Denne tiden som ikke strekker til

Oktober går mot slutten, det er litt rart synes jeg. Hvor blir tiden av?? Denne helgen skulle vi ha skrudd sammen møblene våre. Men som dere kanskje har fått med dere så ble det ikke slik…. Jeg skrev et innlegg sent torsdag kveld, eller natt var det vel blitt da jeg endelig fikk postet det:o Men det forsvant…… Blogg.no var jo nede store deler av fredagen og da jeg leste en kommentar på et innlegg her da jeg endelig kom meg inn på bloggen igjen så ble jeg gjort oppmerksom på at innlegget var borte. Jaja, slikt skjer;)

Jeg kan jo fortelle for dere som ikke fikk med dere innlegget, eller som ikke følger meg på Instagram eller Snap, at møblene vi skulle få før helgen ikke kom allikevel. Så da ble helgen litt annerledes…… Lørdagen ble ganske rolig, vi fyrte opp i bålpanna ute og grillet oss pølser til lunsj. Mann og jeg fikk satt ned løkene til krokusene jeg hadde handlet inn tidligere i høst. Nå var det på tide å få de ned, i slutten av uka meldes det jo om snø:o Mannen ble lettere frustrert over mengden av løker jeg hadde handlet inn, det var jo han som måtte lage hull til løkene:p Men vi fikk de ned, nå gleder jeg meg til å se resultatet til våren;) Så skulle Mats på halloween fest tidlig på kvelden. Karina skulle også på fest og jeg fikk avslutte dagen/natten med å lete rundt etter et en adresse og et hus uten nummer i tussmørket, trøtt og smågrinete:p Hva gjorde man forresten før man fikk barn??


Så hyggelig å fyre opp i bålpanna. Nå håper jeg at vi får laget en plass til bålpanna der vi har sandkassa. Den blir ikke brukt noe særlig lengre og plassen, som ligger innimellom noen fjellknauser, egner seg bra til å bygge opp noen sitteplasser og få et fint sted til bålpanna;) #nesteprosjekt

Å sitte slik og nyte høsten……

Høst<3

Skummel fyr, klar for sin første halloweenfest:o

Søndagen kom og gikk fortere enn jeg satt pris på. Mannen og Elias dro til Oslo for å se på en haug med biler på et slags bilshow. Det ble tatt litt på sparket og Elias ble strålende fornøyd med dagen. Han er veldig opptatt av biler, spesielt kule biler som Ferrari og Lamborghini. Jeg ble hjemme siden Mats skulle få besøk av bestekameraten sin fra barnehagen. De hadde ikke sett hverandre siden i sommer og gleden over å få være sammen igjen var stor. De har begynt på hver sin skole og hverdagene strekker ikke helt til for min del til at de kan treffes så ofte. Men de hadde en topp dag sammen i dag og det har vært latter og fjas hele dagen;)

Noen ganger lurer jeg litt på hvor dagene blir av. Helt seriøst, hvordan kan vi være så opptatte hele tiden?? Det er nesten så jeg har litt problemer med å forstå det selv….. Men dagene og ukene flyr av sted og vi kjeder oss aldri! Noen ganger kunne jeg bare ønske at jeg hadde litt tid til overs…… Denne høsten har jeg ikke vært på en eneste gåtur og sugd til meg høstinntrykk. Ikke et eneste høstbilde har jeg fått tatt, bare av noe spindelvev utenfor huset…… Jeg blir litt lei meg når jeg tenker på det=/ Så deilig som det er å gå tur og ta bilder…… Jeg vil gjøre det mer!!! Jeg kjente meg veldig igjen i det Stine Brun Kjeldsaas sa på “Skal vi danse” på lørdag…… For dere som ikke så det så snakket hun litt om denne travle hverdagen hvor dagene går til alle disse tingene som må gjøres, rutiner…… Nå som hun er med på skal vi danse så har hun på en måte funnet igjen til seg selv, nå gjør hun ting som hun liker og som hun finner glede i.

Jeg føler vel ganske ofte selv at jeg mister meg selv litt. Jeg elsker livet mitt, misforstå meg ikke. Jeg elsker barna mine, mannen min og jeg er stolt av hvor langt vi har kommet i livet og hva vi har fått til sammen. Men noe særlig tid til overs har vi ikke akkurat nå. Mine venninner har forsvunnet litt ettersom ungene har kommet til verden. Jeg har ikke helt hatt tid og de har sklidd lengre og lengre fra meg. Det er trist å tenke på. De fleste av mine venner stoppet å få barn før meg og har kommet lengre enn meg i livet med bare store barn, og dermed har de mer frihet til å være med på ting. Det er enda noen år før jeg er der de er nå….. Men det er klart jeg savner noen venninner jeg også, noen å dele ting med og ha det gøy sammen med…….. Nå er jeg veldig mye mamma, rutiner er jeg helt avhengig av for å få dagene til å gå opp og er det tid til overs er jeg ofte for sliten til å finne på noe.

Det har gått mye tid til oppussing i høst. Og nå som Mats har begynt på skolen og det er lekseoppfølging og kveldsaktiviteter på han også, så sier det seg selv at det tar mye av tiden vår. Mats har begynt å være litt ute i gata med venner, men nå som det er mørke kvelder klarer jeg ikke å slippe han helt. Jeg følger han hvis han skal til venner, men jeg føler at tiden ikke strekker til helt der heller. Det samme gjelder med Elias…… Jeg går med en evig dårlig samvittighet, jeg burde få ut fingeren og bedt med venner hjem etter skoletid, blitt flinkere til å følge Mats til venner og generelt bli  flinkere til “å være mer på”. Det sitter veldig i at nettopp dette ødela et veldig godt forhold vi hadde til et foreldrepar for noen år siden, fordi jeg ikke var flink nok til å ta kontakt tilbake. Men tiden er ikke helt på min side, slik er det bare. Det er hektisk med så mange barn, og det kan nok være litt vanskelig å forstå for de som ikke lever det livet jeg lever.

Dagen i dag ble litt småhektisk den også, men jeg kom meg i mål. Om ikke med hodet helt hevet, men jeg kom i mål. Jeg har fått klippet hekken, det var jo også på tide! Det er så deilig å få unna slike ting!!!! Gutta krutt har lekt og kost seg, inne og ute mens jeg klippet hekken. De har nok fått noen gode minner i dag, håper jeg da. Litt stress ble det da Ole ringte samtidig som kameraten til Mats ble hentet og mamma og pappa kom samtidig for å hente bilsetet til Mats….. Er det ikke typisk liksom? Vi mammaer har jo litt å skravle om vi også, vi hadde jo heller ikke sett hverandre siden i sommer. Bare noen snapper til og fra nå og da….. Nå håper jeg ikke det er lenge til de ser hverandre neste gang;) 

Nå skrev jeg meg helt bort her, jeg skulle jo bare en kjapp tur innom…… Korte innlegg er ikke helt min greie:o  Nå håper jeg neste uke går som planlagt. Halloween tror jeg at vi hopper bukk over i år. Elias ville ikke være med på halloweenfest med klassen, Mats og Karina er ferdige med sin feiring og da ligger det an til en rolig kveld. Til helgen håper jeg veldig at vi skrur møbler, nå må vi få ting på plass!

Gamle bilder

Det kan være ganske gøy å rydde i skuffer og skap. Ikke bare blir det så rydding og fint når man er ferdig, men man finner ting man ikke går og tenker på at man har…… I sluttspurten på ryddingen i loftstua fant jeg bilder fra jeg var lita jente og gikk på barneskolen, og fra ungdomsskolen, russekortet mitt dukket opp og bildene fra jeg jobbet i en barnehage. Det ble litt mimring i stedet for rydding en stund. Jeg er så glad for at jeg har tatt vare på slike bilder:)


Førsteklassebildet:o

Her har jeg zoomet inn bildet fra første kasse, fra ungdomsskolen og fra jeg var konfirmant. Oh my……..

Russekortet mitt;)

Og så dukket bilder av bilen jeg krasjet med da jeg var 9 mnd på vei med Elias opp……. Jeg får vondt bare av synet…… Bilen ble kondemnert fordi kostnadene på å reparere den ville overstige bilens verdi, jeg tror de sluttet å regne når de kom over 230 tusen:o

Nå er det endelig helg, og godt er det! I natt ble det bare 5 timers søvn, det er for lite for meg! Jeg tipper at “lyset” plutselig kommer til å gå for meg i kveld;)
 

Hold på hatten

Det er bare og holde på hatten for her går det unna! Jeg håper det roer seg litt nå, for jeg begynner faktisk å bli litt sliten…… Siden sist har vi feiret Mats ferdig. I helgen var det barnebursdag i gymsalen på skolen, det var veldig stas. Det ble 13 unger som var fulle av krutt og lyd. Milde måne altså, vi hadde egentlig trengt hørselsvern:o Menmen, ungene virket fornøyde, og godt er det;)


Veldig fornøyd med lego til bursdagen sin:)

Hele forrige uke var veldig travel. Mannen var på jobbetur til Danmark og ble borte fra mandag til natt til torsdag. Jeg gløttet så vidt på øynene og så at klokka var 0230 da han la seg, og klokka 07 ringte vekkeklokka igjen og en ny dag var i gang….. Litt lite søvn, men det hjelper ikke når jobben venter:p Det var godt vi var to igjen på torsdag for den dagen var travel (som om dagene før det var rolige…… de var jo ikke det:p)

På torsdag var Mats på sin første fotballtrening, det var stas!!! Mats har nedtelling til neste trening og gleder seg veldig til det er torsdag igjen. Jeg var med og så på treningen og det var veldig stas å se på. Ungene fulgte nøye med på hva treneren sa og de var så flinke. Det blir gøy å følge med fremover, selv om det var deilig at fotballsesongen til storebror var over og det bare ble en torsdag fri før treningene til Mats startet. Torsdag er i grunnen den dagen i uka det passer dårligst for oss at det skjer noe=/

På fredag dro Karina på skoletur til Berlin. Dette var en tur med blandede følelser. Hun elsker å reise, men å holde foredrag på tysk i 4 minutter var ikke noe hun så frem til…… Men det gikk så bra, og nå bare koser hun seg på tur. Og mor og far er veldig lettet over at foredraget gikk bra! Det er ikke godt å se noen grue seg slik…… Noen setter veldig høye krav til seg selv…….

Denne uka startet med overtid for mannen sin del=/ Han hadde jo tross alt vært borte forrige uke og hadde masse å ta igjen….. Fint for meg det:p Men nå er han vel i rute igjen. Vi har fått opp det meste av møblene til gangen vår. Bare et skoskap igjen, så er vi ferdige der. Til fredag kommer sofaen vår, den har vært klar ganske lenge nå, men vi hadde håpet å få alt i hus på en gang. Nå har resten av møblene blitt utsatt en uke til (to uker til sammen) og da tenker vi at vi begynner med å få sofaen på plass og så rydder vi ut av skapene som skal opp og gjør klart til resten av møblene kommer i slutten av neste uke. Håper vi da……

Nå er jeg i skikkelig møbelmodus. Og jeg klarte ikke la være å bestille en sofa til (holder meg for øynene) Gudbedre, pengene flyr….. Men vi trenger ny sofa i loftstua også…… Og den jeg bestilte er lavbudsjettsofa, men veldig veldig fin!!! Jeg var litt gæren når jeg valgte farge, men det blir så fint!!! Møblene vi skal ha opp er mørke brune og sofaen jeg bestilte er okergul!!!! Wæææææææ, jeg er veldig spent!!! Men jeg er ganske sikker på at det blir veldig bra. Jeg gleder meg til å vise dere, men den sofaen kommer ikke før i førsten av desember. Er vi heldige kommer den litt før:)


Her ser dere fargen, jeg elsker den!!!!

I dag har jeg tatt meg skikkelig fri! Jeg startet dagen med å forsove meg…… Men det var helt greit å forsove seg på fridagen, jeg hoppet bare i klærne og leverte Mats på skolen før jeg tuslet hjem og tok meg god frokost, sittende! Hihi, som regel døtter jeg i meg en brødskive på vei ut av døra på vei til jobb. Etter frokost tok jeg meg et deilig bad:o Det var deilig det!!! Senere laget jeg meg en deilig lunsj og virkelig koste meg før jeg gikk for å hente Mats. Så var det lekser og mer legobygging før middag. Mats og jeg tok oss også en tur ut og byttet et par bursdagsgaver og jammen ble det ikke mer lego, hihi. Så svippet jeg Mats hjem før jeg dro ut igjen og koste meg på en liten shoppingtur alene. Jeg handlet inn litt putetrekk og duker til sofaen og de nye møblene:D En skikkelig kosedag=)


Må bare vise dere!!! Har dere sett så fine sko!!!!! Jeg måååååå kjøpe meg:o

Det var en liten oppdatering herfra. Jeg håper ikke det blir så lenge til jeg stikker innom her igjen;)


Har du sett så fine barn:) Han i bakgrunnen er helt normal altså:o

Hurra for Mats

Endelig var dagen her! Mats har hatt nedtelling i lange tider nå, en dag mindre for hver dag som har gått. Og i dag ble Mats endelig hele 6 år. Det har han ventet på:) Nå må han bruke begge hendene sine for å vise hvor mange år han er, og da er han stor da;)

Vi har kost oss i dag! Jeg hadde litt større planer enn det som var gjennomførbart i dag, men Mats reddet det greit inn. Jeg tenkte oppe i hodet mitt at jeg skulle ta med meg ungene etter skolen og spise på mækker’n, og dra innom og kjøpe leggskinner til Mats siden han skal begynne på fotballtrening på torsdag. Men det var før jeg tenkte på at det kom til å bli litt knapt med tid….. For Karina skulle hentes på skolen 1440, Sander sluttet ikke før klokka 1500 og han skulle på konfirmantundervisning klokka 1630 og Elias skulle være på trening klokka 1700. Slik er det når det er mye som står på timeplanen=/

Mats hadde ikke så store karv til dagen i dag. Han ville bare hjem og bygge lego han har fått til bursdagen sin han:) Og middagsønsket var pølser….. Det passet utmerket og det ble en veldig behagelig og fin dag for meg også. Mats og jeg gikk hjem etter skoleslutt, gjorde ferdig leksene og så fikk Mats kose seg med litt kake og legobygging. Vi koste oss så mye at vi (jeg) glemte helt tiden og Karina:o Hihi, sånn kan det gå når man koser seg. Jeg kom på tiden akkurat i det Karina sluttet, så det ble ikke så galt allikevel;)

Ettermiddagen gikk i ett, det var godt Mats ikke ville ha noe mer avansert til middag. Nå er minsten i seng og jeg sitter og mimrer…. For 6 år siden var Mats helt nyfødt….. Tenk det……<3


Helt fersk:)


Fineste bursdagsgutten!

Det ble både penger og lego i gave i dag:)

Dypt konsentrert:)

Veldig fornøyd med dagen;)

Tommelen opp for en rolig og fin bursdag:)

Dårlig samvittighet

Da er faktisk høstferien over:p Jeg kan ikke skryte av hverken fjelltur eller tur til varmere strøk. Her sitter nok både mann og jeg med dårlig samvittighet så det ryker av oss. For her har vi nemlig brukt hele høstferien på å pusse opp stua…… Vi har stått på og malt, malt og malt. Det har gått i ett fra morgen til kveld, og jeg er så sliten…… Men nå er hele stua ferdig malt og vi har kommet i mål med det vi håpet vi skulle bli ferdige med før helgen. Gardiner har kommet opp igjen, og når jeg først var i gang med gardinskift og vindusvask så ble det vintergardiner i hele huset. Alt i stua måtte vaskes ned etter vegger som hadde blitt sparklet og pusset, det var støv over alt!!!! Og når jeg først er i gang klarer jeg liksom ikke å stoppe, så ting jeg har tenkt på å gjøre i lange tider må plutselig gjøres med en gang. Jeg er så håpløs…….


Trekkene til bilsetene til Mats måtte plutselig vaskes, jeg har vel snakket om det i flere måneder…… Jobben er ikke å ta av trekkene og vaske de, men og få de på igjen…… Det tar tid det:o

Det har blitt sene kvelder denne uka=/ Dagene har flydd av sted, jeg har vært på jobb eller så har jeg holdt på her hjemme. Arbeidsledig har jeg ikke vært!!! Ungene har holdt på litt her og der og vært sammen med venner. Men Mats har nok kjedet seg litt på dagen når klassevennene har vært på sfo…… *mer dårlig samvittighet til oss voksne* Men jeg håper at vi får til en liten “premie” når vi er helt ferdige, vi får se;)


Karina har vært dugnadsjef for kakeboks salg og denne uka ankom over 800 kakebokser garasjen vår….. Jentene har vært skikkelig flinke!!! Og bilen min har måttet vike plassen sin og står nå ute:p

På mandag var ungene med farmor på togtur til Fredrikstad. Det har vært så fint vær denne høstferien og de koste seg i høstsolen og slappet av. På tirsdag var det tid for “før skolestart” kontroll på helsestasjonen for Mats. Litt sent ute, men nå har vi vært på vår siste kontroll på helsestasjonen:) Det gikk veldig fint, Mats skravlet og svarte på de trillionene av spørsmål helsesøster kom med. Snakker om tredjegrads forhør:o Mats  er en høy og slank gutt, akkurat passe vekt i forhold til høyde, men litt over gjennomsnittet på begge delene. Ikke så rart at buksene har blitt litt for korte i løpet av sommeren;)

På torsdag kjedet Mats seg igjen, men heldigvis har Mats en storebror som er akkurat så stor at han kan ta med lillebror på en sykkeltur ned til båthavna for å kjøpe en is og se på båtene som ble tatt opp av vannet:) Tenk, så fint vær i ferien og ikke ha tid til litt utetid med ungene en gang…. *sukk* På mandag drar mannen til Danmark og da ser jeg ikke noe særlig til han før på torsdag ettermiddag=/ Møblene våre har kommet, men vi får nok ikke de på plass før neste helg……

Mats har nedtelling til bursdagen sin som er på tirsdag. Tenk det, hele 6 år siden han ble født….. På en måte føles det som en evighet siden, men samtidig har tiden gått så fort……. På søndag er det familiebursdag, så resten av helgen styrer jeg nok med kakebaking, dere finner meg på kjøkkenet;)

God helg;)

Mimrer litt…..

Tenk at vi allerede er i gang med oktober:o Mats sin bursdagsmåned…… Allerede til helgen skal vi ha familieselskap, og helgen etter er det barnebursdag. Tenk at for 6 år siden gikk jeg og ventet og ventet, spent på hvordan fødselen ville starte. Selv etter 4 fødsler er det like stort og ønske et nytt familiemedlem velkommen! Selv om jeg denne gangen gikk inn i rollen som fembarnsmamma med blandede følelser…..

Jeg ser tilbake på denne tiden som fin, utfordrende og forferdelig hektisk. Akkurat slik jeg så for meg at den første tiden med 5 barn ville bli. Og selv om ungene blir større og klarer seg mer selv vil det ikke si at dagene blir roligere. For selv om ungene vokser og klarer å mestre ting selv, kommer det stadig nye ting som tar vår tid og energi. Men det er veldig deilig at ungene blir større og mer selvstendige!


For 6 år siden var denne karen en liten baby!

Så liten og søt, men disse små blir fort store og hver gang det ble ekstra stille på kjøkkenet var det en grunn til det…… Vi hadde noen runder med og gjemme bort søtsaker……. Se det blikket på Mats som har vært på tokt da:)
SONY DSC

Vi er inne i en periode hvor de korte skoledagene til Mats gir oss utfordringer, men jeg ser enden på det også. Og om ikke lenge kan Mats og Elias gå sammen til skolen uten at jeg må følge. Og etter hvert kan Mats gå hjem uten at jeg må hente han de dagene jeg er hjemme. Det skal bli godt det også. Enda en ting jeg kan krysse av på listen over ting jeg venter på at Mats skal klare. Det store målet som ligger enda en stund frem i tid er at han skal kunne komme hjem til tomt hus og klare seg selv frem til andre kommer hjem. Men det ligger enda lengre frem i tid;)

Nå går tiden frem til et nytt år fort! Nå pusser vi opp og holder på. Selve stua er nå ferdig malt, vi mangler bare å male vinduskarmene et sted. Så skal veggene i gangen inn til bad, soverom og vaskerom males. De henger liksom sammen med stua. Men fy for en jobb! Hele helgen har gått med til sparkling, pussing og maling. Det er støv overalt og møblene flyttes rundt etter hvert som veggene males. Jeg gleder meg til vi er i mål! Innen vi kommer til bursdagen til Sander skal alt være på plass. Og som bonus er vi da på god vei til å bli ferdige med julevasken, den holder vi jo egentlig på med nå;)

Om ikke lenge er det Sander sin bursdag som står for tur. Og når vi har kommet så langt er det ikke lenge til adventstiden……. Og vips så er det nytt år igjen og vi går mot lysere tider. Hvor tiden flyr…….

God start på ferien……

Endelig ferie!! Eller ferie og ferie…… Ungene har ferie, vi voksne kan vel ikke skryte av at vi har ferie. Jeg ser at en og annen på min venneliste på Instagram og Snap legger ut bilder fra varmere strøk. Jeg skulle ønske at jeg kunne gjort det samme!!! Mann og jeg snakket en stund om å ta oss en tur til syden, bare han og jeg. Vi hadde virkelig trengt en slik tur nå, ja jeg vil gå så langt å si at vi hadde fortjent det også! Men så prioriterte vi andre ting…. Men datoen vi tenkte på å dra nærmer seg, og jeg merker hvor mye jeg ønsker meg en slik tur…… Neste år, da skal vi på en tur!!!

I stedet for å tenke på hva man trenger å pakke med seg på en ferie holder vi på her hjemme. Nå har vi endelig kommet i gang med oppussing av stue. Stua står på hodet, det er rot over alt og jeg merker jeg ikke liker meg i denne situasjonen. Jeg vil bare bli ferdig med en gang! Men med unger og andre ting som skjer går det ikke akkurat fremover i et racertempo=/ Men vi er i gang!!!

I dag var jeg innom møbelbutikken og spurte hvordan ting lå an. Og jeg ble overrasket da jeg hørte at sofaen vår allerede var kommet og møblene til gangen kommer til uka. Resten kommer i uke 41, og det er jammen ikke lenge til!!! Jeg håper at det stemmer og at vi blir ferdig med å bytte ut møblene i gangen til uka, det er jo greit å bli ferdig ett sted av gangen. Så får vi stå på og bli ferdige med å male veggene i stua før vi får resten av møblene i løpet av uke 41. Mannen skal bort den uka, så vi satser på at vi kan få de fredagen den uka, så har vi noe og holde på med den helgen;)

Neste helg skal vi feire Mats sin 6-års dag! Tenk det, 6 år og skolegutt…… Vi blir nok ikke helt ferdige med veggene i stua før bursdagen, men det er bare kjentfolk som kommer;) Barnebursdagen skal vi ikke ha før helgen etter, og den skal vi ha i gymsalen på skolen. Det er greit å vente med barnebursdagen til etter høstferien er over.

Jeg merker at jeg gleder meg så utrolig mye til møbler og alt er på plass igjen. Nå nærmer det seg veldig og jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Endelig skal alt på plass, dette har jeg ventet på lenge! Ting faller på plass nå, snart er vi i mål! Vi har allerede krysset av på første del av oppussingsprosjektet denne høsten, for denne uka fikk vi nye sprosser til 5 av vinduene våre. De gamle var pil råtne og de måtte byttes ut. Ikke gøy å bruke penger på det, men nå er de på plass og jeg ble overrasket over hvor deilig jeg synes det var å få det på plass. En ting mindre å tenke på;)


Mats har fått innkallelse til før skolestart undersøkelse på helsestasjonen i høstferien og kommunen vår ligger vel litt bak skjemaet….. Veldig viktig at jeg skriver under på papiret så helsestasjonen kan gi opplysninger videre til skolen slik at Mats får så god skolestart som mulig….. Jadda, way to og Rygge kommune;)

Mats er klar for sin første skoleferie og gleder seg til fridager. Klassen skal snart få med seg iPader hjem til skolearbeide, men først må både foresatte og elever skrive under på kontrakt, hihi:)

Mats og jeg har ryddet i lego i dag….. Masse lego….. Lego som blir lekt med går jo selvfølgelig litt fra hverandre når det blir lekt med, nå var det på tide og få satt det sammen igjen…… Og det tar tid….. Men med god hjelp fra Mats (og det var ikke ironi!!!) fikk vi gjort masse. Noen timer til så er vi ferdige, høhø:)


Vi snakker om litt lego, bare litt…….

Det var godt å sette seg ned i kveld! Lørdagskosen ble inntatt og tv’n sto på. Nå skulle kvelden nytes…… Bare så dumt at Mats spydde utover hele meg, middagstallerkenen min og sofaen…… Iiiiiiiiik, jeg hater spy!!!!!! Jeg brakk bare litt…… Bah, jeg brekker meg bare jeg tenker på det….. Gi meg styrke sier jeg bare! Men jeg er veldig glad for at vi ikke hadde fått den nye sofaen, det hadde jo vært krise!! Sofaen som ble spydd ned blir kastet ut i morgen. Her er alt kaos likevel, så en sofa mindre skal vi vel overleve:p Nå sover Mats søtt og jeg lurer på om det ble litt for mye lørdagsgodis eller om det er omgangssyke…… Jeg håper på det første, men frykter det siste…… Det luktet så surt…….  Det kan jo bli en artig høstferie om vi får omgangssyke i hus:o

God høstferie til dere som har det;)