Fin og hektisk helg

Plutselig står enda en ny uke og banker på. Helgen ble hektisk, men fin. Det er bare så dumt at helgen går så fort…… Men nå er i hvert fall morgendagen ferdig planlagt og klargjort. Så får vi ta dagene litt som de kommer. Jeg tror vi har ganske god kontroll;)

Lørdag skulle jeg og min bloggvenninne Nina møtes igjen. Det er faktisk et helt år siden sist:o Vi sender snapper til hverandre daglig, så vi føler vel at vi holder ganske god kontakt. Men det er jo ekstra stas og møtes da! Vi tittet litt rundt i butikker, satt lenge og pratet på mækker’n og koste oss med frappe (selvfølgelig måtte vi ha frappe) og så dro vi til Vestby og Outlet’en der. Det ble ikke noe handling på meg, men det er koselig og titte også. Vi fikk skravlet fra oss litt og så håper jeg at vi møtes igjen snart:)


Koselig dag sammen med Nina:D

Mats har hatt en travel helg. Han har vært på fotballskole i regi av Tine både lørdag og søndag. Etter fotballskolen på lørdag tok Ole med seg gutta til Fredrikstad for å se på en båt. Gutta koste seg skikkelig og det var klar tale da jeg kom hjem, denne båten var fiiiiin!!! Løp og kjøp!!! Hihi, jeg er nok den som holder litt igjen:p Søndag var Mats invitert i dobbel bursdag og det var en sliten, men fornøyd gutt som tok kvelden i dag. Han har blitt litt pjusk i formen, jeg håper at natten hjelper på slik at han våkner i god form i morgen. Det er tiden for forkjølelser nå som høsten er over oss=/


En aktiv fotballgutt:)

En fin helg med fotballskolen. Tine sekk, fotball og t-skjorte ble med hjem. Det var en stolt gutt som har gjennomført sin første fotballskole;)

Etter barnebursdagen var det godt å slappe av med bamse og nettbrettet;)

Dagen i dag har vært grå, typisk høst. Jeg kunne godt ha tenkt meg god tid på badet med farging av hår og laaang dusj med tid til litt egenpleie. Men det var det ikke tid til. Mats og pappa’n dro tidlig i dag og Elias skulle til en kamerat som bor et stykke herfra. Så det var bare å komme i gang med dagen. I dag har det blitt mye kjøring. Elias ble kjørt til kameraten sin, Mats skulle kjøres i bursdag, Karina skulle hentes hos en venninne, Mats skulle hentes fra bursdagen og Elias skulle hentes hjem igjen. Egentlig skulle Sander på kino, men det ble (heldigvis) ikke noe av:p Jeg burde absolutt ryddet i klesskapet mitt i dag, men det ble det ikke tid til…… Det er noe med det å få holde på litt uten å bli avbrutt…….

Det var helgen hos oss. Neste helg blir spennende for Sander, da står konfirmantleiren for tur. Det er bare litt over en uke siden sommerferien var ferdig, men det virker allerede som en evighet siden….. Vi er godt i gang med hverdagen, det er litt godt det også;)


Høsten er høytid for flotte solnedganger, deilig høstluft og innekos! Man må finne noe fint med hver årstid;)

Siden sist…..

Siden sist har hverdagen kommet skikkelig i gang her. Ferien er over og alle ungene er i gang med et nytt år på skolen. Mats sin skolestart har gått strålende og det er så deilig at det går fint med han på skolen. Første skoledag var en fin dag, med strålende vær og fornøyd førsteklassing. Det er nok veldig spennende med skoledager i stedet for barnehagedager. Det tar litt tid å komme inn i nye rutiner, men jeg synes det går veldig fint og er veldig fornøyd med oppstarten på det nye skoleåret:) Men det er veldig tomt her uten eldstemann boende hjemme…… Det tar jammen tid å venne seg til!!!


Klar for første skoledag:)

Jeg holdt på å gå glipp av det obligatoriske bildet av rektor som hilser på førsteklassingen vår siden Mats ville at jeg skulle gå sammen han til rektor da han ble ropt opp:o Men jeg var frekk nok til å gå bort til rektor da alle førsteklassingene var ferdig ropt opp og spurte henne om hun kunne være så snill å gå bort til Mats og hilse en gang til så jeg fikk tatt bildet:) Pjuh, det skulle tatt seg ut om jeg ikke fikk et slikt bilde av Mats også, jeg har et slikt bilde av alle de andre barna:p

Første skoledag gikk veldig fint. Jeg hadde fri og hentet Mats da skoledagen var over. Jeg ble litt paff da jeg fikk høre av storebror før jeg gikk inn for å hente Mats at han hadde snublet i benene til den ene fadderen sin og skrubbet seg opp på to knær og en albue, men det hadde gått veldig fint allikevel. Mats fikk litt trøst og plaster, så gikk det fint igjen:)

Dagene går seg så smått til med nye rutiner. Det er veldig uvandt å ha fast tid som jeg må hente Mats, men det går seg til det også. Vi går sammen til skolen hver dag og så går jeg og henter han de dagene jeg har fri. Kabalen med henting er også i ferd med å gå opp, nå kan jeg snart senke skuldrene igjen:) Jeg føler at vi nærmer oss oppløpssiden når det gjelder små barn nå. Det er nok ikke lenge før Mats kan gå både til og fra skolen alene og sammen med storebror, men foreløpig synes jeg det er helt greit å følge/hente så han blir ordentlig kjent med skoleveien. Men den store guleroten henger enda litt lengre fremme, nemlig den dagen Mats kan komme hjem til tomt hus og klare seg selv litt før jeg kommer fra jobb. Men det ligger enda litt lengre frem i tid. T-å-l-m-o-d-i-g-h-e-t!!!!


Kjekke lille herremann:)

Når det er litt ekstra tid mellom henting av Mats og storesøster hender det at vi stikker innom butikken og kjøper is. Bare for å få tiden til å gå:o

Vi har allerede unnagjort høstens første foreldremøte. Sander er konfirmant til våren og vi har vært på foreldremøte i kriken, og Sander har vært på kick off i kirken, så da er vi i gang med et travelt konfirmant år. Til neste helg skal de allerede på konfirmantleir, det blir spennende. Etter foreldremøtet har jeg en skikkelig go’følelse, prestene som står for konfirmant undervisningen i Rygge er skikkelige flotte mennesker. De er så positive, smiler og ler og er så entusiastiske! Det blir et hektisk år med enda mer å følge med på og huske, enda mer kjøring, men jeg håper og tror at dette året skal gå bra;)

På lørdag som var dro vi med oss de to minste til byen hvor vi besøkte et arrangement som redningsselskapet stod for. Der kunne vi kjøre tur med lille Elias båten, gå om bord i en redningsskøyte, se på en redningsaksjon og det var gratis vafler, pølser, is og brus. Et bra arrangement;)


Mats og pappa på tur med lille Elias båten:)

Brannbilen sto også på plass så vi kunne se på den:)

Etterpå dro vi videre opp i byen på den splitter nye lekeplassen som er ferdig. Der var det veldig fint!!! Det var nok av folk der, men det var plass til oss også. Mange fine lekeapparater som ungene kunne utforske:)

Tommelen opp for dette stedet:)

Kveldene er plutselig mørke igjen og sommeren ligger bak oss, hvor ble den av?? Vi kan vel ikke akkurat skryte av været om dagen heller, men det er faktisk helt greit med høst nå. Det er veldig varmt og klamt her om dagen, jeg ønsker meg heller klar og kald høstluft jeg nå….. Man blir jo svett av å løfte en finger…..


Jeg liker ikke at det er så mørkt når jeg er ute og henter hjem Karina på sene kvelder:o Det er mye skog her og jeg er livredd for at det plutselig skal hoppe frem et rådyr fra mørket:p

På torsdag var det tid for høstens første fotballkamp for Elias og vi kom plutselig på at det var vi som skulle ha med kake og selge kvelden før….. Da var det godt å kunne ty til Toros ferdige kakemix som jeg hadde liggende:p Torsdager er alltid travle her, og da blir det til at jeg tyr til lette løsninger:p Og til tross for øs pøs regnvær ble det kakesalg. Vi har nemlig ikke noe tak å stå under, og da passer det ikke særlig bra med regnvær, men vi ble velsignet med oppholdsvær etter hvert og da gikk det unna med browniskake og kaffe;)


Mats var behjelpelig med å slikke bollen……. Det er jo egentlig min jobb…… men la gå, vi kunne jo dele, hihi:)


Det er høst bak i hagen med tyttebær og lyng, det er fint det også;)

Og Sharipusen er fortsatt gatas fineste;)

Og nå blir det mer kos på mørke kvelder igjen;)

Det var en liten oppdatering herfra. Jeg har ikke sluttet å blogge helt enda….. Men disse dagene har vært travle, og de har ikke vært så lette heller….. Dere vet……. Men ting går seg til, endelig ser jeg litt lysere på ting igjen. Båten vår ble jo som noen av dere kanskje har fått med dere solgt og nå er den også hentet. Det er rart og ikke ha noe båt….. Men vi holder på og kikke etter en erstatter. Det er ikke lett!!! Mannen bruker sykt mye tid på Finn for å si det slik:o Jeg aner ikke hva vi ender opp med, men jeg er ganske sikker på at en større båt er på plass innen neste båtsesong;)

Lørdag skal jeg kose meg med venninnetid!!!! Endelig noe jeg kan glede meg til!!!! Det skal ble så koselig=)

Emosjonell dag

Hurra for kjærligheten!! I dag har mann og jeg vært gift i 19 år:) Denne dagen har jeg hatt fri, solen har skint og de tre minste har vært på Hunderfossen med farmor og farfar. Det har vært en fin dag, på en måte….. Eldstemann har flyttet i dag…… Så det har vært mange tårer i dag….. Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så lei meg, med det ble jeg. Jeg har grått store deler av dagen…… Det er rart med det, førstemann ut av redet…… Det er rart å gå forbi rommet hans og se at det er så tomt der inne, tingene på badet er borte…… Han er ikke så langt unna, men det er fortsatt rart!

Jeg har solt meg i dag og prøvd så godt jeg kan å koble ut alt annet. Det har virkelig vært en fantastisk fin sommerdag. Jeg kan ikke huske sist jeg var helt alene i huset. Etter Kim-Andrè var kjørt til toget og Karina var levert til en venninne var jeg helt alene. Og det var kanskje like greit…… Jeg fikk jobbet litt med brunfargen, og det var godt å få være alene uten å gjemme seg fordi tårene renner.


Shari holdt meg med selskap i dag, nesten så ho hoppa opp på fanget og solte seg ho også, hihi;)

Dette er utsikten fra verandaen der Kim-Andrè skal bo:) Det er veldig rart at han ikke er her…….

De tre minste har vært på Hunderfossen sammen med farmor og farfar. De dro på søndag og kom hjem i dag (tirsdag). Jeg gledet meg veldig til litt barnefri. Dagene har vært og er fortsatt tunge. Det går litt opp og ned. Og da er det deilig å få litt ro rundt seg. Dagen i dag ble enda en stor skuffelse….. Men jeg får bare riste det av meg og gå videre. Slik er det bare. Nå er ungene tilbake og hverdagen blir meg og mer en realitet. I morgen skal Karina passe Mats for oss mens jeg er på jobb og torsdag er første skoledag for Mats. Det blir spennende, og utfordrende. Det ble visst ikke slik jeg planla at det skulle bli der heller og de korte skoledagene hans blir et utfordring. Heldigvis får vi litt hjelp og så har jeg fått tilrettelagt arbeidstiden min på jobben. Hun er veldig snill hun jeg jobber for!!! Det er en grunn til at jeg ikke har sykemeldt meg og det er fordi jeg ikke vil svikte henne. For jeg har virkelig følt på at jeg har hatt lyst til å kaste inn håndkle og grave meg ned=/


Elias, Sander og farfar i Trollfallet. Hihi, kunne nesten tenkt meg å vært med altså:)

Mats er klar for skolen;)

Til torsdag er det altså skolestart her i byen. Da blir det full fart igjen. Jeg gleder meg til alle nye rutiner er innkjørt igjen. Det er noe med den første tiden etter ferie hvor rutinene skal inn i hverdagen igjen….. Jeg er skikkelig avhengig av rutiner når hverdagen er så hektisk!


Snart skolegutt:)

På besøk til hun jeg jobber for. Mats sjarmerte stort=)

Nå er båten vår forresten solgt og vi hadde vår siste tur med den på søndag. Litt rart det også, men veldig deilig også. Den var nok for liten for sjøen! Så får vi se om vi ender opp med større båt….. Vi håper det, men vi får se hva vi får til;)


Siste tur med båten:)

Havblikk på turen ut, men ruskesjø på vei hjem……

Størst av alt er kjærligheten<3

Tidlig høst

Så var ferien over for i år. Det vil si, jeg har ferie denne uken, men mann er tilbake på jobb og høstværet har satt inn og det er ingen sommerferiefølelse på meg. Ute blåser det hunder og katter og regnet pøser ned litt oftere enn jeg setter pris på. Men siden Mats er ferdig i barnehagen så måtte jeg legge inn er ferie uke denne uken. Helt greit og bruke de siste dagene på skoleshopping og avslapning.

Som dere sikkert har lagt merke til har det vært en stund siden jeg var innom og postet innlegg sist. Dagene mine siste del av sommeren har og er tunge. Jeg får nesten litt panikk når jeg tenker på at jeg skal gå på en høst og vinter med så mye på programmet når jeg er så sliten som jeg er…… Men slik er det, jeg har ikke annet valg enn å se fremover. Men det er grunnen til at jeg har vært fraværende, uten å gå nærmere inn på det……

Denne sommeren gikk så fort synes jeg. Etter vi kom hjem fra syden har dagene bare flydd av sted. Jeg jobbet forrige uke og da flyr dagene ekstra fort. I dag har de tre minste og jeg vært og handlet litt inn til skolestart. Sander trengte ny skolesekk, Mats måtte få pennal og Elias måtte få enda et par med sko. Han må også få av seg litt hår, men vi fikk ikke time hos frisøren i dag. Det er jo ikke bare oss som tenger en klipp før skolestart…… Til søndag drar de tre minste på tur med farmor og farfar til Hunderfossen og kommer ikke hjem før på tirsdag, så skoleting må være i hus før det.

Det var en bitteliten oppdatering herfra. Jeg ser at mange har vært innom hver dag og jeg får så dårlig samvittighet for at jeg ikke poster noen innlegg. Jeg vet ikke hvordan det blir fremover. Jeg får bare ta en dag av gangen og se. Men da vet dere det;)

Her kommet et bildedryss fra den siste delen av sydenturen og fra en tur til Eventyrfabrikken på en regnværsdag:


Elias på Amadores stranda:)

Og Mats:)
Ungene koste seg virkelig i vannet, her ved bassenget på hotellet:)

Mats var vel den av gutta som ble brunest. Spesielt ryggen ble nøttebrun, og det til tross for smøring med sf 50+ flere ganger om dagen;)

Mats var ikke skvetten når det kom til vann og bading, verken på dypet eller grunna. Basseng eller bading fra strand eller pedalbåt, Mats hoppet uti vannet hvor som helst:D

Vi kom ikke helt i mål med svømmingen til Mats. Han var rett og slett ikke interessert i å ta av armringene. Men svømme under vann, det kunne han:)

Mats koste seg veldig i syden:)

<3

Etter hver middag……

Gutta krutt;)

Så var det tid for å reise hjem…..

Mats koste seg på flyturen og så på film. Veldig greit med skjerm på hver seterygg. Mats ordnet selv med filmer han ville se;)

Kim-Andrè hentet oss og snappet flyet vårt etter vi hadde landet. Vi ble stående en god stund før de fikk lirket trappa på plass, og vi måtte vente en time før alle hadde fått kofferten sin. Det ble en lang reisedag…..

Tur til Eventyrfabrikken i drittværet:)

Gutta koste seg veldig;)

Fineste:D

Hvis noen har lyst på en båt ligger vår båt ute på Finn, løp og kjøp;) FINN-kode: 80207609