Tøffe gutter og store drømmer

Herremin, for en hektisk tid! Hver gang jeg tror at livet ikke kan bli mer hektisk, jo så blir det enda mer travelt. Men det er deilig med vår!!! Og for en påske vi hadde:) Sol, sol og enda mer sol! Jeg jobbet, men hadde litt tid til å nyte også. Det dummeste var kanskje å reise fra gjengen min på morgenen. Ellers gikk det greit å være på jobb, det blir jo en ekstra motivasjon å vite at man tjener ekstra godt på røde dager. Langfredag jobbet jeg ekstra lang dag, det var planlagt. Det var deilig vær, varmt og vindstille og gutta hjemme dro ut en liten tur med båten. Jeg må si at jeg ble litt misunnelig da jeg fikk bilder fra turen….. Det så veldig deilig ut…….

Båtværet var som sagt helt perfekt. Jeg fikk meldinger om havblikk og deilig vær. Og plutselig fikk jeg bilde av de to minste som hoppet i sjøen….. Altså, det var varmt på land, men i vannet var det ikke mer enn 9,5 grader:o Det var ikke rare badeturen, men jeg må si at jeg synes de var skikkelig tøffe som badet så tidlig!

Elias hadde en ekstra grunn til å glede seg til påsken i år. Han skulle nemlig få være med å se på og prøvesitte en ekte rally bil. Han er litt over gjennomsnittlig interessert i biler. Han skal også få være med på en prøvetur på en bane, med en helt ekte rallyfører, det blir spennende!

Det var ekstra deilig da helgen kom, endelig var det min tur til å ha fri i sommerværet. Litt mer vind var det, men jeg nøt en deilig stund i solveggen på verandaen og vi tok en liten tur ut med båten selv om det blåste litt. Helgen gikk fort, søndagen hadde vi noen planer og mandag var det jobb igjen på meg og så skulle vi feire oldemor/bestemor sin 90-års dag. Det ble en veldig fin avslutning på påsken, tenk å være så sprek når man er 90 år:O

Denne helgen har vært full fart med fotballkamp og fotballcup. Heldigvis slapp vi unna regnværet, det kom på kvelden og natten. Nå er vi klare for en ny uke. Jeg har fri på fredag, da drar vi på tur med Kielbåten sammen med et vennepar. Herregud, jeg gleder meg sååååå mye!!!! Nå kommer det til å gå i ett frem mot sommerferien med foreldremøter, forberedelser til Elias skal over på ungdomsskolen, skoleavslutninger og så er fotballserien i gang og både Elias og Mats har stort sett en kamp hver seg i uka i tillegg til treninger. Så denne turen skal nytes til det fulle:)

Våren er en fin tid med nydelige blomster og fine solnedganger:)

Båtplanene våre er endelig ferdig tenkt ut og vi har bestemt oss for å beholde båten vår en sesong til. Litt trist og litt deilig å lande på noe. Nå har vi tenkt og tenkt, skal, skal ikke selge…… Vi har ikke bred nok plass til størrelsen vi har lyst til å bytte til. Så vi krysser fingrene for at vi får det neste år! Det er jo nå vi trenger større båt, ikke da ungene er for store til at de vil bli med oss på tur. Vi har vært litt rundt og sett på båter. Og rett som det var så datt vi over drømmebåten, men den må vi spare ett år til for å få råd til, hiihi:)

Det er lov å drømme, er det ikke? Men innerst inne er det en slik båt vi drømmer å ende opp med. Man lever nå, ingen vet hvor lenge man lever eller hvor lenge man har helse til å nyte livet. Og denne båten hadde oppfylt store drømmer:)

Work hard, dream big<3

Don’t call it a dream, call it a plan;)

2 kommentarer
  1. Savner å reise på båtturer eg og i blant :/ Det har eg ikke gjort siden pappa solgte båten han hadde (stor båt, med senger i), vi har en liten båt til fisketurer å slikt da, men den har vi prøvd ut 1 gang (lillebror har prøvd den 2 ganger).
   Mats å Elias badet også på fredag ja, eg vasset nesten opp til magen på lørdag.;) hadde eg ikke hatt teskjorte på meg der uti så hadde eg gått lengre uti også, fikk høre at det ikke var mer enn ca 10 grader uti sjøen etterpå… 😛
   Elias gledet seg til påsken dette året siden han skulle få være med å se på å prøvesitte i en ekte rallybil ja. Det var nok kjekt får en bil interessert gutt! 🙂 Han skal også få være med på en prøve runde på bane med en ekte rally sjåfør ja 😉
   Det gleder han seg nok til ja. 🙂
   Påske helgen fikk du også vært med på en liten båttur selv om det blåste litt ja. 🙂 Godt å komme seg litt bort også. 🙂
   Mandag var jobb igjen for deg ja, å feire oldemor/bestemor sin 90 års dag ja! Vett om en sprek eldre dame eg også 🙂 Det er godt det er noen av di spreke eldre også… 🙂
   Fotballkamp å fotballcup uten regn var nok godt, ikke kjekt å stå å se på eller å spille kamp når det pøser ned. :/ Regnet kom på kvelden å natten ja. 🙂
   Du har fri på fredag ja, da drar dere på tur med Kiel båten, sammen med et venne par ja, så kjekt. God tur. 😀
   Dere er blitt enige om å beholde båten deres en sesong til ja, ikke så lett å kjøpe større båt når man ikke har stor nok båt plass til den, håper båt plassen ordner seg for dere til neste år, så dere får kjøpt ny båt da. 🙂 Resten av disse mnd dette året går nok like fort så det har gjort til nå, vi er jo ganske snart alt kommet til MAI. 🙂 Snart gått et halvt år jo!!
   Plutselig er det jul igjen 😉 hehe…
   Håper drømmebåten deres blir deres neste år da, spennende. 🙂
   Kjempe flotte båt da. 🙂
   Fine bilder. 🙂
   Håper dere får en fine dag imorgen å koser dere masse alle sammen. 🙂
   Klem<3 🙂

   1. Vi har noe å glede oss til nå som vi har bestemt at vi beholder båten et år til. Det blir spennende å se om vi får større båtplass neste år. Men vi krysser fingrene for det og følger med på båtmarkedet. Vi kan finne på å selge båten til høsten, vi får se…..
    Nå går tiden frem mot sommerferien fort, enda et skoleår er praktisk talt over:o Jeg kan nesten ikke tro det!
    Klem<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg