Klar for ny feiring

Min mimredag ble alt annet en mimredag…… Jeg som blir så tankefull på ungenes bursdager, jeg drømmer meg tilbake og tenker på hvordan det var da de ble født. Og jeg må si at jeg savner det rolige tiden vi bare surret rundt og ikke tenkte på hverken skole, fritidsaktiviteter eller lekser. Mange sier at man ikke merker at man har fått barn før de begynner på skolen, og det er jeg litt enig i. Man føler kanskje at overgangen fra å være alene til man får barn er stor, og det er den. Men overgangen fra å ha barnehagebarn til skolebarn er mye større synes jeg. Da merker man virkelig hvor hektisk det  er å ha barn! Barn før skolealder er bare ferie;)

I dag har jeg løpt rundt og ordnet alt jeg ikke rakk i går. Og så skulle ting gjøres klart til at Karina skulle ha noen venninner på bursdagsbesøk i kveld. Kaker har blitt bakt, kjøkkenet har sett bombet ut store deler av dagen, Elias skulle i bursdag, jeg hadde noen småting som måtte handles inn og så har vi jo unger som krever både mat og oppmerksomhet. Jeg spiste frokost og neste måltid på meg ble et par pølser sammen med de minste barna i kveld. Men nå er vi ferdige med å servere jentene, vi har ryddet kjøkkenet for siste gang i dag og nå har vi landet på rommet til Karina.  Kan jeg endelig tenke tilbake på den veldig spesielle dagen som jeg ble mamma for aller første gang. Ingenting slår den følelsen som når man blir mamma for første gang…… Hver fødsel er superspesiell, men første gang….. *sukk* Den følelsen er uslåelig!


Karina laget oreo cup cake i dag til jente bursdagen=)

Og Mats måtte kvalitetsjekke kakene;)

Og slik ble det ferdige resultatet. Oreo bunn, kremost naturell mikset med melis, krem og til slutt tilsatt oreo smuler og krem på toppen;)

Sjefen passer på;)

Veldig fornøyd med resultatet:)


Og morgendagens bursdagskake;)

Da er jeg klar for ny feiring i morgen. Da er det Karina sin tur og vi skal ha familieselskap for både Kim-Andrè, Karina og Ole. Sander skal spille to innebandykamper i morgen, Ole skal sitte i sekreteriatet, Kim-Andrè skal spille kamp og jeg skal bake en siste kake og gjøre klart til gjester. Vi skal nok få dagen til å gå;)

For 19 år siden…..

For 19 år siden ble jeg mamma for første gang. Jeg fødte en gutt på morgenen etter å ha gått og ventet på overtid alt for lenge. Ingenting tilsa at jeg skulle føde da jeg la meg kvelden før, men jeg våknet av at vannet gikk halv fire på natten og klokka 0747 var han ute:) En drømmefødsel kan man vel si;)

Nå har Kim-Andrè rukket å bli voksen og de årene har gått fort, samtidig så kan jeg nesten ikke huske et liv uten barn….. De første månedene som mamma inneholdt mye usikkerhet og ting gikk vel ikke akkurat av seg selv. Man er jo litt usikker når førstemann ankommer og det er jo ikke så rart. 

Nå har poden blitt en voksen ung mann og det er veldig rart å tenke på….. Jeg har en voksen sønn…… Jeg….??? Høhø, jeg er jo ikke gammel???? Jaja, slik er det og i dag gratulerer vi eldstemann med dagen. Hva ville vel livet vært uten deg;) Vi er veldig stolte av gutten vår. Og ikke minst spente på hvor han kommer til å ende opp neste skoleår. Noe sier meg at vi får en juss student til året og det betyr at han vil studere utenbys. Det blir veldig spennende og litt rart;)

Gratulerer med dagen Kim-Andrè<3

Bursdagsbarn i hus

Popper bare innom for å ønske dere en god helg;) Vi har to bursdagsbarn i hus i helgen, Kim-Andrè i morgen og Karina på søndag. Så dette blir en hektisk helg. Og siden mannen har vært ute på vift så kom jeg litt bakpå med handlingen til helgen. Men nå er det meste jeg trenger av ingredienser til baking i hus, nå er det bare å sette de sammen så det blir noen kaker. Eller bare og bare fru blom……

Nå har vi tatt helg og godt er det. Mats var hjemme fra barnehagen i går for han var litt løs i magen. Formen hans var god så vi koste oss hjemme. I dag var han på plass i barnehagen igjen og det var like greit for det blir litt kjedelig å være hjemme med bare meg….. Mens Mats var i barnehagen fikk jeg handlet inn det meste til helgen og så fikk jeg begynt å bake litt. En liten tur ut måtte jeg etter middag for å handle inn litt mer. Jeg ikke rakk alt siden jeg måtte kjøre frøkena hjem også. Jeg blir så frustrert når jeg ikke rekker alt jeg har planlagt, men i dag måtte jeg bare innse at slaget var tapt=/ Så da må jeg ut en tur i morgen også. Jeg ser at det blir en hektisk dag i morgen.


Så syk var Mats, hihi

Veldig fornøyd med nystekt rundstykke til lunsj;)

I natt kom det litt snø igjen og jeg kunne hente Mats på kjelken hans igjen. Jeg håper at det stemmer at det skal snø mer i helgen:)

Mats fikk ny softshell dress i dag, det har jeg vært på utkikk etter. Så nå er vi klare for våren;)

I kveld har jeg finpusset på de fire første fotobøkene som jeg skulle bestille. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke var så sykt pirkete….. Jeg har sittet hele kvelden og justert, byttet ut, lagt på nytt osv osv…… Og så skulle Karina godkjenne de til slutt, og da måtte jeg forandre på enda mer. Men nå er de fire første fotobøkene bestilt og jeg gleder meg sååå til å få de. Nå er jeg i gang med fotobok nr 8,  for juni og juli 2014 og jeg ser enden på prosjektet. Til nå har jeg satt ca 1500 bilder i system og ca 1000 bilder gjenstår. Heia meg……

God helg;)

Over halvveis

Baaah, nå er jeg skikkelig værsyk=/ Ute plaskregner det og jeg synes at det er så kjedelig vær….. Det er ikke slik en vinter skal være!! Jeg håpet at vi skulle få til å ake litt i år jeg, men det ser jammen dårlig ut. Det var speilblank is store deler av veien til barnehagen i dag og Mats og jeg sklei bortover. Mats klarte å holde seg på bena helt til vi var kommet innenfor i barnehagen. Da gikk han ned for telling og jeg hadde selvfølgelig ikke på han noe overtrekk….. Godt jobba;)


Begredelig vinter!!!

Jeg sitter her og blomstrer alene, mannen har dratt til Gøteborg. Og der sliter han veldig kan dere tro. Jeg fikk denne meldingen av han i stad:


Hehe, legobygging på dagen og øl med kollegaene på kvelden. Stakkars, jeg håper ikke han sliter seg ut…… Men jeg regner med at han kommer tilbake som en enda bedre leder og at han drar med seg noen av erfaringene hjem hit også;)

Ellers så er det svært lite som skjer her. Jeg sitter og ordner med fotobøker og jeg fikk fordelt alle bildene inn i bøker i går slik at jeg fikk litt mer oversikt over hvor mange bøker jeg måtte lage. Nå er det bare å få satt bildene pent med rammer og fine bakgrunnsfarger….. Hehe, det er jo det som er jobben. Men nå ser jeg i det minste hvor mange bøker jeg har igjen. Jeg trodde at jeg ikke trengte så mange bøker nå det siste året, at jeg har tatt litt færre bilder, men der tok jeg jammen feil. Jeg er i gang med bok nummer 7 og når jeg er ferdig med den så har jeg 5 bøker igjen, det vil si at jeg er over halvveis:) Nå er jeg godt i gang med april/mai og blir nok ferdig med den i løpet av kvelden. Så det går fremover, sakte men sikkert;) 


Og her ser dere sluttprisen på fotoprosjektet:o 12 bøker blir det til slutt og man kan vel si at jeg kommer til å spare litt på å bestille når det er halv pris….. Må ta noen bøker nå og da, hvis ikke går jeg konkurs=/Mats og jeg hadde en skikkelig deilig dag i går. Mats hadde fri fra barnehagen og Ole skulle jobbe hjemmefra de timene han hadde før han skulle dra. Så Mats gikk litt frem og tilbake og pratet med pappa mens han jobbet og jeg lå og dro meg lenge siden Ole var hjemme. Hoho, også på en tirsdag da:) Senere kjørte vi Ole til møteplassen og resten av dagen var skikkelig slapp. Ikke de store lekse utfordringene og middagen ble enkel. En lat dag med andre ord. 

Og nå sitter jeg her og blogger før ungene er i seng:O Hihi, Sander og Kim-Andrè er og ser på innebandykamp og Elias er på trening. Leksene til Elias er sett igjennom og nå bare venter jeg på at det er på tide med kveldsmat. Elias sitter på med en kamerat hjem, jeg kjørte de til trening og de henter, det er så fint å samarbeide. Mats sitter og ser litt på barne tv og alt er jo bare fryd og gammen:)  Bortsett fra at jeg er værsyk da……

Ha en fin kveld;)

Og borte var den

Her er jeg igjen, det ble noen dager borte fra bloggen. Vi koste oss med en dags “barnefri” fra fredag til lørdag. Fredagen var deilig og vi bare koste oss foran tv’n og slappet av. På lørdag tok vi livet med ro og gjorde ting i vårt eget tempo uten at noen maste på oss. Ole fikk jobbet litt videre med gjerdet vårt og jeg satt foran pc’n og jobbet videre med fotobok. Nå er jeg godt i gang med fotobok nummer 6 og jeg har kommet frem til februar 2014. Det vil si at jeg er under et år på etterskudd og jeg har laget bøker for 9 mnd. 11 mnd igjen…… Jeg ser nå som jeg er i gang med nytt år at jeg tar færre bilder. De bøkene jeg har laget frem til nå har jeg fått med 2 mnd per bok, og mellom 250-300 bilder per bok. Nå har jeg fått med meg januar, februar og mars og under 200 bilder i en bok:) Så jeg regner med at jeg er over halvveis på prosjektet mitt, og det er bra;)


Hos farmor og farfar lagde ungene snømann og koste seg. Nå har det regnet flere dager og all snø er borte:( Og borte var vinteren….. Igjen!!!

Disse “kule” brillene hadde Elias fått i Happy meal fra mækkern’n. Og storebror måtte jo prøve de;)

På søndag var vi og så på laget til Elias som skulle spille turnering. En deilig avkobling å sitte sammen med andre mammaer og skravle litt og legge bekymringer fra seg et øyeblikk. For det er slik at det er noe som gnager litt ekstra om dagen. En ting jeg bare vil at skal forsvinne…… Jeg håper så mye at jeg nesten blir gal…… Helt seriøst, jeg blir snart gal av dette. Når man har hatt et problem hengende over seg til og fra i 8 år så blir man sånn passe lei og frustrert og bekymret og gal og……. ja nesten desperat……. Hvis jeg kunne fått ett ønske innfridd, ja da vet jeg hva det ville vært!

Juleferien virker som et fjernt minne, hverdagen er en realitet. Jeg har allerede kommet ut av tellinga, men vinterferien nærmer seg vel? Ikke det at det er noe vinter igjen….. Her er det meldt regnvær de neste dagene og etter det skal visst kulda komme tilbake. Det blir vel en vinterferie uten snø i år også=/ #fuckingsdriiiiiittvinter 

 Nå psyker jeg meg opp til at Ole skal være borte i 3 dager. I kveld har han vært hjemme, men uten å være til stede…… Han har sittet med jobb det meste av kvelden=/ I morgen reiser han til Gøteborg og til et lederseminar, tror jeg det var….. Eller var det lederutvikling….?? Jaja, samma det, borte skal han være. Spiller ingen rolle hva han skal;) Jeg gleder meg allerede til han kommer hjem;)

Drittmorgen!!

Juuhuuu, helg igjen og vi har to barn som er på overnatting hos farmor og farfar:) Nå snakker vi! Vi er vel ikke akkurat bortskjemte når det gjelder unger som sover borte, eller er borte i det hele tatt, så nå er beina godt plassert opp i sofaen og det er avslapning som gjelder. Jeg kan faktisk ikke huske sist vi hadde barn borte på overnatting og vi ikke hadde noen planer….. Sist vi benyttet oss av barnepike var da vi skulle en helg på fjellet og mamma og pappa hadde de to minste og søstra mi hadde Sander. Og så hadde farmor og farfar de tre minste da vi var i London med Karina. Mulig ungene var borte en natt i påsken, men det begynner jo å bli en stund siden……

Det blir liksom noe annet å ha barnepike når vi ikke har noen planer. Ole har hatt et møte i Hamar i dag og kom sent hjem. Da Mats og Elias var dratt av sted med farmor så tok jeg meg en kosetur ut, og det midt i den vanlige “lagemiddagtiden”:) Hehe, det er jo slik at det meste går i rutiner her. Man kan vel nesten stille klokka etter når ting skjer her og det kan bli litt kjedelig i lengden…. Så i dag fikk de tre eldste beskjed om å ordne seg mat selv, og det klarer det jo fint;) Karina hadde en venninne med seg hjem etter skolen og de har kost seg  og gutta hadde pølsefest på kjøkkenet;)

Mamma ble med meg en tur og handlet litt. Jeg fikk blant annet handlet ullsokker på Name it på halv pris til Mats. De sokkene de har der er så myke og gode. Jeg fikk kjøpt så vi forhåpentligvis har til neste vinter også:) Ellers så bare gikk vi og tittet litt, og så måtte vi kjøpe hver vår frappe også da. En skikkelig kosetur. Hurra for slike ettermiddager;)

Men nå trengte jeg en slik dag. Morgenen her var ikke akkurat veldig morsom……. Det ble en morgen fra helv***=/ Sander og Elias var kranglete og skulle absolutt ikke ha på seg det jeg sa de skulle ha på. I dag var det kaldt ute, -10 grader, og da må man jo ta på litt tykkere uteklær. Men det var de ikke helt med på. Jeg hater slik krangling på morgenen. Det hele endte med at jeg smalt skuffen der Elias har luer og hansker  igjen så det sang og fronten på skuffen datt  av og traff tottelotten min……  Fuck altså!!!! Den traff  akkurat på neglfestet og jeg sto barbent på fliser…….  Det var like før hele kommoden ble kastet ut av døra, med hele innholdet!!! Guuuh altså…… Det hjalp ikke akkurat da jeg oppdaget at Sander har gått ut gjennom garasjen, åpnet porten og gått uten å lukke døren etter seg. Og ute var det -10 grader……… Takk for den liksom:o 

Nå har mannen dratt ut for å hente en kababtallerken til oss.  Ute regner det, det har blitt 0 grader igjen=/ Møkkavinter!!!!!!!


På vei til barnehagen var det godt og kaldt, slik vinteren skal være:)

Mats ble hentet tidlig og rakk ikke frukten i dag så da tok vi et knekkebrød på veien hjem;)

Vinter og snø……. og pus<3

God helg da dere;)

Lyspunkter i dagen

Nok en dag hastet forbi. Eller hastet og hastet…… Formen er ikke akkurat på topp i dag heller så det har blitt noen timer på sofaen mens unger har vært ute av huset. Karina har vært hjemme i dag siden skolebussen kjørte forbi før tiden og jeg har ikke hatt bil i dag. Men hun gjør ikke så mye av seg så jeg har tatt livet helt med ro noen timer i dag. Jeg har vært småkvalm og hatt bittelitt vondt i hodet i hele dag. Kvalmen henger vel sammen med hodepinen mistenker jeg. Jeg har vel fått noe rusk som er ute og går om dagen tenker jeg. Det går vel over snart. Det er uansett ikke noe krise, det kunne vært verre, men det meste som skal gjøres er et ork=/

Da Karina og jeg skulle ta oss lunsj i dag så dukket et rådyr opp bak i hagen vår. Vi sto lenge og beundret denne skapningen som spiste lunsjen sin i hagen vår. Veldig hyggelig å få se slike ville dyr på nært hold;)

Ettermiddagen her gikk i ett. To barn skulle på trening, jeg måtte få kjøpt skisko til Mats og rumpeakebrett til Elias og Mats måtte få prøve skiene sine en tur for de skal ha skidag i barnehagen i morgen. Og lekser skal gjennomgås og det skal leses på sengen. Og når mor er kvalm så går ting litt trått=/ Men vi kom i mål med denne dagen også og alle punktene ble krysset av. Heldigvis så passet skiskoen jeg kjøpte til Mats, så jeg slapp å bytte de. Nå er han klar for skidag i barnehagen i morgen;)


Det er så deilig med snø nå. Jeg drar Mats på kjelken hans både til og fra barnehagen og det er så koselig. Jeg håper at snøen får ligge helt frem til våren;)

Mats i farta:) Jeg ble litt usikker da jeg leste på hjemmesiden til barnehagen at de vil helst at stavene skal bli hjemme…… Mats vil helst bare stake…….

Slik er ståa her, er det bra med dere da?

Begredelig dag

Dette var dagen jeg bare ville skulle bli ferdig. Formen har vært så som så og med en mann som til tider er fraværende her hjemme, så kan dagene bli litt lange….. Jeg merket i går at jeg begynte å bli litt forkjøla og i dag har jeg bare hatt lyst til å legge meg på sofaen med et varmt pledd rundt meg og sove. Men det går jo ikke når man har en liten tass hjemme som har fri fra barnehagen. Frøkena skulle jeg hente i dag også……. Og siden formen bare var halvdårlig, ja da føler man ikke at man bare kan legge seg ned på sofaen. Det hadde vært noe annet om formen var begredelig dårlig, da hadde jeg ringt mamma og fått litt hjelp;)

Forrige uke så var jo formen dårlig på torsdag. Og når immunforsvaret er litt nede så har det lett for å dette på mer synes jeg=/ Jeg skal absolutt ikke klage altså, jeg håper at dette bare sklir over i løpet av natten. Både i går og i dag har mannen hatt lange dager på jobben og da blir slike dager ekstra tunge. I går var det noen timer ekstra på kontoret og i dag har han jobbet i Trondheim, altså han har hatt lang vei til jobben. Og da blir jo dagen lengre også;) Men i morgen og torsdag blir det to vanlige dager, så blir det en lang dag på fredag igjen. Da er det Hamar som står for tur tror jeg. Noen uker føler jeg meg som alenemamma og overskuddet jeg fikk i juleferien er for lengst brukt opp igjen føler jeg. 

Her har snøen dalt nå i noen dager og det er så vakkert ute. Trærne har fine hvite greiner og det er hvitt, lyst og pent ute. Jeg ønsker vinteren velkommen, nå har det vært nok drittvær synes jeg! Bare så dumt at jeg ikke har vært i form i dag for jeg hadde jo tenkt at Mats og jeg skulle gå ut litt på dagen i dag og ake litt. Menmen, det får vi gjøre til helgen igjen;)


På vei til barnehagen i går=)

Masse fin hvit snø….. Lykke!!!

Sklia fungerer bra med snø på også;)

På vei hjem etter en deilig dag ute;)

Eller så skjer det ikke mye her….. Det blir liksom ikke så mye å fortelle når man er inne hele dagen=/ Mats hoster og harker litt enda, men jeg håper at han er klar for barnehagen i morgen. Det er jo futt i gutten, så han er ikke i dårlig form! Jeg inntar vel sofaen i morgen igjen tenker jeg, så jeg blir klar for flere dager med full fart igjen. Jeg får sysle litt med fotobøker mens jeg allikevel ikke får gjort noe annet fornuftig;)


I ettermiddag ble alle nettbrett konfiskert her hjemme. Det er jo ikke måte på hvor mye tid ungene kan bruke på å stirre på disse brettene=/ Så fort brettene var borte så tryllet ungene frem mange fine kunstverk. Og Mats fikk øvet seg på å klippe litt. Det har han ikke helt dreisen på enda….. Vi får bare fortsette å øve;)

Er det snø der du bor?

Helgen er over….

Helgen er over og enda en ny uke står for tur. Her  har vi hatt en rolig helg. Lørdag var Mats i bursdag til en gutt i barnehagen og de var i gymsalen på skolen. Veldig stas for Mats å være i bursdag der siden han har vært med søsknene sine i bursdager der. Nå var det hans tur til å være i bursdag i gymsalen og herje rundt sammen med vennene sine. Mats herjet rundt og koste seg, det er jo nok av tumleplass for ungene der;)


Veldig stas med bursdag:)

I farta:)


Kake er alltid godt=)

I går hadde også mannen i huset bursdag. Det ble en veldig stille og rolig dag….. Han fikk bursdagspresang som jeg hadde kjøpt fra svigers, mamma, pappa og oss. Han fikk en stilig klokke, det har han ønsket seg lenge. Ole og eldste poden dro ut på en liten handlerunde og kjøpte meg seg ferdig kake hjem som vi koste oss med. Ikke noe besøk dukket opp så vi fikk kaken helt for oss selv;) Ellers så skjedde det ikke stort resten av dagen…..


Den nye klokka;)

I dag har jeg fortsatt på mitt fotobok-prosjekt. Snart er bok nr 3 ferdig og jeg synes fortsatt at det er like gøy:) Ole har vært ute og fortsatt litt på gjerdet vårt. Her er det fortsatt ikke noe snø så det går helt greit å jobbe med det nå. På bildet under ser dere litt hvordan det blir, og kanskje dere ser hvorfor vi vil ha et tett gjerde? Høhø, naboen har visst sin helt egen søppelfylling bak i hagen sin som de gjerne skal legge helt inn på tomtegrensen vår…… Noen har helt spesielle interesser…… Vi gleder oss til å bli ferdig og gjøre det fint inne hos oss . Vi synes at det er hyggelig at det ser nogen lunde fint ut rundt oss vi da;)


Flinke mannen:)

Til uka er det meldt snø (igjen) og nå ser det kanskje ut som om den skal få ligge. Jeg håper iallfall det:) Nå er jeg skikkelig lei av den evigvarende høsten her…… Jeg ønsker vinteren velkommen. Og for hver dag som går nå så blir dagene lysere og lysere, det er deilig:)

En fin uke ønskes dere:)

Ballkjole i boks

Mats våknet i natt og hostet så veldig, skikkelig “rusten” hoste og han klaget på vondt i halsen. Jeg bestemte meg for at han skulle få fri i dag, uansett om formen var bra eller ikke. Og gutten våknet opp og var i fin form, heldigvis. Det var helt greit å gi han fri i dag, for ute har det blåst hunder og katter…..  Jeg hadde en del planer i dag, men det var bare hyggelig å ha Mats med i dag. Vi var en tur i byen, handlet mat og koste oss med bolle på veien;)


Det var kaldt ute i dag,  brrrrr:o

Mums, bolle er godt:)

Litt sofakos ble det da vi kom hjem, kroppen min har vært litt sliten i dag etter et par dager med lite mat. Kim-Andrè kom tidlig hjem i dag og da fikk Mats og Elias være hjemme sammen med han mens jeg hentet frøkena, og så skulle jeg hente Karina og vi skulle til byen for å prøve kjolen jeg hadde funnet i en butikk der. Og det ble kjolekjøp!!! Juuuhuuuu, ballkjoen er i hus og Karina så ut som en gudinne i den:) Kjolen er mørke blå og siden Karina er så mørk som hun er så kledde hun den utrolig godt. Mulig jeg er “litt” inhabil her, men ingen blir vakrere enn min jente på ballet! Jeg håper at jeg får lov til å dele bilder av henne i kjolen den dagen ballet er….. Jeg gleder meg sååå til å se henne pyntet og fin:D 


Denne kjolen ble det altså, Karina så smæshing ut i den=) Det er mulig at vi leier et underskjørt som gjør at kjolen blir enda mer ballkjole. Uansett så kommer den til å bli veldig fin på Karina;)

På ettermiddagen skulle Karina og jeg en tur ut for å kjøpe et par nye bukser og jeg trodde frøkena ville være med, men det ville ho ikke….. Så da ble det bare Karina og meg på handletur. Det ble både nye sko, bukser, en cardigan, en topp og en genser til Karina. Og til slutt koste vi oss med en frappe/smoothe fra mækker’n. En veldig hyggelig handletur og en veldig fin dag:D


Mmmmm…… Man blir jo hekta:)

Her er forresten noen sider fra fotobøkene jeg har laget, jeg gleder meg veldig til å få de. (bildene er tatt av pc skjermen så de ble jo veldig dårlige, men ville bare vise litt av det jeg har drevet på med de siste dagene) I helgen skal jeg begynne å lage bok nummer tre;)


Første bok, jeg har laget fotobok med bilder på permen. Det gjør boka veldig personlig og fin synes jeg;)

Her har jeg lagt på ekstra gress nederst på bildene;)


Forsiden på andre boken. Som dere ser så henger jeg litt etter…..


Så gøy å lage sidene akkurat slik jeg vil:)

Nå er det godt å høre vinden suse ute. Her er det fyr i ovnen og det er så deilig varme i huset da. Tv’n surrer og går og det er fredag. Lykke……

GOD HELG, i morgen har mannen i huset bursdag;)