Vi koste oss veldig

Fotballsesongen er godt i gang, det merkes at kamper stjeler masse tid. Elias har mange kamper som er litt unna her vi bor, og da går liksom hele kvelden til fotball. Mannen tar som regel bortekampene, så tar jeg evt Mats sin trening/kamp om det er det, eller jeg er hjemme og får unna det som sal gjøres her. Ukene frem til skoleferien kommer til å bli hektiske! I uke 19 hadde Elias tre kamper og en trening, Mats hadde en kamp og en trening. Og slik går ukene. Er det ikke kamp, da er det trening, og når vi ikke kjører frem og tilbake til treninger og kamper så er det alltid noe annet som skjer.

Plutselig var det sommer igjen og jeg nyter det! Forrige torsdag (halvannen uke siden) så vi på 2 kamper, i regnvær og betydelige lavere temperaturer og kjempedårlig form. Det er noe helt annet å se på i solskinn. Jeg håper på flere fine dager fremover, men det er meldt regnvær i uka som kommer.

Uka før 17. mai var så travel at jeg nesten ikke hang med. Mandag fikk jeg klippet Elias og det var to treninger, tirsdag var det en trening og to foreldremøter, onsdag var det kioskvakt (som skulle ha med vaffelrøre) og 2 kamper. Torsdag skulle jeg være støttekontakt og ukeshandle. Denne dagen var det blitt sommer igjen og jeg dro ut på panikkhandel før 17. mai. Klærne til ungene var egentlig klare, men så synes jeg ikke at sort dress passet på en gutt på en varm 17. mai dag….. Så jeg løp fra butikk til butikk for å finne klær til de to minste som passet en varm sommerdag. Så ukeshandelen ble sen…. Veldig sen…… Jeg skulle så ønske at tiden strakk mer til og jeg hadde rukket å stille med et bidrag til 17. mai maten. Jeg liker å bidra, men i år hadde jeg stått til langt på natt om jeg hadde insistert på å ta med noe, så jeg lot det bli med å tilby meg en gang…. Jeg tenker at en dag når kamper og treninger ikke tar så mye av tiden vår skal jeg virkelig kose meg med slike ting. Men den tiden har ikke kommet til oss enda…. I år var jeg lykkelig over at vi var invitert bort på 17. mai og ikke skulle ha gjester selv!

17. mai ble en deilig dag. Antrekkene ble fine og passet til den deilige varmen! Jeg startet dagen med å stå ekstra tidlig opp for å rekke og farge håret. Det hadde jeg ikke rukket i løpet av uka. Vi spiste en rolig frokost. Kim-André var i Oslo og Karina hadde dratt på champagne frokost til en venninne og Sander skulle til sine venner for å spise frokost og være sammen med de hele dagen. For første gang leverte vi to barn som skulle gå i barnetog og dro til Bygdetunet og ventet på barnetoget uten noen unger. Vi har alltid hatt noen småsøsken eller storesøsken som ikke har gått i tog med oss.

Og for et vær vi hadde 17. mai! Det var akkurat passe, jeg frøs ikke hele dagen, men jeg svettet heller ikke. Vi koste oss på Bygdetunet og dro videre til barneskolen og koste oss i solen der før vi dro videre til svigers og spiste mat og koste oss der. Dagen ble avsluttet i byen for å se på russetoget før vi landet i hver vår stol på verandaen og kooooooste oss enda mer i det deilige været. For de som ikke fikk det med seg, vi koooooste oss veldig hele dagen, hihi:)Dagen fikk kanskje ikke den perfekte avslutningen for oss….. For det ble nok litt for mye is og kaker og litt for lite mat i løpet av dagen for Mats, og han ble kvalm….. Og midt i trappa, på vei ned på badet skjedde det. Han kastet opp….. Det kom mye, på veggen, vinduene, rekkverk, ned på gulvet i stua….. Nevnte jeg at vi har åpne trappetrinn?? Det dryppet oppkast ned trappetrinnene og ned i trappa ned til etasjen under….. Herregud, det var tidenes avslutning på dagen tenker jeg, haha:p Heldigvis ble natten rolig;)

Nå er vi klare for en ny uke. Jeg startet uka igjen på søndag og er allerede i gang. Det er treninger og kamper og tirsdag tar vi turen til enda en begravelse. Det blir en lang og slitsom dag! Jeg gleder meg allerede til helgen igjen. Da skal jeg ha jobbefri hele helgen, det blir deilig! Blir det fint vær blir det båttur fra lørdag til søndag, evt dagsturer. Blir det ikke båtvær blir det handling og planting av sommerblomster og bytting av gardiner. Jeg skal få helgen til å gå, det blir ikke noe problem;) Men først må vi komme oss gjennom en trist dag:/

Deilig avbrekk

Det er store kontraster i livet. Noen ganger smiler livet, og andre ganger går det liksom ikke helt veien….. Forrige helg storkoste vi oss på tur, mens denne uken har gått veldig trått. Jeg venter på telefon om at et familiemedlem har gått bort, enda et familiemedlem har vært syk og jeg selv har hatt en skikkelig drittslutt på uken. Jeg har vurdert legebesøk, men det ble jobb i stedet, jeg har vurdert legevakt, grått noen tårer og blitt enig med meg selv om å se an litt til….. Jeg er god til det, ja å se an blir liksom løsningen på alt. Det er jo så mye annet som skjer…. Og smerter tåler jeg, men når jeg står opp klokka 7:30 på en lørdag vet man at ikke alt er som det skal være for jeg er et sovedyr. Men det går vel over, jeg får se an litt til, så håper jeg at jeg sover litt lenger i morgen.

Søvn er ikke det jeg har fått mest av i det siste. Helgene har vært travle, og når jeg ikke får hentet meg inn i helgen så merker jeg at det fort går litt på reservelageret, som i utgangspunktet ikke er så stort:p Men helgen som var koste vi oss skikkelig.Vi sov lite, men lo desto mer:) Da var det tid for Kiel turen vår som jeg fikk i bursdagspresang. Vi dro sammen et vennepar som slang seg med på turen:) Vi hadde 5 stjerners lugar, der var vi mye i løpet av turen. Vi lo, pratet, drakk, spiste og koste oss sånn som bare vi 4 gjør når vi er på tur sammen. Herregud som vi koste oss! Ny tur er også planlagt, da blir det forhåpentligvis bursdagsfeiringer i varmere strøk. Men det er litt frem i tid. Frem til det får vi bli flinkere i hverdagen. Vi har planlagt gåturer sammen og vi skal på konsert sammen på bryllupsdagen vår. Så håper jeg på en helgetur igjen om ikke så alt for lenge<3

Det blir alltid litt stress før vi skal være borte en hel helg. Alt skal gjøres, og alt må planlegges. Dagen før vi dro gikk det i jobb, rengjøring, fotballkamp, pakking og hurramegrundt fra morgen til kvelden. Da var det godt å tenke på at vi hadde en hel helg i møte med masse kos:)

Kim-André er nå ferdige utlært som matros og er nå et fullverdig medlem av RS Elias. Han har vakt hver 15. dag og trives veldig med det. Nå som sommeren står for tur blir det nok mer å gjøre, frem til nå har det vært veldig mye øvelser. Til høsten blir det skole innen nautikk, det kommer nok godt med på redningsskøyta:)

Denne helgen sto egentlig uten så mange planer. Jeg hadde bestilt klippetime til de tre minste lørdag, men det kom på en fotballkamp for Elias, så da snek jeg meg til den klippetimen. Resten av dagen har jeg egentlig bare kommet meg gjennom. Jeg er spent på natten som kommer, om den blir like vond….. Tiden får vise! Søndag starter jobbeuka mi, det gjorde den forrige uke også:p Men det er bare en liten tur, og en del av jobben har jeg delegert til mannen;) Mats skal i bursdag og vi snakket om å dra på båtmesse i Fredrikstad, men det tror jeg ikke blir noe av.

Se på de søte gutta under her som spiller da, men bursdagshatter og greier. Hihi, de har fått øynene opp for å spille for å si det slik. De spiller sammen både online og når de er sammen hjemme hos hverandre. Så det er bare å følge med og sparke de ut når de har sittet og spilt litt. Hvis de hadde fått velge så hadde de sittet pal foran skjermene sine hele dagen!

Etter mange knallfine dager kom kulda og regnværet igjen. Men nå tror jeg at det skal bli mer sol og varme igjen. Vi ser frem til 17. mai, da har til og med jeg fri:) Da skal vi kose oss, og hvis det blir varmt og godt så tar vi oss kanskje en liten tur med båten:) Jeg kan nesten ikke tro at enda et skoleår snart er over, etter 17. mai er det bare en drøy mnd til sommerferien:o Vi har ikke bestemt hvor vi skal på båtferie i år, jeg tror at vi tar det litt på sparket. Til høsten har vi bestilt sydentur igjen, det er deilig og ha noe å se frem til. Det blir en reprise på i fjor, samme plass og samme gjeng. Vi koste oss veldig der vi var i fjor, så vi gleder oss veldig til tur igjen:)