Se hva Mats har lært seg

Helgen kom og gikk. Været har vært så som så, det samme har humøret mitt vært, høhø. Men vi har da hatt to fine dager. Lørdag kom regnet og vi tok med oss Elias og Mats og dro for å se på noen levegger som vi skal ha på tomtegrensen inn mot den ene naboen vår. Vi koste oss på kafè og mor og far fikk jammen handlet seg noen nye joggesko også:) I dag har vi bare surret rundt her hjemme. Jeg har begynt å bytte til høstgardiner og da går dagen fort.
Men se hva Mats lærte seg i dag da:) Vi fant plutselig ut at vi skulle prøve om Mats klarte å sykle uten støttehjul, og jammen klarte han det med glans. Etter bare litt hjelp så suste han av sted uten at vi holdt han:) Etter litt sykling med den minste sykkelen så tok han fatt på sin “store” sykkel og det gikk så det suste;) Og mor og far er selvsagt såååå stolte=)
video:img7531

I farta:)

Sett så flink da;)

Highfive storebror:D

Så var’n i gang på den store sykkelen:)
Ellers så har eldste poden og jeg “spottet” etter store fly og testet ut den nye linsa litt. Resultatet ligger på Kim-Andrè sin Instagramkonto. Han kaller seg @kiankr for de som lurte på det;) Han har vel bare postet ett av de beste bildene enda, men det kommer vel fler etter hvert;)

Nattinatt<3

Deilig start på helgen

Endelig freddan igjen, den beste dagen i uken=) Hver helg er like velkommen. Helgen står helt åpen, uten en eneste plan. Været ser ut som om blir så som så, og det betyr jo at båten antagelig ikke blir sjøsatt i helgen=/ Litt dumt, for dette er vel absolutt siste mulighet, men høsten er nok kommet for å bli. Vi skal nok få helgen til å gå allikevel, det er jo ikke slik at vi er arbeidsledige. Det er jo slik at alle oppgaver hjemme blir satt til side for båtturer, og de har det jo blitt en del av i sommer. Så da har vi vel litt å ta igjen……

Jeg har hatt en deilig start på helgen. Min aller beste venninne har vært her på lunsj og vi har skravlet og kost oss. Hvis vi hadde kunnet så hadde vi antagelig sittet og skravlet enda. Nå er det alt for lenge siden vi så hverandre så vi hadde mye å ta igjen. Det er en travel hverdag så vi har bare “pratet” litt på chatten på fb og slikt. Absolutt ikke bra nok. Jeg håper at vi ses snart igjen!! Uansett så har vi begynt å legge noen små planer for høsten. Vi håper at vi kan trekke oss unna en helg og kose oss sammen alle fire. Men da må vi få det til å klaffe med barn og idretter/kamper og barnevakter.

Nå er vi i den situasjonen at vi har sykdom i familien. Ting har ikke akkurat gått etter planen og ting drar ut. Vi håper hver dag at ting skal snu og gå riktig vei, men det går litt trått om dagen. Og da kan vi ikke akkurat bare dra bort og forvente at besteforeldre kan dra lasset her hjemme. Svigers har vel mer enn nok om dagen. Men vi håper….. og tror at nå må det snu snart. Vi lengter etter å få søster/svigerinne frisk igjen!


Såpebobler er den store tingen om dagen. Gøy for liten og stor;)

Det ble en kort oppdatering herfra. Ikke så mye mer å fortelle. Nå skal unger jages i seng og resten av kvelden skal nytes. Fred og ro, og tanken på at hele helgen er foran oss. Men tankene er også et annet sted……

 God helg til liten og stor der ute. Bruk den til noe fint og unn dere noe godt;)

Innkjøp

Jammen er det full fart som klassekontakt om dagen. Jeg skriver mailer hit og dit. FAU arrangerer natursti i september og det er litt jobb med det. Foreldremøte skal også planlegges og fås på plass og mailer fyker rundt. Og som klassekontakt så er man så heldig at man får utdelt liste med mailadresser til foreldrene og da er det lett for meg å få ut informasjon og forespørsler. Det er bare det at jeg ikke har knottet inn alle mailadressene=/ Det har jeg fått brynet meg på i dag sammen med Mats……. Har jeg nevnt at han lider av ustoppelig munndiarè???? Da er det lett å sitte og skrive ned mailadresser på pc’en. I hvert fall når tastaturet ikke alltid samarbeider *djiiisess* Men nå tror jeg at jeg har sånn ca kontroll over alle mailene og nå venter jeg bare på at ting skal falle på plass.

Ellers så skjer det ikke så veldig mye interessant fra dette holdet. Men jeg har fått et par henvendelser på om jeg kan legge ut noen bilder av innkjøp som har blitt gjort i det siste, og det kan jeg jo. Jeg synes selv at det er greit å få litt inspirasjon og tips når andre har gjort innkjøp de er fornøyde med selv:)

Mats fikk jo litt klær når vi var i London og så har vi handlet litt på salg her hjemme:


Stilige t-skjorter fra Next som vi handlet på i London.

Burgunder joggebukse og t-skjorte som passer til. Den tar jeg bare en hvit basic genser under til vinteren. Også fra Next.


Denne synes jeg var så fin. Både Elias og Mats fikk en slik.

På salg her hjemme handlet jeg denne deilige buksen fra Cubus. Den hang faktisk på jenteavdelingen og jeg la merke til den da jeg gikk nedover til gutteavdelingen. En farge jeg falt for med èn gang og jeg fant en t-skjorte på Lindex som passer perfekt til. Den tar jeg også bare en hvit basic genser under. Buksen kostet 39 kroner!!! T-skjorten kjøpte jeg på 3for2.

Enda en superbillig bukse fra Cubus og den blå buksen og stripete genseren og fra 3for2 på Lindex. Jeg elsker slike velour bukser. Så myke og gode til årstiden vi går inn i.

Så fant jeg en fin bukse fra H&M til 79 kroner. Jeg elsker farger og synes at gutter har på seg alt for mye blått og sort……. Genseren er en vanlig basic genser, også fra H&M.

Så ble det en shorts til neste sommer. Bare 99 kroner fra Cubus.

Også var det innkjøpene til meg da:


Deilig bluse fra Kapp Ahl

Og bukse som passer til blusen. Dette er en slik deilig “kosebukse” og den er fantastisk å ha på seg. Selv om den er en type kosebukse så er den fin allikevel, men stilig mønster og så er det strikk nederst på bena som drar buksen litt opp. Fra Kapp Ahl.

Olabukse som er bare heeelt fantastisk deilig. Det er nemlig stretch, og jeg tuller ikke når jeg sier at det føles som om jeg har på meg joggebukse. Også fra Kapp Ahl.

Deilig bukse i tynntynn bomull fra Kapp Ahl.

Deilig kosejakke, varm og god. Passer perfekt til kalde høstkvelder. Fra Cubus, finnes i både sort, burgunder og beige.

Enkle topper fra Cubus

Og for noen uker siden kjøpte jeg et par skjerf på halv pris på Cmyck og de passer også til årstiden vi går inn i.

Og dette skjerfet er så fint og deilig

Jeg elsker fargen

Deilig pyjamasbukse til kosekvelder hjemme. Fra Cubus.

Kanskje du fikk noen tips?

Bare meg

Heisan hoppsan, da var uken i gang igjen. Og det ble en deilig start på uken;) Mamma og jeg koste oss på shopping på formiddagen og jeg har kjøpt meg mange fine klær. Noen ganger kan man gå rundt uten å finne noe, men i dag dumpet jeg over noe jeg ville ha hele tiden. Og i dag kjøpte jeg ikke et eneste plagg til ungene!! Baaare meg!!! Hihi, så deilig:) Jeg har ikke fått pakket ut enda så jeg gleder meg til i morgen, da skal jeg prøve i fred og ro. Nå kan høsten bare komme så jeg kan bruke det jeg har kjøpt;)

I dag ble det en innsamlingsrunde av barn igjen. Kim-Andrè kjører som regel til skolen selv, men siden jeg ville ha bil i dag så måtte jeg hente han etter skoleslutt. Karina skulle ha med seg en venninne hjem i dag så da plukket jeg opp de i samme slengen. Mats var heldig og ble plukket opp aller først og var veldig fornøyd med å få være med på hele runden:) Og jammen rakk jeg å få handlet inn både gymsko, slippers og gummistøvler til gutta, så nå er vi veldig i rute her føler jeg;)

Ettermiddagen gikk fort og det første Fau-møtet er unnagjort. Og jeg klarte kunststykket å “sno” meg unna ekstra verv:) Hihi, det gikk liksom helt av seg selv faktisk…… Jeg hadde i grunnen innfunnet meg med at jeg bare måtte tråkke til med enda et verv, men det var jammen helt greit at jeg slapp:) Etter alle nye verv var delt ut så planla vi natursti for skolen og så har klassekontaktene planlagt foreldremøte sammen med lærerne. Det er mye som svever rundt i hodet nå og jeg har fått sent av sted 3 mail og begynner å få litt på plass føler jeg;) Det er godt  få ting unna med en gang synes jeg;)

Tusen takk til dere som tok dere tid til en liten (og stor) kommentar på det forrige innlegget. Det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger!


Kveldsstemningen i dag:)

Nuh må jeg huske at det kommer en dag i morgen og komme meg i seng. I går ble det alt for sent, da sto jeg på verandaen og hang opp tøy halv to på natten…… Der har du meg liksom, kommer meg aldri i seng før klokka er alt for mye=/ Hei hopp, nå har jeg en trøtt og sliten kropp:) Haha

Akutt savn

Da var vi klare for en ny uke. Dagene går jammen fort nå som hverdagen er i gang igjen. Det er lenge siden siste blogginnlegg, men jeg er ikke veldig inspirert til å blogge om dagen. Statistikken daler (noen ganger hopper den) og kommentarer uteblir. Ting tyder på at blogging er ut…… Kanskje fler og fler som er på Instagram?? Jeg er jo der også og går under navnet “mortil5” Dere må gjerne følge meg, men jeg har lukket profil slik at jeg har kontroll på hvem som ser bildene mine. Og nå som jeg ikke blogger så ofte så legger jeg ut bilder oftere der;) Uansett så er jeg nå veldig glad i bloggen min og stikker nok innom nå og da. Det kommer nok an på hvor mye jeg har på hjertet;)

Skolestarten her har gått helt greit. Dagene har gått med til lekser, aktiviteter og så har vi jo brukt litt tid på å komme inn i den nye hverdagen igjen. Det er jo alltid litt nytt å sette seg inn i. Bokbind må jo også på x antall bøker…… Elias har hatt en aktiv uke og har allerede vært på en fotballkamp, en trening og en fotballcup:) Snakk om pangstart på fotballen….. Sander har også trent innebandy og bursdagsfestene er allerede i gang:)


Enda en pokal har funnet veien hjem til oss. Nå har vi vel så vi kan begynne å dele ut selv……


Mats og jeg var med og heiet laget til Elias frem;)

Vi har kommet litt inn i nye rutiner på den nye skolen til Karina. Litt finjusteringer må vel til der, alt er jo nytt nå som en skolen har utvidet og har tatt imot tre ungdomsskoletrinn. Den gamle skolen til Karina skal rives. Karina har skolebuss nå og jeg håper at ting går seg litt mer til der. Ting bør jo planlegges slik at elevene faktisk rekker bussen som skal kjøre de hjem….. Det burde de som planlegger kanskje tenkt på….?? Men alt er nytt enda, så jeg regner med at ting går seg til;)

Mats har også kommet inn i en ny barnehagehverdag. Han startet i barnehagen på tirsdag og det gikk jo veldig fint. Onsdag hadde han fri og måtte bli med meg til byen for jeg hadde booket time til å ordne brynene mine. Men det var bare koselig å ha han med på tur, han skravlet og var blid og fornøyd hele tiden. Vi var innom og tittet litt på salget og handlet mye fint til en slikk og ingenting. Det er alltid gøy å handle på salg. Og så var jeg innom min favorittbutikk, nemlig Japan Foto og handlet meg ny linse. Denne gangen kjøpte jeg meg litt bedre zoom, 55-300:) Nå har jeg to flotte linser og jeg er sååå fornøyd!! Sommerens siste utskeielse:) Eller den helt siste ble vel ny fotobag, for den jeg hadde ble for liten til kamera + 2 linser. Må jo ha med meg alt på tur;) 

Mitt gamle kamera var også ferdig på verkstedet og det hentet jeg på veien hjem fra byen. Og som jeg tenkte så har de “tørket støv” på speilet inne i kameraet. Det tok nesten 7 uker…… Jeg skal prøve å bruke det litt innimellom og se om jeg får kamerafeil, da er det nemlig mulighet for at jeg får nytt kamera…… Hehe, nå har jeg jo nytt, men da har jeg vel en plan:) Det er jammen ikke bare bare med alle disse elektriske tingene man blir stolt eier av, som regel er det noen feil som dukker opp. Eller er det bare oss som er uheldige?? Nå har vi akkurat fått tilbake nettbrettet til Elias som plutselig ikke ville lade mer når vi var i syden (kriiiise) og da vi hentet det så var det bare å levere mobilen hans for tredje gang siden han fikk den til jul=/ Det er noen knapper som er kranglete, og nå har vi søkt om å få heve kjøpet. Ole sier at de har hatt akkurat samme problem med en telefon som en av de han jobber sammen med har hatt og de måtte til slutt gi opp hele telefonen. Men de som tar imot reklamasjon har selvfølgelig aldri hørt om problemet…… Arg altså!!!

I dag håpet vi på fint vær for da skulle vi på tur med båten og møte en mamma og pappa i klassen til både Sander og Elias. Vi kan vel ikke si at vi dro ut uten bekymringer om at det skulle komme en og annen regnbyge, men vi dro da ut og jammen er vi glade for det. For vi har kost oss tullete. Hihi, vi har skravlet, spist niste, badet, sett sauer, kuer og jammen så vi ikke en sel også. Jammen moro for liten og stor. Ungene har kost seg sammen med hver sin klassekamerat, ja Sander og Elias da, Mats slang seg med han også:) Karina ble hjemme i dag for hun hadde litt vond hals og Kim-Andrè skulle opp til farmor og farfar og hjelpe litt med å rive ned utvendig bekledning på huset som tante skal flytte inn i senere i vinter. Nå venter vi bare på at hun skal bli bra. Det er jammen ikke noe å spøke med og bli operert…..


Mats trenger i grunnen ikke leker når vi er på tur…. Steiner og pinner holder egentlig, de blir kastet ut på løpende bånd;)


Venner……. De gleder seg begge to til skolen i morgen for da skal de fortelle om selen vi så:)


Storegutta i farta;)


Alle badet…. ja nesten alle da;) Jeg var vel den som var lengst uti. Man må bare nyte i lange drag nå, dette kan være den siste turen i år=/


Barna gikk på oppdagelsesferd;)


Veldig konsentrert……


Mats på tur for å se på sauene og kuene;)


Hihi, kua ville vasse litt den også;)


Og slik så været ut når vi dro hjem….. Helt utrolig at vi fikk nyte solen så lenge som vi fikk for det var truende skyer over alt;)

Nå er vi klare for en ny uke. Helgen ble til slutt en god opplading. En slik båttur er gull verdt. Her er det litt rusk om dagen med unger som er litt vel sure og kranglete=/ Men etter en “utblåsing” fra mor på morgenen så gikk ting seg litt til. Nå skal ungene jammen få litt konsekvenser om de velger å lage unødvendige krangler!!! Jeg er bare så lei av det. Klaging skal vi også ha slutt på, og sure barn skal vi ikke ha med mindre de har en j****g god grunn til det!!! Mor har fått sånn passe nok! Jeg vil heller ha en blid og fornøyd gjeng rundt meg. Jeg fatter ikke at de velger det motsatte altså=/ De har da ikke noe å være sure for…… Det er meldt litt mer sommer til uken og vi krysser fingrene for en fin helg igjen om noen dager. Helgen står åpen og siden det ikke er noe tid til ettermiddagsturer nå så håper vi på en tur eller to til helgen. Her skal vi tyne det siste ut av sommeren;) 

Litt rusk ble det vel utover dagen i dag, men det gikk seg fort til og vi har virkelig kost oss. Det ble en aktiv helg med fotballturnering i går og båttur i dag. Så er det alt det andre som skal gjøres innimellom. I dag fikk vi virkelig gjort litt både før og etter båtturen. Karina ordnet pizzadeig mens jeg dusjet av meg saltvann og ryddet ut fra turen så vi koste oss litt ekstra i kveld. Sander har hatt besøk og ungene har kost seg de også. Mens de minste koste seg med besøk, ble de to eldste igjen på kjøkkenet etter vi var ferdige med å spise og vi fikk partet og hatt en hyggelig stund. Nå fikk jeg også endelig anledningen til å få de til og skrive middagsforslag. For det er enda en ting til jeg er såååå lei av…… Finne på middag………Som regel så er det alltid en eller flere som er misfornøyd med middagen og det er bare jeg som finner på middager=/ Nå skal jeg plukke litt fra ønskene til alle sammen, så får alle noe de vil ha i løpet av uka. Det er iallfall tanken;)

Det eneste som ble litt dumt i helgen var at vi ikke fikk med oss grillfesten i gata i går. Den begynte litt før fotballturneringen var ferdig og da vi kom hjem så prioriterte vi andre ting. Men jeg angrer som bare det på at vi ikke tuslet bort da vi kom hjem:( Jeg skulle mer enn gjerne blitt kjent med flere av naboene i gata her…… Nå har jeg små barn enda og mine venninner har kommet litt lenger enn meg. Og det er ikke til å legge skjul på at jeg innimellom er litt ensom…… Slik er det bare! Så vi burde absolutt gått ned og blitt med på resten av festen da vi kom hjem. Men så synes vi at det ble litt dumt å komme gående etter alle andre hadde kommet og begynt å snakke sammen……. Da kvelden kom så savnet jeg plutselig min beste venninne noe forferdelig……. Nå er det lenge siden vi har vært sammen, vi har bare “snakket” sammen på meldinger=/ Så da fikk jeg booket henne inn på lunsj her til fredag. Jeg gleder meg veldig<3


Lille røveren i nye klær fra NeXT. Superkul bukse og t-shirt fra vi var i London;) Legg merke til teksten i den øverste sirkelen;) *Little but loud* passer ganske bra;)


Vår egen lille vakring=)


Høsten har kommet og kveldene er mørke. Det er tid for innekos og levende lys;)


Kooosepus<3

Det ble et langt innlegg fra meg, kom dere gjennom hele? Hehe, det var mye som skulle ut i dag;) Men slik er det når man ikke har blogget på en stund. I morgen venter en helt ny uke. Mandag er den eneste dagen i uka som alle ungene har langdag og mamma og jeg skal lufte oss litt med en shoppingrunde. Ikke det at det er så mye å shoppe igjen for da, men en liten luftetur er vel uansett greit. På kvelden er det tid for FAU møte igjen og jeg må si jeg gruer meg litt. For på første møte skal x antall verv deles ut. Jeg føler at jeg ikke har så mye ekstra tid til flere møter så jeg skal prøve så godt jeg kan å komme meg unna noe mer enn jeg allerede har tatt på meg…… Vi får se hvordan det går, det er jo ikke bare meg som har det hektisk……. 

Grei prioritering

Første barnehagedag etter sommerferien gikk veldig bra. Nå har jo Mats vært hjemme i nesten 7 uker og jeg regnet nesten med at jeg måtte bli en stund hos han i dag. Men det gikk helt fint å levere han, det er jo bare kjente barn på avdelingen som også har flyttet over. En voksen har også blitt med på “flyttelasset” siden hun følger et barn som også har flyttet over;) Da jeg kom for å hente Mats så ville han egentlig ikke være med meg hjem, så han har nok kost seg veldig. Han satt sammen med kameraten sin så de har nok tatt opp tråden igjen fra tidligere i sommer;)


Klar for barnehagen=)

Min prioritering var ganske grei i dag. Jeg skulle gjøre ingenting mens huset var tomt:) Så jeg tuslet hjem og la meg på sofaen og sovnet…… Helt stille og rolig hus, en trøtt mamma og en sofa…… Det måtte jo gå slik:) Lunchen i dag besto av en bolle og iste som jeg fikk spise og drikke helt i fred og ro. Ingen unge som hang over meg og lurte på om jeg var mett eller om jeg ikke var mer tørst. Hihi, små gleder i hverdagen=) Freden ble brutt da første unge kom hjem fra skolen litt etter ett og etter det gikk det i grunnen i ett igjen. Lekser, bokbind, henting i barnehage, middag, fotballkamp, litt mer lekser og bokbind og så var det jammen kvelden igjen. Hei hvor det går;)


Ferdig med første dag i barnehagen. En fin sekk hang på plassen hans i dag, med barnehagen sin logo:)

I morgen venter en litt mindre lat dag. Mats har fri på onsdager og han får bli med meg til byen for jeg skal ordne bryna mine. Og siden jeg først er i byen så tror jeg kanskje at jeg må en tur til fotobutikken for å se på linsa jeg ønsker meg….. Fotoapparatet mitt som jeg leverte til reparasjon for snart 7 uker siden har visst blitt reparert og er nå tilbake i butikken. Jeg må si jeg er veldig spent på hva de har gjort med det…… Jeg kan ikke forestille meg at de har gjort annet enn å “tørke støv” av speilet inne i kameraet…… Jeg gleder meg til å høre hva de har gjort altså:) Jeg har jo på en måte avskrevet det kameraet siden jeg har kjøpt meg nytt…… Mats og jeg får stikke innom i morgen og hente det og høre hva de har gjort.

Karina skal en tur til reguleringstannlegen ganske sent på dagen i morgen, nå håper jeg virkelig at hun skal bli ferdig der snart…… Så blir det en kjapp middag før både Sander og Elias skal trene ganske tidlig på ettermiddagen. Ole er selvfølgelig ikke hjemme i morgen ettermiddag…… Han kommer ikke hjem før på torsdag=/ Så det er meg og ungene igjen da, det er vel ikke noe nytt.


<3<3

Er det flere som har fått en pangstart etter ferien?

Turbogutt

Hverdagen kommer jammen like brått på hvert år=/ Pang, og man er liksom i gang. Ikke noe rolig start på skolen i grunnen. Her er det lekser og bokbind fra dag 1. Men man skal vel ikke sutre av den grunn, vi har jo hatt ferie i 8 uker….. Ungene kom seg av sted og var i rimelig godt humør også. Ikke dårlig;) Mats og jeg ble hjemme i dag, men i morgen er det endelig barnehage på han også. Jeg må si at jeg gleder meg. Makan til skravlekopp skal du faktisk lete litt etter for å finne……. Hvorfor, det er det store spørsmålet om dagen og jeg blir smårar=/ En samtale kan gå slik:

Mor skal på do og Mats finner ut at dette kan man spinne lenge på:

-Hvor skal du mamma?

-Jeg skal på do

– Hvorfor det?

-Fordi jeg må tisse……

-Hvorfor det?

-Fordi jeg har drukket vann og juice

-Hvorfor det?

-Fordi jeg var tørst

-Hvorfor det?

-Fordi det var lenge siden jeg hadde drukket

-Hvorfor det?

-Fordi……. jeg vet ikke…..

-Det er ikke noe svar!!!

-Jammen jeg vet ikke hvorfor det var lenge siden jeg har drukket, Nå må jeg på do!!

-Hvorfor det???????

Ooooooh my…….. Here we go again………

Og slik går dagene. Og mor begynner å bli svett i ørene….. I morgen skal jeg virkelig nyte litt stillhet. Alle skal ut av huset og jeg skal virkelig nyte!!!! Oh yes:) Etter 8 uker med unger rundt meg hele dagen så er det vel lov å sette pris på litt stillhet;) Mannen i huset synes vel at det er litt morsomt at jeg har en skravlekopp hjemme hos meg og erter meg litt=/


Makan…… (se bort fra et par tastefeil….)

Jeg har ikke akkurat prioritert skoleshopping slik som jeg kanskje burde og måtte en tur ut etter middag i dag for å handle inn litt småtterier. Og siden mannen jobbet overtid så måtte jeg ha med meg både Elias og Mats. Og for en handletur det ble……. Mats hoppet og spratt, løp rundt, maaaaaaaste om å få alt søsknene skulle ha (Karina var også med) og var en sann plage å ha med seg. Det hele endte selvfølgelig med at han veltet en kurv med småtterier som stod ved siden av kassen på Staples. Damen bak kassen tittet på meg og jeg var sikker på at hun skulle kjefte, men så sier hun: “pust med magen, jeg har fire barn selv” Pjuh, det er godt at noen er litt forstående i slike situasjoner=)


Hopp og sprett og tjo og hei, i morgen er det barnehage og hu mor gleder seg;)


I dag var det helt naturlig å bruke hodelykten på høylys dag…….

Og så må jeg bare dele denne videoen med dere også. Først sendte jeg den direkte til min svigerinne som er syk for å muntre henne opp:) Men så må jeg bare dele videre for jeg synes at den ble så søt……

video:img7350 

Kanskje litt vanskelig å høre hva han sier med han sier “hei tante, bli bra:) Smask!!!! Han er da søt…… Min egen lille turbogutt;)

Skummelt sted

Da var plutselig ferien over…. Tenk at tiden går så fort…… Det føltes som en evighet til høsten når ungene begynte sommerferien, og nå er den plutselig her. For ute har det blir skikkelig høst, det er kaldt i luften og været er ustabilt. Jeg husker så godt den sommeren vi giftet oss, da var det varmt og godt til langt etter skolen hadde begynt etter ferien. Hele sommeren før vi giftet oss ble tilbragt i Vansjø og dagen vi giftet oss var knallvarm og fin. Uken etter tok vi med oss Kim-Andrè som da var halvannet år til Kristiansand og dyreparken der. Og vi koste oss i flott sommervær. Nå tror jeg at vi har fått vår rasjon av sol og sommer. Vi får bare håpe på en fin høst, den kan være magisk fin om vært er med oss;)

Nå har vi pakket sekker, unger er allerede i seng og vi er klare for morgendagen. Det som er så deilig med skolestart er at mor og far får litt av kvelden sin tilbake igjen. Det skal bli godt;) Mats og jeg blir hjemme i morgen, eldste poden stikker av med bilen…… Jeg har ikke akkurat prioritert å handle inn så mye til skolestart, men jeg fikk rasket med meg litt på vei ut av Mosseporten her en dag jeg jeg var en kjapp tur der. Jeg får ta resten i morgen ettermiddag. Da tror jeg ikke at det er noe annet som skjer, bortsett fra at mannen i huset jobber overtid da…….

På årets siste feriedag satt vi bort de tre minste og dro innover til Oslo og Radiumhospitalet. Da skjønner dere nok at disse bekymringene jeg har skrevet om tidligere handler om at en nær og kjær har fått kreft. Nå er hun operert og heldigvis så ser det ut som at kreften ble oppdaget tidlig. Litt rart å tenke på hvor glad man kan bli over å høre at noen har kreft i stadium 1….. Ikke det at vi er glad for kreften, men stadium 1 hørtes nesten ut som musikk i ørene. Takk og lov for gode behandlingsmetoder. Radiumhospitalet er et skummelt sted……. Man blir påminnet om hvor skjørt livet kan være…… Litt ubehagelig oppdagelse, men slik er livet. Man vet aldri hvem som blir rammet.

Nå skal resten av kvelden nytes. Siste feriedag….. Her skal vi tyne ferien så langt vi kan!!! Uken som kommer blir hektisk nok for Ole. Mye skjer på jobben og han skal visstnok lage ferdig en PowerPoint til et fellesmøte de skal ha i slutten av uka. I tillegg så har han vært borte i en uke nå og han har vel nok å ta av i utgangspunktet……  Men nå er unger er i seng, stillheten senker seg, mor og far kan prate uavbrutt……… Så får vi ta uka som den kommer. Men vi gleder oss allerede til helgen=)

Har du barn som begynner på skolen i morgen?

17 år…..

Hurra for oss, mann og jeg har vært gift i hele 17 år i dag<3 Dagen har blitt tilbragt hjemme og vi har hatt litt besøk og mann har vært og ordnet litt her og der, det samme har jeg. Jeg har også sunket ned i solstolen på verandaen og jeg har kost meg med litt sol. Ungene har fått besøk av Ida, Karina har vært hos en venninne hele dagen og eldstemann har vært og bowlet. Mann er ute og henter litt mat til oss nå og jeg gleder meg. På veien måte han levere eldstemann til en fest og Karina skal plukkes opp. Jeg håper bare at maten ikke blir kald på veien hjem…… Oppe i loftstua sitter fire sprelske barn og koser seg, er vi heldige så holder de fred mens vi spiser. Så skal minstemann i seng. Hei og hå, ikke mye tid til romantikk i grunnen;) Men slik er tingenes tilstand i dag. Nå kom maten så vi får snakkes enten senere i dag eller en annen dag;)

Siste…..

Det ble båttur i dag, kanskje årets siste…… Det var nok iallfall siste dagstur. For neste uke starter skole, fritidsaktiviteter og overtid=/ Neste helg skal Elias spille cup og helgen etter det er det Sander sin tur. Og vips så er vi uti september……

Turen i dag var deilig den, men solen var vel bare fremme korte perioder. Ungene (Sander og Elias) har vært i krigshumør i dag og jeg må ærlig innrømme at jeg lengtet veldig etter en tur med bare Ole……. Den tanken satt seg litt fast i hodet mitt i dag=/ Det hadde vært deilig, men nå er nok båtsesongen over=/ I morgen og søndag er det meldt overskyet vær så da blir vi hjemme.


I dag var vi på et sted som har vært opptatt hver gang vi har vært i Vansjø. Men nå er nok ferien over for de fleste og vi kapret stedet før “arbeiderne” kom seg ut:)


Temperaturen i vannet er nok i ferd med å synke, men det ble et par bad allikevel:)


Vannkrig er gøy=)


Litt kaldt, men deilig allikevel;)


Vannkrigen fortsatte på land:)


Watch out:o


Got you!!!


Tøffingene;)


Venter på napp;)


I dag var det heeeelt vindstille og det var blikk stille på vannet. Vi manglet bare solen……


Endelig, i dag fikk vi en fisk. Det var jammen på tide;)


Hallo lille fisk;)


Så var det på tide å komme seg hjem;)

Da er det bare en liten helg igjen før skolen starter. Vi får bare nyte….. Noen har vel allerede startet på skolen igjen? Jeg må si at jeg både gleder og gruer meg. Det skal bli godt å få alle ut av huset og komme inn i rutiner igjen, men rutiner blir fort litt kjedelige…… Men jeg gleder meg til litt tid for meg selv igjen. Nå har det vært unger fra morgen til kveld hele ferien. Men uken som kommer starter med fri for Mats på mandag, på tirsdag er det både tannlegetime for Karina og så skal jeg ordne bryna mine så den dagen går vel også fort, onsdag har Mats sin fridag og torsdag er det rengjøring som står på programmet. Så får vi se om hu mor får tid til å synke ned i sofaen og nyte litt stillhet neste fredag. Det er lov å håpe;)

Gooood helg=)