Hverdagen er skikkelig i gang

Hverdagen er i gang, alle har kommet i gang med skole og vi har allerede jobbet i 3 uker etter ferien. Det er fortsatt litt tomt og rart uten Karina, det merkes at vi er en mindre…… Det er litt deilig å være ferdig med første skoleuke etter ferien, den er alltid litt kaotisk. Alt starter på samme tid, skole, lekser, aktiviteter, man må sette seg inn i nye timeplaner….. I tillegg skulle jeg jobbe overtid på tirsdagen og jeg hadde fått skikkelig tannverk lørdag før skolestart.

Jeg er ikke spesielt flink til å bestille time til hverken tannlege eller lege da jeg merker at noe er galt. Jeg skal liksom se an i det uendelige….. Så jeg jobbet fra morgen til sene kvelden på tirsdagen, med skikkelig tannverk. Onsdag hadde jeg fått nok og måtte krype til korset og bestille tannlegetime. Før jeg fikk time fikk jeg beskjed om å starte på penicillin kur, det var nok en betennelse. Da jeg kom til tannlegen på fredag fikk jeg beskjed om at tannen alltid skal behandles før en starter på penicillin, så der er nok tannlegene litt uenige….. Tannen min har mest sannsynlig fått sprekker etter en amalgamfylling, og nå gikk den ene sprekken rett ned i en nerve. Så det var ikke så rart at jeg hadde vondt. Nå må tannen rotfylles, det blir nok gøy:p Første del er unnagjort, og det går jo så fint. Men tannlegetimer er ikke noe favoritt hos meg! Til uka skal jeg gjennom steg 2 av 3.

Denne helgen hadde vi planlagt årets siste helgetur med båten. Vi har ikke vært på tur siden ferien var over, det har regnet i helger og vi har vært opptatte. Denne helgen var det meldt sol og sommer igjen og vi skulle på tur. Jeg var veldig lei meg da fredagen kom og formen ikke var på topp. Det føltes som om noen hadde sparket meg i kjevebenet og penicillin ble ikke godt mottatt av kroppen min…… Men det ble tur, jeg ville jo ikke ødelegge for de andre.

Vi pakket med oss til helgetur, og det angrer jeg ikke på. Vi har kost oss i Oscarsborg gjestehavn, denne gangen ble til og med Kim-André med. I gjestehavna var det full fart, masse båter og mye som skjedde. Vi har gått tur rundt og tittet i finværet, kjøpt is og spist pizza på restaurant. Vi har kost oss skikkelig. Nå har vi tømt båten for sengetøy, skapene for mat og drikke er tømt og badehåndkler er tatt med hjem. Veldig rart at båtsesongen er over, i år har vi brukt båten mindre enn vi pleier. De neste helgene er fullbooket, vi har bare en helg uten planer før vi drar til syden i høstferien.

Nå har nedtellingen til sydentur startet, bare litt over 5 uker til avreise nå. Vi gleder oss til sol og varme igjen, det er aldri feil med et avbrekk på høsten:)

2 kommentarer
  1. Så kjedligt med tannverk da :/ lykke til med di andre 2 tannlegetimene. 🙂
   Fullbooket helger ja, å mindre båtturer enn i fjor. 😛
   Så kjekt at Kim-Andrè også ble med på en helgetur med båten da. 🙂
   Sydentur ja, det blir nok godt, ukene går fort, så plutselig er turen deres her.
   Selv har eg aldri vært i syden land, men en gang i livet mitt så håper eg at eg kommer meg dit. 🙂 Har kun vært i Sverige, Danmark å Polen. 😛 Di andre søskena mine har vært i Thailand også. 😛
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg