Sydentur i sikte

Jeg føler vi lever i en litt for hektisk tid om dagen. Dagene er fulle og det er mer enn nok å holde på med. Ungene er ferdig med kampsesongen, det var helt greit nå! Elias sin siste seriekamp med laget sitt var veldig spennende og gøy å se på. Laget vant 5-3 mot et lag de tapte 3-8 mot forrige gang de spilte mot de. Det var så spennende! Laget har hevet seg mye i det siste og det er ikke mange kampene de har tapt i år. Vi stilte med flagg og heiarop og det ble en fin avslutning for laget. Nå har gutta begynt å trene med nytt lag. Det er nok litt uvandt for poden, men det virker som om han er fornøyd. Men det er litt mange ukjente fjes for en litt forsiktig gutt:/ Men det går seg til;)

Denne fine gjengen altså… Jeg synes at det er synd at de nå splittes opp, noen slutter og noen begynner på andre lag enn det vi gjør. Og den fine foreldregruppa! Herregud, som vi har hatt det fint sammen! Heldigvis kommer noen av oss fortsatt til å treffes på den nye laget:) Og trenerne… De fortjener en kjempestor takk for den innsatsen de har bidratt med! Tenk så mange timer de har ofret for å trene og følge opp laget, helt gratis:)

Mats har spilt avslutningsturnering i strålende sol:)

Nå er det høstferie her. Og vi skal snart til syden:) Herregud som jeg gleder meg!!! Vi drar på onsdag og det skal bli så deilig. Jeg trenger en pause nå. Nakken er fortsatt ikke på plass igjen, den er vond og jeg blir snart gal. Den er litt av og på, i helgen har den vært skikkelig dum. Jeg har stort sett tatt det med ro og utsatt alt jeg skulle ha gjort, jeg vil gjerne være bra til vi drar. Men vi får se, jeg begynner å miste motet… To dager igjen på jobb, så er det en pause i stress og mas.

Enkelte dager er det liksom ikke måte på hvor mye som kan gå galt. Torsdag hadde jeg en slik dag….. Fra morgen til kveld dukket det opp ting som ikke gikk som det skulle. Alt fra laaaang kø i matbutikken på vei hjem fra jobb til tog som holdt bommene nede i en hel evighet da jeg skulle ut for å levere Sander på trening og handle selv. Jeg skulle liksom akkurat rekke å levere Sander slik at det passet akkurat at mannen hentet han på samme tur han skulle hente Elias på trening. Da man blir stående i over 10 minutter og vente på tog som skal kjøre videre virker som en evighet….. Toget beveget seg litt, men bommene sto nede….. Først da vi fikk snudd for å kjøre en annen vei gikk bommene opp…… Flott at alt går galt på en travel rengjøringsdag:p

Etter jeg kommer hjem fra ferie har jeg bare et par ganger igjen hvor jeg har fri min annenhver mandag. Så er det slutt på den deilige fridagen. Den har liksom vært en deilig dag å se frem til. En dag hvor unger er ute av huset og jeg kan gjøre det jeg vil, eller få gjort unna ting som har hopet seg opp. Nå går diskusjonen her hjemme om vi skal ha vaskehjelp eller ikke. Vi har egentlig ikke tid til å gjøre rent, det hadde vært så deilig med litt hjelp….. Dagene går i ett, det er noe hele tiden…. Vi får se hva det blir til. 

Helgen ble ikke som planlagt

Etter en hektisk uke skulle helgen være fri. Det var iallfall det jeg trodde…. Det er full fart om dagen, som vanlig! Det skulle bli deilig med en helg hvor vi kunne holde på bare hjemme. Prosjektene er mange og tiden vi har til rådighet er ikke mye å skryte av, det skjer jo noe hele tiden.

Torsdagen som egentlig er rengjøringsdag og handledag ble litt amputert på grunn av et foreldremøte. Rengjøringen ble unnagjort før jobb og etter middag før foreldremøtet. Handlingen som jeg pleier å få unnagjort torsdag kveld ble utsatt til dagen etter siden vi skulle få besøk av en reparatør på fredag som skulle bytte en del på kjølehjørnet vårt. Og da var det fint at jeg ikke ukehandlet dagen før og fylte kjølehjørnet til randen… Kjølehjørnet vårt har tullet litt med avising som skal skje automatisk. Det detter is innover i hyllene og maten blir liggende i vann. Vi fikk beskjed om at det var en feil og at en del var bestilt. Dette skjedde for mange uker siden og nå skulle denne delen byttes.

Fredag ettermiddag skulle settes av til handling og så var jeg ganske sikker på at jeg for en gangs skyld skulle få sette meg ned til fredagsunderholdningen begynte. De siste fredagene har vært travle og jeg hater når jeg ikke får satt meg ned før fredagsunderholdningen nesten er over:p Men det er ikke alltid ting går som man tror……

Fredag begynte med at jeg oppdaget at søndagen var satt av til tur med klassen til Mats. Jaja, da var ikke helgen helt uten planer allikevel:p Da jeg kom hjem fra jobb dro Mats ivrig opp en lapp de hadde fått på skolen. Moss fotballklubb delte ut gratisbilletter til kampen på lørdag og Mats var sååååå gira på at han ville på kamp. Så får jeg beskjed om at kjølehjørnet ikke hadde fått ny del allikevel. Det var visst ikke nødvendig, vi måtte bare avrime det. Det var visst tykt med is bak veggen der kjølingen er. Hva faen liksom?? Det skal jo avrime seg av seg selv! 

Fredagen ble ikke som jeg håpet. Jeg måtte dra en tur på jobb etter middag, jeg kom jeg på at jeg hadde glemt å gjøre noe før jeg dro hjem for dagen……, Så dro jeg ut for å handle inn det vi trengte av ting til helgen. Ja det som ikke skulle i kjøleskapet, for det måtte vi vente med til kjølehjørnet var ferdig avrimet dagen etter….. Jeg satt meg ned lenge etter fredagsunderholdningen hadde begynt……

Lørdagen skulle jeg skifte gardiner i stuen. Det har jeg tenkt at jeg skulle gjøre lenge! Siden jeg ikke fikk handlet inn kjølevarer på fredag måtte jeg en tur ut for å handle også….. Og før det fikk jeg besøk av en gammel arbeidskollega som skulle hente noe jeg hadde gitt bort etter jeg ryddet på rommet til gutta. Og da må man jo skravle litt, vi har jo ikke snakket sammen på lenge! Gutta dro på fotballkamp og koste seg der. Jeg kom ikke skikkelig i gang med gardinene før klokka var 17….. Hadde det bare vært gardinene som skulle byttes:/ Men det er pledd, puter, duker og pynteting som skal byttes ut og matche gardinene…. Så var lørdasunderholdningen godt i gang før jeg satt meg ned… Søndag dro vi på bondegård med klassen til Mats, så dro vi på kino og avsluttet dagen på mækker’n. Ingen produktiv dag med andre ord:p Men veldig koselig dag da;)

Uka som kommer er siste uke med kamper på Mats og Elias for sesongen. To kamper skal spilles mandag og en til onsdag. Vi rekker begge to akkurat! Dette er Elias sin siste seriekamp med Vang laget. Neste sesong må gutta velge seg nye lag siden vi ikke har stor nok bane. Det blir en vemodig dag i morgen… Neste helg er det avslutningscup på Mats. Jeg tror ikke det er mer, men det kan jo dukke opp ting jeg ikke tenker på nå. Vi får se;)

Kjøkkenet

Endelig var kjøkkenet helt ferdig. Flisene på den ene veggen ble lagt i juni, men i den varmen som var i sommer ble det litt for varmt til å fuge. Men nå er flisene ferdig fuget og silikon lagt rund, så endelig er det helt ferdig:)

Slik ser det ut i dag:) Vi er veldig fornøyde og jeg trives med to typer kjøkkeninnredning. Jeg er glad vi våget å gå litt utenom hva alle andre gjør;)

Den hektiske hverdagen

Hverdagen er i full gang, på godt og vondt. Det er så deilig å få unger i seng på kveldene og ut av huset på morgenene! Og det er gøy å se på fotballkamper! Jeg elsker virkelig å følge opp ungene. Men så var det alt det andre da…? Huset krever sitt av vedlikehold og rengjøring, det er lekser som skal følges opp og så er det selveste hatprosjektet, middag:p Jeg hater å finne på middag hver dag! Det å komme hjem fra jobb og ha dårlig tid før man skal ut av huset igjen og skulle finne på middag og lage, spise og rydde før man løper ut døren….. Vi må bli flinke til å legge en ukeplan på middager!!!

Jobben krever sitt om dagen. Om ikke lenge jobber jeg hver dag….. Slik ble det og jeg må bare se positivt på det! Jeg merker at hverdagen er veldig mye mer hektisk. Det er ikke mye tid til kos lenger…? Men det er slik det er for de fleste tenker jeg. Jeg sa det da jeg gikk hjemme, at de som jobbet hver dag måtte ha det veldig hektisk. For det er hektisk å følge opp barn ved siden av jobb.

Forrige helg var det strålende sol og fotballcup både lørdag og søndag. Det var så deilig med fint vær på fotballturnering. Mannen viste frem båten på lørdagen, så jeg dro alene sammen med Mats på cup. Søndagen dro vi begge to og helgen gikk veldig fort. Båten ligger fortsatt ute på Finn, nå tror vi egentlig ikke at den blir solgt før høsten. Men det går fint;)

Ungene her er helt i rute og skolen er vel i gang, det samme er den første høstforkjølelsen! De tre minste hoster om kapp og det har de gjort en stund allerede. Vi har vært på høstens første foreldremøte, til uka blir det foreldremøte på fotballen til Elias. Han har nå blitt så stor at han må bytte lag. Veldig synd, de er en så flott gruppe! Bursdagsfeiringer er også i gang og det er alltid stas å bli invitert i selskap:)

Karina var ikke snauere enn at ho hev seg med på en ny jentetur til syden. Jeg synes fortsatt at det er veldig skummelt å la ho dra på slike turer…? Det er en skummel verden vi lever i:o Det er noe med det å sende jentene sine ut i den store stygge verdenen. Det er nok av gutter som ikke har så gode hensikter…? Slik er det bare! 

I helgen har jeg vært flink. Endelig kom jeg i gang med verdens kjedeligste prosjekt, nemlig å rydde i klærne til de to minste. Men så deilig å få det gjort! Nå er sommeren ryddet bort, ja ikke så langt bort da. For vi skal jo snart til syden:) Noe tøy er solgt videre og noe er gitt bort. Jeg har vasket og ryddet, en tyvstart på julerengjøringen? Jeg har alltid et mål om å bli ferdig i goood til før jul, men det er ikke så lett. Men kanskje jeg klarer det i år? Jeg må egentlig bare stå på, ukene flyr så fort nå som jeg jobber mye;p Bildet under er fra handletur på Rema1000 28. august…? Altså, hva faen??? 

Det er ikke bare jeg som har holdt på i helgen, mannen i huset har også holdt på. Det er så deilig for alt vi kan hake av på listen over ting som skal gjøres. Veden er ferdig stablet i garasjen, gjerdet er på god vei til å bli ferdig malt og endelig er kjøkkenet helt ferdig. Det er nesten litt latterlig hvor lang tid det tok, men da det var så varmt fikk vi ikke fuget flisene fordi det hadde tørket for fort. Og etter sommeren var det mye annet å ta tak i. Men nå er det ferdig. Jeg har filmet på storyen min på Snap, innlegg med bilder kommer mandag;)

Og nå har hu mor måttet innse at synet ikke blir bedre med årene. Så nå øves det på å gå med briller. Jeg visste ikke at det skulle være så rart å gå med briller:p Men heldigvis er det ikke så galt, jeg trenger brillene mest da jeg leser på kvelder og morgener:)

Og nå som det er høst kommer det inn så mye fine farger på høstklærne! Jeg elsker oker, og alle de andre fine høstfargene! Så mange fristelser i butikkene:) Neste prosjekt her hjemme for min del blir å få opp høst/vintergardinene. De er sååååå fine! Jeg gleder meg til jeg får tid;) Den siste uken har jeg egentlig pålagt meg litt hviletid siden nakken min takket for seg for halvannen uke siden. Nå er den bedre og jeg prøver meg så smått å fungere litt normalt igjen:)