Ferietur med forviklinger

Det går lang tid mellom hver gang jeg skriver her, det går nok mot slutten. Dagene er hektiske, jeg deler mindre og mindre og etter blogg.no gjorde de siste forandringene så har det liksom ikke blitt det samme langer…. Men enn så lange stikker jeg innom av og til.

Nå er det høstferie her vi bor og vi har lagt 6 hektiske uker bak oss. Det har gått i ett, skole, lekser og fotball – treninger, kamper og cup’er – det er mye fotball! Men nå er sesongen i ferd med å bli ferdig og jeg håper og tror at ettermiddagene blir litt roligere nå:) Det kan bli en smule intenst når det er så mye som skjer. Jeg gleder meg over at jeg har aktive barn og det er veldig stas å se på kamper. Det er både spennende og sosialt med aktive barn, både for små og store.

Det har vært mye på jobbfronten også. Min kommune skal slå seg sammen en annen kommune ved årsskifte og min arbeidsgiver blir ikke med over til den nye kommunen. Så jeg har hatt litt ekstra med valg av ny leverandør av bpa tjenester. Ikke så lett når alt vi fikk bare var litt reklame for de forskjellige leverandørene i posten, ikke noe møter eller mer informasjon. Men vi har landet på en ny leverandør og jeg tror vi kommer til å bli veldig fornøyde med valget vi har tatt, og med vi mener jeg min arbeidsleder og jeg.

Nå som høstferien er her nærmer det seg sydentur igjen. Vi tar en reprise av fjordåret og drar til samme sted som i fjor. Der trivdes vi alle og det er litt deilig å komme til et sted vi er kjent. Men ferieturen hang en stund i en tynn tråd. For en uke siden fulgte vi spent med i avisene om Thomas Cook ville gå konkurs eller ikke. Humøret mitt sank mange hakk da mannen min vekket meg på mandag morgen og fortalte meg at de hadde gått konkurs….. Akkurat da så det ikke så lyst ut med tanke på sydenturen vår. Vi tenkte på alternativer til sydentur, men det var ikke så lett å finne noe annet midt i høstferien. Lykken var stor da vi fikk nyhetsvarsel om at sydenturen vår var reddet. Det var ikke akkurat noe høydepunkt å fortelle ungene at sydenturen kanskje ikke ble noe av!

Vi drar til Grand Canaria på onsdag. Vi tar med oss 3 barn, de to eldste blir hjemme. Karina har kommet hjem på høstferie og blir hjemme en ukes tid. Jeg får ikke sett henne så mye, for i morgen (søndag) drar jeg og blir borte frem til tirsdag kveld. Jeg skal på jobbtur og rekker akkurat hjem for å snu i døren. Det ble nok litt i overkant hektisk med jobbtur rett før sydentur, for det ble veldig mye som skulle ordnes i dag (lørdag). Rengjøring, handling av siste rest til turen, innkjøp av bursdagspresang (Mats har bursdag rett etter vi kommer hjem) og en liten tur på jobb rakk jeg i dag. Hele dagen har gått i ett, men nå er jeg klar for roligere dager. Jeg gleder meg så utrolig mye til sydenturen, det skal bli så deilig med late dager hvor vi bare skal slappe av og kose oss i sola:)

5 kommentarer
  1. Ja,jeg aner at det går mot slutten,og trist er det…
   Men,du skal fortsette her hvis DU har lyst,for det er ikke noe positivt når blogginnlegg begynner med akkurat slike hentydninger…
   Uansett,god ferie og kos dere! 🙂

  2. Karina er kommet hjem på høstferie ja, å dere drar til syden 😛 men tipper di to eldste også koser seg hjemme. 🙂
   God tur, kos dere masse i syden. 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Det ble ikke helt siste, men jeg vet liksom ikke helt…. Men kanskje lysten kommer med lysere tider? Men hyggelig å se at du fortsatt er innom. God romjul og godt nytt år:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg