Hjemme igjen

Da var vi trygt plassert i Norge igjen. Det var jammen godt å komme hjem, men jammen savner man de late dagene fort….. Dagen i dag har gått med til å vaske tøy, handle inn mat og drive med litt livreddende førstehjelp på noen blomster. Det var veldig varmt mens vi var borte så blomstene her har slitt litt…… Men det er jammen ikke rart at noen går dukken i den varmen som har herjet distriktet. Rundt omkring så har trærne begynt å kaste løv…… Det er brune gressplener, ja til og med mosen er brun….. Jeg grøsser litt når jeg ser rundt meg og får høstfornemmelser=/ Nei, i morgen er det bare 1. august så sommeren skal vare mye lenger:)

Turen hjem gikk veldig bra i går, tatt i betraktning av at vi har med oss en overaktiv 3 åring da;) Ungene rakk å bade litt før vi pakket oss ut av hotellrommene og gjorde oss klare for turen hjem. Mats sovnet litt i bussen og ladet opp til flyturen. Jeg er ingen stor fan av reisedager og det topper seg litt for meg når vi kommer til innsjekking og når vi skal gjennom sikkerhetskontrollen. Kofferter skal sendes, handbagasjen skal lyses, kurioer, iPader, pc’er, nintendoer, mobiler, pc’r og diverse skal ut av sekker og plukkes med seg på den andre siden. Er vi ekstra heldige så går alle gjennom uten at det piper. Men det skal godt gjøres….. Mareritt spør du meg=/ Unger fyker hit og dit og jeg kan ikke akkurat løpe forbi sikkerhetsvakter for å stoppe de….. Jeg er like glad hver gang vi får med alle eiendeler og unger uten å miste noe/noen;) Pjuh


Siste kveld fikk vi besøk av disse små raringene:)


Siste badet før avreise:)


Sander og Elias i farta;)


Move away, I’m going home!!!!


Venter på bussen=)


Lader opp til flyturen……


5 timers flytur var plutselig over (eller ikke så veldig plutselig da….. Mats holdt koken for å si det slik) og da var det bare å vente på koffertene……….

Vi har kost oss masse på ferie, men jammen var det godt å komme hjem til egen seng igjen. Og pusen….. Shari hørte at vi kom og snakket til oss fra verandaen da vi kom. Det var veldig koselig å se henne igjen og ho ble nok veldig glad for å kunne være sammen med oss igjen:)  

Litt flere bilder fra de siste dagene:


Tøffingene:)


Is ble flittig hentet dagen lang. Mats forstår enda ikke hvorfor han ikke bare kan gå i fryseren og hente seg is her hjemme……


Fra Amadores stranden<3


Badenymfene:)


Det ble mange luftige svev…… Men storebror tok imot:)


Fra turen jeg gikk:)


Let’s jump=)


Storebror og lillebror soler seg;)

Nå nærmer første del av ferien seg over for vår del. Ole begynner å jobbe igjen til mandag, men han skal bare jobbe en uke før det er ferie igjen. Da skal vi til London sammen med Karina. Enda mer å glede seg til;)

Snart over

Nå nærmer ferien seg over for vår del. Iallefall første del. Nå er det bare en dag til med bassengkos før vi vender nesen hjemover igjen. I dag har vi vært på Amadores stranden igjen. Den stranden er helt fantastisk fin. Ole og de tre minste har leid pedalbåt, eller partybåt som Mats kaller det, og vi har badet og tittet litt i diverse boder. Også i dag har det vært knallvarmt. Jeg har ikke lastet inn bildene enda for jeg har gått på en smell og blitt forkjølet=

Mats og Elias har vært litt småforkjøla de siste dagene og Mats har sikkert samlet en hel skokk med basiller og gitt de videre til meg…. Det skal jo godt gjøres og ikke bli smittet av han sprelloppen der. Han er jo overalt, drikker litt av vannflaska mi, nyser meg opp i ansiktet osv….. Jeg merket natt til søndag at jeg begynte å bli forkjølet men søndagen gikk ganska greit. I dag hadde vi jo planlagt tur på stranda og selv om jeg merket at formen var hakket dårligere i dag, så ble jeg med og stekte meg i varmen. Prisen betaler jeg vel nå…. Jeg snørrer og kroppen føles varm, ikke akkurat noe gøy når det nærmer seg hjemreise. Jeg håper at formbunnen er nådd og at jeg våkner opp i bedre form i morgen. Jeg har ikke lyst til å gå glipp av siste dag ved bassenge, men jeg har heller ikke lyst til å reise i 12 timer å være i dårlig form. Skrekk og gru. Jeg håper et par paraset gjør susen nå og at natten blir bedre enn forrige natt;)

Lille moroklumpen vår:)

Ikke noe å si på tempoet til ungene. Det hoppes, løpes, svømmes, stupes hele dagen lang:)

På fredag var vi på delfin og hvalsafari, jeg har ikke blogget om det??? Nå ble jeg usikker….. Uansett, vi trappet 700 trappetrinn ned til Puerto Rico i varmen og kom oss med båten. Jeg har alltid hatt en drøm om å se hvaler….. Men hvalene gjemte seg godt. Etter mye kjøring og leting så dukket det opp noen delfiner. De hoppet og spratt langt der fremme….. Da hadde vi brukt så mye tid på å lete så det ble med 4-5 minutter før vi måtte snu og kjøre til havnen igjen. Og vi var så langt ute at det nesten var klin umulig å få tatt bilder. Båten gynget så vi nesten ikke klarte å stå oppreist. Så jeg satt og tok bilder med den nye linsa mi som har kortere rekkevidde enn linsa på mitt gamle kamera….. Jeg er veldig fornøyd med det nye kameraet mitt altså, men ønsker meg en større linse som ekstrautstyr;) Mats ble sjøsyk på veien tilbake og kastet opp= Alt i alt så synes vi ikke at turen var verdt over 1000 kroner….. Men slik er det jo med ville dyr;) Man vet aldri hvor de er! Så det var bare å trappe opp 700 trappetrinn i varmen før belønningen var et deilig bad;)

Etter litt redigering på Instagram så fikk jeg et bilde av en delfin som ble ok;)

Denne snasne karen dumpet vi over på vei ned alle trappene. Jeg tør påstå at vi alle ble mer fasinerte av han enn av delfinene, hihi;)

Bassengmys;)

I morgen må vi pakke….. Men først venter forhåpentligvis en deilig dag ved bassenget. Og så skulle jeg vært innom Europasenteret oppi bakken her. Nå angrer jeg på at jeg ikke stakk innom der da jeg var ute og gikk tur forbi der i går kveld. Men da hadde jeg med meg kameraet mitt og jeg gikk litt rundt og tok bilder, så var tanken å gå en tur på senteret i kveld. Men kvelden i dag ble ikke slik jeg hadde tenkt= Vi har vært en tur på senteret, men man får liksom ikke helt roen over seg når man har med 5 barn…. Jeg får se i morgen kveld;)

Neste gang jeg popper innom så er vi hjemme. Jeg lengter litt hjem til senga mi nå. Og ikke minst Shari, henne savner jeg veldig nå. Hun blir passet godt på hjemme og jeg er så glad for at vi slipper å sette henne bort på kennel i et trangt bur. Men nå jeg gleder meg veldig til å se henne igjen. Det er deilig i syden, men nå skal det bli godt å komme hjem;)

Et lite pip fra oss

Et bittelite pip fra oss her i syden. Det er fortsatt ikke så mye å fortelle herfra, så jeg deler noen bilder fra de to siste dagene. Elias svømmer som om han ikke skulle gjort annet hele livet sitt. Stuper gjør han også og han har blitt superflink. Det er godt og varmt her om dagen og vi må bade både titt og ofte for at vi ikke skal få heteslag. I går gikk Ole og Kim-Andrè ned til Puerto Rico og var med på parasailing. Det var visst veldig gøy:) I morgen skal vi bevege oss ut på tur igjen så vi får oppleve noe annet enn bassengkanten. Noe må vi finne på siden vi er her to uker uten selskap av andre kjente:) Da håper vi å få se både delfiner og hvaler. Vi gleder oss veldig:)
Han svømmer

Nå har vi campet ved bassenget i to dager igjen og nå svømmer Elias bra:) Det var jo et mål for ferien at han skulle lære seg det. Vi har brukt litt tid på å øve, men det har vel egentlig kommet mest av seg selv. Når vi har øvet sammen så synes jeg at han har mast litt når han har svømt, men plutselig så svømmer han avslappet og fint. I dag har han til og med stupt ut på dypet uten armringer. Så nå tror jeg at jeg kan si at han har lært seg å svømme:)

Ellers så går dagene…… Vi står opp og går opp og spiser frokost, går ned og smører oss, går opp igjen (ja jeg går faktisk trappene, det er trimmen min i ferien. 72 trappertrinn tre ganger om dagen) og finner solsengene våre (som mannen har lagt på handklærne våre på klokka 7 på morgenen så vi får et par plasser ved barnebassenget). Så soler vi oss frem til lunch, spiser, soler oss og bader frem til halv seks. Så tussler vi ned og dusjer og ordner oss til middagen klokka halv sju. Vi har to rom som er vegg i vegg med hverandre så vi har heldigvis to dusjer;) Så spiser vi og som regel tussler vi ned igjen og koser oss på verandaen. Det er det ungene aller helst vil. Men i dag har vi vært på en liten tur bort til et annet sted her og tittet litt rundt i noen butikker:)


Bassenget blir brukt hyppig:)


<3


En som koser seg om dagen;)


Klare for kveldskos=)


Denne lille karen kom på besøk til oss i går:)

I morgen har vi vært her i en uke og vi har enda en uke med kos foran oss. Det er i grunnen en deilig tanke;)

Strandtur

I dag pakket vi strandbaggen og tok taxi til Amadores stranden:) Vi har badet og kost oss veldig. Men i dag har det vært varmt…… Så dukkertene ble mange:) Elias og Mats kjøpte seg hver sin oppblåsbare ting og lekte med de i vannet. Må si at strandturen ga meg mersmak, men en slik tur koster oss ganske mye ekstra i og med at vi har all inclusive på hotellet og må betale for både solsenger og mat gjennom dagen=/ Men kanskje vi får til en tur til….. Jeg har iallfall veldig lyst;)


Mats koste seg i sanden:)


Strandselfie:)


Kim-Andrè og Karina fant seg godt til rette:) Jeg hadde vel ligget i en solstol jeg også hadde det ikke vært for at jeg tok bildet. Jeg elsker å sole meg;)


I dag var det visst en spesiell dag for båtlivet her og mange titalls båter var på tur og spilte musikk og koste seg. Det var visst en beskyttelsesdag for fiskere??? Uansett, fest var det. En slags 17. mai stemning på vannet;)Som dere ser så koser vi oss veldig:)

Hva driver dere med om dagen da? Har alle tatt seg ferie??

Flink gutt

Vi koser oss fortsatt her i syden. Dagene går utrolig fort og vi bader og soler oss hele dagen. I går gikk vi en tur ned til Puerto Rico, noe som er en ganske lang gåtur….. Hele 700 trappetrinn må vi gå for å komme ned til byen, og så følger en gåtur på ca 15 minutter før vi er i centrum. Mats gikk hele veien, til og med trappene opp til hotellet igjen. Han hadde jo svidd av litt krutt i løpet av dagen ved bassenget også, så det er ganske bra at han ville gå hele veien. Vi har ikke med noe vogn til han i år og det er superdeilig at vi slipper å dra med oss det. Han er så flink gutt;)

Ellers så er det ikke mye nytt. Vi bare slapper av og nå skal vi kose oss på verandaen med spill og kos;)


Fineste gutta<3


Tøffen:)


Tissepause på vei ned trappene;)

Helt øverst der oppe er hotellet vårt……


Tja, hva kan man si……


Klar for en ny dag ved bassenget;)


I stad fikk jeg noen minutter for meg selv og det måtte nytes:)


Med musikk fra mobilen og en kald cider så var livet ganske greit:)


Kim-Andrè tar snarveien over til verandaen vår;)


Støpt i samme form, men den ene har visst fått noe mer med pigmenter enn den andre….. Dette bildet ble tatt i går og Kim-Andrè har bitt enda brunere i dag og sklir rett inn sammen med de fra Afrika som er her på hotellet……


Spillekveld;)

I morgen drar vi en tur på stranden tror jeg:) Men nuh er det spilling på gang;)

Ferie

Endelig så er vi i gang med ferien:) Dagen i går var lang…. Vi startet dagen klokka 5 etter 4 timers søvn og dagen var ikke slutt før klokka var tolv på kvelden. Jeg er ikke noe stor fan av reisedager, de ender som regel med skallebank for meg, og dessverre var det ingen unntak i går. Flyet var så utrolig varmt mens vi satt og ventet på at det skulle dra fra Gardermoen og det la nok grunnlaget for resten av dagen.

Mats sov ikke akkurat så mange timer natten før vi skulle dra så vi regnet med at han skulle sovne på flyet, og det gjorde han etter over 5 timer i lufta….. Kun 20 minutter før vi skulle lande….. Han holdt det gående og var i farta så og si hele turen. Heldigvis så sovnet han igjen på bussturen til hotellet:)


Klare for flytur:)


Gutta holdt koken mens mor var litt interessert i litt søvn……

Ungene rakk et kjapt bad i går før vi måtte ordne oss til middagen. Badebasseng er en stor suksess og alle storkoser seg. Mats har funnet seg veldig godt til rette i vannet og hiver seg ut med stor iver, han har ikke vannskrekk akkurat:)

Kvelden i går ble type slitsom….. Mats var ferdig ladet og han oppførte seg som en nyoppladet duracellkanin….. Han var høyt og lavt og praten gikk i ett. Jeg må si jeg var glad da alle var i seng;)

I dag har vi bare kost oss ved bassenget:) De to eldste har slikket sol og de tre yngste har det nesten ikke vært mulig å få på land…… De har svømt, stupt og hoppet fra bassengkanten. Sander har blitt så flink til å stupe og Elias har begynt å få dreisen på svømmingen. Vi skal klare å holde ut her i to uker;)


Man venner seg fort til dette:)


Mats koser seg…..


<3<3


Glad for å være i syden:)


Helt grei ferie;)


Synkronstuping:)


Sander har virkelig fått dreisen på stupinga;)


Fra kvelden i går<3

Nettet her er så som så….. Slik som det er på de fleste hoteller har jeg inntrykk av. Jeg hadde ikke nett på pc’n før i dag for jeg trodde at det skulle holde med å ha nett på mobilen (man må koble seg på med koder på de forskjellige tingene man har med, som pc, nettbrett, mobiler…..). I går blogget jeg et innlegg til dere på mobilen, men da jeg skal poste så kommer bare siste avsnitt med=/ Hva skjer med det da?? Flere som har det samme problemet? Jeg blogget jo et innlegg fra mobilen her en dag også og da skjedde det samme….. Nå har dere i alle fall fått et lite livstegn fra meg:) Jeg popper nok innom igjen snart;)

Ny tradisjon

På lørdag sa jeg til ungene at nå synes jeg at Shari (pusen vår) var på vei til å bli villkatt. For makan til flying på den katta…… Hun kommer bare inn på morgenen og kvelden når det er mat på gang og resten av tiden er hun ute. På lørdag gikk jeg og ventet på henne på kvelden og lengtet etter at hun skulle komme hjem. Jeg er jo nesten mer bekymret for den katta enn jeg er for ungene. Ungene har jeg jo ganske god kontroll på, men den katta roter seg borti slåsskamper i ny og ne…. Og akkurat det hadde hun altså gjort på lørdag. For da ho kom hjem så vi med en gang at hun hadde sår i hodet=/

På det ene øret hadde hun fått et sår som det tøt puss ut av. Og over det ene øyet hadde hun et sår som tydelig gjorde veldig vondt. Jeg renset sårene og gav henne husarrest. På søndag morgen renset jeg sårene igjen og tittet litt ekstra på såret som gjorde vondt. Men til tross for at jeg rev av skorpen der (man skal gjøre det så ikke såret lukker seg og pusset får gro i fred) så fikk jeg ikke ut noe puss. Shari er en veldig tålmodig katt og jeg fikk rense såret på øret ganske greit, men såret over øyet ville hun ikke at jeg skulle ta på.

Etter litt rensing og en alvorsprat (haha, akkurat som om det hjelper) så fikk hun gå ut. Og katta forsvant og ble borte hele dagen=/ Først sent i går kveld dukket hun opp igjen og jeg renset sårene før hun igjen fikk husarrest om natten. Og i dag morgen da jeg tittet inn til henne (hun har campet på rommet til Karina) så kunne jeg se at såret over øyet var enda mer hovent. Faens katte altså!! Akkurat det samme skjedde i fjor rett før vi skulle dra til syden. Da hadde hun fått puss i et sår og så måtte ho sy noen sting i et sår. Er dette en ny tradisjon kanskje?? Jeg måtte i alle fall ta turen til dyrlegen med henne. 

Det ene såret på øret hadde jeg fått renset fint og det kom ikke mer puss derfra. Men såret over øyet var vondt. Der var det visst  puss som hadde kapslet seg inn og det er ikke noe godt…. Dyrlegen måtte skjære et snitt inn og tømme såret det for puss. Stakkar lille pus, det har nok sprengt veldig…… Heldigvis fikk hun sprøyte og sov når dyrlegen tømte og skylte såret for puss.


En ikke så veldig fornøyd pus……. Ho jamret seg fra vi kjørte til vi var fremme hos dyrlegen. En kjøretur på en snau halvtime=/ Hehe, det var en lang samtale med en katt=/


Stakkar lille….. Ikke så greit å være ei lita frøken når disse store hannkattene kommer og byr opp til kamp=/

Dagen ble med andre ord ikke helt som jeg hadde tenkt. I går kveld prøve jeg å få barnevakt til i dag så jeg kunne dra for å kjøpe meg et nytt kamera uten en skravlete 3 åring på slep, men det fikk jeg ikke til. Men etter litt godsnakking så fikk jeg Karina til å passe Mats i dag. Men så måtte jeg til dyrlegen i stedet for å dra ned til fotobutikken…… Takk for den liksom=/ Men hva gjør man når lysten på et nytt kamera er sååå stor???? Hihi, jo da tar man katta med til fotobutikken da:) Ho lå jo bare i buret sitt og sov….. Så ho mor kom drassende med et bur med ei meget slækk katte i inn i butikken. Kjære vene, er det mulig liksom?? Men det gikk jo fint det. Jeg parkerte rett i nærheten av butikken så det var ikke så langt å drasse med seg buret;)

Så ble det nytt kamera da=) Det ble et Nikon kamera med 18-140mm linse. Litt dårligere linse enn det jeg hadde, men de har en 55-300mm linse som jeg tipper blir min en dag. Jeg siklet veldig på den da jeg skulle betale…… Men kamerabudsjettet var brukt opp, så jeg får bruke ferien på å godsnakke litt med mannen;) Jeg har ikke fått tatt kameraet ut av esken en gang for her gikk dagen i ett. Jeg hadde noen ærender til som jeg måtte få unna i dag så jeg var bare innom med katta før jeg dro ut igjen. Og så skulle jeg bake kake for pappa var 70 år i dag:))) En veldig hektisk dag ble det takket være slåsskjempen vår=/ Men vi har kost oss i selskap i dag og fått god mat og kaker. Det ble jo en fin avslutning på en hektisk dag:) Gratulerer med dagen til pappa’n min=)


Is, jordbær, mer is og godteri i mengder….. Det er utrolig hva disse små kroppene klarer å dytte i seg:)

I morgen er det tid for å pakke her. Jeg har ikke pakket en badebukse en gang….. Her har det vært dager som har blitt fylt opp med bare kos og moro i helgen, så pakking ble ikke særlig prioritert. I går hadde vi besøk av venner og vi grillet og koste oss på verandaen. Så dagen gikk med til å bake og gjøre i stand til vi skulle få gjester og resten av dagen var det bare kos. Riktignok fikk vi regnvær akkurat da vi skulle grille, men vi tok ut markisa og koste oss under den. Og solen tittet frem til vi skulle drikke kaffe og spise kake;)


Mats og de andre ungene er bare sååå klare for tur:) De gleder seg masse masse:)

På onsdag drar vi altså til Puerto Rico. Jeg har leid inn kattevakt og håper at katta holder seg unna mer bråk når vi er borte. Jeg tar med meg nytt kamera og pc så får vi se hvordan nettet er på hotellet. Jeg er skeptisk til slike lovnader om at hotellet har nett, for det er ofte veldig dårlig. Men vi får se, kanskje det kommer oppdateringer fra syden. Men nå skal jeg først og fremst på ferie. Jeg gleder meg til dager uten stress og mas. Nå skal det bli godt å roe helt ned;)

Nyter sommeren

Siden Kim-Andrè hadde båten i hele går ettermiddag så var det vår tur igjen i dag:) Vi pakket med oss lunch og la ut båten i Larkollen. Derfra gikk turen videre over fjorden og til Åsgårdstrand. Der er det så deilig. Det er lekeplass der, kiosk, fin strand og do, alle behov blir dekket;) Vi har kost oss i sommervarmen og ungene har vært opptatte med sitt. Man merker at man får store barn når vi klarer å sitte rolig mer enn 5 minutter før vi må hjelpe til med noe. Sander, Elias og Ida tok til og med seg Mats en tur i kiosken og kjøpte is helt alene. Luksus!!


Helt grei temperatur i dag også:)


Vår lille apekatt;)


Gjengen vår:)


Mats koste seg på stranden;)


Ida, Sander og Elias badet flere ganger:)


Sommerbilder……. Blå himmel og naken hud=)

Etter noen deilige timer på stranden pakket vi sammen og tok turen over fjorden igjen. Vi stoppet ved kanalen i Moss og hentet et par pizzaer og spiste i båten. Litt trangt, men mye bedre enn å sitte inne på Peppes….. Solen skinte og vi koste oss med god pizza og fin utsikt. Skikkelig sommerferiefølelse:) Etter magene var mette så dro vi hjemover igjen.


Full fart på vei hjem:)


Kveldsstemning<3


Vind i håret:)

Jeg skulle mer enn gjerne blitt ute litt lenger og sett på solnedgangen før vi tok opp båten. Men med båten full av unger som ville hjem til lørdagsgodis så var ikke det veldig aktuelt…… Elias og jeg så på solnedgangen fra Fuglevik her en dag da jeg gikk for å hente han hos en kamerat. Jeg trimmet meg en tur mens han syklet og vi stoppet innom havnen for å se solen forsvinne bak fjellene. Det satt mennesker bortover fjellene og koste seg mens unger i bare nettoen løp rundt. Tenk at vi har en så deilig sommer……


Vakkert…..

I morgen skal vi grille sammen med et vennepar. Sist vi prøvde på det så ble det avlyst på grunn av syke barn. Nå prøver vi igjen i morgen:) Det er meldt regnvær og torden utover dagen, men temperaturen skal visst være helt grei. Så da lager vi til langbord under markisa og koser oss under der. Det blir veldig hyggelig. Vi gleder oss;)

Ingen speilreflekskamera

Dagene flyr fra meg….. Jeg merker godt at minsten også har fri nå og er med meg på diverse ting og tang. Han er vel ikke akkurat med på å gjøre at handleturene går unna i en fei=/  Man blir jo nesten tullete av å ha han med på slep noen ganger. Det er godt at dagene frem til ferie nå ikke er så veldig mange sier jeg bare. Her setter jeg med ned alt for sent hver eneste kveld og det er slett ikke mye tid til voksentid. Jeg prioriterer ganske høyt å få meg noen trimturer på kvelden etter ungene er i seng og da blir kveldene korte etter jeg er ferdig med det;) Det skal jammen bli godt å komme seg til syden hvor det bare er oss og alt annet må vente til vi kommer hjem. Jeg ser virkelig frem til rolige kvelder på verandaen med familiekos:)


TurboMats på handletur:)

 Ellers så er det varmt om dagen. Kanskje litt i overkant for oss som enda ikke har startet ferie, men vi må bare nyte. Vi har vært på en ettermiddagstur med båten og koste oss veldig, ja bortsett fra at vi ble angrepet av tusen klegg da…… Men vi grillet, badet og koste oss. Og mens vi var på tur så fikk vi telefon med gode nyheter. Så gode som vi bare gikk og håpet på. Nå ser vi frem til at ting skal gå tilbake til normalen igjen. Men det ligger enda en stund frem i tid……


Vi kommer vel ikke til å få varmesjokk da vi kommer oss ned til sydens varme land…… Her er det sydentemperaturer så det holder;)


Jeg nyter……..


Bading fra båten er alltid gøy:)


Hallo i luken=)


Noen synes at det var kaldt vann:)

Eller så skjedde det som måtte skje, kameraet mitt gikk til helvete her en dag=/ Jeg hadde akkurat hatt en hyggelig samtale med en selger på Elkjøp i forbindelse med at Karina skulle kjøpe seg Mac og etter jeg forklarte problemene jeg opplevde med kameraet mitt så anbefalte han meg å levere det så de fikk sett på det. Var jeg heldig så fikk jeg nytt kamera på grunn av fabrikasjonsfeil (garantitiden er ute, men så har man reklamasjonsrett i 5 år) Men uheldigvis så var kameraet kjøpt på Lefdal….. Jeg hadde tenkt til å vente med å levre kameraet til etter vi hadde vært i syden,, for det virket jo på et vis, men da vi var på tur i Vansjø så streiket det helt=/ Jeg fikk opp kamerafeil da jeg skulle ta bilder og da ville det ikke ta bilder i det hele tatt. Og så ble bildene plutselig veldig mørke….. Så var det prikker overalt, det har jeg opplevd før også, men ikke så ille som nå. Og bildene ble veldig kornete. Alt dette forklarte jeg da jeg leverte kameraet på Lefdal, men han jeg pratet med ville ikke akkurat være enig med meg at bildene ble dårlige. For de bildene han tok i butikken ble jo bra…… Hallo, han så jo bildene jeg hadde tatt, kanskje han burde tenke tanken at kameraet er type ustabilt kanskje???? Jeg klarer ikke å fake dårlige bilder altså!!! Makan til tulling. Enden på visa ble at kameraet ble sendt inn til reparasjon…… Så nå har jeg ikke noe kamera til vi skal til syden:(
Disse bildene er tatt i dagslys og mannen mente at de var mørke på grunn av motlys (jeg står med sola i ryggen på det ene bildet og på det andre er sola langt til høyre for der jeg tok bildet. Og grunnen til at bildet av Karina var kornete var visst for at fokuset ikke var riktig…….

Jeg må si at jeg er veldig spent på hva de sier om kameraet. For noen ganger tar det bra bilder og noen ganger er det helt på bærtur….. Men det gadd ikke mannen å høre på=/ Og siden de ikke ville ha med minnebrikka hvor de kunne se de dårlige bildene, så ser jo ikke de som skal finne ut av problemet hvordan kameraet oppfører seg=/ Uansett så har jeg ikke noe kamera om dagen og det plager meg veldig…… Det kan se ut som om jeg må gå til innkjøp av nytt kamera, men hva skal man velge??? Noen eksperter som leser bloggen som har noen godt tips?

I morgen ligger det an til en tur med båten igjen. Da går nok turen over sjøen og til Vestfold, uten kamera…. *sukk*

#Lefdal #Elkjøp