Bursdagshelg

Uka kom og gikk og plutselig er vi i slutten av januar. Eldstemann har kommet hjem på besøk for å feire bursdagen sin sammen med Karina. De har begge bursdag til uka og denne helgen passet det å feire begge to. Ja, også mannen i huset da. Han har også hatt bursdag. Veldig greit å slå sammen alle tre;) Så helgen her har vært fullbooket. Ikke mye sofakos på slike helger. Lørdagen ble baking unnagjort og så var vi en liten bursdag mellom slagene. Nå er vi klare for enda en ny uke, og den blir nok veldig spennende:)

Uka som gikk var litt småkaotisk for min del. Mats var hjemme fra skolen helt frem til fredag, han har hatt feber og formen har ikke vært på plass. På onsdag og torsdag hadde jeg to møter jeg måtte på, så Mats måtte plasseres bort til barnepike. Ikke så lett når mannen er borte på jobbtur til Danmark og besteforeldre er opptatte. Men jeg fikk det til å gå opp. Skikkelig frustrerende at begge møtene ble avlyst i siste liten…… Det ene møtet tar vi ved en senere anledning, det hastet uansett ikke. Men det andre, som var med min arbeidsgiver, hastet i mine øyne. Så det møtet ble satt opp på fredag.


Det ble litt kjedelig å være hjemme fra skolen så lenge. Så vi har bygget både puslespill…….

….. og lego:)

Den ene legopakka manglet en del og den måtte visst etterbestilles. Dagen etter jeg gjorde det fikk jeg mail om at denne delen var utsolgt på lager og kom ikke inn igjen før juni:o Men jeg tror at de tok feil produktnummer og jeg håper at delen vår er på vei snart. Et halvt år synes jeg var litt drøyt å måtte vente på en del som skulle være med i pakken….. Jeg er altså en magnet på feilvarer!!!!

Nå som januar nærmer seg slutten haster det med at jeg kommer meg ut i jobb. Møtet på fredag gikk greit. Jeg fikk oppsigelse siden min arbeidsleder er død, men så fikk jeg også beskjed om å ringe en bruker og kanskje jeg kan få jobb der…… Jeg skal ringe mandag, det blir spennende! Jeg, eller mannen min, har vært inne på NAV og meldt meg arbeidsledig i dag (jeg hater å sitte med slike ting). Min arbeidsgiver ba meg om å gjøre det, så da er jeg iallfall registrert i tilfelle jeg må søke på dagpenger. Det kan jo bli spennende å se hva som skjer videre. Hvis jeg ikke får meg jobb til uka så kan det bli spennende å se hva mannen min har krysset av på hva jeg vil jobbe med. Han sa han meldte meg til nattjobbing, haha:p Jeg er veldig sikker på at han har krysset av på riktige ting for meg. Men jeg håper jeg ikke kommer så langt at jeg må ta til takke med en jobb andre mennesker mener jeg kan ta…..

Mandagen blir spennende. Jeg håper at jeg og ny bruker “matcher”. Jeg har litt trua….. Men samtidig så er jeg jo veldig spent. Det blir en helt ny relasjon som må bygges opp. Alt blir nytt for meg og det blir litt rart….. Jeg har jo fremdeles sorgen i hjertet over å ha mistet henne jeg jobbet for…… Men godfølelsen er der……. Jeg håper, håper HÅPER at jeg kommer meg til et sted jeg trives!

Mandag kommer også mannen hjem med splitter ny bil!!! Yuuuhuuu, det blir jo stas:) Det er “bare” firmabil, men stas allikevel med helt ny bil! Jeg gleder meg til å prøvekjøre!


Kaka ble hastverkprosjekt denne gangen, det kan man jo se:p

18 lys ble blåst ut:) Tenk, om noen dager er også Karina over denne myndighetsalderen:o

21 og 18 år…… Godt jeg ikke blir eldre:)

<3<3

På torsdag var det magisk fint lys på himmelen:)


Nattinatt fra oss, eller god morgen/god mandag om du ikke er innom før det;) Send meg noen gode tanker om du har tid på mandag da;)

Nå begynner det å haste

Vi er allerede over halvveis i januar. En og en halv uke til har jeg lønn, så er det slutt. Nå begynner det å haste med å finne seg noe nytt! Jeg er på nettet og leter hver dag, men det er ikke så lett. Jeg vil jo ha en jobb jeg kan trives i…… Forrige tirsdag ble jeg forresten oppringt av min arbeidsgiver som lurte på om jeg kunne være vikar. Jeg fikk en rask forklaring på hva dagen ville bringe og plutselig var jeg på jobb. Ikke helt slik dagen min var planlagt og ikke en ønsket situasjon, men må man så må man. Men dette var absolutt ikke noe for meg! Jeg håpet at jeg ville bli positivt overrasket, men det ble heller motsatt=/

Akkurat nå er jeg litt stressa! Dette er ikke drømmesituasjonen å plutselig befinne seg i, men jeg lever i håpet om at drømmejobben vil dukke opp. Å gå slik dag ut og dag inn uten å vite noe er veldig slitsomt! Jeg føler at det er et stort press på meg. Det er jeg som leverer og henter unger på skolen hver dag og jeg må få til en løsning som passer oss. Mannen i huset jobber i Oslo og er stadig på farten, både i Norge og i utlandet, og da faller det meste på meg.

Jeg skal ringe på en jobb på mandag. Jeg har ikke store håpet, men jeg må prøve. Så må jeg vel kanskje melde meg arbeidsledig…… Jeg håper at det løser seg før det, men ser jo ikke så lyst ut. Jeg har fått spørsmål fra noen om jeg ikke kunne tenke meg å selge noen av bildene mine, men det er nok ikke noe jeg kan leve av. Men det hadde nok vært den store drømmen. Å ta bilder og ha det som jobb…… Eller å jobbe som assistent på en dyreklinikk……. Men jeg har også lyst til å jobbe i en klesbutikk. Jeg har hørt i noen butikker, men de hadde ikke noe ledig. Tenk om drømmejobben kunne komme min vei…… Etter mange år med jobber jeg har tatt for å få dagene her hjemme til å gå opp hadde det jammen vært fortjent om jeg kunne få en jobb jeg virkelig har lyst på nå!


Når pippen sitter rett utenfor vinduet og bare titter på deg……. (ja, vinduene ser helt jævlige ut, men med det været som har vært i det siste så får de bare være slik til vi får mer stabilt vær) (haha, det ble mange æ’er:p)

Litt vår i vinduskarmen hjelper på humøret;)

Vi startet helgen med en liten febersyk gutt, og nå ligger han og hoster og hoster. Vi får se om det blir skole på han i morgen…… Han har nok vært i dårlig form i helgen, for i dag spiste han ikke opp isen sin en gang:o Det skjer ikke ofte! Jeg får ta en kjapp vurdering i morgen tidlig. Nå har han hanglet hele helgen, så det bør vel snu snart. Uka som kommer går nok fort. Mannen skal ut å reise igjen, han var borte i uken som gikk også. Da var han på lederseminar rett nedi gata her (ja litt lenger da men….) og var borte i to netter. Neste uke skal han til Danmark og blir borte i bare en natt, men to hele dager. Jeg har litt jeg skulle fått gjort og Kim-André kommer hjem. Til helgen skal vi feire både mann og barn. Kim-André og Karina har bursdag siste dag i januar og første dag i februar og mannen hadde bursdag tirsdagen som var. Han var ikke hjemme på bursdagen sin i år=/ Vi slår sammen alle tre og feirer til helgen. Kim-André blir hjemme i hvert fall en ukes tid:)

I dag håpet vi på enda en tur på isen, men isen var full av vann. Så dumt!!! Men med dette drittværet vi har hatt den siste uka så var ikke håpet så stort om at isen var fin denne helgen. Nå kan ikke våren komme fort nok for min del. Jeg er lei drittvær, det har jo vært høst siden september jo:p

Håper dere får en fin uke;)

Nok en hyggelig helg

Nok en deilig helg er over. Kalkunmiddag med gjester på lørdag og skøytedag på søndag. Helgen her startet forresten slik:


Herregud, noen ganger hadde jeg trengt to handlevogner…

Her ble det ingen kalunmiddag i julen som jeg pleier å ha, så den tok vi i helgen i stedet. Den smakte like godt nå som den pleier å gjøre og da kan jeg krysse av denne “juletingen” også. Nå mangler jeg bare å se en film jeg pleier å kose meg med i julen. Den er det bare jeg som liker å se på så den skal jeg ta en dag til uka. Mannen er borte mandag til onsdag så da skal jeg kose meg med min egen lille filmkveld. Så blir det et år til neste gang det blir mer juleting her i huset;)


Noe så godt!!!!!!

#husmorpoeng:)

#stappmett:p

I dag pakket vi med oss bilen full av ting og tang og dro på isen igjen. Vi tok med litt ekstra ting denne gangen. Både fjernstyrt bil, ishockey kølle og grill og grillkull. Ungene har kost seg, Elias på skøyter med fjernstyrt bil og Mats uten skøyter, men med ishockey kølle og spark (ikke samtidig da). De har vært opptatte begge to og etter tre timer måtte vi bare si at nok er nok og ta turen hjem igjen. Da begynte det å bli både mørkt og kaldt.


Klare for en dag på isen:)

I dag kledde vi oss ekstra godt, det var litt kaldere enn forrige helg;)

Isen var så glatt at Mats sklei like godt uten skøyter;)

Grillpølser er vel aldri feil på tur:)

Ikke alltid lett å få begge til å smile samtidig……

Litt bedre…..

Full klaff, jippi=)

På skøyter inn i solnedgangen;)

Elias synes det var gøy å kjøre rundt med den fjernstyrte bilen sin på isen. Det gikk jammen unna;)

Jippi, altså hunden, kom på besøk og ville smake på pølsene han også, hihi;) Ups, bildene kom visst ikke helt i rekkefølgen de skulle komme i, men det går vel bra uansett;)


Både Elias og Mats har vært i bursdager i helgen, Elias på overnattingsbursdag og Mats i fotballbursdag. Veldig stas for begge to;) Legg merke til kosebamsen som Mats har i handa si, den er der hele tiden Mats er hjemme. Den hang på vognen hans når han var liten og han fant den igjen da alt lå utover gulvene i stua når vi fikk nye møbler til stua. Siden har den vært i handa til Mats;)

Legobygging har vi også fått tid til i helga;) Hihi, bamsen var visst med på det også;)

Shopping er aldri feil! Og tilbud som dette kan man jo ikke gå forbi;)

Så jobbes det med å bli kvitt de siste julegodteriene…..

Uka som gikk var litt tung igjen. Regnet har pøst ned og vinden har ulet rundt hushjørnene. Det påvirker jo humøret litt. Jeg har vært lei meg og trist for det som har skjedd. Jeg vet at det kan virke klagete og sytete for dere som har mye større problemer enn det jeg har. Men man kan liksom ikke la være å være lei seg fordi andre har det verre…… Det er da alltid noen som har det verre enn seg selv? Bare fordi andre har større problemer skal ikke jeg få lov til å være lei meg? Nei, det går ikke. Men jeg vet at min sorg og min frustrasjon over at jeg plutselig er arbeidsledig bare er småtteri i forhold til mange andre. Og tro meg, jeg tenker over kommentarer jeg får og føler med dere! Men det betyr ikke at jeg ikke kan felle noen tårer over min situasjon;)

Ny uke står klar og jeg kan forme den slik jeg vil. Eller jeg kan påvirke den hvordan den kan bli best mulig for meg. Jeg skal ta tak i ting og prøve å komme litt videre. Jeg har allerede gått rundt i noen butikker og hørt på jobber, det gjorde jeg faktisk når det stormet som verst i romjulen. Så ingen kan komme å ta meg på at jeg ikke prøver. Husk at jeg skriver ikke alt her på bloggen!

Til uka skal jeg gå enda litt videre. Jeg har et par ting jeg har lyst til å sjekke ut, jeg må tenke litt mer på det før jeg bestemmer meg….. Jeg skal i hvert fall snakke med min arbeidsgiver. Det er på tide nå! Kontakten der har ikke akkurat vært noe å skryte av for å si det mildt. Målet er faktisk å være ute i jobb 1. februar. Mulig det er veldig naivt av meg å tro at jeg skal få til det, men jeg må iallfall gjøre det jeg kan for å få det til. Mye avhenger nok av hva jeg kan få gjennom arbeidsgiveren min. Jeg er veldig spent på hvor jeg ender opp:O


Nattinatt;)

Det går opp og ned

For første gang i mitt liv står jeg ufrivillig uten jobb….. Det har jeg følt veldig på denne uka. Jeg takler å gå hjemme, det er ikke det. Men måten jeg ble uten jobb på og tankene rundt det er ikke akkurat med på å gjøre ting lettere. Etter en fin og deilig helg har jeg hatt en dertil dårlig uke. Jeg trodde jeg var kommet over det som skjedde før jul, men det er jeg tydeligvis ikke….. Lille julaften surrer og går oppe i hodet mitt til alle døgnets tider. Tankene mine er hos henne jeg mistet, og livet før jul. Tårene bare kommer, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes at det var skikkelig utettferdig at jeg skulle få en slik nedtur nå igjen. Jeg er så dritt lei av nedturer i livet mitt!

Det blir ikke så mye bedre av å høre “det ordner seg sikkert”. Jeg vet at det ordner seg etter hvert. Men det begynner å haste. Jeg har hatt litt kontakt med arbeidsgiveren min, men det er begrenset hva jeg kan forvente av de. Jeg håper at vi skal ha et møte til uka. Det sliter så veldig på at jeg ikke vet hva jeg skal jobbe med eller hvor jeg ender opp. Jeg liker stabilitet og vil gjerne vite hvordan arbeidsdagen min skal være fremover. Jeg hater virkelig denne situasjonen.

Jeg ser etter jobber på Finn og rundt omkring. Det som er utfordrende er arbeidstiden….. Jeg hadde jo lagt opp arbeidstiden min ut ifra unger og henting på skolen til Karina. Uka var også lagt opp etter skoletiden til Elias og Mats, så de kunne gå sammen hjem den ene dagen jeg jobbet og ikke hadde noe hjelp. Det er liksom ikke slik at jeg bare kan hive meg ut i noe nytt uten å ha en plan. Sfo har vi ikke og jeg har fortsatt ikke lyst til å ha det. Da må jeg jobbe enda mer, og det gjør hverdagen enda mer masete.

Akkurat nå synes jeg livet suger big time. Mulig jeg kan virke sutrete for mange nå, men det er slik jeg føler det akkurat nå. Jeg klarer ikke rømme fra følelsene mine. De er som de er:/ Dagene er tunge, slik er det bare! Jeg vet at jeg ikke skal grave meg ned i disse følelsene, og det skal jeg heller ikke! Jeg er bare litt stressa nå som det er så mye som burde være på plass, men som ikke er det. Vi er avhengige av inntekten min og slik er det. Hadde vi hatt mulighet så kunne jeg godt tenke meg å ta en liten pause og bruke tiden til å finne en jobb jeg virkelig kunne tenke meg. Nå føler jeg at jeg må ta en jobb uansett.

Slik er det her akkurat nå. Tunge dager, og litt lettere dager. Det hjelper ikke på at dagene er mørke og regnfulle, humøret er ikke på topp på slike dager. Jeg gleder meg til vår og lysere tider. Jeg gleder meg til jeg er i jobb igjen og forhåpentligvis trives og får dagene til å gå opp. Jeg gleder meg til båtkjøp og båtturer. Og mens jeg venter på at livet faller litt mer på plass igjen prøver jeg å gjøre det beste ut av slik det er nå. Jeg har tross alt rolige dager hvor jeg kan hente meg inn. Til uka håper jeg at det blir litt mer stabilt vær. Da skal jeg ta meg småturer med kameraet mitt. Det gleder jeg meg til. Jeg har ikke kunnet ta turer nå som regnet har pøst ned….. Det er jo noe jeg har savnet når hverdagen er så hektisk, så jeg bør utnytte det nå som jeg har muligheten! Jeg krysser fingrene for kulde og kanskje litt tåke så naturen blir pakket inn i frost;)


På onsdag tok jeg med meg Elias og Mats ned til vannet etter jeg hentet de på skolen for å se på høyvannet og uværet:)

Flaks for svanene at Mats ikke hadde spist opp maten sin på skolen for da vanket det litt mat på de også:)

Skikkelig uvær med vind og regnvær=/

Fin helg

Denne helgen har vært deilig fra begynnelse til slutt:) Fredagen tok jeg det med ro, jeg utsatte handling til kvelden og brukte dagen hvor ungene var på skolen til å slappe av. Jeg merket at jeg trengte det nå! Jeg spiste frokost og så på tv, gikk litt rundt og grublet litt og tok meg en blund på sofaen og koste meg frem til minsten skulle hentes på skolen. Siden jeg skulle hente henne jeg er støttekontakt for senere på dagen ble kvelden litt hektisk, men jeg hadde tatt det så med ro på dagen så det gjorde ingenting. Så deilig å føle at man har litt overskudd igjen:)

Lørdagen hadde vi invitert foreldre og svigerforeldre på kaffe og kaker. Her ble det ikke invitert til stort i julen, og vi måtte jo få litt omsetning på julekakene nå. Vi hadde det veldig hyggelig med kaffe, kaker og litt brettspill:) Senere på kvelden skulle både Karina og Sander bort, så det ble en stille og rolig kveld for oss som var hjemme:)

Søndagen skulle vi gå på skøyter på isen nedenfor huset til svigers. Det er nå tykk is på Vansjø og fine forhold. Sander ville heller være sammen med kamerater, så han ble ikke med. Men vi andre tok på oss vintertøy og skøyter og koste oss på isen. Mats var litt skeptisk til denne isen, vi pleier jo å kjøre båt der, ikke gå oppå vannet…… Men etter en stund tok han små skritt ut på isen (uten skøyter) og han synes etter hvert at det var veldig gøy å skli utpå der!

Dagen i dag har vært helt magisk! Det var akkurat passe kaldt, solen skinte og det var så utrolig fint å være ute på isen. Ungene storkoste seg, vi drakk kakao og hadde det så fint. Elias var veldig spent, det var veldig lenge siden han hadde stått på skøyter. Men det gikk veldig fint, det tok bare noen minutter før han gikk som bare det bortover isen. Nå håper vi at det ikke blir lenge før vi kan ta turen igjen. Tenk om man kunne hatt tid til slike ting på hverdagene også…. *sukk* Det blir nok ikke tid før til helgen igjen. Lekser og andre aktiviteter tar tiden vår på hverdager:p

Det ligger forresten maaaange bilder og filmsnutter ute på snap for de som følger meg der (fembarnsmamma) og noen bilder og et par filmsnutter på Instagram (mortil5) Men jeg kan jo dele noen bilder her også;) Og tre små videosnutter;)

Håper dere har kost dere like mye som jeg har i helgen!


Spreke folk på isen;)

Sparken var litt grei å holde seg i……

Fantastiske forhold i dag!!!

Solen skinte og det var så deilig ute i dag:)

Varm kakao er ikke feil;)

Selfie på isen:)

En skeptisk kar som fant ut at det ikke var farlig på isen etter hvert;)

På skøyter i solnedgang;)

Knoll og Tott=)

Der oppe bor forresten svigers. Veldig greit å kunne gå inn i varmen noen ganger;)

På vei hjem stoppet vi på Peppes og tok middagen der. En perfekt avslutning på dagen:)

 

video:vypy1910

 

 

video:img7549

 

 

video:img7545

 

 

 

Hverdag igjen og nytt år

GODT NYTT ÅR DERE!!!!!

Julen er pakket bort for denne gang og det synes jeg faktisk var godt denne gangen. Jeg vil normalt helst holde på julen lengst mulig, men akkurat i år var det godt å få den bort og gå videre….. Men plutselig ble det veldig tomt her…. Eldstemann kjørte vi hjem i dag (onsdag) og julepynt og juletre ble pakket bort…… Egentid og kos er byttet ut med lekser, kjøring hit og dit og stress. Men det var litt godt å komme i gang også;)

Jeg ser veldig mange ønsker det nye året hjertelig velkommen og gleder seg til å se hva det har å by på. Jeg er mer slik: “hva f*** har det nye året å by på av dritt til meg nå da……” For noe må det sikkert være:p Året som gikk var utfordrende. Jeg har aldri følt meg så alene, frustrert, sinna og lei meg som jeg følte meg i sommer. Og måten året ble avsluttet på….. Ja, hva kan man si. Nå skal det sies at jeg også har masse masse å være takknemlig for altså!!! Men det må liksom skje noe dritt……. Jeg er litt lei av det! Jeg har nok mer “bagasje” enn noen andre kan forestille seg. Det har virkelig ikke vært bare bare å være meg bestandig. Men man kan jo alltids håpe at året som kommer vil utelate de store nedturene;)

Nå er hverdagen ordentlig i gang. En litt rar hverdag siden jeg plutselig går hjemme 100% igjen, men jeg har holdt meg opptatt selv om jeg ikke har vært på jobb. Mandag var alle ungene hjemme, bare eldstemann skulle en tur til Oslo for å ordne noe. Mannen var også på jobb, men vi andre var hjemme. Og med huset fullt av unger får man ikke gjort stort annet enn å ordne med og rundt de:p Tirsdag hadde mannen en hjemmekontor dag, og så var vi i begravelse. Sander hadde enda en dag fri, men de andre var på skolen. Onsdag var første dag hvor alle ungene skulle på skolen, så det ble en full-fart-dag fra morgen til kveld. Å pakke bort julen tar laaaang tid….. Jeg skulle gjerne fått gjort enda mer i dag, men det som er gjort er gjort og godt er det;)

I morgen skal jeg i begravelse igjen. Jeg gruer meg skikkelig. Så mye at jeg gråter bare jeg tenker på det….. Det kommer til å bli tøft! En jeg jobbet nær 3 dager i uken skal begraves. Det er veldig rart når noen blir borte synes jeg…… Og der er ikke så lett å tenke at dette “bare” var jobben min. Men det skal bli godt å bli ferdig med, sette et punktum og gå videre. Hvor veien går vet jeg enda ikke. Jeg har ikke klart å trylle frem noe annen jobb, selv om jeg kanskje ønsker det….. Men jeg må bare jobbe på videre og tro på at veien videre kommer til å bli bra!

Jeg gleder meg til helgen igjen. Det tar på å gå og grue seg til noe. Nå er det snart to uker siden det skjedde og jeg synes at det er veldig lang tid å vente på en begravelse. Forhåpentligvis får jeg snakket litt med arbeidsgiveren min også i morgen, så kanskje jeg blir litt klokere på om det er noe jobb å få videre. Det er ikke akkurat så lett å holde humøret oppe når det er så uklart hva som skjer videre. Jeg går mye å tenker…… Hva gjør jeg neste uke, får jeg ny jobb og blir jeg fornøyd med ny jobb, hva om jeg ikke får videre jobb…… Jeg må jo bare tjene litt penger jeg også=/ Jeg hater virkelig den situasjonen jeg er i nå!


En dør lukkes og en ny åpnes:)

Ha en flott uke videre;)