Hektisk desember

Desember er godt i gang og det ble like hektisk i år, som i fjor, og året før det. Uansett hvor tidlig ute jeg er med juleforberedelser så blir det mye å gjøre i desember. Men det er litt greit også, for da gleder jeg meg ekstra til julen kommer og ting roer seg. Jeg har litt ekstra fri i romjulen, det gleder jeg meg veldig til!

I år ble det pakkekalendere hos oss igjen etter et år uten i fjor. Men i år laget jeg bare til bare Mats og Karina. De andre gutta har jeg ikke mulighet til å lage til uten å bruke en formue av penger. Så da ble det slik. Da blir det heller litt dyrere julegaver på de som ikke fikk pakkekalender:)

Huset her ble julepyntet til første advent. Jeg holdt på hjemme i regnværet mens Elias og Ole var på Ullevål på cupfinalen. Elias skulle være flaggbærer og det var veldig stas! Vi andre holdt oss hjemme og pyntet til jul, vi droppet til og med julegateåpningen i byen fordi været var så dårlig. Det er første gang jeg ikke har dratt til byen og sett på julegateåpningen på det jeg kan huske. Litt rart, men veldig deilig også.

Vi prøver å kose oss litt i julestria også. Forrige helg var vi i Gøteborg og Liseberg. I år dro Ole, Karina og jeg. De andre var hjemme og hos barnevakt. Dette var en helg vi alle så frem til. Og vi koste oss veldig på tur, selv om vi var litt uheldige med været. Stemningen på Liseberg er koselig og vi gikk og koste oss i over 5 timer. Da var det godt å komme tilbake på hotellrommet igjen.

Det er lenge siden jeg var innom bloggen nå. Det ble en liten pause fordi dagene var hektiske, og da jeg skulle gå inn og blogge hadde blogg.no gjort om på det meste og jeg kom ikke inn på bloggen igjen. Etter mange mailer frem og tilbake er jeg inne igjen, men skjønner ikke stort av alt det nye. Men vi får se om jeg får det til…… Dagene er enda mer hektisk nå som vi er i sluttspurten frem til jul, ja jeg vil vel si at det har bikket over til litt galskap. Jeg er glad det snart er jul…… Jobb, unger med lekser, treninger, juleavslutninger, julebakst, rengjøring, handling….. Døgnet har ikke mange nok timer! Luciadagen var for hektisk til å rekke lussekattebaking, men det gjorde Karina før jobb dagen før. Veldig deilig å komme hjem til et hus fylt av deilig bollelukt:)

Helgen som kommer er satt av til baking. I kveld har jeg laget pepperkakedeig, da er det liksom jul. Vi skal også lage sjokoladeboller, karameller, is og kanskje fudge. Jeg får se hva jeg rekker. Julegavene er ferdig handlet, kanskje det blir noen bonusjulegaver? Uka som kommer blir hektisk, akkurat som de siste ukene har vært. Men vi skal kose oss i helgen med pepperkakebaking og på mandag skal vi til byen og stå på skøyter. Jeg gleder meg veldig til det. Der er det forhåpentligvis julemusikk og vi skal ha med kakao. Slikt blir det julestemning av;)

Er det flere enn meg som gleder seg til jul?

4 kommentarer
  1. Desember er godt igang ja, det er ikke mangen ukene igjen før det nye året er på plass. :O
   Så kjekt at du har litt ekstra fri i romjulen da. 🙂
   Det ble pakkekalender på Mats å Karina i år ja, di andre guttene får heller få litt dyrere julepresang ja. 🙂
   Flaggbærer ja, det var nok spennende. 🙂
   Dere droppet julegate åpningen også ja siden det var drit vær. Vi var heller ikke å såg på når grana ble tent iår, det er vei arbeid der vi pleier å kjøre, å da også stengt der vi pleier å parkere, så da hadde det bare blitt tull uansett… 😛
   Godt du, Ole å Karina koste dere i Gøteborg å Liseberg forrige helg. 🙂
   Har merket at blogg.no er blitt endret, det er litt uvant synest eg også 😛 Føler at når eg endelig forstår noe skikkeligt så MÅ noe endres på det… :/ hehe
   Karina bakte lussekatter før hun skulle på jobb dagen før lucia ja, så flink hun er da. 🙂
   Mandag skal dere til byen å stå på skøyter ja, det blir nok kosligt. Med forhåpentligvis julemusikk, å medbrakt kakao ja. 😀 Vi (stort sett mamma) har bakt noen sorter nå, men vi mangler også noen enda. 😛
   Må si eg gleder meg til jul, men her i familien har vi unødvendig stress nå for tiden, takket være noen i familien. : / Håper det snur litt i “planen”, skulle egentligt ønsket at eg kunne slappe litt mer av. : / Nei eg håper på at det går slik eg håper. 😀
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   God helg 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Jeg er ikke så veldig glad i disse forandringene på bloggen. Alt er nytt og annerledes. Det er vanskelig å finne frem til de nye måtene og gjøre ting på og da tar det tid….. Jeg finner ut av det etter hvert, men akkurat nå synes jeg at dette var å ta noen skritt tilbake. Gode løsninger er borte:p Men jeg kan ikke annet enn å finne ut av det!
    Nå er det deilig at julen er her! Litt mye stress og mas, og litt for lite søvn i desember. Jeg gleder meg til rolige dager igjen!
    Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg