Oppsummering av høsten

Nå er det veldig lenge siden sist jeg var innom her. Tiden min strekker rett og slett ikke til. I tillegg så har jeg aldri likt bloggen etter det ble gjort om her inne, og jeg har løsninger på bilder på ny pc som jeg ikke liker og har liksom aldri tid til å ordne opp. Meeen, jeg kan jo ta dere som fortsatt er innom her med på en liten gjennomgang på de siste månedene:)

Siste innlegg kom rett før vi skulle på sydentur i høstferien. Det ble mye frem og tilbake med denne turen da selskapet vi skulle reise med gikk konkurs. Men vi kom oss av sted og storkoste oss virkelig, fra den dagen vi kom til vi dro hjem. Vi hadde strålende vær hver eneste dag og det ble soling og bading hver dag ved hotellets bassenger. Vi storkoser oss virkelig med å roe helt ned! Sander har blitt treningsavhengig og han koste seg med å kombinere trening og soling/bading. En helt topp tur:)

Vi gikk rett på bursdagsfeiring da vi kom hjem, først var det Mats som fylte 9 år og 1 mnd etter var det Sander som ble 17 år. Bare store barn i hus nå som minstemann er hele 9 år. Han fikk mobiltelefon, som den siste i klassen sin tror jeg. Gjett om han ble glad! Selve feiringen slo vi sammen med 2 klassekamerater og de hadde felles bursdag på en nyåpnet trampolinepark. Veldig stas og store og små var veldig fornøyde:)

Halloween har også blitt markert i huset her, selv om jeg ikke er noe fan. Men i år slapp jeg å gå sammen med ungene, for i år var det bare minstemann som var ute og gikk og han gikk sammen med venner uten at jeg måtte bli med i. Jeg kan ikke huske sist jeg kunne gjøre andre ting på halloween….. Det eneste jeg gjorde i år var å sørge for antrekket til Mats var i orden og kjøpe inn godteri. Her tok det ikke lange tiden før alt godteriet var borte, ikke fordi jeg hadde kjøpt inn lite men når det kommer 7-10 unger hver gang det ringer på så blir det fort tomt. Og det var like greit, for da slukket vi lysene utenfor og gjorde det vi skulle inne uten å bli forstyrret:)

November kom og gikk i en voldsom fart, ikke en dag uten at det var noen planer. Her har vi to fotballgutter, en som trener 3 ganger i uken og en som trener to ganger i uken. Og så har vi han som har blitt avhengig av trening da, og som gjerne trener 6-7 ganger i uken. Nå som det ikke er sesong for lett motorsykkel blir det mye kjøring på oss voksne. Da er det ikke rart at dagene går fort!

Snøen har kommet og gått flere ganger i vinter. Det vil liksom ikke stabilisere seg dette været. Men jeg var veldig heldig, for det kom snø akkurat da jeg skulle ta bilder til julekort og jeg fikk tatt bilder ute i snø. Jeg stresset som en villmann for å komme meg hjem fra jobb og hente på videregående skole for å komme meg hjem før det ble mørkt. For det var selvsagt en hverdag det kom snø, og den snøen lå ikke mange dagene…. Men bilder ble det og jeg fikk laget mine helt egne julekort, laget helt fra bunnen, jeg startet med 4 hvite sider. Og jeg ble veldig fornøyd i år også:)

I desember pakket jeg og mannen kofferten og dro på en veldig etterlengtet helgetur til Gøteborg. I år var det bare oss to og vi gledet oss veldig til en avslappende helg etter mye kjas og mas den siste tiden. Og vi storkoste oss med avslapping på hotellrommet, tur til Liseberg og Universeum. Vi bodde på Gothia Thowers, det bor vi hver gang vi drar for å slappe av før jul:)

Luciadagen i år ble en sluttepoke for vår del. Hos oss er det alltid 4. klasse som arrangerer lucia på skolen, det vil si klassen til Mats. Vårt siste luciabarn….. Det ble en vakker forestilling med så herlige luciabarn som sang så fint:)

Siste tiden før jul ble hektisk, i år som alle andre år. Jeg har jobbet mye, men vi fikk sneket inn litt kos også. Vi har vært på kino og vi har vært på skøytebanen to ganger. Da Karina kom hjem fra Kristiansand bakte vi de to siste tingene jeg hadde på lista. Jeg jobbet både lille julaften og julaften, 1. og 2. juledag i år. En veldig spesiell jul for meg som aller helst vil være hjemme på slike spesielle dager. Jeg har blitt vandt til at jeg må jobbe lille julaften og røde dager, men å jobbe julaften var tungt….. Men jeg håper at jeg får litt mer fri neste jul. Heldigvis var vi invitert bort julaften, da slapp jeg å styre med middag i tillegg til jobb. Nå går jeg inn i en ny jobbeuke, men det blir litt annet å jobbe den uka i forhold til forrige uke. Å jobbe nyttårsaften gjør meg ingenting:)

Heldige Mats fikk gaming pc til jul, sammen med skjerm, tastatur og mus. Han var med og spleiset selv, men det visste han ikke før han fikk gaven:)

I dag har jeg hatt min første dag uten planer på det jeg kan huske. Det går liksom ikke en eneste dag uten at det er planer….. I går hadde vi gjester, og det var så koselig! Men i dag har jeg slappet av absolutt hele dagen. En veldig rar følelse, hihi:) Det har ikke akkurat blitt mye hviletid den siste tiden før jul. Men jeg synes at det er greit at det skjer noe, jeg er ikke fan av å kjede meg;) En dag holder liksom for meg!

Nå gleder jeg meg til nytt år og lysere tider. Det blir spennende tider vi går i møte. Vi har vel landet på at båten vår skal selges til våren, uansett om vi får bredere båtplass eller ikke. Så får vi se om det blir større båt på oss i sommer;) Jeg er veldig spent!