Ikke akkurat den beste bursdagen……

Vi er godt i gang med påskeferie, bare mannen har vært på jobb her. Men i morgen har han også tatt seg fri og vi skal bare jobbe her  hjemme. Den siste finpussen før påsken virkelig setter inn skal gjøres. Men så er det tid for familietid og kos:) Et par turer må vi få til nå som det er meldt så fint vær. Pølser og kvik lunsj er kjøpt inn;)

Her har det vært noen veldig frustrerende og triste dager. Bursdagen min gikk rett i dass, det var tårer fra morgen til langt ut på kvelden. Frustrasjonen har ligget tykt utenpå. Ting skjer, og jeg er så lei av at jeg alltid havner i slike situasjoner=/ The story of my life…….  Når alt kommer til alt så har jeg ikke gjort annet enn å prøve å ordne opp i idiotiske ting som ikke burde vært noe tema å lage noe problem ut av. Kommunikasjon er vel en ting man burde benytte seg av før en blåser ting opp i skyene……

Jeg ser på meg selv som et menneske som er for det meste snill og grei, jeg har tro på at det er bedre å si unnskyld enn å gå og være sur. Jeg er tilgivende og jeg synes at jeg prøver så godt jeg kan. Men det er tydeligvis ikke godt nok. Et sted må jeg jo gjøre noe som er helt feil…….??

Jeg setter barna mine aller høyest, de kommer foran alt. Jeg vil at de skal ha det bra og jeg har svelget kameler så store som dere ikke aner i det siste for at ting skal være “normale” Nå snakker jeg om en konkret sak…. Jeg har prøvd å strekke ut en hånd, men den har blitt slått bort. Jeg har satt mine følelser til side for det er ungene som kommer først. Jeg har hatt tro på at voksne mennesker skal kunne oppføre seg som voksne mennesker og i det minste kunne klare å snakke sammen for ungenes sin del. Men det er ikke slik det skal være=/ Og nå har jeg gitt opp…. Jeg orker ikke mer, vil ikke mer og jeg gidder ikke mer. Jeg er faktisk verdt mer enn dette. Jeg har prøvd, nå er det nok. Jeg tar vare på mitt barn og gjør fortsatt det som er best for han, men det stopper faktisk der fra nå av. For nå gidder jeg ikke mer å hele tiden tenke på den andre part. Nå er det faktisk nok! Jeg ville aldri latt min stolthet gå ut over mitt eget barn!

Ingen skal kunne fortelle meg om at det jeg føler er feil. Jeg har mine egne tanker og det jeg føler er det jeg føler. Det er faktisk ikke feil. Vi kan godt være uenige om det, men jeg føler faktisk fortsatt det jeg føler, uansett hva andre sier eller mener. Mine følelser lar seg ikke styre. Nå skal jeg kjøre mitt eget løp og drite i andre. Hvis ikke andre tar hensyn til meg, nei da skal jeg faen ikke ta hensyn jeg heller. Hva i all verden skjedde med å være snille med hverandre, være inkluderende og ta vare på hverandre? Jeg er så lei av å bli tråkka på. Nå er det på tide å snu ryggen til de som ikke vil meg godt. Nå har jeg fått sååååå nok!!!

Javel, så gikk bursdagen min rett vest. Nå er det bursdagen til Elias som har fullt fokus. Vi har funnet på en plan B løsning (vi måtte faktisk det på grunn av ting som har skjedd) og vi har fått smilet til Elias frem igjen. Nå gleder han seg til bursdagsfeiring og vi har laget invitasjoner og skal levere ut de i påsken. Det blir en koselig bursdag:) Og siden han ikke skal ha en dyr “bortebursdag” så legger vi de pengene i dyrere gave i stedet. Så får ting være som de er. Jeg går med en rak rygg og har ikke gjort noe jeg skammer meg over. Javel, så lot jeg min frustrasjon gå ut over feil person denne gangen. Det har jeg allerede sagt unnskyld for. Og heldigvis så finnes det mennesker man kan ha en heftig utblåsing mot uten at det skal gå ut over vennskap. 

Nå kan pilen bare peke oppover igjen. Den må jo det når man treffer kjelleren så det synger. Jeg har aldri opplevd å være så trist og lei på bursdagen min før……. Men når man ser gutten sin bli så lei seg……. Det gjør at mammahjertet blør kraftig. Og når ungene ser at mamma er trist og lei, så blir jo de også lei seg…… Bursdagsklemmen fra jenta mi var tårevåt. Det gjorde jo ikke akkurat at mammahjertet blødde mindre……. Men så må man ta et valg, og jeg valgte å ta en “oppsummering” i hodet mitt. Og når jeg tenker etter så har jeg det jo egentlig veldig bra. Jeg har verdens beste mann som elsker meg, jeg har 5 søte “små”  og jeg har foreldre og svigerforeldre som stiller opp for oss. Jeg har søsken som er der og jeg har en svigerinne som faktisk har blitt erklært kreftfri nå. Hurra hurra!! Jeg har verdens beste venninne og jeg har fått venninner her inne på bloggen. Jeg blir dratt opp når jeg er nede med gode ord og klemmer. 

Dagen i dag ble fin. Jeg har funnet frem litt påskepynt og holdt på her hjemme. Jeg har hørt på musikk mens jeg har holdt på og da går jo alt mye lettere. Elias og Mats har kost seg ute og inne før Elias hadde en avtale med en gutt i klassen sin. De skulle være sammen noen timer etter middag i dag og de har vært og sett til en hest som foreldrene til denne gutten passer. Veldig stas. Og det er alltid koselig å slå av en prat ved levering/henting:) Karina har vært på shopping med sin beste venninne og hun skal også overnatte her til i morgen.  I kveld har vi kost oss og tatt igjen litt bursdagskos som utgikk i går. Nå venter kos med familien, det trenger jeg nå<3


Litt ekstra kos siden det er ferie:)

Selvlaget pynt av ungene, og duk farmor heklet da hun levde<3 

Ingen andre har akkurat en slik påskekylling, hihi:)


Snøballkrig, eller jeg hadde ikke noe snø da…….

Og endelig har vi kjøpt oss nye innedører, det har jeg ventet lenge på:)

Humøret er på vei oppover igjen;)

Nydelig solnedgang og solen skinner så fint ned i vannet:)

Da håper jeg ikke at det er så lenge til jeg popper innom her igjen. Forhåpentligvis med et mer lystig innlegg enn dette var;)

Klar for rolige dager

Det er helg og det er skoleferie. Det er en deilig tanke:) Treningen til Elias ble avlyst på grunn av snø i dag, mannen kom hjem til normal (eller unormal?) tid og vi hadde ingen store planer. Jeg kan ikke huske sist vi hadde god tid da vi spiste middag…… Det er lenge siden! Vi spiste, skravlet og slappet av og ble vel på kjøkkenet nesten frem til det var tid for å servere minsten kveldsmat. Åååh, det er så deilig å kunne stresse ned slik:)

Ungene har holdt på med sitt i ettermiddag. Kim-Andrè og Karina holdt Ole og meg med litt selskap på kjøkkenet og da kommer det noen morsomme episoder. Som for eksempel da vi skjønte at Karina ikke hadde helt stålkontroll på hvilke dager i påsken som er røde……. Hehe, noen ganger blir jeg litt paff! Ole lurte på når Karina hadde farget håret sitt mørkt (han mente at hun måtte være blond) og Kim-Andrè mente at hun lett kunne sklidd inn i Paradise hotel. Hihi, alt blir sagt med humoristisk tone selvsagt og Karina er like blid. Hun slo tilbake med at hun faktisk fikk en 6’er på en ganske vanskelig matteprøve de hadde denne uka og både Ole og jeg ble veldig overrasket over at hun klarte det. Ikke fordi vi ikke har trua på henne, men fordi dette var en vanskelig prøve. Det viser seg at det lønner seg å jobbe flittig med ting man synes er vanskelig;)

Denne uka ble vel akkurat så hektisk som jeg så for meg. Men i dag landet vi, og nå skal vi ha noen rolige dager. Mats tar seg også ferie nå, det var så få barn som skulle i barnehagen til mandag så da vil jeg ikke at han skal dit. Så han får kose seg hjemme sammen med oss. Jeg har bursdag da så da kan vi kose oss litt ekstra. Egentlig så ville jeg at han skulle være i barnehagen så jeg kunne få trimmet litt. Det ble ikke noe trimming på meg denne uka siden formen ikke har vært noe god. Jeg hoster og harker enda, men ryggen har gått seg litt til.  Men tanna mi som jeg rotfylte for noen år siden driver og krangler litt med meg=/ Nå håper jeg bare at den ikke slår seg helt vrang i påskeferien. Da tror jeg pokker meg at jeg drar ut hele tanna selv!! Makan til dritt tann, den har kostet meg mange penger=/

Til uka skal mannen på jobb. Litt kjedelig, men denne uka har det blitt veldig mye overtid så jeg håper at vi slipper unna det iallfall. Det skal uansett bli deilig med rolige dager hvor det ikke skjer så mye. Jeg håper på finvær så vi kan være mye ute. Jeg har handlet inn grillpølser og krysser fingrene for en tur eller to med medbragt mat. Eller så tar vi dagene som de kommer. Det er så deilig å bestemme over dagene sine selv. Ingen lekser eller aktiviteter. Forhåpentligvis så drar ikke alle ungene i gata bort. Uansett, vi skal kose oss og nyte feriedagene. To bursdager skal vi gjennom den neste uka også, og det er jo veldig koselig;)


Ser dere at solen skinner i vannet<3

GOD PÅSKE, HAR DERE STORE PLANER?

Hvor ble det av våren?

Det er flere enn oss som har holdt på å drukne i snø i dag ser jeg……. Vi har vel ikke fått så mye snø til sammen de tre siste vintrene engang. Men nå, i slutten av mars, ja da skulle snøen komme=/ Hadde kalenderen vist at vi var i desember så hadde jeg hoppet av glede. Hadde den kommet i januar eller februar så hadde jeg også blitt glad. Men nå i mars……. nei, det synes jeg ikke så mye om! Men Mats storkoste seg da vi labbet av sted til barnehagen i 30-40 cm med snø……


Klar for å gå til barnehagen;)

Snømannen Kalle, eller snøkona Monica;)

Kim-Andrè slet med å få bilen på veien, det vil si han rakk ikke å komme seg av sted tidsnok enda han beregnet god tid. Men heldigvis så kom ikke læreren seg til skolen i tide heller;)

Litt snø på verandaen……

Snøen har lavet ned i hele dag, og så kom regnet…. Bah liksom…… Jeg ville heller tatt imot nedbøren som snø. Nå er alt bare bløtt og kaldt…… Og det var ikke akkurat små mengder med snø som kom heller, så det tar vel litt tid før den tiner og det tørker opp igjen. Planen om å kjøre noen turer på fyllinga i helgen forsvant med snøværet. Det samme gjorde vel planen om å beise huset i ferien……. 

Mannen i huset her skulle hente en maskin på en henger i Sarpsborg på morgenen i dag. Det vil si at han måtte kjøre litt sørover før han vendte nesa nordover og mot jobben. Han kjørte fra Sarpsborg litt før halv ni og ankom jobben halv tre….. Det er en kjøretur som normalt skal ta litt over en time, i dag tok den turen 6 timer! Hehe, jeg ble litt paff da Ole ringte meg klokka ett og sa at han ikke hadde kommet lenger enn Vestby:) Og siden hele dagen hans gikk med til å stå i kø, så ble det litt overtid i dag også=/ Det var vel fjerde dag denne uka med overtid. Tirsdag jobbet han riktignok ikke så lenge etter normal arbeidstid, men jeg hadde trengt han hjemme litt tidligere enn senere akkurat den dagen……. Så gjenstår det å se om han klarer å komme seg hjem til normal tid i morgen. Jeg tror det ikke helt før jeg får se det;)

Det har ikke vært lett å være katte i dag. Hele katta forsvant jo ned i snøen….. Jeg har tråkket opp en liten sti rundt huset så ho kommer seg litt ut så jeg slipper å ta i bruk tissekasse til henne. Siden ho kan gå fritt ut og inn som ho vil så har vi normalt ikke det inne. Nå ser det ut som om snøen synker fort siden vi har hatt litt regn i slutten av dagen så ho klarer vel å komme seg litt ut.


Litt for mye snø for en liten pusekatt:o

Best å holde seg inne til uværet har gitt seg;)

Mats hadde storkost seg i barnehagen og var veldig fornøyd med snøværet. Det tok sin tid å gå hjem, for han løp rundt og koste seg i snøen. Det er vel bare oss voksne som har sutret over snøfallet i dag;)


Store snøklumper ble løftet på og bokset på når vi gikk hjem. Her skulle snøen virkelig få gjennomgå;)

En veldig fornøyd kar, og en ikke så fornøyd kar i bakgrunnen som måker snø, hihi:D


Det er veldig greit med en storesøster som lager smoothie som kveldskos<3

Bursdagsfeiring

Nok en hektisk dag er over og vi jobber oss mot ferie og roligere dager. Formen min har vært så som så, med en blomstrende forkjølelse og kranglete rygg. Men i dag har det gått så unna at jeg ikke har fått tenkt over at formen ikke har vært helt på plass. For i dag har mamma blitt feiret. Hun ble 70 år i dag og siden hun ikke skal feire før senere så ba jeg mamma og pappa på middag i dag. Jeg synes at hun fortjente en markering på selve dagen:)

Men selv om man velger en enkel middag og ferdigkjøpt marsipankake, ja så går jammen dagen fort allikevel. Det skal ordnet og gjøres i stand, gulv må støvsuges, det skal vaskes litt her og der (man vil jo at huset skal se representabelt ut når man får gjester) og alle de andre hverdagslige tingene må gjøres selv om man venter gjester. Og midt oppi det hele fikk jeg klemt inn en foreldresamtale. Hihi, selvfølgelig fikk vi foreldresamtale på den dagen det var mest hektisk her, det skulle bare mangle:) Men det gikk helt greit at jeg stakk av en drøy halvtime. Jeg gadd ikke å prøve og bytte til meg en mer passende time, det hadde antagelig ikke passet så veldig mye bedre en annen dag…..

Det var bare skryt å få om Elias. Alt er på stell og jeg blir jo glad når jeg får høre at han ligger godt fremme i alle fag. Ute i friminuttene leker han med andre og er aldri alene. Han er godt likt og han er en ordentlig gutt som har orden på tingene sine. Hoho, slikt liker vi;)

Vi koste oss veldig med gjester i dag. Vi har spist og kost oss og det ble etter hvert fullt rundt bordet. Etter middag kom flere gjester og det ble servert kake og kaffe. Så får vi feire enda litt mer ved en passende anledning. Da har jeg sagt at jeg kan bake litt mer så vi slipper å bestille kaker. Jeg synes at det smaker bedre med hjemmelaget kaker enn bestilte kaker. Men disse dagene har vært så hektiske at jeg protesterte ikke så mye når det ble foreslått at mamma skulle bestille en marsipankake til i dag. Og siden formen min ikke er på topp heller så var jeg veldig glad for at jeg ikke skulle bake mer enn en brownies i dag….. Nå må vel formen min begynne å rette seg igjen også, for nå er jeg passe lei av å hangle=/


Mmmm, jordbær lukter så godt!

Hurra for mamma som fylte 70 år i dag:)

Middagen ble god og alle ble gode og mette. Ikke så ofte vi sitter i spisestuen og koser oss slik på en tirsdag;)

Mats gledet seg veldig til is til dessert og han spiser is som bare en Kristiansen gjør (pappas side er veldig glade i is)

Nå roer dagene seg veldig tror jeg. Ole skal vel jobbe litt overtid i morgen, han sitter i skrivende stund og jobber med pc’en på fanget….. Det ble en hektisk dag for han også i dag…… Sander og Elias skal trene i morgen, men det skjer ikke så mye mer enn det. Jeg tror jeg må droppe trening i morgen også, jeg vil bli bra til påske….. Jeg tror uansett ikke at jeg orker stort i morgen slik som formen er…… Jeg krysser fingrene for fint vær i morgen så Mats og jeg kanskje kan pusle litt ute på ettermiddagen mellom kjøringer til og fra treninger. Det meldes om snø til torsdag, med det velger jeg og ikke tro noe på. Pokker, vi har ikke fått noe særlig med snø i hele vinter og da skal vi da ikke ha noe snø i mars heller!! Så det så;)


I dag sto himmelen i brann og det var så vakkert<3

Nå er det faktisk under en uke igjen til jeg har bursdag selv, men den dagen skjer det ikke så mye. Elias skal uansett feires litt senere så jeg slenger meg med på den feiringen. Så på dagen min skal jeg bare kose meg og nyte dagen. Hihi, det er greit når ungene har bursdag så nærme sin egen bursdag. Da kan man bare kose seg på sin egen dag uten at man føler man må stelle i stand selskap. Det er nok bursdager jeg steller i stand til i løpet av året så dagen min hopper jeg over med god samvittighet;)

Den hektiske uka er over

Den hektiske uka er så godt som over, og det er helt greit kjenner jeg. Vi har hatt en hektisk, men fin helg. Sander sitt lag tok seg videre til sluttspillet i dag og dermed måtte Ole og jeg dele oss, en til Tigers cup og en til fotballcup. Sander sitt lag skulle spille kamp allerede klokka 830, så dagen her startet 530…… Deilig med helg liksom……


Full fart på banen:)

Elias skulle møte til kamp litt før klokka 8 i dag og Mats og jeg ble med han. Laget spilte 6 kamper fortløpende (laget var delt i to) og siste kamp ble blåst i gang klokka 10. Det var morsomt å se på i dag og Elias scoret 3 fine mål og hadde enda noen sjanser. Det ble tre seire, to tap og en uavgjort kamp, veldig morro å se. Laget til Sander røk ut etter første kamp i dag og da var eventyret over. 


Jeg pakket med meg både nintendo ds og noe søtt for å kjøpe meg litt mindre mas fra Mats siden ryggen verket og jeg var alene med han:)

Labb og Line var på plass og delte ut pokaler:)

Jeg var hjemme før klokka var 11 og Ole og Sander kom hjem i tolv tiden. Så vi hadde mye igjen av dagen;) Jeg har selvfølgelig blitt forkjøla og det hjalp ikke akkurat at jeg i utgangspunktet var litt sliten etter en hektisk uke. Og ryggen min har verket noe vanvittig i helgen. Ikke akkurat godt å sitte på en tribune da, men det gikk jo på et vis. Men jeg har sett nok av innsiden av idrettshaller for en stund;)

Det ble en slapp søndag resten av dagen. Jeg slappet av litt på sofaen før jeg hentet frøkena. Ute har det blåst og snødd og det fristet ikke å gå mer ut i dag i grunnen. Så her ble det innedag resten av dagen og det har skjedd svært lite. Veldig deilig i grunnen. 


Mats og Karina klarte å holde tempoet oppe en stund i stad…..

Vi starter siste uka før påskeferie med tannlegebesøk for Elias og så tar Ole en lang dag på jobben. Jeg skal ordne litt, for mamma fyller 70 år på tirsdag. Jeg har bedt de på middag og håper at vi kan få til en hyggelig markering. Så går det vel slag-i-slag med utviklingsamtale, treninger og alt annet man skal gjennom i løpet av en normal uke. Men så er det jammen påskeferie og det skal bli helg greit, nå trenger vi å roe litt ned igjen;) Og gjett hvem som har bursdag i påsken? Elias har bursdag påskeaften og jeg fyller år noen dager før det. Planen var at Elias skulle feire barnebursdagen sin i løpet av denne uka, men det ble det ikke tid til…. Vi får heller feire bursdagen etter påskeferien er over, da har han noe å glede seg til;)

Uka som ikke gikk opp

Endelig helg sa du?? For en hektisk uke….. Det har bare bygget seg opp for hver dag, og torsdag og fredag har vært veldig hektiske dager. Ikke mye sofakos og tv titting denne uka=/ Og helgen er også fullbooket!

I går løp jeg livet av meg for at jeg skulle rekke å dra på foreldremøte i barnehagen. Den dårlige samvittigheten min sa at jeg måtte bare få det til denne gangen. To ganger på rad har jeg måttet droppe foreldremøte i barnehagen og heller prioritere andre foreldremøter. Og det passet ikke veldig bra å dra på foreldremøte i går heller….. Dagen var full med huslige gjøremål (som faktisk måtte gjøres for det var ikke andre ledige dager å gjøre det på) og hele dagen før middag gikk med til å bli ferdig.

Jeg løp ut av døra nesten før middagen var svelget for jeg måtte rekke å handle inn før foreldremøtet (som begynte halv sju). Mat må man ha og når timeplanen er så full så måtte jeg bare handle i går. Og siden jeg ikke hadde hatt bilen på noen dager så var det et par/tre ting som jeg måtte få unna. Jeg dro ut klokka fem og siste butikk betalte jeg i klokka 1811 og da hadde jeg handlet inn mat i to butikker og vært innom G-max hvor jeg skulle se etter noen joggesko og liggeunderlag og XXL hvor jeg skulle se etter et regntøysett og fleece sett til Mats. Og jeg rakk å plukke med meg enda mer på min ville ferd gjennom butikken…….

Jeg begynte å få seriøst dårlig til for å rekke foreldremøte, bare 18/19 minutter fra jeg løp ut av butikken til foreldremøte skulle begynne. Og jeg skulle rekke hjem med varene, det var jo frysevarer med…… Men jeg rakk det akkurat, Kim-Andrè hjalp meg å bære inn så jeg rakk akkurat innom do også, hoho, bonus!!!!! *knise* Og så var det møte fra klokka 1830 – 2100. Og det var et flott foreldremøte med tema stress. Veldig interessant møte og jeg er glad jeg stresset litt ekstra for å rekke det, hihi;)

I dag har jeg også hatt full timeplan. Men jeg holder meg til planen min om å trimme tre ganger i uka og jogget meg en tur og tok noen styrkeøvelser før jeg måtte haste av sted ut for å få handlet inn bursdagsgave til mamma som snart fyller 70 år. Jeg måtte utenbys, så det ble litt kjøretid. Men jeg fant det jeg skulle og hentet Mats litt tidligere i barnehagen i dag før vi hastet hjem. For farmor skulle komme å hente Mats og Elias i dag for Ole og jeg skulle være med Sander. Han spiller Tigers cup i Drammen (eller Mjøndalen for å være nøyaktig). Sander sitt lag skulle spille ganske sent og det var uaktuelt å ha med seg de to minste på det. Derfor landet vi på løsningen med overnatting hos farmor og farfar for de. Men da måtte vi velge bort fortballtrening og Åpent hus på skolen for Elias…… Og det liker vi jo ikke. Men nå var det på tide at jeg også fikk være med å se på Sander:)


Denne uka har jeg jogget i regnvær, men det var ikke noe problem synes jeg. Det er godt å trene i frisk luft!

Etter Elias og Mats var sendt av sted så hastet vi videre for å rekke å kjøre sammen de andre til cupen. Ole og jeg snakket om å overnatte på hotell siden vi ikke var hjemme før klokka 22 i kveld, men fant ut at siden vi lengter etter en helg hvor vi faktisk kan slappe av, så ble vi enige om å ha en hotellovernatting til gode. Men da jeg snakket med Nina på vei hjem i kveld så angret jeg litt på at vi ikke ble igjen på hotell……. Eller hva sier du Nina?


Det ble noen snapper på vei hjem i dag. Da går turen mye raskere;)

Nå har vi endelig landet i sofaen, det er vel ikke så lenge før vi må finne senga. Vi må tidlig opp for å rekke første kamp i morgen. Vi vet ikke helt hvor lenge vi blir borte i morgen, men håper at det ikke blir så sent. Sander sitt lag skal ikke spille så sent, men om de kommer videre til sluttspillet på søndag eller ikke kommer kanskje an på hvordan andre lag spiller senere på dagen….. Så vi får bare ta ting som de kommer.

Om Sander sitt lag går videre til sluttspillet eller ikke blir litt spennende. På søndag skal også Elias spille fotballcup og han skal møte litt før klokka 8 på morgenen. Så om Sander skal spille søndag også så må Ole og jeg dele oss=/ Og jeg vil få med meg begge deler….. Dilemma……. 

Ups, bare bilder av meg og ingen av ungene…..????? Huff, må bare skjerpe meg!!!!

Hvordan går det med dere da? Er dere fortsatt innom her, det er så stille fra dere…… Jeg ser jo at mange fortsatt henger med, men jeg hører sjelden fra dere nå=/

Endelig noe å finne på ute

Uka er godt i gang og jeg prøver å henge med så godt jeg kan. I går var det utviklingsamtale med Sander som sto på timeplanen. Det var mye skryt og pila peker riktig vei på skjemaer vi gikk gjennom. Det er rart å tenke på at dette var siste utviklingsamtale på barneskolen. Og jeg må si at det er med blandede følelser jeg gir slipp på den fantastisk flinke, snille og omtenksomme frøkena hans….. Det er litt skummelt å tenke på at Sander skal over på ungdomsskolen. Han er klar som et egg, jeg henger ikke helt med;)

I dag har det igjen vært meg og ungene hele dagen. Mats har hatt fri og vi har hatt en rolig dag med sen morgen, nystekte rundstykker til lunsj og ikke noe stress og mas. Etter middag kledde vi på oss og gikk ut og bort til barnehagen. Både Elias og Sander har vært ute med klassevenner og det er så utrolig deilig denne årstiden vi er i nå. Både gutter og jenter fra klassen til Elias var i barnehagen og lekte der da Mats og jeg kom bort. Endelig så er det noe å finne på ute igjen:)

Det er deilig med lyse ettermiddager, men i dag ble jeg litt kald. Ungene løper rundt og kaster klærne og jeg sitter og hutrer og fryser og lengter etter enda varmere vær. Både Elias og Mats har blitt forkjøla nå, men det er vel slik det er hver vår, ungene kaster vinterklærne litt for tidlig og blir forkjøla. Same procedure as last year;)

I morgen er det treninger, litt overtid og full fart. Ja, resten av uka er vel fullbooket med rengjøring, foreldremøte, Sander skal på Tigers cup med innebandyen og skal overnatte med laget sitt, vi har lyst til å dra å se på, men vet ikke helt hvordan vi gjør det enda….. Så skal Elias spille cup på søndag. Så skulle jeg ha hentet frøkena også en dag….. Vi får ta en dag av gangen så får vi vel kabalen til å gå opp på et vis:)

I kveld snek Mats seg over i senga til Elias og ville være med å lese om Rampete Robin. Vanligvis så har Mats sovnet før jeg er klar for å lese for Elias, men i dag var han veldig våken. Og det er veldig stas å høre på Robin sine rampestreker;)

Og vips så var det straks sengetid for meg også;)

Fin helg

Da er vi på full fart inn i en ny uke. Helgen har vært avslappende og fin med mye utetid i finværet. Temperaturen er deilig og da er det helt greit å være mye ute. Men det er greit å ta på seg litt klær, jeg blir fort frossen om jeg sitter for lenge og ser på ungene. 

Vi har (eller mannen har) felt et par trær til og jeg har vært en tur på senter og fått litt alenetid. En frappe tok jeg også med meg hjem. Jeg plasserte meg godt ned i sofaen med frappe, mobil og stafett i skiskyting i bakgrunnen og solen skinte inn gjennom vinduene. Ole og ungene holdt på ute og jeg skulle virkelig kose meg. Bare så dumt at Karina skulle hjem akkurat da…… Hun var på shopping med en venninne og jeg fikk melding at ho var klar for å bli hentet da jeg hadde sittet i to minutter=/ Jaja, da ble det en kjøretur i stedet for sofakos;) 


Bilen har virkelig fått kjørt seg om dagen. Det er veldig stas å finne frem uteleker som har stått lagret bort hele vinteren;)

Gutta hjelper til å bære vedkubber:)

Godt at man har litt hjelp når man holder på:)

I stad tok Mats og jeg oss en tur bort i barnehagen og lekte litt der. Elias var og lekte med klassevenner og da blir det fort litt kjedelig for Mats. Man merker at våren er her, for nå er det venner å leke med ute igjen. Elias har vært i bursdag i dag og resten av dagen har han vært sammen med venner borte i gata. Det er så deilig med vår!!!


Mats vil gjerne besøke barnehagen når barnehagen er stengt også:)

Barnehagen har fått nye lekeapparater og det er blitt veldig fint å leke ute nå:)

Mange utfordringer å bryne seg på:)

Hiv og hoi:D

Det er gøy å være alene i barnehagen og kunne gjøre hva en vil uten å vente på tur;)

Full oversikt i tårnet;)

Uka som kommer er også full av diverse samtaletimer, foreldremøte og så skal mann til Egersund for å holde kurs. Jeg tipper at uka kommer til  gå fort. Men nå er det snart påskeferie;)

Vårtegn

Vips så var jeg her igjen….. Ikke veldig mye spennende å fortelle om, og siden det også er veldig “rolig” her på bloggen så har det ikke blitt til at jeg har satt meg ned med et innlegg….. Men nå er det fredag og litt ekstra tid på kvelden. Ingen lekser, ingen barn som må jages tidlig i seng og støvsugeren har fått en hviledag:)

Dette har vært en hektisk uke. Foreldremøter, treninger, trimming og mann som har vært en snartur i Førde. Onsdagen gikk ikke opp her og jeg måtte droppe et foreldremøte på innebandyen, det liker jeg dårlig! Men med en fraværende mann så blir det begrenset hvor mye jeg klarer å få med meg. Skulle klart å dele meg i to…… 

Våren er alltid litt hektisk synes jeg. Da er det foreldremøter og foreldresamtaler og så detter det inn med tannlegetimer på alle mann også. Og så er det alltid masse man skulle gjort ute etter vinteren. Her har det vært skinnende sol og blå himmel hver dag nå og det er sååååå deilig!!! Flere og flere vårtegn dukker opp og det er bare å nyte denne årstiden;) Nå har hegrene dukket opp igjen og det er et sikkert vårtegn. Den første flåtten har jeg tatt på Shari også, ikke så sjarmerende vårtegn, men allikevel et sikkert vårtegn. 

Litt kaldt er det fortsatt på nettene her og i dag var det faktisk minus 1 grad da jeg fulgte Mats i barnehagen. Jeg er flink jente om dagen og starter dagen med trim mandag, onsdag og fredag. Og det har jeg tenkt til å fortsette med uansett vær og vind. Nå er jeg i siget og synes at jeg får mer og mer ut av styrketreningen etter joggeturen også. Det er deilig:) Og jeg merker allerede at jeg klarer å jogger lengre og lengre strekninger. Jeg suger i utholdenhet og jeg kommer nok aldri til å bli noe maratonløper, men det er heller ikke noe mål;)


Mats fikk på seg nye joggesko på tirsdag da vi skulle være med Karina til tannlegen og var storfornøyd med det. De skoene går nemlig veldig fort!!! Hihi, han føk bortover da vi gikk fra bilen og til tannlegen og viste oss hvor fort det virkelig kunne gå når han hadde fått på seg nye joggesko. Haha, han var så fin der han løp bortover. Karina hadde visst ikke på seg så raske sko og gikk bare sammen med meg;)

Ute på trimtur;)

Mats storkoser seg om dagen og vil være ute hele tiden. Nå er sykkel og sparkesykkel funnet frem også og det er gøy å bruke de igjen;)

I dag har det vært en full-fart-dag. Trimrunde, husmoroppgaver, handling, hente frøken M, hente i barnehage, hjem og pakke ut, henge opp tøy, få i Elias mat før trening halv fem og så var det bare å komme seg ut igjen så Mats fikk kost seg litt ute før sengetid. Jeg for min del ble gjennomfrossen og er enda kald…… Så fort sola er borte så blir det kaldt. Men jammen er det deilig med lysere dager nå, og dagene blir lengre for hver dag som går, tenk på det da;)


Slik ser det ut når jeg har pakket ut matvarer for en uke;)

I helgen er det to kamper på Sander, men ellers så er det ikke så mye som skjer. Jeg må en tur ut får å ordne noen småting, men egentlig bare deilig med en tur ut. Tro det eller ei, men trimbuksa mi som jeg tok av lappen på i dag har et hull i seg. Jeg kan ikke fatte og begripe at det går an å plukke ut så mye feilvarer……=/ Men det er arvelig tror jeg, morfar var også slik at han alltid fikk med seg noe det var feil på:p

GOOOOOOD HELG!!!!!

Stor avgjørelse

Etter en helg med skyer og mye vind så ser det ut som om vårværet er tilbake. Og det kan vi like;) Jeg startet dagen med litt trim og solen varmet godt. Mats har tatt i bruk den nye softshell dressen sin og det var nok godt å slippe foret dress i dag. Han er en gutt som er mye i bevegelse og trenger ikke så mye klær på kroppen for han blir fort varm. Og gutten var god og varm da jeg hentet han. Men da var det blitt veldig deilig temperatur ute også da;)

Helgen jeg la bak meg var en ganske kjedelig helg. Med unntak av da mannen felte et tre som holdt på å legge seg ned feil vei:O Hoho, skal si mor dyttet med all sin kraft så treet skulle falle riktig vei og ikke ned på naboens hus! Hehe, det skulle tatt seg ut om det hadde gjort det. Men vi hadde vel noen lunde kontroll, det var jo ikke akkurat så veldig stort tre heller;) 

Det er deilig å kunne gå ut på ettermiddagen nå som det er litt lenger lyst. Tørken i fjor sommer har tatt knekken på noen furutrær vi har bak i hagen og det er greit å ta de nå som det ikke er så mye annet som skjer. Nå skal vi snart i gang med å beise huset og da går nok all ledig tid til det. Litt greit å få litt ekstra ved til neste vinter er det jo også, det kan jo bli kaldt:)

Mats var ivrig og hjalp til, mens storebror synes at det ble kaldt og gikk inn. Hele helgen blåste jo bort, og det var skikkelig kaldt ute. Men Mats bryr seg ikke så mye om det og elsker frisk luft;) Vi har enda 3-4 trær til som skal ned, men med en litt kranglete motorsag så tar ting litt tid……

Mats venter på våren og tar frem de nye joggeskoene hver dag han skal i barnehagen og lurer på om det snart er på tide å begynne og bruke de. I dag ble en tynnere dress i det minste funnet frem og våren sniker seg mer og mer frem;)

En sliten gutt med voksesmerter ba om å få gå på badet i dag. Nå har han hatt så mye voksesmerter i det siste og han våkner på nettene og gråter så sårt……. Kanskje ikke så rart at han vokser ut av klærne sine rekordfort om dagen?

Nå er barn og katte i drømmeland og det er vel ikke så lenge før resten av huset også er det. Det er litt som skjer her denne uka. I morgen skal eldstemann til Oslo på sesjon, Karina skal på kontroll til reguleringstannlegen og så er det foreldremøte, onsdag reiser mann på tur igjen for å holde kurs og blir borte et par dager. Og eldstemann er i ferd med å ta en stor avgjørelse i livet sitt. Han har kommet inn på skole i Oslo (markedsføring og merkevareledelse???) og det er noe han godt kan tenke seg. Men juss og ledelse er jo også noe han har snust på….. Men siden dette er en privatskole så har den tidligere frist enn andre skoler. Slik det ser ut nå så har jeg poden boende hjemme i tre år til, det hadde jeg ikke trodd for noen uker siden;)