Påskeferien over

Da er jeg ferdig med min mini påskeferie, det var jammen fort gjort:) Helgen gikk fort siden jeg har bakt og gjort klart til bursdag, men fridagen min i dag har jeg kost meg veldig med. Litt kjedelig er det å tenke på at jeg skal jobbe resten av påska, men jeg får glede meg til lønningen kommer;) Dagene blir uansett litt utenom det vanlige, og det er faktisk ferie å komme hjem til mann og barn som er hjemme. Ingen lekser og begrenset med aktiviteter, det er deilig!

I helgen har Elias og jeg feiret bursdagen vår og nå er vi ferdig med bursdagsfeiringer for et halvt år. Nestemann er Mats og han har ikke bursdag før i oktober:)

I dag har vi vært i Oslo og sett på et par båter. Vi prøver å bli litt kloke på hva vi skal gjøre i sommer, selge båten vår eller ikke. Men det er jammen ikke lett. Tirsdag jobber jeg, og etter jobb skal vi se på enda en båt. Det blir spennende! Båten vår har kommet seg på vannet og alt ligger til rette for enda en båtsommer. Gutta var ute og testet den på lørdag. Jeg skulle gjerne blitt med på en liten test tur, men jeg hadde ikke tid.

Om dette påskeværet fortsetter ut hele påsken er vi ganske heldige. Solen skinner og det begynner å bli deilig temperatur ute også. Litt kaldt i skyggen, men i dag var det faktisk litt vel varmt å sitte i solveggen. Nå er det bare to og en halv uke til mann og jeg drar på tur, jeg krysser fingrene for at vi får fint vær på turen. Vi skal uansett kose oss! Et vennepar blir med på turen, det var veldig hyggelig at de ville slenge seg med! Vi gleder oss såååååå mye!!!!

Mats svever høyt på trampolina:)

Fortsatt fineste pusen i gata<3 Bildet er forresten tatt med mobilkameraet mitt;)

2 kommentarer
  1. God vakt i påska!
   Er hjelpepleier,så det å jobbe i påska og helligdager er jeg vant til…
   Lykke til med båtplanene…

   Klem 🙂

  2. Di siste bursdagene er feiret, før neste er om 6 mnd. ja, da er det Mats sin tur ja. 🙂
   Elias 13 år ja, 1 år eldre enn min mellomste tante unge han da jo. 😉
   Koss var den andre kaken da? (sjokolade?) Den såg nå iallefall god ut 🙂
   Idag har dere vært i Oslo å sett på noen båter ja.
   Båten deres er kommet på sjøen ja, å guttene har vært ute på en teste tur på lørdag 😉 Dere finner nok utav dette båt greiene til slutt tenker eg. 🙂
   2 og en halv uke til du å Ole reiser nå ja, så kosligt at et vennepar av dere også blir med. 🙂 Tenker dere kommer til å kose dere masse da ja. 🙂 Har aldri vært i verken Syden eller på Cruice eg 😛 Kunne tenkt meg begge deler, men får bare håpe 🙂 Har også fått høre fra Sunnmøringer at eg må ta meg en tur til Sunnmøre å oppleve den plassen… 🙂
   Vi har også fått opp trampolina idag, så der har minien vært noen ganger idag når hun var her på besøk… 🙂
   Fine pusen 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   God påske 🙂
   Klem<3 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg