På jakt etter Nordlyset

Dagene går og det er jammen ikke mye nytt å skrive om herfra=/ Ja, vi maler fortsatt!!!! Tror jammen aldri vi blir ferdige jeg…… Menmen, en vakker dag…….. Vi har malt i helgen og fikk jo unna masse, eller masse og masse fru blom…… Det skjer jo tross alt andre ting også, men vi har fått malt så mye vi hadde satt oss som mål. Vi kan nå krysse av to steder til som er helt ferdig malt og det er så deilig. Nå er det bare resten igjen og vi er ferdig med det vi har gjort;)


Maleantekket mitt:O Ullsokker og capribukse….. Hihi, ullsokkene har gått litt av og på, det er kaldt i skyggen, men varmt i sola;)

Alt går ikke alltid som planlagt….. Plutselig tok vinden stigen og veltet den med malingspann og greier når Ole skulle hjelpe meg med noe. Vips så var det maling på gress, stige, hekk….. Ups:o

På fredag fikk jeg et stort håp om at jeg skulle få se Nordlyset. Det var meldt stor nordlysaktivitet her og jeg klarte ikke å holde meg hjemme. Jeg så flotte bilder som var tatt på en strand i nærheten kvelden/natten før og jeg dro ut på jakt klokka 24 på natten. De to eldste ungene var jo ikke hjemme så Ole kunne ikke bli med meg. Så jeg kjørte ut alene og jaktet på Nordlyset. Men jakten ble forgjeves…….. Jeg så et par små blaff mens jeg kjørte, men etter det var det helt dødt=/ Så jeg kom slukøret hjem klokka 02, med bare noen bilder av et par rådyr jeg så på vei hjem……. Jaja,bedre lykke neste gang. Nå følger jeg med på Nordlysvarsel og krysser fingrene for at jeg er heldigere neste gang. Jeg trodde ærlig talt at Nordlyset kunne ses så langt sør bare unntaksvis jeg, men jeg har vel skjønt at det dukker opp nå og da;)


To søte små, men det var jo ikke de jeg skulle ta bilder av da……

I dag gikk dagen i ett….. Fra jeg kjørte Karina til skolen og frem til kvelden var det noe som skjedde hele tiden. Jeg har malt, kjørt hit og dit, ordnet og styrt…… Hverdager altså:o Men i morgen er det meldt regnvær så da blir det vel roligere tenker jeg. Vi kan jo ikke male i regnvær, hihi:) Mats har fri fra barnehagen og vi skal kose oss inne tenker jeg:)


Mats koste seg i bursdag i helgen:)


Dagens solnedgang<3

Hverdagspjatt

Jeg er her fortsatt, det skjer bare ikke så mye spennende nå som ferien er over….. Dagene er nokså like og vi begynner å komme oss inn i hverdagen igjen. Jeg starter dagen med å kjøre Karina til skolen, og så går det slag i slag resten av dagen. Jeg prøver å male litt når jeg har tid, men det skjer så mye annet så tiden strekker liksom ikke til. Eller jeg nedprioriterer kanskje malingen??? Hihi, det er jo nokså kjedelig, så det er lett å finne på noe annet som er “viktigere”:o

Høsten nærmer seg og regnværsdagene sniker seg frem og tar over soldagene våre=/ Men nå har vi jo fått et par uker med sommer, så man må vel bare innse at sommeren er over for denne gang. Det er bare å drømme seg frem til neste sommer…… Og ja, jeg gleder meg alledrede!!!


Fridagen til Mats på tirsdag ble tilbragt inne i regnvær=/

På onsdag måtte jeg lufte meg litt og jeg dumpet innom Kitch’n og fikk handlet meg noen kupp. Alt dette for 450 kroner!!! Og det betalte jeg med tilgodelapp. Halleluja, hvor gøy er det ikke med slike kupp:)

På onsdag spilte Elias sitt lag kamp og det ble tidenes mest spennende kamp! Etter at de ble rundspilt i første omgang så endte resultatet 9-9:D 

Kim-Andrè trives fremdeles med den nye hverdagen og på vei til skolen denne uka stoppet han og så på Harald Rønneberg=) Ser dere Kim-Andrè?

Så godt å ha en bror<3

Hoho, jeg har klart å handle inn høstsko til Elias og Mats!!! Ikke dårlig til å være meg. Som regel står jeg og irriterer meg at jeg nok en gang er altfor sent ute med å få ting i hus……

Stolt gutt med ny stilig “fotballbukse”. 49 kroner på Obs!!! Slike tilbud kan man jo ikke gå forbi;)

Tidene forandrer seg. På onsdag “snappet” Mats beskjed om at han kommer i bursdag på lørdag:) Hihi, søte gutta snappet frem og tilbake og sa natta til hverandre før det var sengetid *smelt*

I helgen er det meldt fint vær og vi skal male (igjen).  Jeg tror aldri vi blir ferdige….. Jeg synes hele tiden at “nå har vi bare litt igjen”. Men hvorfor blir vi aldri ferdige da?? Hmfr, dårlig gjort altså! Men etter helgen håper jeg at det ikke er så mye mer enn gjerdet rundt hagen og rekkverk igjen. Det er lov å håpe…… Vi har ikke noe hjelp av de to eldste, for de har dratt på hyttetur. Men vi skal vel få unna litt allikevel;)

God helg alle sammen, og husk:

En epoke er over

Nå ser det ut som om sommeren er over for i år *sukk* Og da er det jo bare å komme i gang med å male igjen….. Så etter at Mats var levert i barnehagen så var det bare å hoppe opp i maletøyet og finne malekosten igjen. Planen for ettermiddagen var at mann og jeg skulle male mer, men siden det er meldt så mye regn utover i uka så prioriterte vi heller å få veden inn i garasjen før den ble søkk bløt igjen. Den har jo stått til tørk i sommer (vi tok ned noen trær på tomten vår i våres) og det har jo ikke akkurat vært strålende tørk i sommer. Men nå har veden fått stått og solt seg et par uker og da var det greit å få den inn i garasjen før høsten kommer og tar oss;)


Storebror har jogget i dag, haha:D

Manneni huset har jo pleid å jobbe overtid på mandager……. Men nå ser det jammen ut som om den epoken er over……. Det er forandringer på gang på jobben hans og det blir slutt på overtiden slik den har vært praktisert nå i snart tre år. Det er veldig rart å tenke på at jeg får mannen hjem fra jobb til normalt tid nå hver dag…… For en luksus!!!! (Bortsett fra når han er på tur da). Det skal jo bli veldig godt å leve litt normalt igjen, men det at overtiden er over betyr at jeg bare må se å komme meg ut i jobb…… Pengene trenger vi jo……. Så i kveld er jeg litt tankefull…….. Hva skal jeg finne på da??? Og hvordan klarer vi å løse hverdagen??? En ting er sikkert, og det er at far i huset må bli mer delaktig i hverdagen her hjemme. Nå har jeg fritatt han fra veldig mye andre par deler på. Det vil si sykdom, tannlegebesøk, tilstelninger i barnehage/skole…… Alt har jeg påtatt meg siden han har jobbet sent og tidlig for å stå på for jobben. 


I dag ringte de fra barnehagen og sa at Mats har hatt et uhell i barnehagen. Han hadde tråkket/hoppet på en spade og fått den slått opp i ansiktet. Og det resulterte i et lite kutt over det ene øyet:o Haha, snakker om klassisk “dette skal man ikke gjøre” Nå er såret renset og stripset på nytt og det ser ganske greit ut:)


Ungene fikk jobbe litt og tjene seg noen penger i dag. Det er veldig populært om dagen, ja penger altså, ikke jobbe;)

For et styr:o Den nye veden må jo brukes sist og dermed skal den veden stables nederst og innerst…… Så all ved må stables på nytt:p

Haha, se på den flotte tomatplanten min da:D Den har ikke likt denne sommeren tror jeg og ser helt forferdelig ut:p

Jobbtips mottas med takk, hehe:)

Innlegget fra i går har nå fått bilder;)

For en sommerdag!!!

Hohei, her går det jammen unna!!! Det merkes at skolen har startet for å si det slik. Og hele helgen har vært fullbooket og det har gått i ett. Fredag var vi på båttur hele gjengen + Ida og hun jeg er støttekontakt for. Vi møtte et forledrepar i klassen til Elias og vi koste oss noen timer før vi dro hjem igjen. Man merker at det nærmer seg høst, for det blir fort kaldt på kvelden. Og det ble litt kaldt denne ettermiddagen, enda solen skinte fra skyfri himmel. Men vi koste oss med enkel grillmat og sosialt samvær:)


Et bad med en venn er deilig:)

På lørdag var det også full fart fra morgen til kveld. Mats skulle i bursdag til en barnehagegutt og jeg var ute og handlet inn litt til kvelden mens han var der. Vi skulle nemlig på gatefest på kvelden og alle skulle ha med seg mat til koldtbord. Og som vanlig så blir jeg veldig usikker på hva jeg skal ha med. Uka hadde gått i ett så jeg fikk aldri gått inn på “matprat”  for å søke etter noen tips…… Men til slutt ble det kyllingsalat og potetsalat. Og festen ble veldig bra! Ungene fikk ri på hest og etter hvert fant Mats tonen med en gutt som bor bare noen hus nedenfor oss og de to holdt et høyt tempo hele kvelden. De kjørte med elektrisk bil, sladdet, sparket på sparkesykkel og koste seg max. For en deilig kveld:)


Før gatefesten tok ungene seg en løpetur i vannsprederen til bonden=)

Søndag var også fullbooket fra morgen til kveld. Jeg og Elias startet dagen med å dra på fotballcup og Ole ble hjemme og malte og gjorde klar båten for båttur. Og for et vær vi har hatt i dag! Det ble i overkant varmt på fotballbanen i dag, men jeg klager ikke altså. Heller litt for varmt enn regnvær og kaldt liksom. Luksusproblem;) Men jeg må si at det var veldig deilig å komme seg hjem……. 

Vi hev i oss litt mat og smurte oss med solkrem før vi dro til sjøs:) Og det er jo nesten for godt til å være sant at vi skulle få dette været nå på tampen av sommeren??? Helt utrolig deilig har dagen vært. Vi har solt oss, badet og bare kost oss. Men igjen, det blir fort litt kaldt når solen er på vei ned. Men det var i grunnen helt greit at vi pakket og dro hjem ikke alt for sent. For Sander fikk med seg bøkene fra skolen på fredag og de måtte jo få bokbind på. Og det har ikke akkurat vært mye tid til det i helgen….. Så i kveld måtte Sander og jeg sette oss ned før det ble alt for sent;)


Skuta vår:p Skulle gjerne hatt en større båt da men……. Denne må nok duge litt til;)

Mats er ingen pyse og bader og koser seg uansett;)

Ungene fant krabbe:)

Det ble tid til litt spill;)

Og siden lørdagskosen utgikk på grunn av gatefest så lovet vi å ta med litt kos på turen;)

Rene idyllen jo;)

Turen hjem:)

Det er deilig med slike helger, men jammen blir det litt hektisk også….. Vi har ikke akkurat slitt ut sofaen her i helgen. Og nå starter ny uke igjen……. Det er bare å henge med så godt man kan. Nå er det meldt et værskifte og det er vel greit nok. Vi må få malt litt oftere nå så vi en gang blir ferdige!!! Og vi kan ikke male når solen steiker på veggen slik den har gjort i det siste. Men i morgen håper jeg at jeg får malt når minsten er levert i barnehagen, nå må jeg bare stå på til vi er ferdige;)


Turen hjem gikk i full fart og dette bildet ble et resultat av det:)

Ikke en flying start

Da var hverdagen godt i gang her hos oss og jeg kan vel ikke si at det ble noe flying start her i huset. Det ble en grei start for de fleste, men en av ungene fikk en dum start. Og det ble ikke så mye bedre da jeg møtte selveste frøken Hurpesnurp i den andre enden da jeg ringte for å prøve å få litt hjelp=/ Noen mennesker har helt klart havnet i feil jobb her i livet……. Men etter at jeg ringte videre til en annen person høyere opp i systemet så ble alt mye bedre og i stedet for å bli snakket til på en nedlatende måte så møtte jeg forståelse og sympati. Og nå går ting seg til;)

Det er jammen hektiske dager når skolen begynner. Vi sliter litt med å ta tilbake kveldene, for det er så mye som skal ordnes nå i starten. Men jeg håper det går seg til snart. Og jeg merker allerede at det å bo utenfor sentrum ikke er bare bare. I går var jeg ute av huset for 4. gang før klokka var 14. Og flere turer ble det utover dagen……. Hvorfor det ikke skal gå busser hit lurer jeg litt på…… De som bor nærmere sentrum klager om bussen ikke går oftere enn en gang i halvtimen, men vi som bor litt utenfor, vi har vel en morgenbuss, thats it=/ Men, det er godt å komme i gang også, selv om det blir mye kjøring! Litt stillhet kan jeg nyte nå, selv om dagene mine aldeles ikke alltid blir slik jeg planlegger. Nå som sommeren endelig kom, har jeg prøvd å nyte litt soltid på verandaen, men det er jo alltid noe som skjer……. Men jeg får litt tid nå og da;)

Eldstemann har kommet inn i ny hverdag han også. Han tar toget til Oslo og stortrives som student. Endelig er han i gang med den “ordentlige” utdannelsen sin:) Mats er også veldig glad for å møte vennene sine igjen og han er i barnehagen selv om det er så varmt…… Det er litt mot mine prinsipper, for jeg synes at det blir så veldig varmt i barnehagen på slike sommerdager……. Men nå har han hatt så mye fri i sommer, så jeg synes at det blir litt dumt at han skal være borte fra vennene sine enda lenger……. Men jeg henter tidlig de dagene jeg får til det og da fyller vi båten med vann og han får bade litt før middag. Og så har vi vært på stranda to ettermiddager denne uka. Tirsdag er fortsatt en fridag, så han har det vel ikke så galt;)


Deilige sommerdager…..

Minstemann og eldstemann koser seg i vannet;)

På verandaen blir det mange luftige hopp;)

Storebror savner kanskje et plaskebasseng??? 

Shari koser seg glugg om dagen:) Men dum som hun er så kommer ho inn sent på kvelden hver kveld og da låser vi luka og ho må være inne:p

Første dag alle var ute av huset hadde jeg planer om å koser meg glugg i sola, helt i fred og ro. Det ble ikke akkurat slik……

Hverdagen er godt i gang, og det betyr at middagen må være på bordet tidligere så vi rekker kveldsaktivitetene:/ 

Denne temperaturen har vi ikke sett i hele sommer:p

I morgen skal vi jammen ut med båten!!! Det blir deilig:) Det er meldt sol fra skyfri himmel og vi tar med oss både frøkena jeg er støttekontakt for og Ida. Haha, da blir vi 9 stykker i båten:o Håper den ikke synker:p Men vi skal ikke langt, så det skal nok gå bra. Vi skal møte et foreldrepar fra klassen til Elias (og tidligere Sander) og vi skal kose oss!!! Vi mammaene har snakket om nye båtturer helt fra høsten i fjor og endelig skal vi møtes på vannet igjen. Det har jo vært så dårlig vær så dette blir faktisk første tur vi skal sammen noen i år. Så nå gleder små og store seg:D Resten av helgen går i ett. Mats skal i bursdag, det er gatefest i gata, Elias skal på fotballcup og vi håper å ta en tur med båten på søndag. Male skal vi også…… Det blir ikke mye tid til overs denne helgen ser det ut til. Men vi skal gjøre hyggelige ting (bortsett fra å male da….) så vi skal nok kose oss;)

Har det gått bra med skolestart for dere som har barn?

Så fint vær…..

Er det virkelig mulig??? Så fint vær når skolen begynner etter en begredelig (værmessig altså) sommerferie??? I dag har det jo vært nydelig vær, sol fra skyfri himmel og godt og varmt. Elias har vært på skolen og etter skolen har han vært ute med venner helt til han ble ringt hjem i kveld. Karina har også vært en liten tur på skolen, men hun begynte sent. Kim-Andrè og Sander kjørte henne siden de skulle titte litt i et par butikker sammen etter hun var levert. Så jeg og Mats kunne kose oss på verandaen og virkelig nyte en deilig sommerdag. 

Malekosten fikk hvile i dag. Det ble for dumt at jeg skulle stå på skyggesiden og male mens Mats satt inne liksom. Så vi dro frem den lille båten hans og fylte den med vann og koste oss gløgg ihjel i sola. Og det har vært så deilig!!! Jeg kan ikke huske sist vi koste oss med bading og soling på verandaen………


Mats skal i sjørøverbursdag til helga og har funnet frem noe av kostymet han skal ha på seg;)

En som koser seg=)

Det ble noen høye svev…..

Og etter hvert var det ikke så mye vann igjen oppe i bassenget:p

Slike dager liker vi;)

Is må man ha på varme dager;)

Etter en rask middag pakket vi med oss badetøy og dro på stranda. Elias var ikke med og mannen i huset har jobbet overtid, men alle vi andre dro en liten tur. Bare så dumt at vi (det vil si jeg) glemte igjen bagen med badetøy hjemme:p Hehe, da er det greit å ha med seg en sønn som kjører bil;)


Er det mulig…….

Vannet var litt kaldt, men vi badet alle sammen;)

Idyll<3

I morgen skal også Sander på skolen så da er vi snart helt i gang alle sammen. Mats og jeg satser på en reprise på dagen i dag og har allerede satt klart både solstol og badebåt. Det er helt greit at Mats ikke skal i barnehagen på slike varme sommerdager. Da koser vi oss jo veldig hjemme;)

18 år med kjærlighet

Hurra for mann og meg, vi har vært gift i hele 18 år i dag (eller i går ble det vel nå)<3 Tenk det da, 18 år!!!  Det har gått så fort samtidig som jeg synes at det er en hel evighet siden vi giftet oss. Og når vi har bryllupsdag for 18. gang så blir det ikke rare feiringen. Iallfall ikke i år….. Mann og jeg har malt. De tre minste har “jobbet” hos farmor og farfar, så vi har fått male i fred. Men i dag hadde ikke jeg helt dagen og jeg har sutret meg gjennom malingen=/ Bah, mulig at det var fordi vi har bryllupsdag i dag, for jeg kunne jo lett ha funnet på en morsommere måte å feire dagen på……

Vi har kommet enda et stykke nærmere målet vårt  i dag, nå er det bare resten igjen, hehe. Og nå er vi klare for morgendagen med skolestart for Elias og Karina. Sander begynner ikke før på tirsdag, Kim-Andrè begynner på onsdag og Mats har også fri nå mandag og tirsdag på grunn av planleggingsdager. Så vi begynner litt forsiktig;) Mannen får ikke en så forsiktig start på uka for nå er det ingen bønn, overtid både mandag og tirsdag og full fart på jobben hele uka. Jeg tipper at vi alle blir glade da helgen kommer igjen;)


Hurra for oss<3 (bilde av bilde…..)

Er det flere som skal sende barna sine til første skoledag etter ferien i morgen?

Fine dager

For noen fine dager vi har nå. Bare så dumt at sommeren ikke kom før ferien nesten var over…… Men vi må bare nyte så lenge vi kan, snart kommer høststormene og tar oss. Litt påfyll av sol er godt nå før vi “burer” oss inne i høstmørket;)

Vi tok turen ut på fjorden på fredag og planen var å se på Sommerbåten fra NRK:) Vi regelrett hev i oss middagen før vi dro. Og makan til vær!!! Vi ankret opp i en bukt og badet og koste oss før vi kjørte og så på Sommerbåten. Det ble sent før vi kom hjem, men så deilig med en slik tur;)


Her kjører vi forbi Refsnes på Jeløya. Her vokste jeg opp og her kjøpte Ole og jeg vår første leilighet sammen<3 Jeg elsker det stedet!!! Mange gode minner og det er hit jeg kjører når jeg synes at verden er dum og lei. Så fint sted *sukk* #Good times<3

Her anktet vi opp:)

De tøffeste tok seg et bad;)

Sommer<3

Tøffen:)

Til og med mor selv dristet seg til et bad. Og det var deilig!!!

Som vi koste oss:)

Det var ingen sure fjes der nei;)

Karina og Sander holdt seg i båten:)

Så dro vi videre og så på Sommerbåten;)

Mye liv og røre i kanalen=)

Litt kaldt ble det når solen forsvant, men for en kveld!!!

Hjemturen, haha:)

Vakker himmel:)

Det var blitt mørkt innen vi kom hjem….

I dag har jeg og Nina (mammaentiljessica) kost oss sammen. Vi var både på outlet’en i Vestby og på Mosseporten. Vi shoppet litt og skravlet masse. Vi satt lenge og koste oss med frappe og skravlet på Mc Donalds og da det kom en og sa “unskyld”….. så trodde jeg nesten at vi skulle få beskjed om at vi måtte går for at vi hadde sittet der så lenge, men så var det en som kjente igjen både Nina og meg fra bloggen:) Hihi, veldig hyggelig å snakke litt med Hanna;)


Frappe må man ha;)

Som vi har kost oss i dag!!!!

Også måtte vi jo ta en selfie med Hanna;)

I morgen er det siste innspurt før skoleferien er over. I dag kom Kim-Andrè hjem etter en uke i Oslo. Nå er vi klare for en hektisk hverdag igjen. Eller så klare som vi kan få blitt kanskje…… Vi kommer til å bruke dagen i morgen til å maaaaaale, enda vi har 18 års bryllupsdag:o Siste innspurt mens vi enda har “ferie” Så får vi heller kose oss litt ekstra når vi setter oss ned for kvelden;)

Det ble ikke meg…..

Jaggu kom sommeren tilbake da gitt:O Her i huset hadde vi gitt opp drømmen om deilige sommerdager, men plutselig kom sommeren på besøk igjen;) For en lykke! I dag var Mats tilbake i barnehagen og de skulle på stranda. Flaks at vi kom når vi gjorde, for de var på vei til å dra akkurat i det vi kom. Vi hadde ikke fått beskjed at de skulle på tur og siden det ikke sto noe på dagsprogrammet tok vi det med ro på morgenen. Det vil si, vi sov til jeg våknet, så slappet jeg litt av før jeg spratt opp og innså at vi begynte å få dårlig tid….. Det er jammen ikke bare bare å få ristet liv i minstemann her. Haha, det blir sene kvelder og sene morgener. Slik er det å ha sommerferie;)


Det var ikke lenge jeg satt slik da…….

Vi kom oss av sted til barnehagen i rimelig grei tid synes nå jeg. Men litt stress ble det for å få oss klare til “avgang” og da jeg kom hjem igjen oppdaget jeg at jeg bare hadde satt i 1 av 6 øredobber. Jeg aner ikke hva som avsporet meg, men noe må det ha vært *kniser* Jaja, slik blir det når man er litt distre. Mats hadde storkost seg på stranda og jeg er veldig glad for at han ikke hadde fri i dag;)

Jeg har holdt det gående her hjemme med å male og gjøre klart til helgen. Men så fint vær vi har da!!! Skulle bare ønske at vi kunne sitte rolig og nyte det….. Men det får bli neste år;) Vi rykker stadig nærmere målet med malingen og nå klarer jeg også å se at vi blir ferdige innen høststormene kommer. Jeg klarer til og med å tenke på “prosjekt male hus” uten at pulsen stiger faretruende høyt:)

Men tilbake til overskriften. I går fikk jeg nemlig mail om at stillingen jeg søkte på var besatt:( Jeg tenkte ikke så mye på det i går, det ville jo vært litt rart om jeg skulle få napp på første forsøk. Men i dag……. i dag har jeg vært litt nede……. Denne jobben hadde passet så fint til meg!!! Jeg vet ikke akkurat hva jobben innebar, men de søkte etter en dyrekjær person på Son Dyreklinikk, en person som kunne jobbe noen kvelder og annenhver lørdag. Jeg skulle så ønske at de hadde tatt meg inn til intervju så de kunne sett hva slags person jeg er og hvor mye jeg hadde lyst på akkurat denne jobben….. Menmen, slik er det. Men dette var drømmejobben, og jeg kan lett se for meg at jeg hadde gledet meg til å gå på jobb om jeg hadde fått denne jobben.

Så da blir jeg hjemme litt til da…… Og jeg lurer på hva f*** jeg skal ta meg til……. Jeg vil jo ha en jobb som passer meg, men å finne den er ikke så lett=/ Jeg har jo blitt litt kresen med årene. Og det passer kanskje ikke så veldig siden jeg ikke har all verden av utdannelse……. Æsj, jeg vil jo ut i jobb…… Men det skal jo passe inn i livet mitt og det bør være en jobb jeg gleder meg til. For nå har jeg jo lyst til å få jobben jeg skal ha til jeg blir pensjonist. Det er jo flere ting jeg kunne tenke meg, men så er det ikke flust av de jobbene da=/

Plutselig dukker kanskje drømmejobben opp igjen, det er lov å håpe. Og mens jeg venter kan jeg jo nyte hjemmetilværelsen litt til. Jeg trives jo med det også. Og tenk på så mye jeg f.eks. får malt mens jeg går her hjemme;) Hihi, jeg maler litt hver dag og da går prosjektet fremover! I morgen ettermiddag tenkte vi at vi skulle kjøre oss en tur med båten. Vi må nyte finværet mens vi har det. Sommerbåten kommer til Moss og det blir kanskje en tur der hvor den er. Det blir nok stas;)

Tikk takk

Noen ganger har jeg lyst til å gi meg selv huden full av kjeft:o For jeg lærer virkelig aldri på enkelte ting. I dag kjedet jeg vettet av meg……. Ute blåste det og i skydekket var det ikke et eneste hull i. Ungene småkranglet, satt på nettbrett, spilte nintendo, så på tv og tok seg ikke til noen ting. Og jeg hadde tiltakslyst lik null! Man får ikke akkurat lyst til å finne på noe i det været her. Altså, jeg kunne malt…… Men, nei det hadde jeg ikke lyst til i dag. Men jeg hadde vel halvveis tenkt at jeg skulle ta med meg ungene og handle inn litt til skolestart…… Men da hadde det kanskje vært bedre å male??? Altså, ta med seg 4 barn på shopping eller male…..????? Hva er best/verst mon tro??? Det kommer vel helt an på hvordan humør minstemann er i? 


Monica når hun kjeder seg…..:p

Etter å ha somlet bort halve dagen så kom vi oss av sted til slutt. Vi hadde det jo ikke travelt, Ole er jo i Gøteborg på noe ledergreier……. Sander ville ikke være med på shopping i dag enda han trenger nye sko til å trene i. Det vil si at jeg må ordne det i morgen, faen da skal jo han til mormor og morfar før trening:o Det tenkte jeg ikke på…… Jaja, vi andre kom oss på shopping og vi fikk handlet inn til skolestart. Men poenget mitt var jo at vi kom oss av sted alt for sent! Vi kom oss dertil alt for sent hjem, og jeg som var så streng på leggetidene i dag……. Ungene hadde fått streng beskjed at  skal leggetidene strammes inn på…… Men innen vi kom hjem så lå jeg laaaangt etter skjemaet…… Det hjalp ikke akkurat på at jeg lovet alle ungene at jeg skulle lage omelett til kveldsmat……. Sander har overnattingsgjest, så her ble det omelett i 3 omganger, og det tar tid, aaaalt for lang tid……..

Akkurat i det jeg skal hive minsten i dusjen så ringer mamma….. Typisk! Og akkurat i det jeg avslutter med henne så ringer Ole……. Tikk takk, tikk takk TIKK TAKK, klokka gååååår!!! Og først etter at Mats skulle vært lagt så går han i dusjen. Og da kommer Sander trippende og lurer på om det er noe mulighet at han og Jonas får poppe seg popcorn….. Hmmm, Mats er i dusjen, Elias sitter oppe med øretelefoner (han bruker det når han ser på youtube på nettbrettet sitt) og hører ingenting. Gutta får poppe seg popcorn, jeg lufter ut så godt jeg kan mens Mats får sin tilmålte tid hvor han får kose seg i dusjen etter vi er ferdige med å vaske. Elias merker ingenting og jeg forter meg å sende gutta ned på rommet før popcornposen åpnes og dufter mer. Salt og bolle sendes med ned og gutta lukker døren og koser seg litt i det skjulte. Mats og Elias hverken lukter eller ser hva som akkurat skjedde. Hehe, jeg var ganske fornøyd med meg selv da. Jeg reddet inn litt tid der;)


Elias og Mats fikk middag på mækker’n i dag, null husmorpoeng til meg:o

Vi fikk handlet inn til skolestart, nå begynner det å gå litt opp for meg at skolestart nærmer seg. Jeg er veldig spent på hvordan vi løser Karina sin skolevei……. Hit går det jo ingen busser=/

Mats handlet seg mer lego i dag, han var så fornøyd:)

Og Elias kjøpte seg nytt spill til Nintendo Ds i dag, plutselig så er det populært å spille på de igjen…..??

Nå er endelig unger i seng, katteluka er stengt og vi roer oss *pjuh* Katta slåss så blodet spruter om dagen og i det siste har jeg låst luka hennes så ho må være inne på natten. Her om dagen kom ho hjem, redd og blodig i øret sitt. Jeg har ikke lyst til å bruke mer penger på dyrlegeregninger nå i grunnen…… Senest i kveld hørte jeg kattejamring utenfor og det var jo Shari som var i gang igjen=/ Etter litt pusing og banking i katteskåla (da tror ho at ho får mat) så fikk vi ho inn. Bare så dumt at en av oss åpnet døra og lot den stå oppe…… Menmen, dum som et brød gikk ho på mattrikset igjen. Haha, det må være deilig å være så dum:D Litt kos fikk ho da ho ble lurt for andre gang;)


Slåsskjempen vår;)

I går synes jeg at hverdagen kom og ga meg et spark bak. Mats skulle i barnehagen, hun jeg er støttekontakt for skulle hentes, Elias skulle til en klassekamerat og jeg måtte kjøre han dit siden han bor for langt unna til at Elias kommer seg dit for egen maskin, Sander skulle på trening og mannen kom senere hjem fra jobb. Snart har vi bare minnene igjen fra ferien…. Men hverdagen er litt grei den også;)


Været er så som så om dagen……. Men det er veldig gøy med egen paraply da;)

Burde malt, men nei……… Og nå har jeg dårlig samvittighet=/

Og i går fant vi verdens største (kremt, nesten da) edderkopp på rommet til Sander:O Lukk øynene for alt støvet, den var bak pulten innimellom ledninger hvor støvsugeren ikke kommer til=/ Den var alt for stor……. Jeg turde nesten ikke ta den med støvsugeren en gang *skrik og grøss*

Karina og Sander luftet seg en tur før liften ble levert tilbake;)

I morgen blir det visst en fridag på Mats igjen. Han har jo sin fridag på tirsdag og i morgen skal de tre minste til mormor og morfar og jobbe litt i hagen og tjene seg noen penger. Det er veldig populært om dagen. Karina og jeg skal en kjapp tur innom et senter i byen for å se etter et penal som er utsolgt på nettet. Jeg krysser fingrene for at vi får tak i det, og så er det tilbake så jeg får malt litt igjen. Og i morgen skal jeg få ut finger’n og komme i gang!!!! Tikk takk tikk takk…….. Klokka går;)