Klar for nytt år

Godt nytt år alle sammen! Jeg har jo ikke vært innom her siden 1. juledag:O

2018 var en fint år med mange fine ting som skjedde. Høydepunktet var vel sommerferien på vannet hvor vi opplevde den varmeste og fineste sommeren på mange år. Sydenturen var ikke verst den heller;) Men man går jo ikke gjennom et helt år uten nedturer…… Og nedturene holder man kanskje litt mer for seg selv? Men alt i alt så synes jeg at jeg kom meg gjennom året ganske bra. Noen skuffelser og lærdom at venner ikke alltid er venner, det fikk jeg lære meg. Men det er faktisk ikke mitt problem, jeg har det bra med de som er i livet mitt,  med de som gleder seg med mine gleder og føler med meg da jeg ikke har det så lett. Noen tror kanskje at det bare skal gå en vei, men det bør faktisk gå begge veier;) Slutt gjerne å være min venn, men jeg synes kanskje det blir litt sært og bare slutte å være en venn…..?? Jaja, det er ikke barebare noen ganger!

Vi er allerede godt i gang med januar 2019, hvor ble julen av? Jeg savner den allerede. Jeg synes julen bare raste av sted, men kanskje ikke så rart i og med at vi voksne jobbet motsatt av hverandre og hadde egentlig bare helgen sammen. Da dro vi til Vansjø og sto på skøyter og koste oss med medbragt pølser, pepperkaker, klementiner og kakao. Veldig deilig å være ute sammen å kose seg på isen!

Vi koser oss veldig på isen, både stor og liten. Vi står på skøyter alle sammen, koser oss med medbragt mat og treffer kjentfolk. Veldig hyggelig å gjøre ting sammen. Vi får bare med oss de to minste, men det er bedre enn ingen;)

Nå som hverdagen er i gang igjen blir det ikke så mye tid til å gjøre slike hyggelige ting lenger. Men vi bruker helgene så godt vi kan. Helgen som kommer er helt åpen, det er deilig! Jeg har hatt en litt tøff uke med en rygg som meldte trøbbel allerede forrige helg. Da sto jeg på skøyter til tross for at ryggen var litt vond, men det gikk greit det altså, bevegelse hjelper. Det gikk greit helt frem til tirsdag, etter det har det vært et lite helvete å komme seg gjennom dagene. Ryggen har vært ræva, jeg mistenker prolaps. Jeg vet ikke helt om jeg fortjener medalje for å være trofast og møte på jobb uansett, eller medalje for å være tidenes dummeste som ikke går til legen og får hjelp….. Tålmodig som jeg er tar jeg en dag av gangen og håper på bedring neste dag. Og nå hjelper det litt. Jeg kom meg gjennom uka, men skøyter skal jeg ikke stå på i helgen. Vi får se om vi får tatt en tur opp på isen i løpet av helgen, men da stiller jeg med spark, ikke skøyter! Vi får undersøke om det er noe fin is på Vansjø, så får vi se om vi ikke får en kosetur på isen i løpet av helgen:)

Ellers går livet som normalt her hjemme igjen etter en deilig juletid. Desember var veldig spennende tid for oss. Mye som skjedde både med den ene og den andre. Kanskje jeg forteller mer en annen gang….. Men det jeg kan fortelle er at jentungen har fått seg jobb nummer to:) Veldig deilig å vite at ho kan jobbe enda mer, og kanskje tilnærmet full stilling resten av tiden før ho skal starte på videre utdanning. Jobben er forresten i samme matbutikk kjede som ho jobber i nå. De skal starte en helt ny butikk og det blir nok veldig bra:)

Vansjøisen<3

Vi har hatt så mange fine solnedganger i det siste så jeg blir nesten helt matt av det jeg ser….. Vi har orkesterplass her vi bor og jeg nyter virkelig disse vakre solnedgangene!
 
 

Det er ikke så ofte jeg finner tid til å skrive her lenger….. Jeg synes at det er litt synd at det har blitt så store forandringer her inne, alt er annerledes. Og etter som jeg forstår blir tidligere innlegg slettet? Jeg har brukt bloggen som et fristed hvor jeg har skrevet om en hverdag med 5 barn. Og det er ikke få ganger vi har vært innom tidligere blogginnlegg for å se på noe vi har lurt på. Jeg har kommet ganske greit inn i hvordan dette nye fungerer, men det blir liksom ikke helt det samme….. Jeg har fått tilbakemeldinger fra noen som savner innlegg. Jeg kan ikke skryte av at jeg er veldig aktiv på Snap eller Instagram heller, men der dukker det opp ting innimellom når vi er på farta. Så følg meg gjerne der, mortil5 heter jeg på Instagram og fembarnsmamma på Snap;)

Nå som vi har kommet oss på “riktig” side av året igjen kan vi begynne å se frem imot litt lysere dager igjen. Nå ser vi frem mot vår og sommer, selv om jeg håper at vi får litt mer vinter før vi kommer så langt! Men sommeren er helt spesiell! Vi gleder oss til båtliv igjen, det kan hende det skjer spennende ting der også i løpet av våren;)

2019, jeg er (ganske) klar for alt du har å by på:)

2 kommentarer
  1. Godt nyttår ja 🙂
   Godt dere koser dere på isen, kan ikke huske eg har stått på skøyter før, men på isen kan eg huske vi var får noen år siden. 🙂
   Alle år har noen nedturer med seg, men eg vil si at 2018 ikke var så bra år. Det var jo noen kjekke ting selvfølgelig, men…
   Eg er jo veldig glad i jule tiden, å når julaften kommer med pinnekjøtt lukt å slikt, men denne jul gikk alt galt, ingenting føler eg var slikt så der har pleid å vært, får min del så gikk eg rundt å var “utrygg” på en måte, når du ikke vet ka så skjer…
   Neste jul skal bli bedre å eg gleder meg allerede. 🙂 Så får vår del håper eg 2019 blir bedre. 😀

   Det kan være mange forskjellige venner der ute, har opplevd noen spesielle “venner” opp gjennom eg og.

   Så kjedligt at ryggen din har begynt å skape seg igjen da : / Håper den blir bedre snart 🙂
   Så mange fine sol nedgang bilder da, dere bor jo perfekt til å se disse nydlige fargene, får noen med vi også av og til, men den kommer alltid slikt at det er huser og/eller lyktestolpe med. : /

   Eg er jo enda innom hver dag får å se etter nye innlegg, å har merket at det har blitt en del mindre innlegg ja 😛

   Vi har ikke fått noe snø enda, men det har vært noen veldig kalde dager tidligere denne vinteren, vi får se om det kommer noe snø til uka, hørte det skulle bli kaldere igjen da iallefall. 🙂

   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   God helg. 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Det er veldig hyggelig med turer ut med ungene. Det blir som regel veldig sosialt, og det er jo koselig. Jeg håper på litt mer snø i vinter, jeg regner med at det plutselig laver ned en dag;)
    Dumt at 2018 ikke ble slik som du ønsket, men 2019 kan jo bli bra! 2018 var litt opp og ned her, men føler at jeg ikke kan klage. At venner velger å forsvinne kan ikke jeg gjøre noe med. Det var nok ikke noe godt vennskap da….. Det er godt man har noen som alltid er der:)
    Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg