Dårlig påskevær

Påsken går mot slutten, i morgen er det jobb på meg igjen. Og påskeværet 2016 kan vi vel ikke skryte av……. Det startet med overskyet og yr på torsdag, regn på fredag, overskyet og masse vind på lørdag og vind og regn i dag (søndag). All den utetiden vi så for oss har blitt erstattet med andre ting. Bare en tur har vi vært på….. Men været får vi ikke gjort noe med=/


Årets påskevær:p

Torsdag startet påsken med påskeegg jakt, det må vi hvert år. Alle mann må være med, og selv om ikke alle var like ivrige fant vi alle eggene. Karina var den store vinneren, hun fant nesten alle sammen. Hun synes at det var i overkant kaldt ute og ville bare inn, derfor lette hun ivrig etter eggene. Påskeharen hadde vært litt lur og gjemt eggene ganske godt så noen hint måtte til:) Etter alle eggene var funnet koste vi oss litt inne før vi skulle i bursdag til mamma/mormor:) En veldig hyggelig dag, selv om været kunne vært bedre:p

Høyt der oppe var et egg:D

Denne påskeharen må ha vært stor……

Ojojoj, her var det mye godteri:)

Alle var fornøyde med fangsten;)

Fredag hadde vi en avtale om å gå til våpenhula og grille der. Været var begredelig, vi hadde ikke gått mer enn noen meter så satte regnværet inn, grillplassen ved våpenhula var opptatt og jeg kunne godt ha spart meg for hele turen, uten å gå inn på flere detaljer……. Da vi var nesten hjemme igjen brøt skydekket opp og solen tittet frem. Faen så typisk!!! Alle klærne vi hadde på oss måtte vaskes, det vil si 5 jakker, 5 vindbukser, en dress, vanter, skjerf og luer. Jeg hadde nok å gjøre resten av dagen for å si det slik!!

Her hadde vi fremdeles et håp om at regnværet skulle stoppe…..

Men det økte heller på=/

Grilling på et vått, dårlig bål:p Ser det ikke ut som om vi koser oss??? Nei???

Ikke ofte vi to blir med på samme bildet;)

Litt rart at vi fikk varme pølser på dette bålet, men det ble faktisk ikke så galt;)

Turen hjemover og regnværet stoppet opp:D

Vi håpet i det lengste på litt sol på lørdag. Da skulle vi gå en tur på Alby. Yr meldte overskyet vær, mens værmeldingen på tv2 meldte fint vær. Selvfølgelig ble været dårlig og vi tok en tur ut i noen butikker i stedet. Elias har snart bursdag og da er det greit å titte litt og få noen tips på hva han ønsker seg til bursdagen sin;)

Mats fikk ny fotball t-skjorte av mormor og morfar da de kom hjem fra ferie og den vil han nesten ikke ta av. Han synes at den er så kul:)

På Lefdal prøvde gutta hodetelefoner og Mats synes at det var ganske kult;)

Nye DC sko har Mats også fått. Tøffen!!!

Ute blåste vi nesten bort=/

I dag (søndag) våknet vi opp til vind og regn, altså ikke noe turvær i dag heller. Men vi har kost oss veldig allikevel! Vi har bowlet og dette var første gang Mats var med og bowlet selv. Og han ble varm i trøya etter hvert. I førsten måtte han ha hjelp til å kaste kula, men etter hvert løp han bort og hentet seg bowlingkule og kastet den av sted selv. Hihi, så gøy å se på. Etter vi hadde bowlet ferdig dro vi på Peppes Pizza og spiste og så avsluttet vi med dessert fra mækker’n. En helt topp dag for store og små.


Slush er godt selv om det er kaldt ute;)

Karina i farta:)

                                                Sander i farta:)                                                                  

Og Mats i farta:)

Nå er jeg sååå mett etter masse god pizza og frappe til dessert! En helt topp dag, selv om vi ikke fikk gått på noe tur i dag heller. I morgen skal jeg jobbe litt. Jeg vet enda ikke helt når, så vi blir bare her hjemme rundt dørene i morgen, uansett hvordan været blir. Det er helt greit å jobbe noen timer i morgen. Jeg skulle gjerne ha jobbet enda mer på røde dager, da tjener man jo bra;) Og med dette været kunne jeg jobbet hver dag:o Når mannen er hjemme er det jo veldig greit å stikke av noen timer:) Så starter vi uken med fri på tirsdag. Ungene skal på skolen, men det blir jo en rolig start. Og vips så er det onsdag igjen og helgen er rett rundt hjørnet, hihi. Og onsdag blir en fin dag, da er det nemlig bursdagen min!!!!

Mat smaker best utendørs!

Da er det påskeferie på alle mann her i huset. Det ser ut som om jeg har fri på fredag, det skal bli godt med en langhelg. Mandag skal jeg jobbe litt igjen. Helt greit, det blir litt utpå dagen og Ole er jo hjemme:) I dag byttet mann og jeg roller, han ble hjemme med unger og jeg dro på jobb. Det var godt å kunne dra på jobb uten å levere unger hit og dit. Etter jobb måtte jeg handle inn til påsken og det ble en lang dag. Men nå er det rolige dager i vente:)

Vi tok middagen utendørs i dag, burgere og pølser på bålpanna vår. Maten smaker helt klart bedre ute! Det er deilig å ta slike enkle løsninger enkelte dager. Vi måtte benytte oss av det fine været mens vi enda hadde det, i morgen ser det ut som om det fine påskeværet forsvinner=/ Jeg håper bare at vi får litt mer sol i påsken, det er jo nå “alle” har fri og kan nyte fridager…… Men vi får ta det vi får, det er ikke mye man får gjort med det;) Men jeg er klar for sol!

Nå har jeg fått bort stinget på nesa, det tok jeg mandag kveld. Da klarte jeg ikke la det sitte lenger…. Det skulle egentlig ikke tas før i dag, men det så veldig fint ut, så da orket jeg ikke ha det der mer. Nå er det bare en skorpe igjen. Jeg er så spent på om resten gror….. Og om søkket er borte….. Nå synes jeg at det ser veldig fint ut, nesten så jeg begynner å tro at det ikke er noe mer som skal gjøres der! Jeg har kjøpt inn solkremen jeg fikk anbefalt av hudlegen og den kan jeg bare begynne å smøre på der såret var. Nå er hele såret lukket og da går det greit.


Se på de to da<3

Tirsdag ble lunsjen inntatt ute i sola. Nå er det virkelig vår;)

I dag tok Elias og Mats med seg pappa (eller var det motsatt??) til fotballbanen på Halmstad og ble der i noen timer. De koste seg veldig og kjøpte seg både boller og is. Litt kaldt i vinden, men pyttsann, is er alltid godt;)

Og jammen ble det ikke middag utendørs også! Det har blitt mange timer med frisk luft på de minste i dag:D

Karina synes det var kaldt og hentet frem sine Uggs som jeg hadde satt bort…… Frysepinne!!!

Husk å kose dere ekstra mye i påsken;)

Stinn brakke

Det er vår, det merkes på flere måter. Det er varmere i luften, fuglene kvitrer, dagnene blir lengre og jaggu popper det ikke frem unger i gata også. I dag syklet Elias til en kamerat da jeg var på jobb. Endelig er det sykkelføre igjen! Og her er det ofte kamerater på besøk. Sander sine venner bidrar til at det som regel er stinn brakke her:o Gangen er full av skotøy og jakker og på rommet runger musikken, til stor glede for de og kanskje litt irritasjon for andre…… Endelig våkner vi opp til liv igjen:D

I dag var det jobb på meg og barnehage på Mats. Men nå er det ferie på Mats også. Han starter jo hverdagen igjen med fridag neste tirsdag, så det blir over en uke fri på han også;) Det skal bli godt med noen dager fri, jeg er litt sliten om dagen. Litt småkvalm er jeg også….. Jeg håper ikke jeg brygger på noe! I morgen skal jeg ordne bryna mine, det skal bli deilig. Og i morgen kveld skal jeg endelig ta stinget mitt. Det er ikke så vakkert der det sitter midt på nesa=/ Endelig skal det bort, jeg gleder meg;)

Det merkes at det er roligere dager nå som det er skoleferie. Det er ikke så ofte jeg bare kan snike meg bort på badet en times tid for å farge håret. Ikke noe stress og mas for å bli fort ferdig…. Det er godt å kunne gjøre slike ting innimellom. Jeg prøvde å få meg en klippetime i dag også, men det kunne jeg bare glemme. Det var satt opp ventelister i tilfelle noen avbestilte….. Hihi, og jeg som trodde at “alle” hadde reist til fjells og jeg bare kunne ringe og si når jeg ønsket å komme. Så feil kan man ta:p


Disse to koste seg veldig på morgenen i dag<3

Så deilig med en kosestund:)

I dag ble dette middagen hos oss:o Ikke mye påskestemning i det middagsvalget, men veldig deilig og ikke lage middag……

Fineste gutta;)

Nå krysser jeg fingrene for at vi får fint påskevær. Det meldes om litt varierende vær….. Jeg håper ikke hele påsken regner bort, da blir jeg faktisk litt smårar tror jeg:p

Ny uke

Da er vi klare for enda en ny uke. Denne uka blir roligere en uka som gikk. Da var det mye som skjedde. Legebesøk, utviklingssamtale, fotballkamp, fotballtrening og foreldremøte sto på programmet. Til uka er det skoleferie, noe som betyr null lekser og ingen treninger. Og det betyr igjen mer tid til andre ting. Jeg jobber mandag og onsdag. Tirsdag skal jeg skjemme meg selv litt bort og besøke Mona og få nappet brynene mine. Det er såååå deilig. Jeg skulle absolutt klippet håret mitt også, det er snart to år siden sist:o Herremin, går det an liksom….. Jeg får se hva jeg får til, jeg må se å få gjort det!!!!

I dag har vi kost oss ute igjen. Jeg har hatt hun jeg er støttekontakt for og vi pakket med oss mat og drikke og gikk opp til lavvoen på skolen. Ungene lekte og koste seg og vi grillet pølser, drakk kakao og koste oss. Det var godt og varmt, men jammen ble det fort kaldt når skyene kom og sola forsvant. Men det var godt å være ute og nyte våren!


Årets første bålgrilling:)

Selv jeg som ikke er spesielt glad i pølser må ha en pølse fra bålet;)

Kakao hører med når man er på tur;)

Og kvik lunsj;)

Dette er egentlig en bål tønne. Men som dere ser har noen fylt den opp med søppel…… Noen har misforstått, eller noen gir bare faen….. Jeg blir så irritert på folk altså!!! Hva tror de liksom??? At noen kommer opp og tømmer søppel etter de som har vært der???? Er det liksom jobben til de som har laget til denne fine lavvoen og lekeapparatene rundt? Hva med å ta med seg en ekstra pose til å ha sitt eget søppel i og ta det med seg hjem???????? Noen folk altså, arg!!!

Nå er det jammen vår. Hegrene har til og med kommet tilbake til plassen sin, det gjør de hver vår. Nå hører vi “skrekkfilmhyl” hver natt og det er et sikkert vårtegn. Jammen lager de mye lyd. Men etter hvert har dette blitt en vårlyd:) I kveld tok jeg disse bildene og da snek det seg med en hegre som fløy av sted bort i solnedgangen;)God påskeferie til dere som har fri allerede;)

Sola stråler

Påskeferien har begynt for skolebarna, Mats skal i barnehagen på mandag, mannen skal på jobb mandag og tirsdag og jeg skal på jobb mandag og onsdag. Men sååååå er det påskeferie for alle mann. Håper jeg da…… Jeg tror jeg har fri på langfredag og 2. påskedag, men det er ikke helt sikkert enda. Det er en av de negative sidene ved denne jobben. Det går helt fint å jobbe altså, vi skal bare være hjemme. Men det hadde vært deilig med fri da……

Påsken har begynt ganske bra. Solen har skint fra skyfri himmel i dag og det har vært deilig å være ute. Jeg må være litt forsiktig med å være i solen=/ Å få et plaster til å sitte på nesetippen viser seg å være en umulig ting å få til:p Og siden såret ikke har grodd ferdig så kan jeg ikke smøre med solkrem der heller….. I dag har jeg vært skikkelig irritert på at jeg ikke bestilte time hos legen i høst! Jeg hadde jo gjort det litt lettere for meg selv om jeg hadde gjort det. Faen altså!!!! Nå håper jeg bare at jeg blir ferdig til sommeren….. Jeg er så spent på dommen. Jeg går og tenker på det hele tiden og humøret blir deretter=/ Det skal bli så godt å få svar og vite hva slags behandlig jeg skal få. Nå går tankene helt løpsk og jeg tenker alt fra at det er ingenting til at jeg må operere…… Ventetiden er noe dritt!!!! Jeg.er.så.spent!!!!

Etter å ha prøvd å få festet dette dumme plasteret på nesa ga jeg f*** og gikk ut i sola. Humøret var så som så, men jeg måtte komme meg ut en tur. Jeg smurte meg med solkfrem der det ikke er sår, så fikk det være med det. Jeg tror vel at jeg må behandes videre, så det er vel ikke så farlig…… Det er vel viktigere å unnvære solen da jeg får behandling om noen uker tenker jeg. Nå har jeg jo ikke fått behandlig enda, jeg har jo bare tatt biopsi.

Tur ble det, med tre barn på slep. Vi voksne gikk og ungene syklet. Humøret var vel ikke på topp hos ungene heller=/ Men alt i alt ble det en deilig tur. Vi hadde med oss appelsin, kvik lunsj og kjeks. Det hjelper jo litt på humøret. I morgen skal jeg hente hun jeg er støttekontakt for og vi må satse på å være ute da også. Og vips så er det mandag og vi er i gang med enda en uke. Bare noen dager til jeg kan ta stinget (det skal bli godt å få bort) og tre uker til før jeg får svar. Jeg håper jeg klarer å ta stinget selv….. Det skal tas på onsdag og jeg sa at jeg kunne ta det selv. Legekontorene stenger tidligere og jeg ville ikke gå fra jobben for at de skulle ta det ene lille stinget. Hvis ikke jeg klarer det har jeg en mamma i klassen til Elias som kan ta det. Vi får det vel ut;)


Blå himmel er ikke galt:)

Klar for tur! Nesa ser mye bedre ut nå som den ikke er hoven og rød lenger, men jeg føler veldig på å ha et sår midt på nesa. Jeg føler veldig på det når jeg snakker med bekjente jeg ikke snakker med så ofte. Ikke alle spør og da blir jeg litt usikker på om jeg skal si hva det er. Jeg ser jo at de lurer……

En liten spisepause ved vannet;)

Tommelen opp for priskrig på kvik lunsj!

Har du begynt med påskeferie?

Hudkreft

Så viser det seg at jeg antagelig hadde rett. Såret som kommer og går på nesetippen min er mest sannsynlig hudkreft. Riktignok av den snille arten, men allikevel…… La meg begynne på begynnelsen:

På sensommeren 2009 fikk jeg plutselig et lite sår på nesa mi etter at jeg tørket meg i ansiktet. Lite ante jeg hva det var. Såret ville ikke gro, uansett hva jeg gjorde. Men plutselig var det borte. Såret kom og gikk, det var ikke stort, så jeg klarte å sminke det bort de første årene. Men så ble det større, og jeg fikk et søkk der såret pleide å være. Dette søkket ble større etter hvert som tiden gikk. Såret har vært spesielt aktivt på sommeren. Sist vi var i syden, altså for snart to år siden, ble såret veldig stort.

Tiden gikk og jeg skjønte fortsatt ikke hva det var. Ikke før på vårparten for et år siden, da fikk jeg mistanke gjennom en venn jeg har på facebook. Da burde jeg jo reagert, men jeg trengte litt mer tid. Jeg utsatte og utsatte. Bare vente til etter sommeren, så ble det etter jul….. Men så ga jeg meg selv et ultimatium, en dato som var siste frist for meg selv til å bestille time hos legen. Og på denne datoen var jeg hos legen med Elias siden han var så hoven etter han slo hull i overleppa si, og da nevnte jeg dette for legen og ba han om å sende en henvisning til hudlegen.

Etter bare et par uker dumpet brev fra hudlegen ned i postkassa. Time 20. juni……. Det var lenge til….. Jeg hadde håpet å bli ferdig før sommeren, men hudlegen hadde ventetid på opp til 10 mnd. Jeg ringte ned til hudlegen og forklarte hvor lenge jeg hadde gått med dette, og vips så fikk jeg time to uker senere:) Og den dagen var i dag!

Nervene mine har vært i høyspenn, jeg har vært så spent på hva jeg skulle gjennom i dag. Jeg leste på nettet om denne typen hudkreft, om hvor mange som blir rammet, behandling og så på bilder. Jeg leste om hvor sakte denne type kreft vokser og at det slett ikke var unormalt at det gikk flere måneder før pasienter kontaktet lege. Ups, nesten 7 år tok det visst for meg…… Jaja, alle kan ikke være like kjappe….. Men dette er ikke en type kreft som sprer seg annet enn lokalt der den er, og den vokser som sagt sakte.

På innekallelsen jeg fikk i posten sto det at jeg kunne forvente å få en såkalt PDT behandlig. Dere kan jo google det om dere er nyskjerrige på hva det er. Men jeg fikk ikke en slik behandlig i dag. I stedet ble det tatt en biopsi. 3 mm fra det syke området skulle skjæres bort for så og sendes inn til analyse. Jeg var ikke forberedet på dette og ble litt betenkt…. Men ingen vei tilbake! Jeg fikk bedøvelse i nesetippen, det var det værste….. Etter det kjente jeg ingenting.

Behandlingen jeg skal få blir først bestemt når legen får prøveresultatene. Legen var ganske sikker på at dette var hudkreft, han hadde ingen annen forklaring på dette. Så får vi se da, leger kan jo ta feil…… Men om det stemmer så blir det enten PDT behandling, eller hvis de syke cellene har jobbet seg godt ned i huden så blir jeg henvist til kirurgisk behandlig. Jeg håper i grunnen på det siste…… Nå fikk jeg bedøvelse i dag og de skjærte i nesa mi uten at jeg kjente det. Og det gikk greit. Så håper jeg at de kan rette på dette søkket samtidig. Jeg vil ha det bort samtidig som jeg er i gang. Legen tok biopsien fra det området hvor søkket er i dag og han dro det sammen med et sting. Men jeg fikk klar beskjed om at jeg ikke var ferdig med dette:p

Så får jeg bare vente….. Siden påsken kommer tar det litt lengre tid før resultatet blir ferdig. Jeg er veldig spent på videre behandlig…… Og jeg gleder meg veldig til jeg er ferdig. Forhåpentlig før sommeren er her;)


Plaster midt på nesa er ikke så kult kanskje……

Det ser mye bedre ut uten synes jeg…..

Og man må jo bare se humoren i det:p Snap er og blir gøy;)

 

Sommerfugler

Tja, hva har skjedd siden sist??? Dagene går til det vanlige….. Ikke så veldig mye å blogge om……. Men vi ser frem mot vår, lysere tider og ikke minst sommeren. Vi har fått båtplass på Fuglevik, rett nedi gata her. En liten kjøretur på noen minutter, eller en kjapp sykkelutr så er vi der. Vi har snakket lenge om at vi kanskje begynner å bli modne på å legge Vansjø bak oss og heller bruke tiden i sjøen. Og siden vi skal to uker til syden i juli og største storebror skal være hjemme så la vi inn en søknad på båtplass. Så har storebror noe å drive med mens vi er borte han også;) Vi gleder oss til sommeren…..

Og mens vi venter så nyter vi at våren er i anmasj. Dagene blir lengre og snøen smelter….. Det ligger fortsatt litt snø igjen her etter det siste snøfallet, men veiene er bare og det er deilig. Fuglene kvitrer og det er så koselig tid vi går i møte nå. Men akkurat nå synes jeg dagene er litt tunge….. Jeg klarer bare å fokusere på at jeg skal til hudlegen på tirsdag og jeg har hatt sommerfugler i magen hele helgen=/ Jeg er helt tullete når det kommer til å grue seg til ting!!! Sånn er jeg bare. Jeg bruker utrolig mye energi og krefter nå på å fokusere på at dette ikke er noe big deal, men sommerfuglene danser fortsatt i magen:p Jeg vet at det går bra og alt det, men jeg vil bare bli ferdig. To dager igjen, så får jeg iallfall noen svar håper jeg. For jeg er veldig spent på om det er det jeg tror det er, og hva slags behandlig jeg får. Men nok om det, jeg oppdaterer mer på tirsdag og forklarer mer da;)


Fler enn meg som synes det er gøy med Snap, hihi:)

Søteste:D

Forrige helg ble vi ferdige med å male rommet til Sander. Det gikk jammen unna. Fargen gikk fra blå, som vi malte da Mats skulle få rommet da han flyttet ut fra rommmet vårt, til grått. Og Sander er veldig fornøyd! Han gjorde litt om på rommet samtidig, forandring fryder;)

Her ser dere fagene;)

Denne helgen har vært ganske stille og rolig. Mats og Elias har vært i bursdager og jeg har vært ute og handlet litt. Jeg merker at helgen går mer med til å få unna slike ting som jeg ikke får gjort når jeg er på jobb. Vi har også fått planlagt bursdagen til Elias. Han har ikke bursdag før i april, men det er så mange som har bursdag nå på vårparten, og det er mange som slår seg sammen og legger planer. I fjor ble bursdagen til Elias et trist kapittel, så i år trodde jeg at jeg var tidlig ute med å planlegge. Men det viste seg at jeg ikke var….. Men nå er bursdagen i boks. Han skal ha bursdagen sin på Bowlingen. Men siden vi feirer den alene så kan vi ikke be alle guttene i klassen, det blir veldig dyrt. Og siden vi ikke ber alle guttene så blir det veldig sårbart for frafall….. Men nå har vi fått tilbakemelding fra de fleste om at de kommer, så i år skal bursdagen bli fin!!! Elias gleder seg og bare han får en fin dag er vi foreldre fornøyde!

 
Kos med Matsen før leggetid<3

Mats er så ivrig på regning og han velger glatt regnestykker på sengekanten før sovetid i stedet for bok. Lille raringen vår:) Nå har jeg kjøpt en bok med mange forskjellige oppgaver og Mats hiver seg over den og løser oppgaver og er så ivrig!! Hihi, det er så gøy å se at han er så flink. Ingen av de andre storesøsknene har vært så ivrige som Mats er.

Jeg lovet en leser å vise jakken jeg bestilte til Elias. Den er bare såååå fin synes jeg. Jeg bestilte den på G max, der var det gratis frakt. Den er nok litt dyrere enn det jeg pleier å kjøpe, men nå begynner Elias og bli så stor at denne jakken kan brukes flere sesonger. Jeg bestilte den litt stor og jeg håper den passer fint neste vinter;)

Det var litt vanselig å få frem fargene, men den er dyp sjøgrønn og turkis. Dere finner den på nettet hvis dere vil se fagene bedre;)

Nå skal jeg bare komme meg gjennom et par dager til, så roer sommerfuglene seg igjen håper jeg. Påsken nærmer seg og det skal bli godt med litt langfri. Jeg krysser fingrene for finvær så vi kan dra på noen turer ute og kose oss:)


Shari ønsker dere en deilig uke;)

Deilig helg

Det snør og snør, enda det er plussgrader ute…… Hvorfor kan det ikke gjøre det før jul liksom? Er det plussgrader når det kommer nedbør da, ja da kommer nedbøren som regn. Og det kan du banne på at det gjør om det er 0 grader også=/ Men hey, barnehagen skal ha VM uke til uka og da er det jo fint at det kommer snø;)  Våren er rett rundt hjørnet nå, det er bare og holde ut;)

I helgen har vi kost oss og fått gjort ting som vi har hatt lyst til. Ingen spesielle planer, de kom etter hvert som helgen gikk. Det er så deilig med slike helger. Lørdag fikk vi tatt en runde og ordnet litt av hvert. Sander og Mats fikk klippet seg, jeg fikk snust litt rundt er tittet etter en jakke til Elias og vi fikk handlet inn maling til rommet til Sander. Vi har lovet han ganske lenge at vi skal male rommet hans og endelig kom vi i gang. I dag har mannen i huset malt og det gjenstår bare å male en vegg igjen;)


Tannfeen var på besøk hos oss og la igjen penger for tanna til Mats i helgen:)

Bustetrollet har endelig fått klippet håret!!!

 Så stolt gutt:)

Mats sitter som en konge hos frisøren og er så flink:)

Det ble en tur til Europris for å handle inn lørdagsgodteri. Veldig stas å plukke godteri selv;)

I dag har vi bare vært hjemme. Jeg har hatt en liten opprydding i klærne til Mats, han vokser jo så fort nå! Det er deilig å ha dager hvor man legger planer etter hvert som dagen går. Jeg har surret rundt i joggebukse og tøfler, hele dagen….. Jeg har spilt musikk mens jeg har ordnet middag, med hvilepuls og greier. Slike dager……<3 Etter Mats var ferdig badet bråbestemte vi oss for å lage mer fuglemat, det er jo ikke vår helt enda.


Titt titt, få med meg da mamma:)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Med mamma sine tøfler, hihi;)

Nå er vi uthvilte og klare for enda en ny uke. Denne uka håper jeg blir litt roligere enn uka som var. Nå er det bare to uker igjen til påskeferie, og forhåpentlig er jeg ferdig hos hudlegen (ønsketenkning). Jeg tenker så mye på det nå, gruer meg, men gleder meg veldig til å få snakket med en lege. Det skal bli godt å få vite hva som skal skje. Og jeg gleder meg veldig til å bli kvitt dette dumme såret som alltid kommer tilbake!!!

Ønsker dere en finfin ny uke:)

Mats har mistet sin første tann!!!

Sånn som jeg ventet på snøen før jul….. Og kommer den????? er jeg for min del klar for våren!!! Snøen kan jeg vente med til juletider igjen;) Men snø, ja det gjør det, uansett hvor klar jeg er får våren. Jaja, det er bare å holde ut, nå er det uansett ikke lenge før våren er her. Bare 2 uker til så er det påskeferie, og da går det fort frem til april. Og når vi kommer til april så kan jo sommeren komme når som helst:o Jøss, nå ble jeg litt stressa her. Det må jo ikke gå for fort heller!

Mens vi venter på våren så kan man jo like godt prøve å nyte vinteren så lenge den varer. Selv om det er bare slaps og søle ute, gikk jeg ut med Mats og hun jeg er støttekontakt for etter middag i dag. De koste seg en stund, aka og baset rundt i snøen, men så ble de våte og ville inn. Det er jo umulig å holde ungene tørre i det været her. Snø og regn om hverandre og plussgrader i luften….. Åååååh, nå lengter jeg altså……


Så kom det mer snø da…..

Mats var veldig fornøyd med å bli dratt på kjelken til barnehagen på torsdag:)

Søtnosen!

Klar for aketur i søla;)

Våt snø….. Og våte barn……

Nå er jeg glad det er helg igjen. Mannen har vært på tur (igjen!!!!) og jeg har løpt rundt her hjemme. Nå bør det roe seg litt ned på jobben! I det siste synes jeg at jeg har vært alt for mye hjemme alene. Vi har 5 barn, og det blir mye hit og dit, lekser, skole, foreldremøter og alt som hører med, og det tærer på meg at jeg er så mye hjemme. Det blir liksom aldri tid til noe kos for mannen og meg….. Skal vi noe, ja da har vi med oss barn. Sist vi var alene var i sommer….. Det er kanskje noe med denne tiden, vi venter på lysere tider og varmere dager, og kanskje vi blir ekstra utålmodige da? Jeg blir iallfall det. En smule lei om dagen, der har du meg;)


Torsdag kveld måtte jeg og Elias i butikken for å gjøre en lekse. Leksen var å telle frokostblandinger og se etter nøkkelhullsmerke. Elias fikk smisket seg til en frokostblanding, og det ble ikke den sunneste for å si det slik….. Jeg lurer på om butikken fikk et lite hopp i antall solgte frokostblandinger denne uka, hihi:) Jeg kjøper egentlig bare Fitness til vanlig og den har nøkkelhullsmerke. Mats har aldri smakt denne frokostblandingen fra Nesquik og ble hoppende glad når han fikk “godteri” til kveldsmat:o Det blir med denne, så glemmer vi at det finnes slike frokostblandinger igjen. Håper jeg da……


Mats mistet sin første tann i natt. Sååå stas!!! Jeg visste ikke at den var løs engang før på onsdag, og natt til fredag var den ute. Hihi, det gikk fort! Mats er selvfølgelig superstolt og jeg ble skikkelig sentemental…. Tenk at minstemann har begynt å felle melketenner…… Jeg håper at han venter med å miste fortennene oppe til han begynner på skolen og han skal ta førsteklassebildet. Det er jo bare såååå søtt med tannløst smil på førsteklassebildet!!!!

Nå er vi klare for helg. Karina skal hentes på toget om litt, så kan vi sovne på sofaen…… Karina har vært i Oslo på vinterlyd sammen med venninner. De har kost seg på gratiskonsert og så har de spist på Peppes. Har noen av dere forresten luktet på dette duftlyset??? OMG, det lukter så utrolig godt! Bare et tips til dere som liker duftlys;)

Gooood helg, nyt den;)

Sniker i køen

Da er vi godt i gang med hverdagen igjen. Jammen bra vinterferien var forrige uke, for da var været nydelig . Nå er det bare grått, trist og kaldt ute. Mats og jeg har hatt fri i dag, men vi har bare holdt oss innendørs i varmen. Jeg ble med Elias på trening i dag siden han var litt spent på å starte opp nå etter mange uker fri på grunn av gips. Treningen gikk veldig fint, men jeg frøs nesten beina av meg!!!! Fytti katta så kaldt!!!!


Så kaldt! Jeg hadde jo nesten ikke følelse igjen i beina når jeg gikk til bilen…..

Mats i farta:o

Koselig lunsj med sjokoladebolle til “dessert”:)

Jeg fikk ringt hudlegekontoret i dag. Jeg fant ut at jeg måtte prøve å fremskynde timen min. Såret jeg har på nesetippen er i ferd med å bli aktivt igjen og jeg vil veldig gjerne bli ferdig med eventuell bahandling før sommeren. Jeg var veldig heldig og fikk ny time allerede om 14 dager. Ventetiden er i utgangspunktet opp til 9 mnd, og timen jeg fikk først var om 4 mnd. Der sniker jeg bra i køen føler jeg, hehe. Jeg kommer til å grue meg ihjel den dagen, men jeg må bare bite tenna sammen og få det gjort. Jeg er veldig spent på hva legen sier. I beste fall blir det laserbehandlig og i verste fall blir det både laserbehandlig og operasjon…… Jeg får skrive mer når jeg får vite sikkert hva det er, men jeg er ganske sikker på “dommen”…..

På søndag fikk vi endelig fått tatt oss en tur til Sverige. Nå var fryseren ganske så tom og det er alltid kjekt å få fylt opp lageret litt igjen. De tre minste barna satt vi bort til mormor og morfar, bare Karina ble med. Og da er det godt å kose seg litt ekstra. Vi tittet litt rundt og handlet det vi trengte før vi lunket hjemover igjen. En helt grei avslutning på vinterferien;)

Det beste med å dra på svenskehandel uten de minste barna er at da kan man sette seg ned og spise og nyte maten uten kjas og mas:)

I morgen er det jobb igjen, Elias skal ha med seg en kamerat hjem fra skolen, Ole drar på jobbetur (igjen!!!!), Karina skal bort på kvelden og jeg skal på foreldremøte….. Største storebror får være barnevakt mens jeg er på foreldremøte, for det møtet må jeg bare få med meg. Noen ganger føler jeg at mannen slipper veldig “billig” unna ting her hjemme…… Men det er vel ikke bare her i huset det er slik?