Deilig avbrekk

Det er store kontraster i livet. Noen ganger smiler livet, og andre ganger går det liksom ikke helt veien….. Forrige helg storkoste vi oss på tur, mens denne uken har gått veldig trått. Jeg venter på telefon om at et familiemedlem har gått bort, enda et familiemedlem har vært syk og jeg selv har hatt en skikkelig drittslutt på uken. Jeg har vurdert legebesøk, men det ble jobb i stedet, jeg har vurdert legevakt, grått noen tårer og blitt enig med meg selv om å se an litt til….. Jeg er god til det, ja å se an blir liksom løsningen på alt. Det er jo så mye annet som skjer…. Og smerter tåler jeg, men når jeg står opp klokka 7:30 på en lørdag vet man at ikke alt er som det skal være for jeg er et sovedyr. Men det går vel over, jeg får se an litt til, så håper jeg at jeg sover litt lenger i morgen.

Søvn er ikke det jeg har fått mest av i det siste. Helgene har vært travle, og når jeg ikke får hentet meg inn i helgen så merker jeg at det fort går litt på reservelageret, som i utgangspunktet ikke er så stort:p Men helgen som var koste vi oss skikkelig.Vi sov lite, men lo desto mer:) Da var det tid for Kiel turen vår som jeg fikk i bursdagspresang. Vi dro sammen et vennepar som slang seg med på turen:) Vi hadde 5 stjerners lugar, der var vi mye i løpet av turen. Vi lo, pratet, drakk, spiste og koste oss sånn som bare vi 4 gjør når vi er på tur sammen. Herregud som vi koste oss! Ny tur er også planlagt, da blir det forhåpentligvis bursdagsfeiringer i varmere strøk. Men det er litt frem i tid. Frem til det får vi bli flinkere i hverdagen. Vi har planlagt gåturer sammen og vi skal på konsert sammen på bryllupsdagen vår. Så håper jeg på en helgetur igjen om ikke så alt for lenge<3

Det blir alltid litt stress før vi skal være borte en hel helg. Alt skal gjøres, og alt må planlegges. Dagen før vi dro gikk det i jobb, rengjøring, fotballkamp, pakking og hurramegrundt fra morgen til kvelden. Da var det godt å tenke på at vi hadde en hel helg i møte med masse kos:)

Kim-André er nå ferdige utlært som matros og er nå et fullverdig medlem av RS Elias. Han har vakt hver 15. dag og trives veldig med det. Nå som sommeren står for tur blir det nok mer å gjøre, frem til nå har det vært veldig mye øvelser. Til høsten blir det skole innen nautikk, det kommer nok godt med på redningsskøyta:)

Denne helgen sto egentlig uten så mange planer. Jeg hadde bestilt klippetime til de tre minste lørdag, men det kom på en fotballkamp for Elias, så da snek jeg meg til den klippetimen. Resten av dagen har jeg egentlig bare kommet meg gjennom. Jeg er spent på natten som kommer, om den blir like vond….. Tiden får vise! Søndag starter jobbeuka mi, det gjorde den forrige uke også:p Men det er bare en liten tur, og en del av jobben har jeg delegert til mannen;) Mats skal i bursdag og vi snakket om å dra på båtmesse i Fredrikstad, men det tror jeg ikke blir noe av.

Se på de søte gutta under her som spiller da, men bursdagshatter og greier. Hihi, de har fått øynene opp for å spille for å si det slik. De spiller sammen både online og når de er sammen hjemme hos hverandre. Så det er bare å følge med og sparke de ut når de har sittet og spilt litt. Hvis de hadde fått velge så hadde de sittet pal foran skjermene sine hele dagen!

Etter mange knallfine dager kom kulda og regnværet igjen. Men nå tror jeg at det skal bli mer sol og varme igjen. Vi ser frem til 17. mai, da har til og med jeg fri:) Da skal vi kose oss, og hvis det blir varmt og godt så tar vi oss kanskje en liten tur med båten:) Jeg kan nesten ikke tro at enda et skoleår snart er over, etter 17. mai er det bare en drøy mnd til sommerferien:o Vi har ikke bestemt hvor vi skal på båtferie i år, jeg tror at vi tar det litt på sparket. Til høsten har vi bestilt sydentur igjen, det er deilig og ha noe å se frem til. Det blir en reprise på i fjor, samme plass og samme gjeng. Vi koste oss veldig der vi var i fjor, så vi gleder oss veldig til tur igjen:)

2 kommentarer
  1. Godt dere koste dere på turen. 🙂
   Håper det ordner seg for deg, med eller uten legebesøk. 🙂
   Så kosligt med bursdagsfeirings tur da, det kan bli spennende. 🙂
   Konsert på bryllups dagen deres ja, det blir nok kjekt 🙂 Hvilken konsert er det da?? 🙂
   Så fine dere var på bildet da. 😀
   Den øya? såg liten ut 😛 hehe…
   Kim-Andrè er ferdig lært så matros, å er et fullverdig medlem av RS Elias ja, så kjekt. 🙂 Det er nok litt spennende. 🙂
   Til høsten er det skole igjen på han ja, han står nå på da, kjempe flinke. 🙂
   Du hadde bestilt frisør time til di 3 minste på lørdag, men det kom midt i en fotballkamp for Elias ja :/ Typisk… Så da snek du deg til den timen ja 😉 smart. 🙂
   Så herligt, tiden går jo veldig fort når man spiller noe 🙂 Noen ganger kan den og så alt for fort :/
   Så kjekt at du og har fri på 17 mai da. 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Jeg klarte meg uten legebesøk, men neste gang tror jeg at jeg får ta meg en tur til legen. For det blir helt sikkert en neste gang:p
    Vi skal på konsert med gitarkameeratene, ja de nye altså:) Det gleder jeg meg til!
    Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg