som måtte skje, den virket ikke. Høhø, jeg trodde jeg skulle knekke sammen av latter=) Men så kom jeg til å tenke på at ny trommel faktisk koster penger, og smilet stivnet litt…… Men, heldigvis så kviknet den til etter litt dytting på trommelen;) Pjuh, da håper jeg at den virker noen år til:)

Ida har vært hos oss i helgen og da hun reiste hjem så tok vi andre oss en sykkeltur. Elias fikk besøk av en kamerat akkurat i det vi skulle sykle så vi fikk selskap av han på turen også:) Det er så fint rundt her vi bor og vi har mange fine turstier å velge mellom. Vi syklet mot Larkollen og Evje golfbane og stoppet og tittet på noen sauer før vi syklet litt videre. Så stoppet vi ved vannet og slappet av litt der før vi syklet videre hjem:) En mil på sykkelsetet ble det vel til slutt. En god trimrunde for mor og far;)


På sykkeltur:)


En sort sau ville ha både kos og mat av oss;)


Et brøkdels av sekund etter dette bildet ble tatt så oppdaget Mats at sauen gav han en kos og han skvatt til siden:)


Sauen dro stadig hodet gjennom gjerdet og ville ha mat;)


En liten pust i bakken;)


Og stein må jo kastes i vannet;)

Det ble en fin dag allikevel. Vi avsluttet dagen med å bestille pizza, til ungenes store glede:) Nå venter en ny uke, Mats sin siste uke før han skal ha ferie. Ole skal jobbe enda en uke + et par dager før han skal ha ferie. Det er litt skummelt å tenke på at ferien snart er her, for når den er over så venter høsten og det er et helt år til ferietid igjen=/ Men først skal vi glede oss litt til før ferien er her. Det er deilig å ha noe og glede seg til;)

Sommerfest

Hvor pokker ble det av sommeren??? Ikke mye som minner om sommer nå om dagen=/ Nå er det bare kaldt og jeg liker det ikke!!! Vi har jo hatt masse sol og varme de siste ukene og man blir fort godt vandt…. I dag har jeg på meg bukse og det kan jeg ikke huske sist jeg hadde.

I går skulle vi egentlig hatt besøk av et vennepar med barn og grille og kose oss, men på grunn av sykdom hos de så har vi utsatt det til i morgen. Like greit spør du meg for i går var det mye vind og så holdt bonden på med jordet nedenfor oss til langt utover kvelden. Ikke akkurat like hyggelig å ha besøk når en traktor går på fullt turtall rett nedenfor verandaen her. Makan til bråk=/ I morgen satser vi på sol og sommer igjen og en bonde som holder helligdagen hellig. Ikke så sannsynlig at alle ønskene innfris da men….. Vi satser på at dagen blir fin uansett;)

I dag var det tid for den årlige sommerfesten med familien. Den festen holdes utendørs og er litt væravhengig. Og siden “alle” sa at det ikke bare skulle regne, men pøsregne så slo jeg meg til ro med at det ikke kom til å bli noe sommerfest i dag…… Men regnet uteble (igjen) og her er det like knusktørt…… Noen dråper har det vel kommet, men jeg tror at det regner alle andre steder enn akkurat her. På torsdag gikk tordenværet nesten i ring rundt oss, men hit kom det hverken regn eller tordenvær. Vi hørte bare noen bulder i det fjerne. I nabobyen hadde det haglet klinkekuler…… Litt regn har det vel kommet i dag, men ikke nok=/

Siden regnet uteble i dag så ble det sommerfest likevel. Og det er alltid like hyggelig å komme inn til festen sammen med familien. Besteforeldregenerasjonen baker og ordner i stand til kaffe som vi koser oss med når vi kommer. Veldig deilig å komme til dekket bord;) Så er det bading som er det store for ungene. Og i dag var det jammen godt at ungene kunne bade inne, for det fristet ikke så mye å ta seg et bad i sjøen….. 11 grader i luften viste bilen da vi kjørte hjemover i seks tiden. Ikke mye å skryte av=/


Hmmm, hva står alle og ser på mon tro??


Danskebåten selvfølgelig. Det er spennende å se de store båtene kjøre forbi:)


Hvert år står jeg og ser ned på brygga og drømmer meg bort. Tenk å tilbringe en deilig og varm sommerdag der da….. *sukk* Det m være himmelsk deilig:) Neste år håper jeg vi er heldigere med været så vi kan kose oss i solen=)


God tur til Danmark;)


Så var det tid for bading;)


Booombaaaaaaaa!!!


Mats storkoste seg i vannet:)


Å sprute på storebror er alltid like gøy;)


Vi gleder oss til vi skal til syden og bade hver dag:)


Ida og Sander gjorde ablegøyer under vannet og jeg sto i kjelleren og tok bilder;)


Flere store båter seilte forbi;)


En ekte seilbåt (uten seil da men…..)


Fineste<3

En veldig hyggelig dag med hyggelige mennesker. Vi kan da kose oss selv om været ikke viser seg fra sin beste side:) Det er alltid like hyggelig å komme på besøk. Ungene storkoser seg og da gjør jo vi voksne det også. Vi gleder oss allerede til neste år;)

Små gleder

Ferien er godt i gang og ungene har allerede klart å snu litt på døgnet=/ Her skal de helst ikke legge seg før mor og far…… Det vil si at det er mye masing om dagen. For jeg trenger litt tid uten barn før jeg legger meg!! I dag fikk jeg de tre minste i seng i rimelig tid og det var så godt. Sander lå i telt sammen med en kamerat i natt og det ble alt for sent før de sovnet. Og Elias har visst lagt seg litt for sent de siste dagene og humøret i dag har vært deretter…… Egling og trassing på høyt nivå sier jeg bare.

Dagene går unna selv om det er ferie. Mats er i barnehagen de dagene han skal og jeg prøver å være flink og gå meg trimturer de dagene. Elias og Sander har vært ganske opptatte med venner disse dagene og det er veldig deilig. Eldstemann jobber jo så han har mer enn nok å ta seg til om dagen.

I dag ble vi bedt til foreldrene mine på grilling. Ole og poden jobbet overtid og de dagene blir fort litt lange og kjedelige. Så det var godt å ha noe å ta seg til. Bare så dumt at det var storm i kastene akkurat da vi skulle grille….. Men mat ble det og vi ble gode og mette:)


Full rulle på disse to guttene…..


Noen ganger er det godt at man har to hender;)


Sommerkooooos=)


Sjarmerende barn, høhø;)

Etter unger var puttet i seng så snek jeg meg ut på verandaen og nøt de siste solstrålene for dagen. Det er noe med denne kveldssolen…… Vanvittig deilig!!! Rett før solen forsvinner så varmer den så deilig, ikke for varm, men allikevel så deilig. 25 minutter med ren nytelse<3 Ingen barn som maset, ingen gjøremål som ventet…… Dagens absolutte høydepunkt. Stillhet, varme, nytelse…… Men trenger ikke så mye mer. Små gleder i hverdagen!!!

Det var et lite pip fra meg. Det er utrolig stille her på bloggen om dagen. Få lesere og få kommentarer…. Om det er fordi det er mange som er på ferie eller om det bare er fordi jeg blogger mindre om dagen vet jeg jo ikke. Litt kjedelig er det jo å se at lesertallet stuper. Men noen henger med enda, og det er jo hyggelig;) Men det er vel naturlig at jeg mister lesere nå som Mats begynner å bli så stor. Ingen gravidmage å vise frem, ingen baby i hus og jeg er over 40 år…… Jeg har ikke akkurat noe stort trekkplaster lenger……. Men jeg holder ut noen uker til. Må få dokumentert sommeren. Flere ganger i det siste så har vi brukt bloggen som et oppslagsverk når det er noe vi har lurt på. “Var det to eller tre år siden Sander fikk ny sykkel” og “var det i fjor eller året før vi feiret 17. mai på Halmstad” Hihi, det er så kjekt og bare gå inn på bloggen og sjekke;) Jeg er veldig glad for at jeg har samlet så mange minner her;)

Effektiv helg

Så var helgen over….. Ikke den mest spennende helgen, men vi har da fått gjort litt fornuftig. Mens jeg har holdt på her hjemme i dag så gikk tankene til forrige helg hvor jeg lå og koste meg i solen i Vansjø. Denne helgen har det vært mye vind og det har vært kaldt=/ Jeg håper at sommervarmen finner veien tilbake igjen snart;)

Jentene holdt ut hele natten i teltet og det hadde visst ikke vært kaldt. (For de som ikke fikk det med seg så lå Karina og en venninne i telt fra fredag til lørdag) Jentene ordnet seg banan??pannekaker til frokost (eller lunch ville jeg kaldt det) og det var veldig godt. Men vaniljekesam, blåbær og bringebær så smakte det fantastisk godt. Det må vi lage flere ganger;)


Et bilde fra teltet. Her var det puter, pledd, dyner, snop, drikke og mac. En helt grei overnatting vil jeg tro;)


Yummy=)

I går skulle Elias få lov til å kjøpe seg ny sykkel og vi tok turen til XXL. Og Elias fant seg en stilig sykkel og ny hjelm. Disse sykkelhjelmene er jo klin umulig å få til og sitte riktig på hodet….. Nå investerte vi i en litt dyrere hjelm og håper at den sitter mer riktig på hodet hans;) Den har liksom ikke noe hensikt hvis den bare slenger rundt på hodet uten at den sitter ordentlig fast…….. Elias syklet sykkelen helt hjem og jeg gikk ved siden av. En god og lang tur;)


Denne sykkelen falt valget på til slutt:)

Helgens hovedprosjekt var å få vasket og beiset verandagulvet, så mannen kjørte hjem og begynte på den jobben mens Elias og jeg syklet/gikk hjem. Det er jo litt gulv som skal behandles…… Mellom 75 og 80 kvadratmeter, det tar litt tid=/ Gulvene ble vasket i går og i dag har de blitt beiset.

Far og sønn opptatte med hver sin ting. Ikke akkurat avslappende å ha en aktiv treåring lekende rett ved siden av nybeisede gulv…….

Mens mannen har holdt på ute så jeg jeg holdt på inne i dag. Vinduene har blitt vasket, det trengtes for å si det slik. Badene har også fått seg en liten vask og så har jeg holdt på med min evigvarende syssel, nemlig klær=/ Det har blitt vasket, brettet, hengt opp, strøket, og ryddet…… For et tidkrevende arbeid=/ Og innimellom dette så har jeg fått lekt litt fotograf igjen. Må jo gjøre noe gøy oppi alt det kjedelige:) Mats hadde på seg en av Emilskjortene sine i dag og siden det var overskyet så måtte jeg bare ta noen bilder. Overskyet vær er jo det beste å fotografere i;)Lille Emilgutten vår<3


Og så har storesøster laget smoothie til lillebror. Alltid like godt=)


En effektiv helg er over. I morgen blir Kim-Andrè med Ole på jobb og de starter uken med en laaaang dag=/ Mats skal i barnehagen og vi andre har vel ingen store planer. Nå ser vi frem til neste helg, da blir det familiekos igjen og andre kjedelige oppgaver blir lagt bort. På fredag får vi besøk og vi håper på litt varmere vær så vi kan grille og kose oss. På lørdag er det tid for den årlige familiesammenkomsten og vi skal på tur alle mann. Vi gleder oss;)

Stor begivenhet

Da var siste skoledag unnagjort og sommerferien er et faktum:) Og vips så forsvant sommervarmen…… Her er det mange truende skyer, men frem til nå har regnet holdt seg borte. Vi trenger litt regnvær, så et par dager med regnvær hadde vært helt greit. Men det kalde været som vi har fått nå…… Nei takk!!!! Selv om det blir litt overskyet vær så hadde det vært helt greit at varmen vi har kost oss med nå hadde fortsatt ut sommeren:) Vi får bare krysse fingrene for at varmen kommer tilbake og at vi ikke har brukt opp sommerværet for denne sommeren. For vi har hatt utrolig mye fint vær:)


På vei til barnehagen mens det enda var varmt;)


Blid liten barnehagegutt:)


Gutten i vinden=)


Ellers så var det godt å få mannen hjem igjen og neste gang det er noe reising på gang så skal vi dra sammen hele gjengen. Det skal bli deilig. Nå er det nedtelling til det er ferie for alle sammen. Neste uke skal Kim-Andrè jobbe sammen med Ole og da blir han opptatt i et par uker. Han har jo hatt ferie en stund nå og den siste uken har han stukket av sted med både bil og kamera….. Han er jo en av de som er litt over gjennomsnittlig opptatt av fly. Så han har vært på Gardermoen hele tre ganger denne uken. De fleste har vel fått med seg at verdens største fly har vært innom der….?? Hehe, det var visst en sykt fin opplevelse å se doningen lande…… Det var jo gøy at han fikk muligheten til få med seg den store begivenheten;)

Nå venter en hel helg uten noen store planer. Det er for kaldt til å dra ut med båten, så vi skal holde på hjemme. Mye skulle vært gjort, men så har vi benyttet oss av muligheten til å kose oss på båtturer mens det enda var varmt i været. Så nå kan vi få gjort litt her hjemme igjen. Karina har overnattingsbesøk i natt og jentene har satt opp telt og har planer om å overnatte ute. Hehe, vi får se hvor lenge de holder ut. Nå har de pakket med seg både overmadrassen til sengen hennes, puter, soveposer, snop, mobiler og diverse andre (u)nyttige ting. Ingenting å si på komforten de har ordnet seg:) De lovet å sende meg bilde så kanskje jeg legger med bilder senere. Vi får se hva jeg får og om jeg får bilder;)

God helg=)

Uttrykk…….

Fy, så sliten man blir av å gjøre nesten ingenting….. Jeg er helt kjørt i kveld=/ Mats og jeg har sullet rundt her hjemme i dag og tatt det helt rolig. Eller, så rolig man kan ta det med en tre-åring i hus da. For her går skravla fra han lukker øynene opp på morgenen og frem til han sovner på kvelden….. Non stop!!! Gurimalla, man blir jo helt svett i ørene jooooo. Makan til skravlehane….. Han får god trening i å snakke i hvert fall:) Hva, hvor, hvorfor, hvorfor ikke……. Spørsmålene er maaaaange. Og alle spørsmålene må jo få et svar, og alle svarene blir besvart med et nytt spørsmål…… Og slik går dagene;)

Det gikk en kule varmt her en stund, for det som skulle skje i dag skulle skje innenfor veldig begrenset med tid….. Typisk at alt skal skje på en gang=/ Men nå roer ting seg igjen. I morgen så har alle ungene normale dager på skoler og barnehage. Jeg må dobbeltsjekke før jeg legger meg så jeg er sikker på at jeg ikke har oversett noe. Karina skal flytte over på ny skole i morgen og det blir jo spennende. Men det skjer innenfor skoletiden og det er ikke noe som jeg må huske på der (mener jeg da…..) Sander og Elias skal ha vanlige skoledager og Mats skal i barnehagen. Det er litt deilig med slike normale dager nå som det har skjedd så mye i det siste;)

Siden Mats og jeg hadde litt god tid så tok vi noen flere bilder. Noe må man jo finne på;)


Litt lei seg…….


Litt spørrende……


Litt undrende…..


Litt mellomfornøyd……


Litt blid…..


Enda blidere….


Veldig blid…..


Superhappy:)


Pratsom:)


Tenkende……


Min<3

Jeg elsker å fange forskjellige uttrykk. Det er ikke nødvendigvis det bildet med det største smilet som blir det fineste synes jeg. Jeg er kanskje enda mer glad i bilder som er litt mer skjøre……. Slik som det spørrende bildet og det tenkende bildet. Men jeg elsker selvfølgelig smilet jeg fanger på bilder;)

Har du en favoritt blant bildene?

 

Ikke veldig klar…..

Da var vi i gang med siste skoleuke før ferie. Mann har dratt til Budapest på serviceleder møte og jeg var ikke veldig klar for at han skulle reise bort i dag=/ Det er noe med den siste innspurten før ferie……. Da er man liksom bare sååå klar for ferie. Det er ikke ofte jeg blir så nedenfor når han drar på tur, men i dag måtte jeg svelge et par ekstra ganger da jeg fikk melding av han fra Gardermoen og han sa at han snart var klar for avgang…..

Jeg visste jo at det kom til å bli litt stress i dag. Karina skulle til tannlegen klokka tre og i dag tok det selvfølgelig laaaang tid=/ Jeg satt nesten og trippet på venterommet og synes at klokka gikk alt for fort. Jeg pleier aldri å hente Mats så sent som jeg gjorde i dag…… Vi måtte småjogge bort til bilen etter Karina var ferdig hos tannlegen og så måtte jeg løpe innom butikken for å handle inn brus som Sander skulle ha med seg på turen. Mats ble hentet i full fart, da var klokka over fire=/ Vel hjemme igjen så var det bare å gå gjennom det Sander hadde pakket med seg, pakke noe ut og noe annet ned og løpe ut av døra igjen. Vi rakk akkurat å komme frem i tide, pjuh;)

Nå sitter jeg ensom og forlatt igjen i stua og nyter i grunnen stillheten i huset. Man merker godt at det er to som er borte…… De koser seg nok veldig på tur nå. Ettermiddagen har vært full av sol og varme og de har nok badet og kost seg. Det er meldt like fint vær i morgen, perfekt turvær;)

I morgen skal Elias spille sin siste kamp før det er ferie. Karina sin skole har også avslutning så jeg hadde regnet med at jeg gikk glipp av kampen til Elias. Men så sier Karina at hun hadde regnet med å være sammen med venninner på avslutningen og ikke meg….?? Hehe, ja da så…… Vi får se hva det blir til i morgen:) Uansett så blir det hektisk rundt middagstider, for Sander skal hentes klokka fire og Elias skal møte til kamp klokka fem. Men i morgen er jo Mats og jeg bare hjemme på dagen og da kan vi ordne en litt tidlig middag. Så får heller Sander spise senere…….. Ikke bare bare å få dagen til å gå opp for alle.

På onsdag kommer Ole hjem igjen. Lite vits at han booket fly hjem igjen på onsdag i grunnen for det blir bare stress å rekke flyet hjem og da han kommer hjem så er det bare for å sove og stå opp og dra tilbake til Oslo på jobb. Hadde han tenkt seg om så hadde han booket tidlig fly på torsdag og dratt rett på jobb fra Gardermoen. Men gjort er gjort, så da kommer han hjem sent onsdag kveld. Kim-Andrè har ferie alt og var med inn til Gardermoen i dag og fant frem til stedet hvor skuelystne flyentusiaster står og ser og tar bilder av flyene. Så man skal ikke se bort ifra at han tar turen inn snart med kameraet mitt for å ta bilder…… Snart ser jeg vel ikke noe til hverken bil eller kamera:o Han burde hatt en sommerjobb på en flyplass;) Men det ser dårlig ut, så han tar vel et par uker hos Nilfisk Alto og jobber under pappa’n sin;)


Det ble smoothie i dag også:)

Og vips så var dagen over……..

En liten uke igjen

Det ble en tur med båten i dag også. Sol og sommer er jaggu balsam for kropp og sjel….. En litt lat morgen ble det men vi er effektive når vi først setter i gang og var ute av døra litt etter klokka 11. Sander skulle ha med seg en kamerat i dag siden han hadde sovet over hos han i natt. Så vi var mange på tur i dag. Godt vi har stor båt….. NOT!! Jaja, der det er hjerterom er det husrom;) Det er ikke ofte vi er så mange på tur. Men vi skulle ikke kjøre båt så langt i dag, så det gikk bra at vi var så mange.

Litt vind har det vært i dag også, men vi fant oss et sted i le for vinden og det har vært en vanvittig deilig dag. Skulle ønske at vi hadde hatt ferie nå….. Men slik er det ikke, så vi måtte bare komme oss hjem i rimelig tid for det sto litt på “må gjøre” lista=/ Mannen skal til Budapest i morgen på serviceleder møte og jeg blir alene frem til onsdag kveld. I morgen skal Karina til tannlegen klokka 3 og Sander skal på overnattingstur i Vansjø med klassen sin og skal møte klokka fem. Så det blir ikke så mye tid til middag i morgen heller=/ Jeg gleder meg til ferietid, har jeg nevnt det før?? Hihi


Deilig sommertid<3


Bading ble det i dag også:) Vannet holdt 20 grader så det var i grunnen deilig når man først fikk dukket under;)


Mats synes at det var deilig å bade:)


Tøffen=)


Ungene hoppet fra båten og mor svømte rundt og passet på;)


Ikke noe å si på humøret;)


Gutta fisket masse i dag og det nappet stadig vekk. Men ingen fisk lot seg helt lure i dag=/


Ikke mange sprell på disse to;)


Ho mor koooooste seg veldig i dag;)


Ship o’hoi

Nok en deilig helg er over. Vi har vært veldig heldige med helgeværet i det siste:) Nå er det bare en liten uke igjen så er det ferie på skolebarna. Den siste uken skjer det jo litt av hvert så det er bare å henge med;) Veldig rart å tenke på at ungene nå er ferdig med enda et år på skolen….. Denne tiden flyr altså;)

En behagelig dag

Det ble en liten luftetur med båten i dag:) Siden det er meldt varmere i morgen så bestemte vi oss for at vi skulle ta en liten tur i sjøen i dag. Vi kjøpte bare med oss noen boller og jordbær og tok med oss vann så tok vi oss en tur og nøt finværet:) Alle barna ble med og det synes jeg er veldig koselig<3 Vi la ut på Jeløya og kjørte til Son og tok en is der før vi kjørte rundt Jeløya og tok opp båten og dro hjem og grillet;) En veldig behagelig dag, har vi blitt skikkelig bortskjemte med så masse fint vær:)


Klare for avgang;)


En supersøt svanefamilie kom til båten vår og villa ha litt bolle de også:)


Mor fikk seg noen minutter i fred og ro mens de andre gikk og kjøpte seg en is;) Deilig……. Ja, bortsett fra at svanefar bestemte seg for å nappe litt i bena mine da……


Aaaaah……. Sommer!!!!


Båttur og kos;)


Shari var klar for kooooos da vi kom hjem:) Se ho koser seg da!!!


“Nå koser vi oss Kim-Andrè”


Og så ble det lørdagsgodteri på verandaen da vi kom hjem;)

I morgen tar vi en dagstur opp i Vansjø:) En ny dag med sol og sommer venter, det er sååååå utrolig deilig:)