Siste hektiske uke før sommerferien?

Hvor ble sommeren av? Jeg håper ikke at vi fikk det vi skulle få av sommer i april! Været i det siste har vært veldig av og på. Håpet om båttur forrige helg blåste bort, det gjorde denne helgen også. Forrige helg ble båttur erstattet med bursdagsfeiring på lørdag og så hoppet jeg i det og dro ned alle gardinene i huset på søndag. Noen ganger er jeg litt ivrig…… Mannen vasket vinduer og jeg vasket gardiner og strøk og hang opp nye gardiner i alle vinduene. Jeg strøk nesten 50 meter med gardiner….. Det var fridagen sin det:p

Uka som gikk ble litt rolig fordi skoleuka var ferdig på onsdag, og det vil si bare to leksedager. Torsdag hadde alle fri unntatt meg, så den dagen var veldig rolig. Fredag hadde ungene fri fra skolen og koste seg hjemme mens vi voksne jobbet. Lørdag var det tid for fotballturnering for Mats i Horten og fotballturnering for Elias hjemme. Vi hyret inn besteforeldre til Elias og så dro begge to med Mats til Horten. Planen var egentlig at vi skulle kjøre over med båten på fredag, men det blåste hunder og katter helt frem til kvelden, og det var meldt regnvær fra natten. så vi ble hjemme frem til vi tok ferga over på lørdag morgen.

Søndag har vært rolig! En deilig morgen med lang frokost og litt tid i solveggen før mann og jeg dro og handlet inn siste rest av sommerblomster som vi plantet i duskregn. Ja, for regnværet kom i dag også;) Vi fikk plantet og lekt gartnere bak huset. Det er så mye tørt etter sommeren i fjor. Så deilig å få bort alt det tørre, og så fint som det ble med sommerblomster i krukker! Nå har jeg lagt en plan om å utvide terrassen vår, jeg ble skikkelig giret på å få en liten krok, for jeg ønsker meg sååååå en “hengestol” som jeg egentlig ikke har plass til nå. Kanskje ikke så rart, vi har jo litt møbler både foran og bak huset fra før av. Men så er det denne hengestolen da…… Jeg har så lyst på den! Vi som har så mye tid til å bruke disse møblene, hehe:)

Nå er det bare 3 uker igjen til sommerferien, hvor sprøtt er ikke det da?? Om bare 3 uker har vi bare ett barn igjen på barneskolen. Til uka skal Elias på besøk på ungdomsskolen å få vite klassen sin. Det blir så spennende å få vite hvem han kommer i klassen til av sine klassevenner. Jeg har mine ønsker, så får vi se om jeg får de innfridd eller ikke. Jeg ser frem til å få vite det! Det blir en spennende høst med mye nytt. Karina flytter til Kristiansand sammen en venninne, de har fått leie leilighet der allerede fra 1. juli. Eldstemann skal gå på skole igjen etter 1 år med forskjellige jobber. Det var jammen ikke lett å få seg jobb med “bare” bachelor…… Så det blir en ny hverdag her etter ferien.

Uka som kommer håper jeg blir den siste som er så hektisk før sommerferien. Vi starter med 2 treninger på mandag, så hopper vi over i en trening og et foreldremøte på tirsdag, onsdag er det en bortekamp og en hjemmekamp med kioskevakt og medbrakt kake og torsdag er det sommeravslutning på barneskolen. Så skulle jeg ha ukeshandlet og gjort rent, vært støttekontakt og så håper vi på sommervær til helgen så vi kan dra ut med båten…… Vi sliter litt med å få uka til å gå opp med andre ord…… Tre uker igjen til null lekser, ingen kamper og bedre tid på ettermiddagene! Det blir fokuset i hodet mitt fremover;)

2 kommentarer
  1. Sommeren kommer å går her også, igår (torsdag) hørte eg det skulle bli en veldig fin å varm dag (hele dagen), men sånn ble det ikke, det kom regn, å torden, men idag (fredag) var det en fin dag, å nå er regnet meldt igjen, frem til neste uke. 🙂
   strøyk nesten 50 meter med gardiner ja. :/
   Fotball turneringer både her å der ja, men det kan jo være veldig spennende å se på kamper også da, spesielt når man kjenner noen som spiller. 🙂
   Plante blomster i plask regn ja, det er det ikke så ofte eg hører folk gjør 😉 hehe…
   1 barn igjen på barneskolen ja, di koser til. 🙂
   Vi har snart en 2 klassing, å eldste tante ungen skal konfirmere seg neste år. 😛 mellomste tante ungen trur eg har et år igjen på barneskolen (henger ikke helt med der).
   Håper at noen av di dere håpet på kommer i samme klasse så Elias på ungdomsskolen. 🙂
   Karina flytter til Kristiansand sammen med ei venninne ja, så spennende. Eg kjenner 2 stk så bor der. 🙂
   Kim-Andrè skal på skole igjen etter et år med forskjellige jobber ja. 🙂
   Såg dere fikk dere en båttur idag (fredag) er det helge tur?
   Fine bilder 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere kjempe masse alle sammen. 🙂
   God helg 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Det ble bare en spontan kveldstur på meg og Ole. Men vi koste oss veldig og var ikke hjemme igjen før klokka var 23 på kvelden. Det er deilig at vi kan la ungene være hjemme mens vi finner på slike ting! Jeg håper sommeren kommer tilbake snart så vi kan dra på helgeturer. Kanskje neste helg….
    Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg