Lang vei til jobb

Helgen kom og gikk. Mats spratt opp halv syv på lørdagen, det er så typisk at det skjer i helgen. Men han ville bare ha en yoghurt og det klarer han å ta seg selv. Så mor og far trakk dyna godt over seg og slappet av litt til. Jeg sa til Mats at han fikk komme inn til oss og kose seg litt før dagen begynte for alvor, men det ville han ikke. Han trappet ned til rommet sitt og la seg under dyna si og sovnet:o?? Haha, nå snakker vi. Tror han sto opp halv ti igjen jeg:)

 Det har blåst skikkelig i helgen og ungene har holdt seg for det meste inne. Men i dag har solen skint fra en knallblå himmel og det har nesten ikke blåst i det hele tatt. Jeg var skikkelig flink i dag og spratt opp til vanlig tid, leverte Mats i barnehagen og jogget/gikk meg en tur. Jeg kunne godt ha droppe både barnehage og trimtur og gjemt meg under dyna, men jeg bestemte meg i går at jeg skulle komme i gang med dagen til vanlig tid. I dag var det skikkelig varmt i solen og det minnet mye om en sommerdag igjen. Skulle nesten tro at vi var i august enda jo……

Ole har hatt sin arbeidsdag i Danmark i dag. Snakk om å ha lang vei til jobben da, hehe. Han startet dagen litt før klokka 04 i dag og det er i det tidligste laget synes jeg. Haha, avisa hadde ikke kommet en gang da han var nede og tittet etter den:D Og den gale poden vår sto opp og ble like greit med på turen til Gardermoen for å ta bilder av fly…… Hehe, snakk om å få mye ut av årets første høstferiedag da;) Nå kom de begge hjem igjen og de er nok gode og slitne begge to;)

I helgen fikk vi endelig på plass planene angående hyttetur. Vi skal dra sammen med et vennepar og vi skal ikke ha med oss noen barn. Mamma og pappa tråkker til og hjelper oss med de tre minste ungene. Søsteren min skal også hjelpe litt til med de;) Det har vært litt frem og tilbake om vi skulle ta en natt på et hotell eller om vi skulle slå til og dra på hyttetur fra fredag til søndag. Jeg må si at hytteturen fristet veldig og det skal bli superdeilig med litt tid borte fra hverdagen. Tre dager med bare kos…… Jeg gleder meg så mye, jeg klarer ikke å beskrive det en gang;) Jeg er så glad for at mamma og pappa stiller opp og hjelper til! Ole og jeg trenger faktisk litt tid sammen uten barn vi også, selv om vi frivillig har valgt å få 5 barn. Slik er det bare!!!

I dag har vi bare sullet rundt her hjemme. Til min store frustrasjon så var gardinene jeg kjøpte meg for litt siden for lange og jeg måtte legge de opp=/ Det har vært prosjektet mitt i dag….. Banneord har flydd rundt, for det har ikke akkurat gått knirkefritt=/ Jeg har fått lagt gardinene opp, men det ble ikke noe pent……. Men ingen går vel og titter ned på gulvet og ser hvordan sømmene er vel?? I morgen kommer mamma og da skal hun få hjelpe meg å lage en kappe. For selvfølgelig så har jeg et vindu som det ikke går an å henge en vanlig gardinlengde…… Og derfor må jeg sy en kappe……. Det skal bli gøy…… NOT!!!!

Frøken M har holdt oss med selskap i dag, dette var dag nummer 4 med ekstra barn i heimen. Nå blir det en liten pause med ekstrabarn tror jeg;) Mats har fri fra barnehagen i morgen og da blir det full fart. Både Sander og Elias har sagt at de skal ut med venner i morgen så de får være i fred…… Snakk om søskenkjærlighet, hmfr=/

Siden kameraet mitt ble borte store deler av dagen i dag så måtte jeg ty til mitt gamle kamera…… Jeg oppdaget denne lille sjarmøren og måtte knipse litt;)

Jeg er ikke spesielt glad i edderkopper, men ble litt fasinert av størrelsen og korset den har på ryggen:o

Jeg får avslutte med noe litt penere da;) Har du høstferie?

Høstferie

Da var det høstferie og ungene er fornøyde med det. Mats skal en dag eller to i barnehagen da, men de andre har fri. Far selv har også tenkt til å ta seg fri en dag eller to. Vi skal ikke reise bort, men blir her hjemme og får litt unna her. I helgen skal båten pakkes bort, nå er båtsesongen virkelig over. Så får vi se om man kommer litt lenger på gjerdet etter hvert. Ida kommer i morgen så da blir nok de tre minste opptatte. Det er lenge siden Ida var her nå…..

Siste uke før høstferien gikk unna i en fei. Ole var jo borte de tre første dagene av uka og da blir det mye på meg. På onsdag var det foreldremøte og treninger så den dagen ble hektisk. Kim-Andrè fikk i oppdrag å samle inn lillebrødre fra treninger og mamma og pappa kom og hjalp til her hjemme mens jeg var på møtet. Og når man får litt hjelp så kommer man jo seg gjennom dagen;)

Torsdag merket jeg at jeg trengte litt tid for meg selv. Og hva gjør jeg da tror dere? Hehe, jo da var jeg så heldig at jeg kunne dra ut for å få unna ukeshandelen. Helt alene……. Lucky me……. I matbutikken var det kundenes aften med mange stands med smaksprøver og jeg vaket bak pensjonister som skulle smake på alt de kom over=/ Alt som er gratis er jo godt, og det skulle nytes til det fulle uten at de sanset at folk gjerne ville forbi…… Jeg for min del irriterte meg over at jeg gikk der helt alene og jeg smakte ikke på en ting. Det blir liksom ikke like stas når man er alene…… Men det var mange fornøyde pensjonister da;)

Nå skal det bli godt å få noen rolige dager. Leksefri og ingen aktiviteter er helt greit. Utfordringen blir kanskje å få ungene til å aktivisere seg selv litt siden vi bare skal være hjemme. Men jeg tror ikke det blir noe problem, det er vel flere enn oss som er hjemme i høstferien. Jeg håper på fint vær så de kan være mye ute med venner;) På torsdag får jeg besøk og gleder meg masse til det. En liten frihelg er også under planlegging, det er sårt etterlengtet nå.

Det var en trøtt og sliten liten gutt som ble hentet i barnehagen i dag. Han så helt matt ut i blikket der han lå og så på barnetv før kveldsmaten i dag. Da er det godt å tenke på at vi kan sove lenge i morgen. Forrige helg ble hektisk og vi var tidlig oppe både lørdag og søndag. Denne helgen kan vi senke skuldrene og tillate seg rolige frokoster uten mas og jag. Jeg elsker helgen;)

Nå er unger i seng, i hvert fall nesten alle. Det er fredag og den skal nytes. Ute uler vinden og det er deilig å være inne med levende lys og pledd over bena. Jeg har vært flink og jogget/gått tre dager denne uka og knærne er ikke så aller verst. Nå har jeg fortjent litt snop og en boks brus!!! Lenge leve frædda’n<3

Fra varm sommer til kald høst

Brrrr, i dag har det jammen vært kaldt….. Bare 4 grader da vi sto opp i dag og plutselig måtte vanter og pannebånd finnes frem. De mellomstore barna er ikke helt med på at høsten er her og skal helst ha på seg det samme ute som de har på seg inne. Jeg vet ikke helt hvordan det er med andre sine barn, men mine trenger litt tid å omstille seg på. Men Mats synes at det var veldig stas å få på seg vanter og har gått med de både inne og ute;)

I dag har Mats hatt fri og han ble med meg en snartur til byen. Jeg hadde time til å ordne bryna mine og det går helt fint at han er med på det. Mamma sa hun godt kunne låne han litt, men det var bare koselig å ha han med i dag. Det ble en snartur innom kjøpesenteret i byen også, men det var veldig fort gjort. Gutter er vel ikke så veldig begeistret for klesbutikker….


Tøffen!!!

Ikke så veldig mye som skjer her ellers…… Jeg kjeder meg når Ole er borte……. Men heldige oss fikk besøk av mormor og morfar i går. Mamma (mormor) hadde bakt boller og tok med det til oss så vi kunne kose oss litt ekstra til kveldsmat. Veldig hyggelig med litt besøk når jeg er så mye alene;) Mats fikk vist frem sine sykkelferdigheter også siden mormor og morfar ikke har sett han sykle uten støttehjul. En stolt kar føk frem og tilbake og han er jo blitt så tøff nå. Kanskje litt for tøff i mine øyne…… Men det går veldig bra;)


Mmmmmm=)

Jeg prøvde meg på å jogge litt i går igjen og resultatet er vel det samme….. Men jeg gir meg ikke. Jeg merker at formen blir bedre og det går faktisk fortere også. Jeg håper at knærne slutter å krangle etter hvert. Men det positive er at i dag har det faktisk gått helt greit med knærne og det ser ut som om det går seg fortere til enn det gjorde forrige uke;)


Ny pers igjen;)


Finingen<3

I kveld har jeg faktisk fyrt opp i peisen for første gang i år. Det er veldig koselig å høre knitringen igjen:) Mats og jeg var ute etter middagen i stad og jeg ble så kald=/ Nå skal resten av kvelden nytes og jeg skal finne frem pleddet også. I morgen er det full fart med to treninger og foreldremøte. Karina skal ha aktivitetsdag på skolen i morgen og hun gleder seg ikke veldig mye til det. Det kan bli både kaldt og vått. Men det var visst ikke noe værforbehold. Jeg håper bare at vi ikke ender opp med en høstferie med sykdom…… Ungdommen skal jo ikke kle seg etter vær og vind heller…… Nei gudhjelpe meg, det skulle tatt seg ut=/

Natursti

I dag var det tid for natursti på skolen til Sander og Elias. Det har regnet i natt så jeg var litt skeptisk da jeg gikk oppover til skolen en time før det hele skulle starte. Men etter hvert som tiden gikk sprakk skylaget opp og solen tittet frem. Og med litt vind i luften, så tørket det ganske fort opp. Så vi kunne nyte sol og varme mens arrangementet pågikk. Rett etter vi var ferdige kom høstværet snikende igjen og det ble ganske så grått og trist igjen. Snakk om å ha flaks med været;)

Det gikk i ett mens arrangementet pågikk. Jeg satt ikke på rumpa et eneste sekund og jeg var der i nesten 5 timer. Jeg var på kjøkkenet og prøvde å holde kontroll der med vaffelsteking, varmt pølsevann, kakedeling og rydding. Det var godt å komme hjem igjen og lande litt i sofaen;) Mann og barn holdt på ute, Ole har nemlig begynt på gjerdet i dag=) Jeg gleder meg til det er ferdig! Men allerede nå så blir det stopp noen dager siden han drar til Danmark i morgen. Nok en gang må jeg styre heimen alene noen dager. Men nå er vi snart i gang med siste uka før høstferie og jeg ser lyset i tunnelen igjen. En uke uten leksemas skal bli helt greit merker jeg;)


Storebror og lillebror løser oppgaver;)

På tur i skogen:)

En liten huske i skogen=)

Jeg er som vanlig like lite entusiastisk at mannen skal dra av sted i morgen. Jeg liker meg best når han er hjemme….. Men tre dager går fort, og da han kommer hjem er det bare to dager igjen til en rolig uke igjen. Jeg synes at det er veldig rart å tenke på at høstferien allerede er her….. Men 6 uker på skole er snart unnagjort:) Vips å er det sommerferie igjen, hihi.

Ha en fin uke;)

Den som gir seg har tapt!

 Long time, no see…… Jeg er ikke kjempe inspirert til å skrive om dagen merker jeg. Hverdagen er slik som den pleier, skole, barnehage, jobb, lekser, fritidsaktiviteter. Så krydrer vi med litt kjefting innimellom når det er behov for det=/ Og her er det en ung sjel (eller to) som har bidratt til at mor og far har fått noen ekstra grå hår i det siste….. Men nok om det;)

Denne uken har vært brannvern uke i landet og barnehagen har markert dette gjennom hele uken. På onsdag skulle de på besøk til brannstasjonen, så vi byttet fridag så Mats kunne bli med:) Og det var en glad gutt jeg hentet i barnehagen på onsdag. Guttepjokken hadde virkelig kost seg og det var stort å få være på besøk på brannstasjonen. Kanskje han følger i oldefar sine fotspor og blir brannmann;) På fredagen hadde de ansatte et skuespill og det var også veldig stas;) Jeg ser at mange har væt og besøkt brannstasjoner i dag, men vi fikk dessverre ikke med oss åpen dag på brannstasjonen i dag=/


Mats har blitt så flink til å sykle. Det går i “hundre” og han smiler fra øre til øre:)

Mestringsfølelsen……


Man merker at man bor i nærheten av en flyplass når disse dundrer rett over hustaket….. For ikke å snakke om to jagerfly som sneiet hustaket her en dag:o De rakk jeg ikke å ta bilde av før de var langt borte, men gudhjelpe meg, de var det lyd i…..

I dag har vi vært på avslutningsturnering med Elias. Sesongen er over og seiekampene har tatt vinterferie. Nå er det bare treninger fremover. Jeg vet at de er meldt på en fotballcup i november, men vi får se……. Den er utendørs=/ Fullstendig høl i hue med utendørsturnering i november synes nå jeg. Vi bor tross alt i Norge, ikke i Spania! Men i dag har vi virkelig kost oss. Solen har skint og det har vært godt og varmt. Riktignok startet dagen alt for tidlig til å være lørdag, men vi har da fått mye ut av dagen. Elias har hatt en fin dag og laget spilte bra=)


En fornøyd gutt med diplom og pin;)


En sparkesykkel er tydeligvis ikke nok…..

I morgen er det natursti som står på programmet her. Dagen må nok en gang starte litt tidligere enn jeg setter pris på….. Søndag er en dag hvor vi pleier å sitte lenge rundt frokostbordet og snakke og kose oss lenge. Men det er bare å komme seg opp og i gang. Jeg skal møte litt tidligere og sette ut postene som skal løses. Det blir salg av pølser, kaker og drikke og jeg håper på like fint vær i morgen som det har vært i dag.

Nå er høsten her og selv om solen skinner så er sommertøyet byttet ut med langbukser, gensere og til og med jakke har vært i bruk i dag. Men så lenge regnværet holder seg borte så er jeg happy;) Nå er båten klar for å pakkes bort og vi kan konsentrere oss om ting som skal gjøres her hjemme. Mannen fikk svingt en tur innom Bauhaus etter turneringen i dag og nå er første spadetak tatt og gjerde er i ferd med å bli en realitet. O’lykke=)

Nå som høsten er her så kommer den ene vakre solnedgangen etter den andre og jeg knipser i vei;) Klarer liksom ikke å la være……
Jeg blir litt fasinert av at solnedgangene er så forskjellige……..

Neste uke er siste uke før det er høstferie for ungene. Tenk det da, vi har hatt sommer helt frem til nå og så er det høstferie alt?? Jeg synes godt at vi kunne ventet et par uker til før ferien slik at det ikke ble så lenge til juleferien…… Men vi gleder oss allikevel. Det har vært hektiske uker og det skal bli godt med et lite avbrekk. Vi får besøk av fineste Nina og ungene (jessicaogben) og jeg gleder meg veldig til det. Vi har ikke sett hverandre på et år nå og det er på tide med et nytt møte igjen;) Kanskje Ole tar seg fri en dag eller to, men det blir bare for å holde på her hjemme. Vi har ingen store planer om å reise bort, selv om jeg føler at det er noe jeg hadde trengt nå…… Senere i høst så håper jeg at vi får til en liten tur sammen med et vennepar. Vi hadde en drøm om at vi kunne rømme landet og dra til et varmere sted en ukes tid, men vi har vel innsett at det ikke er mulig å oppdrive barnevakter til det:( Jeg håper at vi kan få barnevakt slik at vi kan dra på en helgetur, men har vel innsett at det ikke er en selvfølge at vi får til det heller. Men jeg drømmer og håper….. For jeg trenger…… Det er ikke myt tid til Ole og meg i hverdagen……

Siste uke før høstferie blir hektisk. Ole skal til Danmark med jobben og jeg blir alene de tre første dagene av uken. Det er foreldremøte i klassen til både Sander og Elias på onsdag og det er jo så typisk. Jeg føler at jeg burde vært på begge møtene, men jeg klarer ikke å dele meg i to=/ Foreldremøtet til Elias må jeg være med på for der er jeg klassekontakt og jeg har styrt på for å få til et foredrag om nettvett og det å sette på filter på ungenes duppeditter. Det er utrolig mye dritt de kan komme inn på…… Så føler jeg at jeg absolutt burde vært med på foreldremøtet i Sander sin klasse for der har det skjedd utrolig mye i det siste. Jeg skulle gjerne vært med på diskusjonen der, jeg har ikke bare gode erfaringer på oppførselen til disse eplekjekke guttene som er fulle av spillopper. Og på foreldremøtet skal de vise frem både film? og bilder fra leirskolen som de var på for litt siden. *Snufs*, jeg vil også se på bilder!!!

Ellers så kan jeg jo fortelle at frustrasjonen er stor hos meg om dagen. Endelig har jeg kommet skikkelig i gang med å trimme litt. Mats har byttet fridag i barnehagen slik at han har fri hver tirsdag i stedet for onsdag slik at jeg kan trimme annenhver dag. På torsdager er jeg opptatt med huslige syssler og derfor blir det tid til trim mandag, onsdag og fredag. Men tror dere ikke at mine knær har lagt inn en protest da? Joda, de er ikke glad for at jeg har begynt å jogge! Det var i utgangspunktet derfor jeg byttet fridag på Mats, slik at jeg ikke skulle jogge to dager etter hverandre. Men selv med en dag uten jogging så er knærne vonde=/ Og på fredag ble det med bare powerwalk……. *snufs* For et nederlag…… Jeg konkurrerer jo på en måte med meg selv siden jeg går med “sportstracker” og da vil jeg jo bruke så kort tid som mulig. Men fra å ha en snittfart på 7.2-3 km/t så gikk den ned til 6.9 km/t i går=/ Nederlag……. Ikke alle blir vel imponert over snittfarten, men her snakker vi om at det er maaaaange år siden denne kroppen trimmet noe særlig. Her har jeg hatt mer enn nok med unger og hus. Endelig merket jeg at formen ble bedre og på fredag ble jeg ikke på langt nær så andpusten som jeg ble i førsten da jeg begynte å trimme litt. Jeg ble god og varm, men ikke på langt nær så sliten som jeg blir når jeg kombinerer powerwalk/joggining. Jeg får prøve meg litt mer frem til uka. Den som gir seg har tapt, og det vil jeg jo ikke!!!

Hvordan er det med dere som fortsatt henger med her inne? Mange faller bort nå og jeg skjønner jo det, hverdagen kan bli ganske kjedelig…… Legg gjerne igjen et spor;)

Klarte ikke å la være…..

Nei, i dag klarte vi ikke å la båten stå på land. Vi våknet opp til strålende sol og da måtte vi bare ta en siste tur. Men nå er det slutt på båtsesongen. Neste helg er det avslutningscup for fotballen på lørdag, og på søndag er det familiedag på skolen til Sander og Elias med natursti og kos. Jeg er med i FAU og skal være med å arrangere. Og helgen etter det er siste helg i september og da begynner nok høsten å melde seg for alvor. Vi merker jo godt at høsten er på vei nå også, for det er kaldt så fort det er et lite drag i lufta eller en pitteliten sky er foran sola. Men i dag har jeg virkelig kost meg……. Som i går valgte både Sander, Karina og Kim-Andrè å bli hjemme, og Mats og Elias ble med oss på tur.


Svanefamilien kom på besøk til oss i dag og de fikk litt mat. De bittesmå grå svaneungene vi møtte i våres har blitt så store og fine:)


Elias fikk napp flere ganger i dag. Ikke all fisk var like store, hihi:)

Denne var hakket større enn den på bildet over. Den siste fisken han fikk var enda større, men den tok vi ikke bilde av……


Mor har storkost seg i solen mens Mats har holdt på med sitt:)


Og vi har alle sammen badet i dag. Temperaturen viste 16 grader, omtrent den samme som det var når vi badet for første gang i år:)


Tommelen opp for sol og sommer;)


Og vips så var båtsesongen over og vi går mørkere tider i møte. Måtte vi bare være så heldige å få en så fin sommer igjen neste år=)

Nå skal de neste helgene brukes til å holde på her hjemme. Ja, de helgene det ikke skjer noe annet spesielt da. Vi har jo snart et bursdagsbarn i hus…… Men vi skal få ned noen trær på tomta, båten skal klargjøres for vinterlagring og mannen i huset skal lage et etterlengtet gjerde inn mot en nabo. Jeg gleder meg til å få pyntet opp litt på tomten vår. Det skal bli såååååå fint;)

Som vi koser oss på tur

Denne sommeren tar jo aldri slutt:) Nå har vi riktignok hatt litt dårlig vær de par siste helgene, men denne helgen stråler solen igjen. Og i dag måtte vi bare ta båten på en luftetur igjen. Nå er jo sommeren allerede på overtid, så enhver mulighet må brukes nå. Neste helg er fullbooket, så dette er nok helt sikkert siste mulighet til å dra på tur.

Så vi pakket med oss lunsj og dro ut en liten tur. Elias og Mats var de eneste som ville være med på tur, de andre barna hadde andre planer. Men vi som dro koste oss veldig. Vi delte øy med en gammel kamerat av Ole, så de har fått skravlet litt sammen. Veldig hyggelig å møte kjentfolk. Men han har kjøpt seg større båt, så han er nok også på vei bort fra Vansjø. Veldig mange av de vi kjenner er på sjøen nå og vi blir mer og mer sikre på at vi også kunne trives veldig med å bare være på sjøen. Mannen har vært på Finn.no i kveld og drømmer seg helt bort. Nå venter vi bare på å høre fra Norsk Tipping så vi kan kjøpe større båt;)Som vi koser oss på tur……. I dag da vi kjørte hjemover var det blikk stille på vannet. Jeg har solt meg i dag og ungene har vasset. Vannet har nok blitt litt for kaldt til å bade i, men det har vært nydelig allikevel:) Tenk å få kunne gå rundt i bikini og kose seg langt uti september……:)

Helt magisk stemning da vi kjørte hjemover<3

I morgen skal vi egentlig holde oss hjemme. Det er meldt strålende sol igjen så vi får se om vi klarer å la vær å dra på tur……. Jeg vet ikke helt om jeg klarer å la være;)

Lengter etter en frihelg

Det er så deilig at været holder seg bra og vi foreløpig slipper unna høststormene:) Nå ligger det an til finvær i helgen også og jeg håper (igjen) på en siste deilig båttur før båten pakkes bort for denne gang. Det skjer minimalt her om dagen, ikke mye spennende å skrive om…… Derfor blir det ikke så ofte oppdateringer her. Mann jobber og sliter og jeg holder stand her hjemme. Jeg har kommet skikkelig i gang med trimrundene mine og nå har jeg jaggu begynt å jogge litt også. Men bare litt da;)

Det nærmer seg høstferie nå, bare to uker igjen på skolen. Sander er på leirskole denne uka og kommer hjem i morgen. Jeg har bare sett et par bilder av han som den ene læreren har lagt ut på Fronter. Jeg har tittet innom dagsreferatene hver dag og vært spent på om det har vært bilde av Sander, men frem til i dag så glimret Sander med sitt fravær=/ Derfor var det ekstra godt å se han smile på bildet i dag;) Jeg har aldri vært borte fra han så lenge uten at jeg har snakket med han. Det blir spennende å høre hvordan uken har vært på leirskole:)

I går var jeg på foreldremøte på den nye skolen til Karina. Det er mange elever som var spente på ny skole etter sommerferien, men sammenslåingen har gått ganske fint. Nå er jeg så heldig at min beste venninne også har en jente (Karina sin beste venninne) på samme trinn og vi benyttet muligheten il å gå til og fra møtet og da fikk vi også skravlet fra oss litt:) Nå planlegges det en hyttetur uten barn og jeg må si at jeg håper veldig at vi får det til. Et lite pusterom med bare oss voksne er veldig kjærkommet nå….. Ludospill, gåturer og kanskje en cider eller to (og kanskje både tre og fire også) høres helt greit ut. Ååååh som jeg lengter etter en slik helg…….


Dronninga i huset her har fått tidenes dyreste klorestativ. Bortskjemte kattekrek:)

I morgen er det jammen fredag allerede. Helgen er helt åpen, vi har bare små “skulle gjort og burde gjort” planer. Jeg håper på knallvær, da skal man ikke se bort ifra at alt “skulle og burde” planer legges bort litt til. Vi får se hva helgen bringer;)


En flott solnedgang i dag:) Jeg merker at jeg tar litt lite bilder om dagen….. Burde tatt meg en tur og fått litt nye motiver festet til linsa……

God helg;)

Mus i hus

I går kveld kom regnet….. Da ser man at høsten virkelig er her. Det er mørkt og trist på kveldene nå og når regnet trommer på taket så er det godt å pakke seg inn i et pledd og kose seg foran tv’n. Til og med katteskinnet synes at det til tider er litt utrivelig ute når regnet høljer ned. Men hun tar seg gjerne en tur ut og tar med seg litt skog inn igjen=/ Hele huset var jo fullt av skog da vi sto opp i dag…… Men det var ikke det eneste hun tok med seg inn i natt…..=/

Jeg fikk en liten uhyggelig mistanke i natt da jeg våknet av at katta holdt på noe veldig. Det virket nesten som om ho hadde fått et skikkelig “kick” og hun fartet rundt her og bråkte…… Håper at ho ikke har tatt med seg en mus inn tenkte jeg før jeg ga f*** og la meg til å sove videre. Siden jeg har et godt sovehjerte så sov jeg godt resten av natten og tenkte ikke så mye mer over nattens bråk. Men midt på dagen i dag så spratt katta plutselig opp fra dyp søvn og satte seg ned foran tv bordet og tittet og tittet. Jeg hev meg ned på gulvet og tittet sammen med henne, men jeg så ingenting spesielt.

Jaujau, det var vel bare en flue da tenkte jeg. Katta tuslet ut, for solen hadde kommet frem igjen. Ingenting tydet på at vi hadde noe ekstra besøk. Men da jeg skulle hente Mats i barnehagen i dag og skulle gå ut i gangen og hente meg sko så ser jeg denne lille krabaten sittende forskrekket mellom skoa til Elias:


Sett så nydelig da;)

Stakkars lille….. Den var så forskrekket at den ikke ville bevege seg en gang. Jeg måtte dytte den ut, og selv da satt den bare der helt rolig=/

Katta hadde nok herjet litt med denne lille søte musen, men det var ingen synlige merker på den så jeg satte den ut et stykke fra huset;) Musene er veldig søte, men jeg vil absolutt ikke ha de i hus!!!!!

Sander har dratt på leirskole i dag og han var superklar for å dra på tur. Det var en glad gjeng vi vinket av sted. Jeg husker godt da jeg var på leirskole, det var jo veldig spennende og gøy. Jeg håper at de får fint vær og at de koser seg masse. Vi får ikke snakket med han siden de ikke fikk ha med seg mobiltelefoner…… Sikkert like greit, men veldig rart at vi ikke kan ringe han……. Men dagene går nok fort, vips så er han hjemme igjen;)


Klar for å dra på tur:)

I kveld kom regnet igjen. Jeg sitter her og blomstrer for meg selv, gubben er først på vei hjem i skrivende stund og er nok ikke hjemme før om en halv time. Det blir fort litt kjedelige kvelder når han kommer så sent hjem=/ På onsdag er det foreldremøte både på skolen til Karina og i barnehagen, så det blir nok en lang dag på han i morgen også siden onsdagen utgår. Det er jo så typisk at foreldremøtene krasjer, det gjorde det på vårparten også=/ Jeg må prioritere foreldremøte på skolen til Karina siden det er ny skole for Karina og den skolen har tatt imot hele skolen til Karina som skal rives. Det blir litt interessant å høre hvordan oppstarten har vært der. Og om et par uker er det foreldremøte i klassen til både Sander og Elias på samme dag, og der må jeg dra på foreldremøtet til Elias sin klasse siden jeg er klassekontakt der. Man skulle klart å dele seg i to noen ganger……


Jeg har lært Mats å trampe på slike hvite bær som dukker opp på busker på høsten. Skvisj skvosj, like gøy hver gang den lyden kommer;)

Er der flere som har trampet på slike bær i barndommen?

Ding dong

Er det noen som fortsatt er innom her? Hehe, det går litt trått om dagen og lysten til å skrive da er vel ikke akkurat på topp. Ikke alt går min vei om dagen og noen ganger har jeg bare lyst til å gå i dvale….. Men det er vel bare å gå på, det er jo i motbakke at det går oppover. Nå er det ikke så veldig dramatisk dette her da, men småting som irriterer meg gnager litt om dagen. Mer er det ikke å si om den saken!


Hu mor har kommet skikkelig i gang med trimrundene sine etter ferien:)

Helgen kom og gikk, og vips så er vi klare for en ny uke igjen. Sander har spilt innebandyturnering i Fredrikstad og igjen har jeg stullet rundt her hjemme alene, eller alene er jeg jo ikke, men uten Ole. Sander skulle spille sent på fredag kveld og tidlig lørdag morgen og da valgte jeg å bli hjemme med de andre ungene slik at det ikke ble sen kveld, og tidlig morgen på de. Elias valgte å bli med på lørdag, men Mats fikk sove ut, det tror jeg han trengte.


I pausen mellom to kamper gikk de bort til Gamlebyen og matet endene og duene der;)

I dag lurte vi litt på om vi skulle finne frem motorsaga og få ned noen trær og greiner på et par trær som henger inn på tomten vår, men så la vi merke til at naboen vår hadde selskap og da valgte vi å ta turen til Sverige i stedet for å bråke. Det er jo tross alt søndag…… Det har vært varmt i været og da er jo folk ute…… Så da pakket vi med oss de tre minste og dro på Harrytur. Vi var tomme for det meste så det var på høy tid å få fylt opp fryseren igjen.

Ny mobiltelefon til Elias fikk vi også tak i på kjøpesenteret. Etter vi leverte den gamle mobilen til reparasjon for tredje gang så fikk vi heve kjøpet og vi kunne begynne jakten på en ny mobil. Etter å ha snust litt rundt så ble vi anbefalt en mobil, men den hadde de selvfølgelig ikke på lager hverken her eller der=/ Elias var rimelig klar for å få ny mobil og han ble superfornøyd da vi fikk tak i den i dag. Stakkars, han fikk mobilen til jul og på 8 mnd så har vel mobilen vært borte på reparasjon i 2 mnd…… Nå håper jeg at han blir fornøyd;)


Klar for å plukke med seg litt godis:)


Middagen i dag ble det Mc Donalds som fikk lage;)

Da er det bare å stålsette seg for en ny uke. Mannen begynner vel uka med overtid så jeg kan glede meg til en dag alene med ungene fra morgen til kveld. Sander skal jo dra i morgen så da blir det ikke så mye lekser jeg må følge opp. Men jeg merker allerede at jeg savner lange late sommerdager…… I morgen er det meldt regn, og da blir dagen liksom mye lengre…… Heldigvis så er det barnehage på Mats i morgen. Han er jo spinnvill om dagen og byr opp til krig flere ganger om dagen. Og gudhjelpe meg om jeg ikke hører på han da han snakker til meg…….. Da hører jeg bare: DIIIIING DOOOOONG, mamma høøøøører du meg???????? Haha, den ungen, han vet i hvert fall hvordan han skal få oppmerksomheten min;) Hver gang jeg ikke svarer han så står han der og sier ding dong, ding dong, ding dong….. Helt til han har min fulle og hele oppmerksomhet…….. Guuuuh, man kan jo bli smårar av mindre;)