Tøffe gutter og store drømmer

Herremin, for en hektisk tid! Hver gang jeg tror at livet ikke kan bli mer hektisk, jo så blir det enda mer travelt. Men det er deilig med vår!!! Og for en påske vi hadde:) Sol, sol og enda mer sol! Jeg jobbet, men hadde litt tid til å nyte også. Det dummeste var kanskje å reise fra gjengen min på morgenen. Ellers gikk det greit å være på jobb, det blir jo en ekstra motivasjon å vite at man tjener ekstra godt på røde dager. Langfredag jobbet jeg ekstra lang dag, det var planlagt. Det var deilig vær, varmt og vindstille og gutta hjemme dro ut en liten tur med båten. Jeg må si at jeg ble litt misunnelig da jeg fikk bilder fra turen….. Det så veldig deilig ut…….

Båtværet var som sagt helt perfekt. Jeg fikk meldinger om havblikk og deilig vær. Og plutselig fikk jeg bilde av de to minste som hoppet i sjøen….. Altså, det var varmt på land, men i vannet var det ikke mer enn 9,5 grader:o Det var ikke rare badeturen, men jeg må si at jeg synes de var skikkelig tøffe som badet så tidlig!

Elias hadde en ekstra grunn til å glede seg til påsken i år. Han skulle nemlig få være med å se på og prøvesitte en ekte rally bil. Han er litt over gjennomsnittlig interessert i biler. Han skal også få være med på en prøvetur på en bane, med en helt ekte rallyfører, det blir spennende!

Det var ekstra deilig da helgen kom, endelig var det min tur til å ha fri i sommerværet. Litt mer vind var det, men jeg nøt en deilig stund i solveggen på verandaen og vi tok en liten tur ut med båten selv om det blåste litt. Helgen gikk fort, søndagen hadde vi noen planer og mandag var det jobb igjen på meg og så skulle vi feire oldemor/bestemor sin 90-års dag. Det ble en veldig fin avslutning på påsken, tenk å være så sprek når man er 90 år:O

Denne helgen har vært full fart med fotballkamp og fotballcup. Heldigvis slapp vi unna regnværet, det kom på kvelden og natten. Nå er vi klare for en ny uke. Jeg har fri på fredag, da drar vi på tur med Kielbåten sammen med et vennepar. Herregud, jeg gleder meg sååååå mye!!!! Nå kommer det til å gå i ett frem mot sommerferien med foreldremøter, forberedelser til Elias skal over på ungdomsskolen, skoleavslutninger og så er fotballserien i gang og både Elias og Mats har stort sett en kamp hver seg i uka i tillegg til treninger. Så denne turen skal nytes til det fulle:)

Våren er en fin tid med nydelige blomster og fine solnedganger:)

Båtplanene våre er endelig ferdig tenkt ut og vi har bestemt oss for å beholde båten vår en sesong til. Litt trist og litt deilig å lande på noe. Nå har vi tenkt og tenkt, skal, skal ikke selge…… Vi har ikke bred nok plass til størrelsen vi har lyst til å bytte til. Så vi krysser fingrene for at vi får det neste år! Det er jo nå vi trenger større båt, ikke da ungene er for store til at de vil bli med oss på tur. Vi har vært litt rundt og sett på båter. Og rett som det var så datt vi over drømmebåten, men den må vi spare ett år til for å få råd til, hiihi:)

Det er lov å drømme, er det ikke? Men innerst inne er det en slik båt vi drømmer å ende opp med. Man lever nå, ingen vet hvor lenge man lever eller hvor lenge man har helse til å nyte livet. Og denne båten hadde oppfylt store drømmer:)

Work hard, dream big<3

Don’t call it a dream, call it a plan;)

Påskeferien over

Da er jeg ferdig med min mini påskeferie, det var jammen fort gjort:) Helgen gikk fort siden jeg har bakt og gjort klart til bursdag, men fridagen min i dag har jeg kost meg veldig med. Litt kjedelig er det å tenke på at jeg skal jobbe resten av påska, men jeg får glede meg til lønningen kommer;) Dagene blir uansett litt utenom det vanlige, og det er faktisk ferie å komme hjem til mann og barn som er hjemme. Ingen lekser og begrenset med aktiviteter, det er deilig!

I helgen har Elias og jeg feiret bursdagen vår og nå er vi ferdig med bursdagsfeiringer for et halvt år. Nestemann er Mats og han har ikke bursdag før i oktober:)

I dag har vi vært i Oslo og sett på et par båter. Vi prøver å bli litt kloke på hva vi skal gjøre i sommer, selge båten vår eller ikke. Men det er jammen ikke lett. Tirsdag jobber jeg, og etter jobb skal vi se på enda en båt. Det blir spennende! Båten vår har kommet seg på vannet og alt ligger til rette for enda en båtsommer. Gutta var ute og testet den på lørdag. Jeg skulle gjerne blitt med på en liten test tur, men jeg hadde ikke tid.

Om dette påskeværet fortsetter ut hele påsken er vi ganske heldige. Solen skinner og det begynner å bli deilig temperatur ute også. Litt kaldt i skyggen, men i dag var det faktisk litt vel varmt å sitte i solveggen. Nå er det bare to og en halv uke til mann og jeg drar på tur, jeg krysser fingrene for at vi får fint vær på turen. Vi skal uansett kose oss! Et vennepar blir med på turen, det var veldig hyggelig at de ville slenge seg med! Vi gleder oss såååååå mye!!!!

Mats svever høyt på trampolina:)

Fortsatt fineste pusen i gata<3 Bildet er forresten tatt med mobilkameraet mitt;)

Båtdrømmen lagt på is?

Påsken nærmer seg og det er deilig! Ute er det vår og dagene er lyse og fine. Selv om det har vært kaldt i det siste så nyter jeg våren. En uke til så er det skoleferie, det er alltid deilig! Skoleferie gir oss mer frihet til å gjøre litt mer hva vi vil og kose oss ekstra:)

Siden sist har både jeg og Elias hatt bursdag. Jeg koste meg veldig på bursdagen min. Jeg sov lenge, fikk gaver ved frokostbordet, var på shopping og slappet av. En deilig dag! Jeg fikk mange fine gaver, blant annet fikk jeg tur til Kiel med Color Line. Jeg gleder meg som en liten unge gleder seg til julaften. Mannen og jeg drar på tur uten barn, på 5 stjerners lugar, og vi skal kooooose oss!!! Vi skal spise god mat, tusle rundt og bare slappe av. Kanskje et vennepar også blir med, det hadde vært veldig hyggelig<3

Elias fylte 13 år på torsdag, tenk at han er tenåring:o Han hadde også en fin dag og han fikk gaver på senga, han fikk velge middag og han fikk kake og is. Feiring med klassevenner skal vi på søndag og familiebursdag tar vi palmesøndag. Så blir det et halvt års pause til neste bursdag, vi tar pause frem til høsten igjen:)

Nå som varmen kommer og dagene blir lysere er det en ting som mannen tenker veldig mye på, nemlig båtpussen. Vi hadde egentlig en plan på at båten skulle være klar til å legges på vannet til påsken og annonse på Finn skulle legges ut i disse dager. Vi (kanskje mest mannen) har en drøm om å kjøpe større båt. Båten vi har nå er nok hakket for liten for oss, så vi ønsker oss litt større båt. Vi er ganske enige om hva drømmen er. Det er bare en liten hake (sånn bortsett fra penger), vi trenger da en bredere båtplass. Vi trodde at vi skulle få til å få tak i enten en kjøpeplass eller en leieplass. Men i dag fikk vi beskjed om at vi ikke fikk det:p Så da ble det litt kaos i planleggingen av sommeren her.

Planen var å kjøpe større båt, så skulle sommerferien tilbringes på vannet. Og så skulle vi dra til syden i høstferien, altså så skulle det bli en reprise fra sommeren og høstferien fra i fjor. Men hva gjør vi nå?? Skal vi gå ned på drømmen vår og kjøpe mindre båt? Eller skal vi sette drømmen på vent et år til? Vi kan også selge båten vår nå og kjøpe til høsten igjen og sette den rett på vinteropplag. Da må jeg antagelig også sende mannen til psykolog, for jeg vet ikke om han takler en sommer uten båt…. Vi må bestemme oss ganske kjapt, for hvis vi ikke skal på båtferie i år, så bør vi bestille oss sydentur snart…… What to do?????? Vi håper at vi får til å se på et par båter i helgen mellom fotball og bursdagsfeiring. Kanskje vi blir litt klokere på hva den virkelige drømmen er…… Er det Bavaria sport 35 eller kan Bavaria sport 32 være like bra for oss??

Vi har blitt skikkelig flinke til å gå turer, det er veldig mye lettere å gå nå som det er så lyst og fint. Vi går en god runde og det er så deilig at vi kan gå uten å bli avbrutt av unger som vil ett eller annet når vi er midt i en samtale;) Altså, jeg digger at ungene blir store og vi voksne kan frigjøre oss litt mer;)

 

Når mannen pusser båt blir Mats med på tur:)

Det var en liten oppdatering herfra. En stund trodde jeg at jeg hadde blogget mitt siste innlegg. Blogg.no har som kjent gjort om og jeg har vært usikker på hva som ville skje etter 1. april. Det sto et eller annet om at man måtte overføre gamle innlegg før 1. april og det begynte mannen først å se på dagen før, og da fant vi ikke denne teksten med oppskrift jeg hadde sett tidligere. Og om bloggen med gamle innlegg hadde blitt borte hadde jeg slettet resten også. Disse minnene betyr mye for meg. Rett som det er går vi tilbake på innlegg hvis vi lurer på noe. Det er flotte minner å ha, tenk så mange timer jeg har brukt på bloggen! Det ser ut som om hele bloggen har blitt overført, uten at vi løftet en finger for å gjøre det:p Så da blir det en oppdatering i ny og ne allikevel da tenker jeg;)

God helg!