Klar for langhelg

Hurra for langhelg!!! Etter to veldig hektiske dager så ønsker jeg helgen velkommen og jeg gleder meg til roligere dager igjen. Dagen i går gikk med til trim, møte og treninger på Sander og Elias. Møtet på dagen var mer av type sosialt samvær, så det var bare hyggelig. Men så fort jeg skal noe annet enn det jeg pleier så blir det noe krøll med bil/ikke bil….. Det passet ikke for Kim-Andrè å sitte på med andre akkurat i går, men etter litt frem og tilbake så ordner det seg jo alltid. Møtet måtte jeg på så den saken var grei liksom:)

Tidlig på ettermiddagen i går fikk vi plutselig et skikkelig uvær. Det lynet og tordnet og plutselig begynte det og hagle/snø noe voldsomt. Haha, for et vær vi har denne våren. Jeg fryser bare eg tenker tanken på å gå ut=/ Det er jo så kald luft om dagen! Jeg håper virkelig at vi får litt mer varme igjen snart.


Skikkelig deilig vær=/

Heldigvis stoppet uværet i god tid før Sander og Elias skulle på treninger. Sander skulle jogge og Elias skulle trene ute, og det var ikke noe særlig å være ute i det været der=/


Slik fant jeg Mats da jeg kom hjem etter å ha kjørt Sander på trening=/


Elias sin klasse skal ha skuespill til uken og jeg synes at “kostymet” til Elias er så fint. Jeg elsker den litt gammeldagse stilen og jeg gleder meg veldig til vi skal se på skuespill med klassen! 

I dag startet jeg dagen litt tidligere enn jeg pleier. Mats skulle til tannlegen før barnehagen og jeg hadde litt jeg skulle gjøre i løpet av dagen så det var bare å komme i gang så fort som mulig. Selvfølgelig fikk vi tannlegetimen på turdagen til avdelingen til Mats, så jeg måtte ta med meg uteklær så jeg kunne møte de der de var på tur da vi var ferdig hos tannlegen. Tannlegebesøket gikk veldig fint og alt så bare bra ut:)


En litt spent gutt som ventet på å komme inn til tannlegen:)

Flinke gutten hoppet rett opp i stolen og gapte høyt;)

Så var det bare å velge seg premie, det var dagens høydepunkt:)

Resten av dagen gikk i ett. Rengjøring, middagslaging, henting i barnehage, kamp med Elias, handling og tusen ting jeg gjorde innimellom…… Middagen min ble spist stående mens jeg løp rundt og ordnet=/ Skikkelig kaldt var det på kamp i dag også, jeg har enda ikke fått varmen i meg igjen……. Men nåååååååå er det helg og den skal nytes. Ingen mas og jag, bare avslapping og kos, hihi, jeg kan jo drømme;) Jaja, det blir nok litt å henge fingrene i selv om det er helg, men vi har i det minste fri. I går kom ikke mannen hjem fra jobb før klokka var tolv på natten. Det ble 15 timer på jobb og 2 timer kjøring før arbeidsdagen hans var over…….. Merkelig nok så er han våken enda…… Det har ikke akkurat vært noe hviledag på han i dag heller. Selv om han jobber så sent så er han på plass på jobb til vanlig tid dagen etter=/ Tipper han straks går inn i komatilstand:)

God helg da dere:)

Føler jeg har vunnet i lotto

Fysj, så kaldt det har blitt igjen! Det var så deilig forrige uke med masse sol og varme, men nå har varmen på mystisk vis blitt borte…… Det var dårlig gjort å gi oss litt varme, for så å ta den tilbake! Nesten som å gi godteri til en unge og ta det tilbake igjen, haha. Men heldigvis så er solen fremme og varmer en kald sjel, om ikke mye, men litt iallfall. Nå til helgen er det konfirmasjoner her i distriktet og jeg håper at været er med de til helgen! Jeg kjenner noen som har konfirmant til helgen og jeg merker at jeg følger ekstra nøye med på yr nå om dagen. Jeg håper jo veldig at de har været med seg så de kan være litt ute og kose seg, da blir liksom selskapet mye “lettere” og gjennomføre.

I dag startet dagen veldig bra! Vi fikk nemlig mail fra skolen med informasjon om hvilke lærere klassen til Elias får til neste år. Vi mister den ene av to kontaktlærere og jeg synes jo at det var veldig dumt. Men, hipp hurra, vi får nemlig Sander sin lærer neste år. Hoho, jeg føler nesten at vi vant i lotto:D Denne læreren har fulgt både Kim-Andrè, Karina og Sander på mellomtrinnet og nå skal altså Elias også få henne som lærer. Jeg trodde ikke at vi kom til å få henne denne gangen for mellomtrinnet er ikke før 5 trinn, men nå skal hun altså dumpe ned enda et trinn. Går det an å ha sånn flaks da? Hihi, jeg er så glad for at hun skal følge Elias!

Mats og jeg har kost oss i dag på fridagen hans. Jeg måtte en tur ut for å ordne en konfirmasjonsgave og jeg hadde lovet Mats en milkshake fra Mc Donalds om han var flink og ikke maste da jeg tittet etter en passende gave. Det er hun jeg er støttekontakt for jeg skulle kjøpe gave til og jeg ville jo gjerne finne en passende gave og ikke bare ta noe for å bli ferdig. Mats klarte seg veldig bra og jeg fikk tittet rundt og fant en passende gave. Jeg håper at hun liker den!


Fresh gutt med nye klær i dag:) Jeg elsker at gutter også kan bruke klær med farger!

En fornøyd gutt som akkurat hadde fått milkshake:)

Hva faen skjedde her da?? Hehe, jojo-humør…….

I morgen er det trim, møte, treninger på Sander og Elias og overtid på mannen……. Jeg tror at jeg har klart å fylle dagen opp fra morgen til kveld;)

Giveaway

Jeg fikk en hyggelig mail fra Nivea om jeg kunne tenke meg å prøve ut en krem og ha en giveaway på bloggen min og jeg takket ja til det. Det er alltid gøy å prøve ut noe nytt, og det er ikke akkurat en bakdel når man får noe gratis:D Det er viktig å smøre huden til barna og jeg er nøye på hva jeg kjøper inn til de.

Nivea Creme lanserer sine NIVEA CREME TALES på en serie spesielle bokser som kommer i et begrenset opplag. Boksene er dekorert med fire forskjellige tegninger og kommer med hver sin fortelling. Historiene er tilgjengelige på nettet, på Tales.NIVEA.com, og handler om en gutt og søsteren hans, en kanin og en søt, liten fe.

Har du lyst til å få en boks med Nivea Creme og en fortelling så legg igjen en kommentar:) Jeg har tre stk som jeg gir bort og jeg trekker ut tre tilfeldige fra kommentarene på fredag:)
Kald avslutning på uka

Hei og hå, nå flyr dagene fra meg! Mange ting som skjer og mye og gjøre……. Og når kvelden endelig er her så er det godt å slappet av. De siste kveldene har jeg ikke tatt opp pc’n en gang. Ikke ofte jeg lar den ligge urørt i flere dager, men nå var det rett og slett litt godt:)

Etter noen fantastisk fine dager med sol og varme så kom regnvær og ikke fullt så deilige temperaturer…… Kim-Andrè var på russetreff i helgen og de traff ikke akkurat på go-været…… Han dro på fredag og lørdag regnet det hele dagen=/ Men russen hadde hatt det fint allikevel og heldigvis slapp Kim-Andrè å sove i telt. Han er ikke med på noe russebil, men var så heldig at han fikk sove i en Van begge nettene:) 


Tja, hva skal man si…….

Før kulda kom tilbake;)

Dagene flyr og nå merker jeg veldig at sommeren nærmer seg. Det er fryktelig travelt på skolen for Karina og Kim-Andrè som begge to er i innspurten i sitt siste år på ungdomsskolen og videregående skole. Mange prøver, innleveringer og fremføringer. De skal jo testes i det uendelige føler jeg noen ganger……. Men etter jeg hadde samtaletime med læreren til Karina på fredag så kan jeg jo ikke si annet enn at jeg var en svært stolt mor da jeg gikk derfra! 

Etter sommerferien blir det veldig spennende tider her igjen. Kim-Andrè begynner sine studier og har peilet seg ut vei videre i livet. Han begynner på Markedshøyskolen i Oslo og jeg håper at det går fint med studiene hans. Han har gjort det veldig bra i markedsføring på skolen nå og jeg tenker at veien videre kommer til å gå fint:) Karina skal begynne på samme skole og linje som Kim-Andrè har gått nå, altså studiespesialisering. I følge læreren til Karina så kommer det til å gå helt fint med henne der:) Sander skal over på ungdomsskolen og jeg må si jeg er veldig spent på det. Sander er klar for ny skole og nye venner og er veldig positiv til at han får lengre vei til skolen. Det blir en veldig spennende høst for oss:)

Mats er jo i ferd med å bli stor gutt han også:) Neste år blir hans siste år i barnehagen og jeg må si at jeg er utrolig klar for å bli ferdig med barnehagen. Ikke fordi vi ikke har det bra der, for det har vi i aller høyeste grad, men jeg er så klar for å komme meg videre i livet nå. Jeg har hatt barn i park/barnehage nå i alt for mange år og jeg må si at jeg gleder meg tullete til den dagen jeg kan sende minstemann til skolen uten at jeg må følge han eller hente han når dagen er over. Det går ganske mye tid til å levere og hente han i barnehagen 4 ganger i uka. Og så gleder jeg meg til å bli ferdig med dugnader i barnehagen…….. Jeg vet ikke hva det er, men hver gang det er dugnader der så passer det utrolig dårlig for oss å delta=/ Et evig jag om å få tid og få det til å passe…….


Vi har vært på en kjapp harryhandel i Sverige og fått bunkret opp med både det ene og det andre:)

I dag var det fotballturnering for Elias. Og denne dagen kan vel oppsummeres i ett ord, nemlig kald!!!!!! Jeg kan ikke huske sist jeg frøs så mye……. Etter en kjapp titt på Yr og en titt ut av vinduet så trodde jeg at jeg tok på meg nok klær. Jeg visste at det skulle blåse litt, men at det skulle være is-vind, det var jeg ikke klar over=/ Og det ble ikke akkurat bedre da det begynte og regne også=/ Kan ikke si at jeg fikk med meg at det skulle regne i dag ????? Jeg var så gjennom kald da vi kom hjem at jeg måtte ta meg en glovarm dusj for å få varmen i meg igjen da vi kom hjem.


Mats holdt varmen siden han ikke står i ro i mer en noen sekunder av gangen;)

Det var noe av det som skjer her om dagen……. Det er noen dager siden sist blogginnlegg, men det er ikke alltid at humøret mitt er på topp og da er det i grunnen greit å ta en pause, så slipper jeg å sitte og spy ut masse frustrasjon her. Noen ganger er jeg bare litt lei av hektiske dager……. Men vi har det fint altså:) Nå roer vel skoledagene seg for Karina og Kim-Andrè også og det hjelper det også. Snart  skal klassen til Elias ha skuespill og vi klassekontakter prøver å planlegge litt rundt det. Jeg gleder meg til å se skuespillet, de er jo så utrolig flinke denne gjengen. Elias skal ha på seg gammeldagse klær og jeg benyttet meg av muligheten til litt ekstra shopping og handlet inn et nytt antrekk til han;)


Elias kommer til å bli så fin i antrekket sitt! Han er veldig fornøyd selv også;)

Da venter en ny hektisk uke. Mye som skal skje på 4 dager……. Men så venter en langhelg, det gleder vi oss til. Men først er det overtid på mannen, frøken M skal hentes en dag, det er seriekamp for Elias, det skal gjøres rent og handles inn til helgen og det er treninger. Et par gaver må også kjøpes inn og så må hu mor få trena litt. Uka kommer til å gå fort, som alltid;)

Lag dere en deilig uke dere! Ta vare på de nære og kjære. Og er det noen som ikke er gode, ja snu ryggen til, se en annen vei og gå videre sammen med de som vil deg vel. Livet er for kort til å bruke tid på tull og tøys;) 

Dagen i bilder

For et deilig vær vi har om dagen! Det har riktignok ikke vært like varmt i dag som det var i går, men det har vært mer enn varmt nok for meg. Det er tross alt “bare” vår enda, og ikke sommer;) I sola var det deilig i dag, men kanskje litt kaldt i skyggen….. 

Mats har hatt fri fra barnehagen i dag og vi har kost oss masse, masse, masse! En rolig start på dagen med barnetv og ikke noe mas, lunsj på verandaen, påskeegg (ja faktisk!) og masse hopp og sprett på trampolina:) Skravla har gått i ett og det er etter slike dager jeg virkelig gir meg selv en high five for at jeg har prioritert slik jeg har gjort etter ungene kom til verden. Noen ganger føler jeg at jeg “mister” meg selv litt av å gå slik hjemme, men belønningen får jeg jo når vi har slike dager vi har hatt i dag;)


Etter en veldig treg start på dagen så fikk vi kledd på oss og kom oss ut bak i hagen hvor sola skinte;)

Mats var klar for å hoppe og sprette litt på trampolina:)

Og det er ikke måte på hvor mye en 4 åring kan hoppe uten å bli sliten;) 

Katta koser seg glugg nå som våren er her:) Bare så dumt at ho samler flått som aldri før=/


Lunsjen tok vi ute i finværet i dag:) Mats var sulten som en hest i dag, kanskje ikke så rart etter all den hoppingen…..

Da maten var spist opp så skeiet hu mor helt ut og hentet påskeegget som Mats ikke har spist opp enda. Mats gjemte ansiktet i capsen sin og så ikke hva jeg hentet;) Han fikk velge seg en ting og det ble jo den største sjokoladen i egget:D

Så glad blir en liten gutt når overraskelsen er godteri på en helt vanlig hverdag:D

Etter Elias kom hjem fra skolen ble det mer hopp og sprett;)

Etter middag gikk Mats og jeg en liten tur i skogen bak huset vårt. Ikke så fint der siden det ikke er noe hvitveis der, men godt å bevege seg litt:)

Så var dagen over og det var tid for å trekke inn igjen og finne seg noe kveldsmat:)

Før leggetid var det lekser og øving til matteprøve sammen med Sander som sto på programmet. Kvelden går så fort når jeg er alene med ungene, jeg klarer ikke å bli ferdig før klokka er godt over ni…… Og da er det ikke så mye igjen av kvelden…… Og selv om dagen har vært veldig fin, så lengter man etter litt alenetid og ro rundt ørene før det er natta. Slik er det bare;)

Nattinatt<3

Plutselig kom sommeren

Plutselig var sommeren her…….. I dag har vi virkelig hatt deilig temperatur og jeg har til og med sett unger som har hatt på seg bare t-shirt og shorts. Det er så deilig at vi har så fint vær. Det er mye enklere å være alene med ungene når vi har så lyse og fine ettermiddager og ungene er ute i stedet for å krangle inne. Elias har jeg nesten ikke sett snurten av i dag, han har vært sammen med klassekamerater hele dagen. Da blir jo selvfølgelig lekser en utfordring, jeg vil jo ikke nekte han å leke ute nå som været er så fint…… Så leksene her ble gjort etter kveldsmaten:o Hihi, det gikk fint det, men det blir jo nesten natt før jeg får satt meg ned for kvelden……

Mats og jeg gikk ut i skogen etter middagen i dag og tok noen bilder. Skogbunnen er jo dekket av nydelige hvitveis og jeg ville ta noen bilder mens det er så fint. Og det er alltid gøy for en liten gutt å gå i skogen og utforske alt man kan finne der. En virkelig deilig dag, måtte været fortsette å være så fint  fremover;)

Håper at dere alle nyter den fine årstiden vi er inne i nå;)

Nydelig vårhelg

For en deilig helg. Været blir bare bedre og bedre! I går var det litt kaldt, men i dag har solen skint fra nesten skyfri himmel og vi har kost oss på verandaen i nesten hele dag. Vafler ble servert ute på verandaen for første gang i år og det er så deilig at vi kan kose oss ute igjen uten å fryse og lengte inn. 

Siden været var så fint i dag så tenkte mann og jeg at vi skulle ta oss en tur til en strand. Ungene var veldig uenige og ville heller holde på hjemme. Og det var i grunnen like greit for vi har virkelig slappet av i dag her hjemme. Det er ikke ofte vi har en så rolig dag som vi har hatt i dag. Litt godt det også:)

I går gikk store deler av dagen med til å få unna et par lass med kvist på fyllinga og kappe opp stammen til kubber. Mann jobbet ute og jeg var inne og holdt på med det jeg pleier å holde på med. Ida har vært her i helgen og ungene har vært veldig opptatte. 


Så deilig med fint vær og utekos<3

Ungene har kost seg ute hele helgen og det er deilig!

Mens mannen holdt på ute på lørdagen så var humøret mitt dalende…… Han holdt på ute og jeg var inne alene med “mitt”…… Jeg hadde ingen store planer og da blir det fort litt kjedelig. Men humøret steg et par hakk når han kom hjem med frappe til meg og Karina etter siste tur på fyllinga. Helt uten at jeg hadde hintet at jeg hadde lyst på det en gang. Hoho, der fikk han noen plusspoeng:) 

Jeg fikk en henvendelse fra Nivea om jeg ville prøve ut en ny serie med Nivea creme og kanskje ha en gaveaway på bloggen min og det takket jeg ja til. Og i går fikk jeg tre solkremer i posten. Ikke det jeg takket ja til, men jeg tipper at de andre kremene dukker opp snart. Og jeg sier ikke nei takk til solkremer heller:) Og det passet jo utmerket med nye solkremer nå som solen har skint i hele dag! Jeg har et kranglete sår på nesen min som kommer og går og det kommer tilbake når det er sommer og sol=/ Så i helgen har jeg smurt nesa mi med solkremen til venstre på bildet. Jeg håper at det skal hjelpe slik at jeg slipper at såret skal “blomstre” igjen! Og det ser bra ut enn så lenge:) Karina luktet på solkremen og ble helt salig i blikket. Ååååååå, det lukter sommer var den kontante kommentaren. Og jeg er såååå enig! Solkrem, det lukter deilig sommer!!!

Uka som kommer hopper vi rett på travle dager. Mannen skal holde kurs i Gol tirsdag og onsdag så jeg blir alene fra i morgen tidlig og frem til onsdag kveld. Karina skal på trafikalt grunnkurs mandag og onsdag og jeg skal på utviklingssamtale med henne på fredag. Onsdag og torsdag er det treninger på Sander og Elias og torsdag er det også dugnad på fotballen til Elias. Heldigvis er Kim-Andrè og Karina ferdig med tentamener for denne gang. Det er alltid litt styr da de har tentamen for da slutter de tidligere på skolen og da skal de hentes i tide og utide…… I morgen skal jeg nyte stillhet, det har det ikke vært mye av i det siste. Jeg skal trimme litt og så skal jeg nyte en lunsj i fred og ro. Små gleder i hverdagen;)

Nå er det veldig stille på dere om dagen igjen……. Er dere ute og nyter det fine været om dagen?

Tilbake på nett

Hvor i all verden ble denne uka av? Enkelte ganger synes jeg at livet består av mandager og fredager, dagene mellom fyker bare forbi……. Det går i et heidundrende tempo her nå, de to eldste har hatt fullt opp med tentamen, og Karina har i tillegg begynt på trafikalt grunnkurs. Så er det lekser, treninger og hurramegrundt på de andre…… I dag skulle Elias på trening allerede klokka 1630 og da blir det så travelt rundt middagstider her. Jeg kunne selvsagt utsatt middagen, men med to ekstra barn i hus så er det bare å servere noe mat, det er mange sultne mager. Og da tar vi like greit middagen, så blir vi ferdig med den. Hvis vi skal ta middagen senere så går kvelden så himla fort!

Elias kom seg på trening i tide i dag. Heldigvis samkjører vi så jeg slapp å hente også. Dagen i dag besto av å løpe fra det ene til det andre hele dagen og noen ganger blir jeg så fryktelig lei av at jeg “alltid” har så dårlig tid=/ Men jeg rakk alt i dag også, selv om det ble mye mas:) Når man skal hente et ekstra barn, handle i forskjellige butikker, hente i barnehage og komme seg hjem for å lage middag på halvannen time så går tiden alt for fort. Og i tillegg så måtte jeg lokalisere hvor Karina var i verden slik at jeg fikk gitt ho noen penger til mat siden hun skulle sitte og selge lodd i ettermiddag.

Det er alt for mye som skjer om dagen altså. Hodet mitt er fullt og det koker oppi der noen dager. Mye å huske på og mye skal gjøres.  Både Mats og jeg har fått tannlegetimer som selvfølgelig passer dårlig, så de må byttes, vi har fått samtaletime med læreren til Karina og jeg venter på en innkallelse til en legetime til en av ungene, den tar mye plass i hodet mitt……..

Nå skal helgen nytes. Vi har ikke så mange planer. Ida er her hele helgen og hun skal i bursdag, Ole har felt tre trær til og det var de siste trærne vi skulle ta ned. Det blir litt jobb ut av det for det blir noen lass med kvist som må leveres på fyllinga. Det skal bli godt å bli ferdig med det prosjektet nå:) Senere venter beising og fullføring av gjerdebygging, så det er nok å ta av:)


Vi har fått lov til å ta ned 3 trær som truet med å ta ifra oss kveldssol. Og nå står de ikke i veien når jeg skal ta bilde av solnedgangen heller;)


Full fart på trampolina=)

Jeg rakk å ta meg en trimrunde i dag også, det er så deilig. Det er alltid litt trått å komme seg i treningstøyet på morgenen, men det er så godt når jeg kommer i gang. Selv om det har blåst mye ute i dag også, så er det så godt å trimme ute før jeg tar siste del inne:)

Ja, så har vi fått igjen nett og tv signaler igjen. Vi fikk det tilbake i går, så det ble med to døgn uten. Lykken var stor da vi endelig kunne surfe på nettet igjen. Det hadde blitt en stusselig fredagskveld om nettet fremdeles hadde vært borte. Jeg tør ikke engang tenke på hvordan humøret til ungene hadde vært da, skrekk og gru:o

God helg da, kos dere masse!!!!!

Uten nett!!!

Da er uka godt i gang her. Vi har litt “alternative” kvelder her for vi har vært uten nett og tv siden tirsdag ettermiddag. I går kveld var det litt sjarmerende, i dag…… not so much!!  Altså, jeg klarer meg fint uten enten tv signaler eller internett, men begge deler på en gang er i grunnen ganske kjedelig. Ungene går nesten på veggen her, haha dette er jo en helt ny verden for de:) For hva gjør man når man ikke har tv eller internett?? Og det er dårlig vær?? Joda, da kjeder man seg, finner frem en bok, spiller et brettspill, gjør lekser uten å utsette de, er bittelitt sosiale med mor og far og legger seg uten at vi må mase. Det er det man gjør da;)

Jeg for min del har hatt hyggelig lunsj besøk i dag av en venninne, det var avtalt lenge før vi mistet internett. Så vi har kost oss på dagen i dag og fått skravlet litt og oppdatert oss litt. Ellers så har mannen jobbet en lang dag, og da ble det fort kjedelig å sette seg ned for kvelden. Ikke noen tv programmer å glede seg til og ikke noe surfing på nettet…… Nå har han kommet hjem og jeg har rappet hans mobile bredbånd. På grunn av at nettet er nede her i området (det er visstnok en eller flere fiberledninger som er gravd over) så fikk jeg ikke sendt over timelister i tide=/ Pokker, det passet jo ikke så bra! Men nå er de sendt over og jeg håper at de har medlidenhet med meg og får meg med på månedens oppgjør:)

Ellers så er dagene som de pleier her. I dag har Karina vært i byen etter skoletid for å samle inn gevinster til et loddsalg og det gjorde at ting ble litt over middels travelt rundt middagstider her. Jeg sa til henne at det hadde vært fint om jeg kunne hente henne i forbindelse med at jeg skulle kjøre Sander på trening klokka 17, men så kom jeg på at Elias skulle møte en halv time tidligere på trening i dag på grunn av fotografering, altså klokka 1730 i stedet for klokka 1800. Så da måtte jeg hente Karina før vi skulle levere Sander på trening, så jeg måtte løpe ut døra så fort middagen var ferdig og ungene satt rundt bordet, for å plukke opp Karina og få henne hjem. Da jeg kom hjem med Karina var det Kim-Andrè som løp fra matbordet og kjørte Sander på trening mens jeg fikk spise halvkald middag før jeg kjapt ryddet av bordet og løp ut døra for å levere Elias på trening. Altså, en ikke akkurat rolig middagstund her i huset……


I helgen var det dugnad i barnehagen og alle plassene skulle ryddes for klær. Det må være den smateste metoden for å få foreldre til å rydde opp i klærne til ungene sine:) Jeg sorterte bort tykt vintertøy, for små bukser og gensere og fylte opp med nye skift og vips så er alt på stell igjen;) Det hadde jeg antagelig ikke gjort på enda en god stund hadde det ikke vært for at vi fikk beskjed om å tømme plassen til barnet vårt;)

Mats har veldig god tid da vi tusler av sted til/fra banehagen og på veien finner han alltid mye rart. Stener og pinner er gjengangere, men nå har hvitveisen og smørblomsten kommet opp og da må man jo plukke med seg noen vakre blomster hjem;)


På tur til barnehagen etter middagstid er gøy:D

Slik ser en fortapt gutt ut da han finner ut at hockeykampen han gledet seg til plutselig forsvant i det fjerne for nettet var nede:)

Den gamle nintendo DS’en blitt flittig brukt nå som nettet er nede;)

Og slik koser Mats seg på fridagen sin! Tommelen opp for pyjamas og pledd til langt ut på formiddagen;)

Da er det vel ikke stort annet å finne på enn å finne senga her. Det er merkelig stille her nå, ingen tv som surrer i bakgrunnen og alle unger sover søtt. Men i morgen håper jeg virkelig vi er på nett igjen! Det får da være måte på hvor lenge man skal klare seg uten favorittprogrammer på tv og surfing på nettet!

Koselig helg

Da var bursdagshelgen over. Dagen i dag har sust forbi en full fart. Det var mange ting som skulle gjøres før selskapet og tiden løp fra meg. Men nok en gang så kom vi oss i mål og huset ble støvsugd bare minutter før gjestene kom. Da var det ekstra stas at mamma klarte å knuse en hel flaske med bailys nede i gangen da de kom:o Haha, jeg skulle få den siden jeg tok inn posten for de da de var på cruise i Caribien før/i påsken. Det gikk hull i posen den var i og flaska gikk rett i flisene…… Hihi, det var vel ikke meningen jeg skulle kose meg med den da:D

Resten av bursdagen gikk veldig fint. Mats var skikkelig misunnelig på at Elias skulle få gaver i dag også, han fikk jo gaver i går…… Men han tok det veldig fint etter hvert og tittet på mens Elias åpnet gaver;) Elias er veldig fornøyd med dagen og vi har kost oss med kaker og kaffe/brus. 


Full fart i stua med storebror på morgenen, eller formiddagen……

Hmmm, hva kan det være tro??

Elias fikk bl.a Minor craft lego og kul jakke og caps:)

Penger ble det også:)

9 lys måtte jo blåses ut!

Og fruzzer må vi alltid ha:)

Nå har vi feiret 7 bursdager, jul og påske på 6 mnd så nå skal det bli godt med en pause fra bursdager igjen. Nå har vi ikke bursdagsbarn i hus før i oktober igjen. 6 mnd uten bursdager, men de mnd går fort. Og da er vi godt i gang med høsten……. Nei, jeg vil ikke tenke på det nå! 

Nå er vi klare for ny uke, eller ikke…… Uka kommer enten vi er klare eller ei:) I morgen blir det hektisk på ettermiddagen. Karina skal på trafikalt grunnkurs, Kim-Andrè har lang dag på skolen. Han får kjøre jentene (Karina og en venninne) til trafikkskolen på vei hjem fra skolen for han skal ha bilen. Jeg, Elias og Mats drar ut til mamma og pappa etter middag og ser på bilder fra ferien deres før jeg drar på FAU møte på skolen. Elias og Mats får være hos mormor og morfar mens jeg er på møtet siden Ole skal jobbe overtid. Mulig det blir en kort overtidsdag siden Karina har tentamen i matte på tirsdag og da er det greit å gå gjennom noen mattestykker sammen med pappa før prøven. Vi skal nok få dagen til  gå i morgen også;)


Nå har jeg fått vitaminer til Mats som jeg skal prøve ut og jeg håper at de skal hjelpe mot voksesmertene hans. Den minste flaska er D vitamin og det er dråper som kan blandes i drikke. Det skal visst smake sitron av den så jeg tror ikke det blir noe problem å få det i han. Den store flaska er multivitamin og det skal også blandes i drikke. Etter en lang vinter så er det vel uansett ikke galt å få i han noen ekstra vitaminer. Jeg håper at det hjelper:)