Vi har vært på tur

Dere som følger meg på Snap eller Instagram vet at vi har vært på tur til Gøteborg og Liseberg. Dette har vært planlagt en stund nå og det var med et nødskrik at vi kom oss av sted. For dagen før vi skulle dra la selvfølgelig Mats seg til med dårlig form. Mageknip denne gangen…. Hmmm, jeg lurte veldig på hva det kunne bli ut av det…… Ingenting, oppkast eller “bare” diaré???


Er det ikke typisk……

Mats ble hjemme fra skolen på fredag og farfar steppet inn som barnevakt noen timer tidligere enn planlagt. Formen til Mats var helt fin igjen, men jeg ville ikke sende han på skolen. De andre ungene kom seg av sted til skolen og mann og jeg dro på tur. Deilig!!!! Det er faktisk 16 mnd siden vi var på tur uten barn sist. Og denne turen trengte vi! Vi ble spurt om vi ville være med et vennepar på tur til Gøteborg den siste helgen før jul, men det passet ikke for oss. Derfor ble det bare mann og meg på tur denne gangen. Men det passet egentlig veldig bra. Bare han og meg….. Det er lenge siden sist vi la opp løpet etter bare hva vi ville.

Vi stoppet i Uddevalla på veien nedover. Der shoppet vi litt julegaver og tittet litt. Litt mange mennesker i og med at vi reiste på selveste Black Friday, det gjør vi ikke en gang til:P Men vi har kost oss! Vi skulle gjerne blitt to netter, men det ble bare en natt denne gangen. Vi bodde på Gothia Towers, rett over gata for Liseberg. Og for en fint hotell!!! 23 etg og kjempeutsikt! Vi bodde i “bare” 15. etg, med utsikt mot Liseberg. Og vi hadde flott utsikt. Fint vær fikk vi også:)


Utsikten fra hotellrommet vårt:)

Veldig fint med alle lysene fra Liseberg;)

Snømenn zoomet inn fra hotellvinduet:)

Vi gikk inn på Liseberg i 17 tiden og var der i 4 timer. Det var så hyggelig å gå rundt der og titte. Det var snømenn, flotte lys, julenisser og mange spennende boder. Og for en luksus å gå der bare sammen mann og meg….. Ingen avbrytelser når vi pratet og ingen unger som maste om et eller annet. Bare han og meg…… Det var lenge siden:)


Snømenn og juletre ventet rett innenfor inngangen:)

Så vakkert med snø på trærne (selv om den var kunstig….)

Mange flotte trær med lys:)

Hallo, her ser dere meg;)

Oss to<3

Kveden tilbragte vi på hotellet. Vi tittet litt rundt og koste oss. Vi kjørte faktisk masse heis av alle ting, hihi. Den utvendige heisen gikk kjempefort og det kilte i magen. Det ble noen turer i løpet av oppholdet. Billig moro:o Og så gikk vi over glassgulvet i 20. etg, det var kjempeskummelt!!! Noen av dere så det kanskje på Snap:o


Utsikten fra 23. etg:)

Vi satte kursen mot Nordby rett etter vi dro fra hotellet. VI snakket om å dra inn i Gøteborg sentrum, men det blåste kaldt og erfaringsmessig går det litt tid på Nordby også. Vi stoppet på veien og kjøpte frappe/kaffe og eplepai og koste oss, vi har ikke så høye krav, hihi:)


Uddevalla;)

Man må kose seg på tur;)

Etter litt shopping på Nordby var turen over. Vi var hjemme litt etter klokka 19 og da var det full fart igjen. Unger som måtte få mat, bilen full av frysevarer, kjølevarer, brusbrett, julegaver og koffert. Litt småkaotisk å komme hjem med andre ord……

Neste år har vi lyst til å ta med ungene til Liseberg. Det hadde vært veldig hyggelig det også. Men vi får prøve å unngå den helgen det er Black Friday og første advent. For søndagen her gikk med til å få pakket ut resten og så har jeg holdt på med å finne frem lilla duker, adventstaker, julestjerner, litt julepynt og utebelysning. Vi har holdt på i hele dag. Siden vi var borte hele fredag og lørdag var vi litt bakpå for å si det slik…… Men nå er huset så fint pyntet med lys i vinduene og lilla duker:) Litt julepynt har blitt satt frem og resten får jeg rydde opp i i morgen. Dagene frem mot 1. desember går fort nå og det er mye jeg skal ha ferdig til det…..


Dagen i dag begynte med gudstjeneste i og med at Sander skulle være hjelper i dag;)

Sett så kjekk kar i hvit kappe og greier:)

Og så har vi selvfølgelig vært og sett på nissetoget i byen.:)Som vanlig var det grisekaldt……..

Enda en ny uke venter og jeg burde vel vært i seng for lenge siden….. Hei og hopp, neste uke blir topp!!! Håper jeg da…….

Snart første advent

Snart helg igjen og første advent til søndag alt:o Jeg blir litt stressa over denne tiden som flyr av sted. Det er jo litt å gjøre før jul…. Om en uke har vi kommet til første desember og kalenderne til ungene skal være ferdig. I år har jeg ikke brukt noe særlig tid på å handle inn. Jeg har handlet litt inn til Mats sin kalender, de andre får velge om de vil ha godterikalender eller penger….. Jeg orker ikke bruke både tid og penger på små gaver som ungene blir skuffa over og legger i en skuff. Det blir litt trist og rart og ikke henge opp 5 pakkekalendere, men alt til sin tid;)

Forrige helg var det tid for julekortfotografering. I år var det liksom ingenting som gikk min vei:p Dagslyset vi skulle ta bilder i kom aldri, søndagen var bare mørk! Men jeg fikk da tatt noen bilder, selv om det ble skygger på de. Det var da jeg skulle lage julekortene at problemene virkelig dukket opp. Jeg ba dere om tips til steder man kunne lage julekort, men jeg endte opp hos Fotoknudsen. Det er liksom der jeg er mest kjent og jeg har vært kunde der i mange år…..

Det var en skikkelig tabbe å bruke Fotoknudsen. For det var problemer hele veien. Jeg brukte hele søndagen på å få laget julekort. Det var problemer med det meste. Ikke fikk jeg opp de menyene som skulle være tilgjengelig og siden deres hang seg opp flere ganger og det jeg hadde laget forsvant. Tips om å bytte fra Internett Explorer til Google Crome ga ingen forbedringer og jeg brukte så mye til på chatten deres for å få tips til at det skulle gå bedre.

Mandag ettermiddag gjorde jeg et nytt forsøk, uten at det gikk særlig bedre….. Herregud, for noe rør!!!! Jeg kom meg ikke helt i mål på mandagen heller, da var jeg skikkelig frustrert. Men tirsdag fikk jeg bestilt og jeg fikk faktisk melding om at bestillingen min allerede er på vei. Hurra, det var godt å høre:) Neste år må jeg virkelig finne meg et nytt sted å bestille julekort og fotokalendere.

En sniktitt på noen av bildene fra “fotoshooten”

Tenk at det bare er få uker igjen før vi får lysere dager igjen!!! Denne årstiden er så tung. Morgenene er mørke, her om dagen måtte jeg bruke fjernlys da jeg kjørte Karina til skolen…. Tåke, regn og klin:p Om vi bare kunne fått litt snø….. Til søndag skal vi til byen og se på julegateåpning, det blir liksom ikke det samme når snøen uteblir. Men det er lite man får gjort med det. Jeg gleder meg til å få litt julestemning uansett. Julegardinene mine er oppe alt, resten tar vi til søndag. Jeg gleder meg til å tenne lys, få julestjerner og adventstaker i vinduene og ikke minst, se på “nissene over skog og hei” og “nissene på låven” som vi har på dvd. Juletradisjoner må følges;) Førjulstiden er en fin tid:)


Himmelen er så vakker på denne årstiden<3


Kontraster….. Vakker solnedgang den ene dagen, tåke den andre…. Fint på hver sin måte;)

I dag ringte Fagmøbler og de kunne fortelle at sofaen vår til loftetasjen har kommet!!!! Hoho, nå blir det fint og flott her. Vi har ikke tid til å ta den imot før til mandag, det gleder jeg meg veldig til!!!!

Fredag blir det hjemmedag på Mats som ikke har vært helt i form i ettermiddag. Jeg håper og tror at vi slipper unna oppkast, jeg krysser det jeg har for en rolig natt;) Denne uka har det vært lite søvn, mye på grunn av at jeg har sittet lenge oppe for å prøve og få til disse julekortene. På søndag landet jeg ikke på puta før natta var godt i gang, og på mandag ble det alt for sent da også. Og da jeg la meg fikk jeg ikke sove…… Sist jeg tittet på klokka var den halv to, men da tror jeg at jeg sovnet. Klokka ti over to våknet jeg av at Elias gråt og hadde voksesmerter….. Trøtt i trynet prøvde jeg å trøste så godt jeg kunne. Det ble en paracet til slutt=/ Så våknet jeg av at mannen dro halv seks, han skulle til Gardermoen og fly til Tromsø og startet dagen veldig tidlig. Så våknet jeg igjen klokka seks, da jamret katta seg, hun så antagelig en annen katte rett utenfor katteluka si og føk ut etter den da jeg kom for å se hva som sto på. Og så ringer klokka mi kvart på syv. Man føler seg vel ikke veldig opplagt etter slike netter:P

En slik start på dagen

Fredagen var en skikkelig stress-meg-i hjel-dag. Jeg hadde nok lagt opp til litt ekstra denne dagen, og når ting ikke går som planlagt blir det fort litt ekstra stress. Og når morgenen blir slik den ble, da blir ikke dagen noe fin!

På torsdag tikket det inn en sms fra Cubus. -40% på alt tøy fra klokka 8-10, det er jo et tilbud man bør benytte seg av nå før jul. Forrige gang det var et tilsvarende tilbud stakk jeg en kjapp tur innom før jobb og handlet, gikk rett til kassa og spiste frokosten i bilen på vei til jobb. Det var det som var planen på fredagen.

Men det er ikke alltid mine dager blir som planlagt. Jeg startet dagen ganske rolig. Karina hadde fri, så jeg slapp å kjøre henne. Det regnet ute så jeg kjørte Elias og Mats til skolen før jeg dro hjem igjen og ryddet kjøkkenet og hang opp en maskin med tøy før jeg hastet ut av døra. Jeg var litt forsinket, og tanken på å droppe hele Cubus streifet meg, men så tenkte jeg at det er godt for alt som er gjort og dro av sted for å få kjøpt inn noen julegaver.

Det skulle jeg ikke ha gjort!!! For da jeg kjører inn på parkeringsplassen ser jeg at det er veldig mange bilder der. Veldig mange…… Alle de kunne vel ikke være inne på Cubus…..??? Men det var jo bare Cubus som åpnet før klokka 10….. Og det stemte nok det, for hele Cubus var full av mennesker:p Jeg ble stressa bare av synet, men var jeg først kommet dit så skulle jeg jaggu handle noen julegaver!

Jeg nappet med meg noe jeg synes var fint og gikk til køen etter få minutter, her var det ingen tid til å gå rundt og titte. Klokka var ti på halv ti da jeg stilte meg i kø, og køen var laaaaaaaaaaang. Herregud, så mange mennesker i kø:o Og jeg så fort at jeg ikke ville rekke jobben klokka ti=/ Jeg måtte bare krype til korset og ringe hun jeg jobber for og spørre om jeg kunne komme litt senere og jobbe tilsvarende lenge. Jeg skulle på utviklingssamtale klokka halv tre, det måtte jeg jo rekke……

Tiden gikk fort, ja så fort at jeg ble bekymret for om jeg skulle rekke utviklingssamtalen etter jobb……. Der sto jeg i køen og den gikk jo selvfølgelig ikke fort fremover. Køen ved siden av meg gikk fortere…… Så rart at jeg stilte meg i feil kø da, det har jo ikke skjedd før:p Jeg hastet ut av butikken klokka ti over ti…… Spiste frokosten i bilen med tidenes høyeste puls og kjørte som en gris for å rekke jobben slik at jeg skulle rekke utviklingssamtalen. Jeg rakk det nesten, klokka ble vel nesten fem på halv elleve før jeg var på plass. Det vil si at jeg skulle jobbe til klokka fem på halv tre……

Jeg sa ingenting om utviklingssamtalen jeg hadde senere på dagen da jeg kom på jobb. Dette var jo bare min egen feil og jeg fikk bare håpe jeg slapp tidlig nok til at jeg rakk samtaletimen….. Jeg var så stressa resten av dagen. Hun merket det hun jeg jobber for og hun sa til meg flere ganger at jeg måtte slappe av litt. Noe jeg ikke klarte denne dagen.

Jeg rakk samtaletimen med et nødskrik. Men det holder med akkurat! Pjuh, alt dette for å spare noen hundrelapper….. Eller jeg sparte forresten ingenting, for når jeg handler og det er tilbud så kjøper jeg tilsvarende dyrere gaver. Så de som kom godt ut av det var de jeg kjøpte gaver til;)

Det hadde jo vært deilig om resten av dagen var uten planer. Men det var den jo selvfølgelig ikke:p Både Mats og Elias skulle på åpent hus på skolen, jeg måtte være der sammen med Mats. Halvannen time i gymsalen på skolen, stående med hylende barn rundt seg…… Gudbedre:/ Sander skulle på overnatting, det samme skulle Karina og begge to måtte kjøres dit de skulle og mannen, som forresten hadde vært borte store deler av uka hadde en plan om å vaske gulvene før helgen. Og dette var bare de grove trekkene på hva vi holdt på med fredag kveld…..

Dagen i dag har vært hyggelig. Jeg luftet meg (stresset) en tur ut før vi skulle besøke Kim-Andrè sammen med mamma/mormor og pappa/morfar. Jeg måtte handle inn det siste jeg skulle ha med meg inn til Kim-Andrè. Han kommer ikke hjem før tirsdagen før julaften og jeg måtte jo ha med meg litt til adventstiden til han også. Han har mange eksamener og jeg vil jo at han skal kose seg litt i adventstiden han også. Jeg rakk akkurat å handle inn før vi dro innover til Oslo. Elias og Mats fikk være med farfar på kino mens vi var i hos storebror og Karina ble hjemme og gjorde lekser. I morgen skal vi ta bilder til julekort. Ute plasker regnet ned og det blir nok innebilder på oss i år=/ Jeg har snust litt rundt omkring på julekort forskjellige steder. Jeg har alltid brukt Fotoknudsen og har vært fornøyd der, men etter de har fornyet seg er jeg ikke like overbevist…… Så har du andre forslag på andre steder men kan bestille fine julekort så rop ut;) 

Stua vår

Her er den “nye” stua vår. Jeg er så fornøyd og det er utrolig deilig å være ferdig. Det er rart hvor mye man setter pris på bare det at gulvet er fritt for rot etter en slik periode. Jeg ser meg rundt og bare nyter synet av ryddige gulv, haha:D

Her kom ikke bildene akkurat i riktig rekkefølge, men det er alt jeg orker og ordne i dag…. Dagen i dag har vært veldig hektisk og jeg er sliten:p Mer om denne dagen i morgen (tror jeg) Jeg skulle tatt noen bilder i dagslys, men det har jeg rett og slett glemt. Men det kommer….. En vakker dag…… På søndag skal jeg ta julekortbilder av ungene og da husker jeg nok å ta noen flere bilder av stuen i dagslys;)

Bursdagsfeiring og vakker natur

Nå går det fort i svingene her….. Gjør det ikke alltid det?? Hihi, det gjør vel det, men nå som det nærmer seg jul er det mye som skal gjøres i tillegg til alt det andre. Noen ganger lurer jeg på om jeg noen gang kommer i mål, men jeg vet jo at jeg gjør det. Det tar bare litt tid før jeg kommer skikkelig i gang:p Men nå har jeg kommet i gang med julegaver og stua er jo ferdig i og med at vi har pusset opp og alle møblene er nye;)

Siden sist har vi lagt bak oss nok en hektisk uke og Sander har blitt 14 år. Vi slo to fluer i en smekk og feiret både bursdag og farsdag på søndag. I en helt ferdig stue til og med:D Lufta gikk litt ut av meg etter vi fikk de nye møblene på plass og alt var ryddet inn i skuffer og skap igjen.Det gikk litt unna her en stund, jeg jobbet på og fikk alt på plass på rektortid. Men det straffet seg litt, for da jeg fikk summet meg oppdaget jeg at laderen til pc’n min var gått i søpla:/ Er det virkelig mulig……. Men jeg klaret å fiske laderen opp fra søpla igjen og nå har jeg pustet litt ut i noen dager. Nå er det altså julen som står i fokus;)


Bursdagsbarnet ble vekket med gave på senga:)

PS4 var det eneste ønsket i år……

Hele 14 lys på kaka…..

Fornøyd bursdagsgutt;)

Hadde jeg ikke hatt det så travelt i helgen hadde jeg brukt litt av lørdagen til å ta noen bilder til julekort. Det var så fint ute, trærne var fulle av rim og det var hvitt på bakken. Jeg fikk til en kjapp tur ut så jeg i det minste fikk tatt noen bilder av frosten rundt omkring før jeg måtte inn og bake igjen. Dagen etter kom varmegradene, og nå er det vått, grått og trist ute igjen. Jeg skulle veldig gjerne hatt snø nå altså…… Jeg får nok ta bilder til julekort inne i år….. Det er meldt bare mildvær fremover og jeg har veldig lyst til å få julekortene i bestilling snart. Kanskje det blir bilder ute neste år….. *sukk*


Så vakkert med frost overalt<3

Tåke og minusgrader blir veldig fint…..

Hanging on:)

Tenk at naturen lager så fine kunstverk…..

I skrivende stund sitter jeg ensom og forlatt i stua. Mannen er ute på reise igjen og han kommer ikke hjem før på torsdag kveld. Jeg er ikke glad i de ukene…… Det blir mye med lekser, aktiviteter og alt som hører med. Jeg sliter litt med å få uka til å gå opp, men slik det ligger an nå blir det en veldig hektisk dag i morgen, onsdag, men så håper jeg at det roer seg litt igjen.


Disse 3 søte rådyrene gikk plutselig foran meg da jeg gikk hjem etter jeg hadde levert Mats på skolen. De forsvant opp i naboens hage og jeg fikk knupset noen bilder da jeg kom meg inn og fant kameraet;)

Onsdag i morgen alt og snart helg igjen….. Om halvannen uke drar mann og jeg på en tur til Gøteborg, bare han og jeg. Det skal bli så deilig, jeg gleder meg utrolig mye. Vi blir borte bare en natt, men det er bedre enn ingenting. Vi skal slappe av og kose oss. På kvelden skal vi på Liseberg og få litt julestemning. Jeg krysser det jeg har for at det blir oppholdsvær, det blir liksom ikke det samme å gå der i regnvær…..

Det er lenge siden jeg var innom her sist….. Men dagene går unna og på kvelden er jeg som regel sliten. Men jeg stikker plutselig innom igjen, kanskje noen har lyst til å se den “nye” stua mi??

Tur i snøkaos

Da ble det tur på oss i helgen:) Jeg var veldig delt i hva jeg hadde mest lyst til, dra på tur eller bli hjemme og ta imot møbler på lørdag og begynne å sette ting på plass. Møbelbutikken ringte meg på fredag formiddag og fortalte at møblene hadde ankommet butikken og de var allerede i gang med å skru sammen møblene. Valget falt på å dra på tur, jeg klarer jo å vente enda litt til på å få stua i orden igjen. Jeg har jo ventet en godt stund og klarer noen dager til;)

Mannen lånte en bil på jobben med firehjulstrekk, vi visste jo hva slags vær som var i vente. Vi følte oss godt forberedt da vi kjørte ut av gården, nå kunne det bare bli grisevær. Og grisevær ble det!!! Vi tok ferga over til Horten og kjørte i godt driv videre nedover mot Langesund. Litt redusert fart ble det, snøen lavet ned og det var skikkelig griseføre. Slaps og snø, og ingen brøytebiler å se…… Det er jo ikke så rart at trafikken stoppet opp til slutt:p


Klar for tur;)

Plutselig sto vi der…… Bom stille!!! Og der sto vi i godt over en time!!!! Med tre barn i baksetet som gledet seg til å bade….. Jeg trenger vel ikke å gå i detalj om hvordan stemningen ble etter hvert?? Og stemningen ble jo ikke bedre etter hvert som jeg måtte skikkelig tisse:o Og ingen sted å gå og gjemme meg….. Herremin altså, finnes det noe verre enn å må på do uten mulighet til å gå på do? Og vi ante ikke hvor lenge vi kom til å stå rolig. Det var visst en trailer som sto og sperret trafikken i en bakke…… Og den fikk de ikke bort……


Og der sto vi i over en time….. For et vær! Det ble noen snapper hit og dit for å få tiden til å gå;)

Guttene er heldige som bare kan tisse i veikanten:p

Heldigvis sto vi rett før avkjøringen til Landgangen/Korketrekkeren, for dere som er lokalkjent. For dere som ikke kjenner til den avkjøringen så er det en avkjøring til en vei som svinger seg nedover og oppover. Det var nok grunnen til at trafikken ikke ble dirigert av E18. Vi tok en frekk en og kjørte innenfor bilene som sto i kø og av E18. Jeg er glad for at ikke flere biler var litt mer lokalkjente, for det ville garantert blitt kaos på de svingete veiene. Men vi kom oss av E18 og bort fra køen, og jeg fikk endelig oppsøkt et toalett. Pjuf, hvor deilig var ikke det:p

Vi kom oss fram til Quality Hotel Skjærgården. Men det var faen ikke mer en så vidt. Herregud som folk kjører!!! Store busser kjørte forbi oss på E18 og sprutet ned bilene de kjørte forbi med et skikkelig lag med slaps. Det hindret jo sikten helt, og når man kjører i 70 km/t så er det ikke greit!! Vi snakker yrkessjåfører som burde visst bedre…… Og vi avsluttet bilturen med at en møtende bil mistet kontrollen over bilen og fikk skrenst mot bilen vår:o Heldigvis gikk det bra, bilen som fikk skrenst klarte akkurat å unngå å kræsje med oss, men bilen vår ble truffet av sørpe midt i frontruta og jeg trodde nesten at den hadde kunst=/ Brøytebilene så vi ikke noe til på turen nedover….. Veldig rart at ikke alt av ledig kapasitet var kalt ut på jobb i det været….

Resten av turen gikk veldig bra. Ungene har kost seg, de har badet både inne og ute. Det går nemlig an å svømme ut og bade der. De har rullet i snøen og hoppet ut i bassenget. De har kost seg i boblebad og sklidd på sklia. Og turen hjem i dag gikk veldig fint;) I dag var veiene ryddet og vi brukte to timer hjem, det er normalt. På turen nedover brukte vi dobbelt så lang tid…..


Badeløvene:)

Ute var det skikkelig kaldt med -2 grader og vind, brrrrrrrr:p

Ut i bassenget!!!!

Vaffel til frokost er ikke feil;)

Et snev av søskenkjærlighet…… Bamsen Mats holder fant han forresten i rotet etter alt var ryddet ut av skuffer og skap i stua. Den hang på dypvognen da han var bitteliten….. Go’gutten står det på den og Mats har den med seg overalt nå om dagen<3

Snart hjemme og litt sliten kanskje…..

Her hjemme er det ikke noe snø:( Noe så kjedelig!!! Ikke noe snø:p Jeg vil også ha snø!! Det blir jo så mye lysere og finere med litt snø! Nå kommer visst kulda er det blir barfrost her. Jaja, da blir vi i det minste kvitt noen brunsnegler;) Men jeg ønsker meg fortsatt snø;)

I morgen (mandag) kommer møblene våre. Jeg kan nesten ikke tro det! Det eneste som mangler nå er vel at de som skrur sammen møblene våre har gjort noe galt og ødelagt et skap eller noe…… Jeg gleder meg sååå mye til å få ting på plass og få stua ryddig og fin igjen:) 

Mye frem og tilbake

Denne helgen var jeg ganske sikker på at vi skulle skru møbler sammen og få stua vår på plass igjen. Det passet jo ganske bra med en innehelg nå som det er meldt snøkaos. Men nå har det blitt mye frem og tilbake. Det viser seg at fabrikken som lager møblene våre er litt “ute og kjører”……. Jeg ringte Fagmøbler på ettermiddagen i dag for å høre om møblene våre hadde kommet. Det hadde de ikke, og de hadde heller ikke svar på når de eventuelt skulle komme. Dette er ikke Fagmøbler sin feil, men fabrikken som lager møblene.

Vi har lurt på om vi skulle tatt en tur på en liten hotellovernatting og bade med ungene siden vi var så opptatte hele høstferien. Planen var å dra helgen som kommer. Men så ble møblene utsatt enda en uke, og da la vi planene på is. Men etter å ha snakket med Fagmøbler ble det hele snudd litt på hodet igjen….. Kanskje vi burde dra på en tur til helgen allikevel??

Vi har allerede fått en kompensasjon fordi møblene har blitt så forsinket. Nå har vi fått beskjed om at møblene antagelig kommer til Moss i morgen (fredag), men fordi de tidligere i ettermiddag ikke kunne si om møblene ville komme til helgen eller ikke ble vi anbefalt å dra på tur og kose oss. Så skulle de skru sammen møblene for oss. Så nå ser det kanskje ut som om vi tar oss en tur til badehotellet i Langesund fra lørdag til søndag. Vi får se om de har ledig rom til oss….. Det er fristende å bli hjemme og få ting på plass, men jobben med å få ting inn i skapene igjen kan vi ta på ettermiddagene til neste uke.

Denne uka har også gått veldig fort, herregud jeg klarer jo nesten ikke å henge med:p Det er jobb, lekser, treninger og alt som hører med når man har 4 barn som bor hjemme. Neste helg har Sander bursdag, så uka som kommer går nok fort den også. Det er kanskje ikke så dumt å rømme huset og ta seg en pustepause i helgen…… Planen er at mannen og jeg skal prøve å snike oss til Gøteborg før jul og overnatte en natt, bare han og jeg. Jeg har veldig lyst til å gå på Liseberg og kose meg og se på alle de fine lysene. Å få litt julestemning før jul…….. Jeg håper vi får det til;)


Storfint besøk i hagen:)

<3

God helg;)